Luxia Island - Kesä 2020

Kaipaatko todellista rauhaa ja irtiottoa arjesta vain omaan itseesi ja henkisyyteesi keskittyen? Kesä 2020 tarjoaa sinulle mahdollisuuden hiljentymis- ja kehitysretriittiin upealla kallioisella saarella Turun saaristossa. Todellista laatuaikaa itsellesi kauneimmassa kesäympäristössä.

Eija ja Patrick toivottavat sinut tervetulleeksi levollisuuden ja kehittymisen retriittiin täysihoidolla. Luxia Island on suuri, kaunis, kallioiden ja katajien saari, jossa jokaiselle löytyy oma kallionkolo rauhoittumiseen ja itseen keskittymiseen. Saaressa on kaikki saarimukavuudet ja oman kaivon puhdas vesi. Venematka Kemiönsaaresta kestää noin pari tuntia, mutta kaunista katseltavaa riittää varmasti koko matkaksi! Turun saaristoa ei suotta kehuta Suomen kauneimmaksi. Lähdemme Kasnäsin rannasta, Kemiönsaarelta torstai-iltana klo 17 ja paluu samaan rantaan maanantaina aamupäivällä n. klo 11. Kaikki tarkemmat ohjeet ilmottautumisen yhteydessä

Retriitti sisältää hiljentymis- ja meditaatioharjoituksia, henkilökohtaisen tulkinnan, hoidon ja ohjauksen. Ohjelmaan sisältyy yrttisauna joka ilta sekä maittavat kasvisruoat. Saat mukaasi myös omakehitysohjelman ruokavalioineen. Ja tottakai kuljetuksen saareen turvallisella kuljetusveneellä läpi Turun upean saariston.
Mukaan tarvitset vain omat henkilökohtaiset varusteesi, kaikki muu löytyy saareltamme. Yöpyminen vierastalossa kahden hengen huoneessa. Talossa on suihku ja ekovessat.
Venemajoitus on toistaiseksi peruttu, sillä Jupiter joutui myrskyn runtelemaksi ja odottaa korjausta.


Kesällä 2020 järjestettävät retriitit ovat hieman muuttuneet!
Tänä kesänä toteutuu vain 4 retriittiä.

  • 23.-27. heinäkuuta (6 vapaata paikkaa)
  • 20.-24. elokuuta (6 vapaata paikkaa)

Yhdelle retriitille mahtuu mukaan vain yhdeksän osanottajaa.

Retriitin hinta on 600 € (483,87€ + vero 24%)

Ilmottaudu tästä tai portaluxia@gmail.com tai Eija 044-2109350.

Lataa esite: Luxia Island FI