Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TÄHTIPOLKU * STARPATH

Eija Kuukari & Patrick Winquist

Våra egna vägar till andlig utveckling sen 30 år tillbaka i det här livet har lett oss till det här arbetet som vi upplever som vår absolut viktigaste uppgift i denna tid av stora förändringar.
Vi åker runt och delger information, vägledning och redskap med vilka varje själ kan rengöra sin vibration, sitt själsminne och på så sätt höja sig till sitt Eget Gudomliga Jag.

Boken och korten som Patrick kanaliserat finns till hjälp i det här arbetet. Sitt Eget Högsta är alla själars längtan, för det är den vägen man kan få allt det man letar efter.
Vi har föreläsningar, kurser och kvällar då vi berättar om vad putsarbetet innebär och hur man utvecklas som en andlig varelse med hjälp av det.
Det finns flera grupper som redan gör det här arbetet och som på det viset permanent kan höja hela den kollektiva energin för mänskligheten. Det arbetet man gör med sig själv är därför
också ett arbete för hela mänskligheten. Det är nu dags för oss att enas.

Vi ger också personlig vägledning, gör tolkningar för själsstigen och energibehandlingar.
Vi renar platser, hus och hjälper avlidna till Ljuset. Vi gör vårt arbete via vårt Eget Högsta samt ett flertal underbara Ljusets hjälpare.
Det här arbetet är hela vårt liv.

KURSER i PORTALUXIA

Förena dig med ditt Gudomliga Jag med hjälp av Luxia Method™
Tänk inte som en människa! Du är en mångdimensionell individ!
Luxia-methoden, putsarbetet med ens egna vibration är just nu mera aktuellt och viktigare än man kanske förstår.
Dom kosmiska händelserna är väldigt aktiva och vår planet och dess invånare reagerar nu starkt på dem. Ju mera mänskligheten reagerar negativt, desto mera skapar den sin negativa framtid. Krig, terrorattacker, lidanden, tävling, själviskhet osv. Allt lagras som energi i det kollektiva energifältet, från vilket det kommer tillbaka som konkreta händelser. En ändlös cirkel som är möjlig att brytas med rätt arbete. Att förneka existensen av det negativa/ mörkret är inte lösningen, utan lösningen är att putsa det.
Arbetet börjar med oss själva!
Putsarbetet med att höja sin vibration är att vara vaken i sin vardag, att förstå själens situation, att bli fri från programmeringar och att ty sig till hjälp från Ljuset. Det är ett ansvarsfullt val att låta bli att öka på mörkret i världen.
Via ditt eget arbete kan du vara en förebild för andra och även förmedla rätt information.
På vår planet finns många olika stjärnmedvetanden som ännu inte börjat med det arbete som dom kommit hit för att göra. Kanske du är en av dom?
Putsarbetet ger var och en möjlighet att rena sin egen kontakt och till slut få all den vägledning
och information på så sätt. Det är dags att återförenas med sitt Gudomliga Jag.

Välkommen på kursen!