Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Auringonpimennys 30.4.2022

Share |

Torstai 28.4.2022 klo 14.56 - Eija


Tämän vuoden ensimmäiseen pimennyshetkeen päästään 30.4. Silloin Aurinko pimenee osittaisesti Härän merkissä, mutta pimennyksen fyysinen tapahtuma jää meiltä täällä Pohjolassa näkemättä. 
Pimennyksen energia on voimakas ja tiivistää voimaansa vielä nämä viimeiset hetket ennen h-hetkeä. Maailman tilanne tekee pimennyshetkestäkin lähes ruutitynnyrin. Nyt vielä tarkkana itsesi kanssa ja pyrkimys kohti Valoa, hyväksymistä ja lähimmäisen rakkautta.

Tämän pimennyksen energiaa leimaa vahva levottomuus, joka nousee karmallisuudesta, menneistä elämistä ja niiden energioista. Ja tuo kaikki voi peilautua nyt syvien tunteiden kautta. Samoin vanhojen toimintamallien esiin puskeminen on ollut havaittavissa jo viime viikkoina. Pimennysten energiathan alkavat vaikuttaa jo vähintään pari viikkoa ennen tuota h-hetkeä. Nyt onkin hyvä hetki pysähtyä tarkastelemaan, mitä tämä aika ennen pimennystä on sinussa esiin nostanut.Mihin vanhaan sinua yritetään nyt takaisin imeä tai suorastaan kiskoa. Kenties vanhoja ahdistavia tunteita menneisyyden tapahtumiin liittyen tai vahvoja ikävän tunteita jonnekin, missä asiat olisivat hyvin. Turvan etsiminen ns. vanhoin keinoin, materiasta vetää vahvana puoleensa. Monet käsiteltävät asiat liittyvät myös parisuhteiden tiukkoihin, pakotettuihin rooleihin tai jopa väärinkäytöksiin suhteessa. Ne on nyt aika puhdistaa käymällä niitä kenties läpi, ymmärtämällä itsensä ja toisten käyttäytymistä ja tunnemalleja.

Siirtymä uudesta tavasta olla muiden kanssa, on alkanut vahvana jo lähes parikymmentä vuotta sitten. Sen olennaisimpana osana on kyky olla itsensä kanssa ja sitä kautta omien olemuspuolien vahvistaminen. Vain itsensä tunteminen, hyväksyminen ja muutostyö, vievät kohti uudenlaista tapaa olla parisuhteessa. Tuo tapa on sielusta sieluun yhteyden tavoittaminen oman henkisen itsen sisäistämisen ja elämisen kautta. Se taas etsii meidän vahvuuttamme sanoe selkeä EI vanhoille tunnereaktioille tai jopa kiihkolle, joka houkuttaa kohti aiempien "ihanien" kokemusten kokemista. Ja vain huomatakseen niiden tyhjyyden. Painamalla jarrua, on helpompi edetä omaa itseä ja sisimmän äänen kunnioittamista.

Tämä pimennys tuo eteemme ikään kuin risteyksen, jossa voimme valita iloiselta ja helpolta näyttävän polun, joka vie uudelle kierroḱselle kohti nautintojen hakemista, hyväksytyksi tulemisen etsimistä, suorittamista, roolitaisteluita, muiden hyväksikäyttämistä ja kaikkea sitä vanhaa, jossa ihmiskunta on pyörinyt satoja vuosia. Ajatus, että nyt nautitaan ja otetaan ilo irti elämästä, kerätään rahaa ja sen kautta "turvaa", on vanhan ihmiskunnan ajatus, sillä se perustuu minä-keskeisyyteen ja omiin haluihin. Polku vie lopulta alaspäin, kohti vanhojen traumojen uusiutumista.

Uusi ihmiskunta taas lähestyy kohtaamisia sydämestään katsoen, kohdaten ja antaen, ei itselleen jotain hakien. Tämä on toisen, uudelta ja kenties pelottavan vaikealta näyttävän polun teema. Se polku vie ylöspäin, kohti suurempaa valoa ja viisautta. Se on polku, joka laajenee ja sallii muut mukaan omalle matkalleen.

Auringonpimennyksen hetkellä voimme ottaa vastaan voimaa, energiaa ja luoda sillä ajatuksella, että käytän voimana vanhan ja ratisevan pyörän pysäyttämiseen, sillä tahdon koko sydämestäni uutta, kaunista, tasavertaista, rakkaudellista, hyväksyvää ja ennen kaikkea Jumalallisen voiman ohjaamaa ihmiskuntaa. Me olemme kanavia, joiden kautta tuo pimennysenergia ohjautuu sinne, missä on aikomuksemme. Olkoon siis aikomuksemme pyhä ja Rakkauden Lähteen ohjaama. 

Jälleen kerran yhdistymme energiassa ja tavoitamme toinen toisemme tämä ajatus sydämissämme. "Olen se muutos, jonka tähdon maailmassa nähdä". Vahvistamme nyt uutta pohjaa, jolle saamme ihmiskunnan valoista tulevaisuutta rakentaa.

Auringonpimennyksen syvin hetki on 23.41 Suomen aikaa.