Tietäjän tarinoita

Oman puhtaan tilan löytäminen

Share |

Maanantai 2.9.2013 klo 22:42


Viikonlopun pohdiskeluni suorastaan enteili tätä. Jokin kosminen kuvio laittoi sen liikkeelle. Jokin impulssi tavoitti minut ja istutti alas, puhtaamman, vilpittömämmän ja rohkeamman itsen esilletulemiseksi. Olenko siinä puhtaassa, omassa tilassani, jossa koen olevani Minä Olen tilassa? Olenko vilpitön siinä mitä teen, kuin lapsi, joka kokee aidosti kaiken, ilmaisee itseään rehellisesti ilman naamioita, taikka miellyttämisen halua? Millainen on oma puhdas tilani - Nyt? Uskoisin, että etsiskelyni tuotti tuloksen, päivitykseni oli tarpeen. Löysin vahvemman yhteyden itseeni ja sitä kautta Luojaan. 

Tässä tuo kosminen kuvio, Sarah Varcasin sanoin:

UUDELLEENHARMONISOINTIKUUKAUSI ON ALKANUT - TINKIMÄTTÖMYYSTESTI
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
2.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tulevan viikon Mars, Saturnus ja Neptunus kysyvät, missä määrin elämme näkemystemme, viisautemme ja perususkomustemme mukaan. Toisin sanoen, miten hyvin ulkoinen elämämme heijastaa sisäistä elämäämme ja toisinpäin? Nämä ovat oleellisia kysymyksiä tällä hetkellä, koska tinkimättömyys elämässä, käyttäytymisessä ja sitoutumisessa omaan totuuteemme on kosmisen silmälläpidon alla ja kaikki alueet missä meidät havaitaan puutteelliseksi - missä julistamme yhtä ja teemme toista, tuomitsemme toiset, ennen kuin otamme itsemme käsittelyyn tai meiltä puuttuu tahtoa muuttua niin, kuin sanomme haluavamme - ovat paineen alla tulevan kuukauden ajan. 
 
On kuitenkin tärkeää, ettei meillä ole mitään oletuksia tämän harjoituksen tuloksista. Jos asiaa pohdittuamme huomaamme, että vaikka sanomme haluavamme muutosta, ponnistelemme hyvin vähän tehdäksemme jotain eri tavalla, niin se ei välttämättä merkitse, että meidän täytyy aloittaa nyt. Se saattaa merkitä, että emme itse asiassa halua muutosta tavalla, millä sanomme haluavamme. Teot puhuvat usein kovempaa kuin sanat ja vaikka on helppoa löytää kaikenlaisia syitä olla tekemättä sitä, mitä sanomme haluavamme, totuus voi olla, ettemme todellisuudessa haluakaan sitä. Tämä sitten esittää kysymyksen: miksi ylipäätään luulimme haluavamme sitä?!
 
Tämä on oikeastaan sen asian ydin, mitä taivas tällä viikolla korostaa, koska jos emme tiedä, miksi haluamme sitä, mitä sanomme haluavamme, emme oikeasti tiedä, haluammeko sitä! Halu on kummallinen asia ja sen vaikutus voi melkein tarttua. Jos riittävä määrä ihmisiä ympärillämme haluaa jotain, saatamme joutua mukaan edes käsittämättä sitä! Silloin kun kollektiivinen energiakenttä on tulvillaan halua, kateutta ja kilpaomistamista, voi olla vaikeaa olla imeytymättä samaan dynamiikkaan riippumatta siitä, miten irralliseksi näemme itsemme siitä. Ja kun henkinen materialismi on näinä päivinä aivan yhtä yleistä kulttuurissamme kuin taloudellinenkin, voimme helposti pyyhkiytyä viimeisimmän opetuksen, uusimman henkisen harjoituksen, parannustekniikan tai viimeisimmän näyttämöllä olevan opettajan mukaan käyttämättä hetkeä kysyäksemme, haluammeko sitä oikeasti. Resonoimmeko oikeasti tämän kanssa vai vetääkö meitä ainoastaan toisten ihmisen halujen ristiaallokko? 
 
Tämä on vaikea juttu, koska hyväksynnän ja mukaan ottamisen halu voi vaikuttaa voimakkaasti asioihin, mitä kaipaamme, ja tämä tekee vaikeaksi irrottautua paikoista, ihmisistä, opetuksista ja harjoituksista, joiden kanssa emme todellisuudessa resonoi. Samanmielisten ja tukea antavien ihmisten ryhmissä voi olla suurta yhteisöllisyyden tuntua, mutta otapa askel taaksepäin ryhmän vallitsevasta keskustelusta ja se voi muuttua hetkessä! On vain pieni, mutta usein hyvin tuskallinen askel sisäpiiriläisestä ulkopuoliseksi tällaisissa tapauksissa, ja meiltä ehkä puuttuu tarvittavaa päättäväisyyttä tuon hypyn tekemiseen. Niinpä jäämme ryhmän helmoihin - emme tuntien oloamme kovin mukavaksi, ei todella sitoutuneena, mutta ainakin hyväksyttynä ja vahvistusta saaneena.
 
Syyskuu on kuitenkin SE kuukausi tämän muuttamiseen. Jos olemme väärässä paikassa, väärien ihmisten ympäröimänä, jotka vahvistavat vääriä asioita, meidän on noustava ylös ja lähdettävä. Se voi vaatia rohkeutta, se voi aiheuttaa ristiriitaa, meitä voidaan kritisoida tai meidät voidaan torjua, mutta silti se on tehtävä. Ei ole enää aika panostaa energiaamme sellaiseen, mitä emme oikeasti halua, pelkästään siksi että niin on turvallisempaa. Tietysti ellemme oikeasti halua turvallisuutta siitä, että on hyväksytty eikä haasteta. Ja jos tilanne on näin, sekin on ok, mutta meidän on oltava rehellinen siinä. Meidän on kohdattava motiivimme ja tunnistettava, mikä todella ajaa valintojamme, koska näin voimme arvioida, miten harmoniassa sisäinen ja ulkoinen elämämme on, ja ryhtyä vastaaviin toimiin.
 
Tuleva kuukausi on uudelleenharmonisointikuukausi, minkä aikana tinkimättömyyttämme testataan. Tällä viikolla meillä on tilaisuus olla askeleen ja testata itseä löytääksemme, mitä oikeasti haluamme ja miten on parasta huolehtia sen saamisesta.
 
Nauttikaa viikosta kaikki!
 
Sarah Varcas