Tietäjän tarinoita

Astroa a`la Sarah Varcas

Share |

Torstai 26.9.2013 klo 23:08


AURINGON, URANUKSEN JA PLUTON T-RISTI 26.9.-8.10. - TOTUUDEN ELÄMINEN
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
26.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään aurinko alkaa muodostaa T-ristiä Uranuksen ja Pluton kanssa, mikä on kanssamme 8.10. saakka. Tässä näemme valtavan energiamäärän, kera potentiaalin saada tehtyä asioita, selvittää asioita ja haasteita, jotka tavallisesti ylittävät kapasiteettimme ja käydä läpi sisäisiä prosesseja, jollaisia harvoin kohtaamme. Vie ajatuksesi takaisin heinäkuun 10 ensimmäiseen päivään. Sieltä voimme löytää niiden kysymysten alkukuiskaukset, joita meillä on edessämme nyt. Silloin puhuin mielen naittamista intuition kanssa ja tasapainon luomisesta olemuksemme eri osien välille, mikä antaa informaatiota ja tietoa siitä, mihin perustamme arviomme ja päätöksemme elämässä. Puhuin myös totuudesta, Skorpionissa olevan Saturnuksen kirpaisevasta totuudesta, mikä vaatii meitä omistamaan kaiken, mitä olemme, ja sitten alkamaan elää tuosta syvän vastuullisuuden ja tietämisen paikasta.
 
Ne olivat voimallisia päiviä tuolloin. Nyt löydämme itsemme niiden perinnön seuraavasta vaiheesta ja on aika kysyä: Mikä on muuttunut viimeisten kahden ja puolen kuukauden aikana? Miten olemme muuttuneet? Mitä olemme oppineet? Ja mikä tärkeintä, olemmeko käyttäneet oppimaamme siirtyäksemme suurempaan aitouteen? Koska viisaus ja oivallus eivät ole mitään, jos niitä ei eletä ja hengitetä. Tietoinen kehittyminen ei ole akateeminen harjoitus, vaan merkittävä prosessi, kera mahdollisuuden energisoida olemuksemme jokaista solua, jokaista valohiukkasta mikä muodostaa henkemme ja jokaista Jumalan hengitystä mikä kulkee energiakenttämme läpi. Ymmärrämme ehkä kaikenlaisia totuuksia ja saamme kaikenlaisia oivalluksia, mutta siihen saakka kunnes teemme niistä osan jokapäiväistä tietoisuuttamme ja sallimme elämän arkitodellisuuden testata niitä tässä aineellisessa maailmassa, kokoamme ns. vain tietoa hyllylle keräämään pölyä, kun jatkamme haparoimistamme eläen puolittain, puolittain valaistussa elämässä. 
 
Tähän testaamiseen kosmos osoittaa nyt ja tulevina päivinä. Se muodostaa kokemuksemme keskeisen osan tässä transformaatioprosessissa ja olemme kaikki sen kohteena - pidämme siitä tai emme. Meidät haastetaan elämässämme siellä, missä meidän täytyy eniten käyttää keräämäämme viisautta. On kyse sitten suhteista, työstä, perheongelmista, terveyshuolista, rahahuolista tai elämän olemisesta pelkkää vanhaa raadantaa ilman valoa tunnelin päässä, niin siinä meidät haastetaan käyttämään jumalaista näkökykyä - ei ainoastaan kapeakatseista ihmisnäkökykyä - ymmärtääksemme, miten viimeaikaisia oivalluksia täytyy soveltaa ja elää, eikä vain ajatella ja puhua niistä.
 
Totuus ja kaikki mitä se pyytää meiltä, liittyy vain vähän tietämiseen ja paljon olemiseen. Oivalluksen täytyy tapahtua vain kerran, jotta näkemyksemme muuttuu iäksi, mutta tuon oivalluksen tekemistä ja elämistä ja sen viisauden soveltamista täytyy toistaa uudestaan ja uudestaan, kunnes siitä tulee toinen luonto, yhtä luonnollista kuin sydämenlyönti. Vanhojen tapojen ja tutun alueen voima voi helposti vietellä meidät takaisin menneisyyteen olemaan se, kuka meidän ei enää tarvitse olla. Meidän on oltava valppaana tästä riskistä, erityisesti nyt. 
 
Kosmos haastaa meidät tehokkaasti tulevina viikkoina, mutta ei pahansuopuudesta tai halusta nähdä meidän kompuroivan ja kaatuvan. Ei, tämä testi syntyy äärettömästä rakkaudesta ja jumalaisesta halusta, jotta vapaudumme kaikesta, mikä sitoo meitä - mitä tahansa se vaatiikin. Ympärillämme ja sisällämme on hyvin paljon viisautta, mutta meidän on elettävä se joka hengenvedolla. Meidän on oltava se, jotta se juurtuu ja kasvaa koko kollektiivitietoisuuteen, mihin me jokainen myötävaikutamme joka päivä.
 
Tänään meille annetaan varoitus, että nyt on aika elää totuutemme - ei huomenna tai ensi vuonna, kun olemme saaneet elämämme järjestykseen, vaan nyt, kaikkien kamppailujen, haasteiden, ilojen ja voittojen keskellä. Taivas vakuuttaa nyt, että meillä on, mitä tämän tekeminen vaatii. Meistä voi tulla oman elämämme elävä ja hengittävä totuus, juurtuneena maahan, yhtenä kosmoksen kanssa ja meidän kaikkien sisällä elävän Jumalan kipinän energisoimana.
 
Rakkaudella kaikille.
 
Sarah Varcas
 pluto1_full.jpg

Avainsanat: t-risti