Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kohtalon vuosi?

Share |

Keskiviikko 7.1.2015 klo 13.54 - Tähtipolku


KOHTALON VUOSI?

Uuden vuoden kynnyksellä tarkastelin niitä uusia virtauksia, auttajieni ja numeroiden kautta, joita vuosi 2015 mahdollisesti ilmentää. Ihmiskunnan kohtalon  vuodeksi Valon auttajani nimesivät tämän vuoden. Kuulostaa ehkä ukaavalta, mutta energia, mikä hetkeen laskeutui, oli lohdullinen.
Ihmiskunnan kollektiivinen kenttä on hyvin kuormittunut kaikella negatiivisella energialla, mitä yksilöt ja maaplaneetan tapahtumat ovat sinne niin pitkään luoneet. Energian lakien mukaisesti mikään energia ei koskaan katoa, vaan se liikkuu ja muuttaa muotoaan, hakeutuu uusiin kohteisiin, jotka sen laatua vastaavat. 
Kollektiivinen energia on etsimässä purkautumistaan joka tasolla. Auringon aktiivisuuden vauhdittaessa muutosta, voi olla hyvinkin konkreettisella tasolla nähtävissä, mitä me ihmiskuntana ja yksilöinä olemme tähän mennessä luoneet. Kun katsoo meidän tämän hetkistä maailmaamme, sen tapahtumia, jonkinlainen suru valtaa sydäntä. Tilanne on oikeastaan kriittinen joka puolella maailmaa, vaikka miten tahtoisimme siltä ummistaa silmämme ja sydämemme. Pimeys on ollut monien valinta, ja se näyttäytyy yksittäisissä ihmisissä, tapahtumissa, valinnoissa ja sodissa.
Ehkäpä tämä tosiaan on vuosi, jolloin luotu tulee nähtäväksi, ja karman tuulet pyyhkivät maailmaa. Mahdollisuus tasapainoon voi olla vielä olemassa, kunhan kaikki, joka hetki, teemme osamme näissä talkoissa.
Viimeiset vuodet olen yrittänyt tuoda tietoisuuteen sitä, miten tärkeää on huomioida ja puhdistaa omaa värähtelyä. Se on ainut väylä kokonaisenergian/värähtelyn puhdistamiseen. Se työ on edelleen tärkeintä, rehellisesti ja puhtaasti itseään tarkastellen, ja Korkeimman apuun turvaten. 
Se on tämän hetken työtä kaikkeuden lakien mukaisesti. Yhdistymällä, tiivistämällä korkeampaa värähtelyä samalla polulla olevien kanssa, on varmasti nopeampi keino mennä eteenpäin, kuin vetäytyminen yksinäisyyteen. Meitä kaikkia tuupitaan nyt muutokseen toden teolla, Viisas valitsee vapaaehtoisen Valon polun, yhdessä muiden kanssa. Yhdistymisessä on voimaa, joka tukee positiivisia valintoja ja voimistaa omaa Valon suuntaa.

imgres.jpg

Sydämen valoa,voimaa ja yhdistymistä kaikille toivoen tänä vuonna 2015.