Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ENERGIAHOITO/AUTTAMISTYÖ

Tämän päivän energiahoitoja teen yhdessä Patrickin kanssa. Hoidoissa keskitytään energiakentän puhdistamiseen sekä haitallisten kytkösten poistamiseen (esim. menneet ihmissuhteet). Patrickin erikoisalaa on voimakkaiden negatiivisten entiteettien kentästä poistaminen sekä tämän elämän ja menneiden elämien haitallisten siteiden katkaiseminen. Usein jokin menneen elämän trauma aktivoituu joissain elämän tilanteissa ja aiheuttaa mm. selittämättömiä pelkoja, ylireagointeja tms. Siteiden katkaisun kautta menneisyys ei enää syötä samaa haitallista energiaa, vaan voi keskittyä tämän elämän haasteisiin ja eteenpäin menoon ikään kuin puhtaalta pöydältä. Myös traumojen katkaisu auttaa henkisellä polulla kohti vapautumista.
Minä puolestaan "scannaan" energiakentän ja fyysien kehon tilaa, energian kulkua ja mahdollisia tukoksia/sairauksia.

Meillä kummallakin on hyvin pitkä henkinen koulutus takanamme, monen elämän osalta, niin hoidoissa kuin menneisyyden katsomisessakin.

parantaja.jpgEnergiahoito on puhdistavaa, tasapainottavaa ja henkistä avautumista edistävää. Se voi olla myös parantavaa. Hoidoissamme ovat myös korkeammat Valon värähtelyt läsnä, jolloin voit saada vastauksia kysymyksiisi ja tukea polullesi.

Energiahoidon lisäksi voimme puhdistaa myös kotiasi, työpaikkaasi tai asuinympäristöäsi haitallisista ajatus-, entiteetti- ym. energioista tai poistaa terveyttä heikentävää säteilyä.

Poistamme taloista ja paikoista välitilaan jääneitä sieluja ohjaamalla heitä pysyvästi eteenpäin Valoon. Puramme myös kirouksia paikkoihin, sukuihin, ihmisiin liittyen...

Kaukohoitoja teemme taas, ota yhteys lomakkeen kautta.

Ja edelleen joka ti, to ja su on mahdollisuus yhdistyä yhteiseen healinghetkeen vain sisäisesti ilmoittamalla, että tahtoo olla mukana.

Healingit ti ja to klo 20-21 ja su 19-20.