Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Valo voittaaa aina!

Share |

Tiistai 15.3.2016 klo 14.08


nainen_portailla.jpgKoska meille on annettu tehtäväksi nyt tässä ajassa tuoda esille myös sitä henkisen kehityksen toista puolta, eli negatiivisen energian toimintaa, saamme välillä kysymyksiä siitä, mikä on Valo ja mikä on pimeys?

Yksinkertaisesti sanottuna Valo luo ja ylläpitää elämää ja pimeys tuhoaa sitä. Koska pimeys ei siis yksin ylläpidä elinvoimaansa, se tarvitsee sitä ympäröivästä maailmasta. Siksipä juuri se pimeys, mitä itsessämme kannamme, on ikään kuin tarttumapintana samanlaiselle energialle, vetovoiman lain mukaisesti.

Jos jokainen sielu puhdistaisi itsestään kaiken alemman värähtelyn, tekisi valinnat Valon suuntaan joka päivä omassa arjessaan, kaikki negatiivinen lopulta kuolisi ja poistuisi maapallolta. Se on ollut ihmiskunnan suunnitelma..transformoida negatiivinen positiiviseksi, pimeys Valoksi.

Värähtelyn lakien mukaan ei riitä, eikä oma sielu valaistu sillä, että tunnustamme vain Valon, ja ylläpidämme sitä omassa kentässämme vaan on myös tiedostettava ja puhdistettava ne alemmat värähtelyt, jotka me koemme itsessämme ja muissa erilaisina negatiivisina tunteina, ajatuksina ja reaktioina.
 
Miksi on puhdistettava, miksei riitä, että ajattelee mahdollisimman positiivisesti, tekee hyviä tekoja, ja uskoo hyvään? Koska värähtelytasolla se toisenlainenkin energia on meissä olemassa, vaikka emme tahtoisikaan tunnustaa tai uskoa sen olemassaoloon. Sitäkin on kerääntynyt sieluumme monien satojen, tuhansien elämien aikana ja täällä vapaan tahdon planeetalla meidän kuuluu oppia erottamaan hyvä pahasta ja valita niiden kahden voiman välillä. Kun tunnistamme itsessämme nuo alemmat värähtelyt, opimme itsestämme, omasta käytöksestämme, ja vähitellen ymmärrämme, missä arkipäivän kohtaamisissa ja reaktioissa sitä tarttumapintaa itse kannamme ja lisäämmekin. Ihminen tunne itsesi! Tätähän ihmiskunnalle on aina yritetty opettaa, kaikki Pyhät kirjat ja tieto puhuvat tästä. Miksi siis voi olla niin vaikeaa puhua tästä, kuulla negatiivisesta puolesta..

Tie Valoonhan käy pimeyden kautta, tunnistamalla, puhdistamalla, apua pyytämällä ja niin vapauttamalla se pimeys itsestämme. Ja opetushan tuossa tiedossa, jumalallisessa Totuudessa kertoo, että kun pyytää apua, tukeutuu Jumalalliseen, Luojaan, Kristukseen, Buddhiin, Krishnaan.. mihin tahansa nimeen, joka Jumalan nimeä kantaa, saa avun, joka laskeutuu meidän värähtelyymme, sieluumme, kenttäämme vapauttavana Valona. 
Mutta ensin täytyy valita se Valo ja pyytää puhdistusta. Vapaan tahdon planeetan mukaisesti.

Vaikka pimeyden, negatiivisuuden ja negatiivisten olentojen ajatus voikin herättää pelkoa, mitään todellista hätää ei ole, kun turvaa Valoon. AINA VALO VOITTAA, lopulta, siihen voi jokainen hengen oppilas luottaa. Mutta edelleenkin on työskenneltävä itsensä kanssa, jotta oppii ne omat heikot kohdat, joissa samankaltaista energiaa nousee esille, ja tuota tarttumapintaa on. Muuten tuo negatiivinen tarraa siihen kiinni ja lisääntyy sinussa.

Oma pitkä polku tällä henkisen kehityksen tiellä on pitänyt sisällään niin monen moista henkistä koulutusta, monia kompastumisia, mutta lopulta oikeaa tietoa, viisautta ja lopullinen valinta kulkea Valon polulla. Tuo valinta on tuonut mukanaan sen, että koko elämä on henkistä kehitystä, itseni kehittämistä, puhdistamista, joka tasolla. Ja aikanaan sen kautta luja ja puhtaampi yhteys Omaan Korkeimpaan, omaan lähteeseen. Mikään tämän maailman ilo, rakkaus taikka kokemus ei voi tuoda sitä samaa, mitä yhteys omaan Itseen tuo. Siksipä tätä omaa kokemusta, tietoa ja Totuutta on jaettava, on suunnitelman mukaista jakaa sitä myös kaikille muille, jotka etsivät, sielussaan kaipaavat sitä samaa.
Tämä on meidän yhteinen työmme tässä ajassa.. ja ohjauksemme ja polkumme mukaisesti kuljemme Patrickin kanssa sitä jakamassa.

Lämpimiä ajatuksia kaikille teille, uskoa ja luottamusta rukoillen.