Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SJÄLSSTIGS-TOLKNING

Tolkningen grundar sig och öppnar sig genom ditt födelsedatum, där jag tittar själens information för detta liv. Informationen visar mig din situation för tillfället, pågående utmaningar eller möjligheter. Den berättar även om temat för ditt personligautvecklingsår och på vilka sätt du blir stödd under olika perioder.

Tolkningen öppnar även dörrar till dina gamla liv och deras påverkan/inflytande till detta liv.

Med hjälp av Själsstigen kan vi tillsammans med dig bearbeta utmaningarna i ditt liv samt deras lösningar och se på stundens riktningar och möjligheter. Jag tittar även vilka gåvor du har hämtat med dig för detta liv.

Under tolkningen undersöker jag även planen för detta liv, som har konstruerats med själens utveckling i beaktandet. I tolkningarna jag gör, har vi alltid med Ljusets
hjälpare och deras handledning.

Tidsboking av Eija 044-2109350 eller via email portaluxia@gmail.com.


HUR GÖR JAG MINA TOLKNINGAR?


Det frågas ofta hur jag gör mina tolkningar? Här är nu ett gemensamt svar för alla.


SJÄLSSTIGS-tolkningen grundar sig på födelsedatum. Det är en tolkning som innehåller tron och idéen om själavandring och själens lärdomar i varenda liv.
Vår själ ärsom en informationsbank om allt vi upplevt under alla våra liv, men
den är även vår förbindelse till Anden, Skaparen, Högsta Makten.
Det är en farled som snabbt öppnar mej dörren till själens nuvarande livs energier. Från den kan läsas den nuvarande situationen, det förflutna och det kommande. Med hjälp av den får man riktlinjer, var har anhängiggörs, vilka val som möjligen kan komma emot. Dina gåvor, förmågor och utmaningar stiger också fram. Även föregående livs energier är alltid närvarande och informationen som framkommer genom dem, vad som finns att lära sig,rengöra, befria…

Jag strävar inte till att spå din framtid, utan mitt syfte är att hjälpa dig göra gynnsamma, framåt förande val som tjänar din personliga utveckling. Genom att ta ansvar över din egen stig, med min hjälp, får du bästa möjliga nyttan av min tolkning. Jag svarar förstås även på frågor och ger råd, i den mängd det är tillåtet. Alla har perioder i livet som bär på ett visst tema, och redan genom att hitta det, kan man få bekräftelser för ändringar att göras, val att ta.