Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Energibehandlingar - Hjälparbetet

Dagens energibehandlingar gör jag tillsammans med Patrick. Behandlingarna koncentrerar sig på att rengöra energifältet och kapa av skadliga förbindelser (t.ex. gamla
människorelationer).

Patricks specialitet är kraftigt negativa entiteters rengöring ur energifältet och kapande av skadliga energi förbindelser från både detta och föregående liv.

Oftast aktiveras ett föregående livs trauma i någon livssituation och orsakar bl.a. oförklarliga rädslor, överdrivna kännslo reaktioner mm. Genom att kapa av förbindelserna ”matar” inte det förflutna mera skadlig energi, utan man kan konserterna sig på detta livs utmaningar och vidare gående. Kapande av traumor hjälper också på
den andliga vägen mot frihet.

Jag "scannar" kundens energifält och fysiska kropp för att hitta förstopningar i energiflöde eller till och med fysiska sjukdomar.

Vi båda har en väldigt lång andlig utbildning, från många olika liv, av både behandlingar och granskande av det förflutna.

Energibehandlingar är rengörande, balanserande och förebygger andligt öppnande. Der kan även vara helande.

Högt vibrerande Ljus är också närvarande under våra behandlingar. Då kan du även få svar på dina frågor och stöd till din sida.

Förutom energibehandlingar kan vi också rengöra ditt hem, din arbetsplats eller
livsmiljö från skadliga tanke eller kännslo energier, eller ta bort strålning som försvagar hälsan.

Vi skickar vidare själar från hem och andra platser, som blivit kvar i ”mellantillstånd”, genom att styra dem framåt till Ljuset.

Vi upphäver även förbannelser från platser, släkter, människor mm.

Vi gör inte längre behandlingar på avstånd, men varje tisdag, torsdag och söndag kl.21 (finsk tid) finns det möjlighet att koppla sig till en gemensam healing stund, genom att bara meddela övervåningen att man vill vara med.

Sätt meddelande via email portaluxia@gmail.com eller beställ en tid 044-2109350 Eija
044-0418111 Patrick