Tietäjän tarinoita

Eteenpäin vain...

Share |

Perjantai 6.9.2013 klo 12:09


native-american-indians-34175397-1024-768.jpg"Häviäjä ei ole se, joka kärsii tappion, vaan se, joka antaa periksi"          Paulo Coelho 

Nyt on jälleen aika, jolloin tuota periksiantamattomuutta tarvitaan. Monet kuviot ja energiat tuovat jatkuvasti eteesi tilanteita, jolloin on valinnan paikka. Minkä puoleen kallistun, mihin voimaan tukeudun.. Sallinko itselleni saman reaktion, saman mallin, jota olen toistanut jo vuosia..
Voisiko nyt olla hetki tehdä jotain toisin? Mieluummin vahvistaa omaa voimaa, oman sydämen ääntä ja tasapainoa, kuin jälleen antautua tuulten riepoteltavaksi. Ympäröivät energiat voivat hallita ja viedä mukanaan, mutta pysähtyminen, jarruttaminen, itsensä kuuntelu ja rakastaminen vievät niiltä voiman.
Vaikka elämä haastaa, asettaa tarkasteltavaksemme omia luomuksiamme menneiltä vuosilta, jopa menneistä elämistämme, voimme joka hetki tehdä tietoisen valinnan toimia nyt toisin. Vaikka kompastumme, teemme ratkaisumme sen hetkisen ymmärryksemme ja tunteidemme mukaan, voimme korjata suuntaa tiedostamalla sen, mikä on valintojemme pohjalla. Kenties oma pelko taikka halu mukautua muiden tahtoon.. Vaikka hylkäsimme oman sydämemme tänään, askel sen tiedostamiseen on askel eteenpäin. Vaikka se konkreettinen askel sydämen suuntaan olisi vasta vuosien päästä, on tarkkaileva ymmärrys omasta tilasta se suurin askel, NYT. Ei anneta periksi, vaan jatketaan, yritetään olla hereillä, tukea toisiamme ja kulkea eteenpäin. Yhdessä, elämän virtaan ja oman sydämen voimaan luottaen.

Voimaannuttavaa viikonloppua.