Tietäjän tarinoita

Sisäinen ääni - intuitio

Share |

Keskiviikko 11.9.2013 klo 11:56


Sisäisen äänen kuuntelu on elämämme tasapainon, oikean rytmin ja suunnan edellytys. Aika vahvasti sanottu, mutta niin totta. Jokainen valinta, jonka teemme sisäisen äänemme, intuition ohjaamana , vie omaa polkuamme juuri siihen suuntaan, mikä vahvistaa hyvää elämässämme. Hyvien asioiden sijasta valitsemme helposti totuttuja asioita, niin kuin kuuluu- tyylillä. Monesti saan selittää omaa näkemystäni mistä sen sitten tietää, mikä on intuition ohjaamaa, taikka sisäisen äänen ohjaamaa.. 
En oikeastaan osaa erotella sisäisen äänen ja intuition eroa, vaan koen niiden lähteen samana, minun korkeamman olemukseni viestinä.
Joka tapauksessa tuo oma viestintuojamme on paras ystävämme, paras ohjaajamme. En tarkoita, että sen kautta tulevat ohjeet olisi aina helppoja ja kivoja toteuttaa, vaan luotan siihen, että se näkee oikean suunnan, jota kohti kulkea, vaikka polku aluksi tuntuisikin vaikealta kulkea. Yleensä sen mukana tulee helpotuksen tunne, näinhän tämän kuuluu olla!  Vaikka pelko uudesta astuisi sen jälkeen kuvaan, on tuo pieni hetki ja sen havaitseminen todellista, ja oikeaa. 

Tässä harjoitus Sisäisen äänen vahvistamiseksi, vain 5-10min!
Istu rauhassa, puhelin kiinni
Nauti hetken omasta olemuksestasi, siinä hetkessä
Keskity hetki oman hengityksen tarkkailuun
Tunne sisäänhengityksen kevyt virta nenäsi kautta keuhkoihin, tarkkaile sitä
Tunne, miten uloshengitys poistaa jännitystä
Tarkkkaile edelleen hengitystäsi, anna ajatusten leijailla taustalla, älä kiinnity niihin
Paina nyt oikean  käden keskisormella kulmakarvojesi väliä, kolmannen silmän kohtaa
Hengitä nyt siihen, sisään ja ulos, muutamia kertoja
Sano mielessäsi; Rakastan itseäni, suon itselleni kaiken hyvän 
Tarkkaile hetkisen kehoasi, miltä tuntuu olla rakastettu
Luota nyt siihen, että intuitiosi ohjaa sinua, rakkaudella!
Lopuksi hengitä vapautuneesti syvään, ja palaa arkeesi.

Läsnäolon merkitys on niin suuri, ettei sitä voi liikaa korostaa. Vaikka toivoisimme nopeita ratkaisuja, yht´äkkisiä muutoksia, ihmeavautumisia korkeammalle voimalle, läsnäolon harjoittelu palvelee silti henkistä polkua korvaamattoman arvokkaalla tavalla. Sen päivittäinen muistaminen ja lopulta siinä eläminen on oikeastaan kaikki, mitä tarvitsemme.

 

Avainsanat: intuitio