Tietäjän tarinoita

ysi ysi päivä

Share |

Maanantai 9.9.2013 klo 12:35


9.9.2013

Hetkisen selailin aiempia kirjoituksiani menneiltä vuosilta. Niitä muutamia, mitä on näilllä sivuillani vielä jäljellä. Nämä kotisivuni täyttävät pian 4vuotta, mutta niitä on edeltänyt Aurinkoenkelin sivustoni.jotka joiduin lakkauttamaan, koska joku muukin alkoi tuoda tätä asiaa samalla nimellä. Näitä sekannuksia on aika ajoin, ja joskus sitä tapahtuu vieläkin. Nykyinen toiminimeni on Valonpolku, koska Tähtipolku firman nimenä oli jo jollain taloyhtiöllä. Valonpolku on siis virallinen toiminimi, mutta se saatetaan yhdistää samalla nimellä toimivaan saman alan yrittäjään, joka tuota nimeä käyttää, vaikka se ei olekaan heidän reksiteröity nimensä. Tämä on tätä aikaa.. kaikkea alkaa olla tarjolla yltäkylläisesti. Ja hyvä niin.. ehkä.. Toisaalta se voi tuoda vaikeutta erottaa oikea osaaminen, oikea informaatio kaiken runsauden keskellä.. En toki tarkoita että kukaan tätä polkua kulkeva harhautttaisi tahallaan, mutta ehkä kaikilla ei ole energioiden ja niiden lähteen erottelukykyä. Toisaalta ei kaikilla ole myöskään sitä missiota, että opiskelee kokonaispakettia, eikä vain esim parantamista. Laajempi kuva voi siis olla vielä etsinnän alla.. 

No niin. sitten ysi ysi päivään.  
Minun tätä päivääni on edeltänyt muutama huilauspäivä. Ensin meni ääni, puhelintyö jäihin siis. Sitten tuli oikea flunssa, siis kokonaan lepäämään. Näiden muutaman huilauspäivän aikana olen ollut jälleen kiitollisella mielellä siitä, etten ole vain surkutellut omaa kurjaa oloa, vaan antanut korkeamman tehdä kanssani omaa työtään. Aina olen kokenut niin, että kun sairastun, saan mahdollisuuden tehdä pävitystä omasta tilanteestani, oikein pidemmän kaavan kanssa. Myönnän, että voisin tehdä sen myös ottamalla sen hiljaisen ajan itselleni, mutta kulunut vuosi viime syyspäivän tasauksesta saakka on ollut tämän ihanan työn täyttämää. Olen todella pyrkinyt jakamaan tietoa ja osaamistani niin paljon kuin mahdollista. Se on ollut tämän ajan missiota. Nyt oli/on siis pysähdyksen paikka. Mihin suuntaan, tai millä vivahteilla tai uusilla energioilla eteenpäin? Mitä lisää on nyt tarkoitus tuoda? Mitä on tarkoitus jättää pois?
Yhdeksikön teemaa on vanhasta luopuminen, ja  uuden tason saavuttaminen. Muiden auttaminen ja palvelu. Tämä päivä kantaa kaksinkertaisesti sen energian ja viestin, sekä myös vastuun teemaa. Olen vastuussa omasta polustani, niistä ratkaisuista, joita olen tehnyt. Tänään hiljennyn sen äärelle, palvelevatko ne ratkaisut tätä hetkeä, omaa suuntaani ja tulevaa polkuani, sekä muiden auttamista? Mitä on aika jättää pois, mitä uudistaa? 
Oma suuntani tarkentuu vielä, mutta sen näen jo nyt, että kurssitarjonta tulee kokemaan muutoksen. Ensi viikonlopun 14.9. syventävä auttamiskurssi vahvistuu uusilla harjoituksilla, jotka nyt nousivat ajankohtaisina esille. Innolla odotan saavani välittää tätä energiaa!
Luentoa on myös luvassa, liittyen Hyperboreaan ja Kreikan viisauteen.. Sitä vastaanotan nyt.. Ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Sairaus voi siis olla siunaus, jos sen sallii itselleen. Ehkä seuraavalla kerralla en tarvitse sitä, jotta pysähdyn ottamaan vastaan uutta. Merkit ovat nytkin olleet selkeät, minä vain en ehtinyt painaa jarrua pysähtyäkseni.. niin luulin! Kiitos, että minusta pidetään näin hyvää huolta, että laitetaan lepäämään kun sen aika on.