Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Luxia Island - Kesä 2024

Kaipaatko todellista rauhaa ja irtiottoa arjesta vain omaan itseesi ja henkisyyteesi keskittyen? Kesä 2024 tarjoaa sinulle mahdollisuuden hiljentymisretriittiin upealla kallioisella saarella Turun saaristossa. Todellista laatuaikaa itsellesi kauneimmassa kesäympäristössä.

Nyt on aika nauttia kaikilla aisteilla ja samalla voit keskittyä itseesi ja omaan henkiseen tilaasi. Voit vain olla, me hoidamme loput!

Eija ja Patrick toivottavat sinut tervetulleeksi levolliseen itsesi kuuntelun retriittiin täysihoidolla. Luxia Island on suuri, kaunis, kallioiden ja katajien saari, jossa jokaiselle löytyy oma kallionkolo rauhoittumiseen ja itseen keskittymiseen. Venematka Kemiönsaaresta kestää noin pari tuntia, mutta kaunista katseltavaa riittää varmasti
koko matkaksi! Turun saaristoa ei suotta kehuta Suomen kauneimmaksi. Lähdemme Kasnäsin rannasta, Kemiönsaarelta torstaina klo 12 ja paluu samaan rantaan maanantaina, runsaan aamiaisen jälkeen, n. klo 14. Kaikki tarkemmat ohjeet saat ilmottautumisen yhteydessä.

Majoitusvaihtoehtoina on vierastalossa kolme kahden hengen huonetta ja yksi neljän hengen huone. Voit myös lisämaksusta varata huoneen vain itsellesi.
Retriitti sisältää henkilökohtaista opastusta: ohjattuja hiljentymisiä, energiahoito sekä henkilökohtainen tulkinta. Tai voit vain oleilla saarella omaa sydäntäsi kuunnellen.
Mahdollisuus osallistua myös joogaan, qigongiin, ohjattuun rentoutukseen. Ohjelmaan sisältyy lisäksi yrttisauna sekä maittavat kasvisruoat. Sään salliessa voimme tehdä retken myös Vänön lähisaareen, jossa sijaitsee ihastuttava merimieskirkko, kaunis hiekkaranta sekä vähän elämää nähnyt ja sympaattinen rantakahvila.
Olemme valmiita kuuntelemaan myös sinun toiveitasi unelmaretriitistäsi.

Ylellisen retriitin hinta kuljetuksineen täysihoidolla on 720€ (sis. alv 24%). Mukaan tarvitset vain omat henkilökohtaiset tavarasi, kaikki muu löytyy saarelta. Saari on varustettu melko ylellisillä ”mökki”varusteilla: viisi ekovessaa, kolme suihkua, sauna ja oman kaivon puhdas vesi. Kauniit huoneet kutsuvat lepäämään ja hiljentymään. Samoin monet kallionkolot ja Buddhalammella kukkivat lumpeet ihastuttavat ja rauhoittavat.

Retriittiajankohta 2024
    • 8-12.8.2024

Yhdelle retriitille mahtuu mukaan kuusi henkilöä. Alustavia varauksia ja ilmottautumisia otetaan vastaan jo nyt. Laita viestiä portaluxia@gmail.com