Tietäjän tarinoita

Astroa a`la Sarah Varcas

Share |

Tiistai 8.10.2013 klo 9:59


VENUS JOUSIMIEHESSÄ 7.10.-5.11. - TOIVOSTA LUOTTAMUKSEEN
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
7.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lokakuun 7. päivä klo 19.55 (Suomen aikaa) Venus siirtyy Jousimieheen kuukaudeksi, kun se eroaa neliöstä Marsin kanssa ja lähestyy Neptunusta. Näin tehdessään se vahvistaa tulevien viikkojen merkitystä, joiden aikana meillä on kaksi pimennystä ja seuraava Uranuksen ja Pluton neliö. Se muistuttaa meille toivon ja luottamuksen roolista muutos- ja heräämisprosessissa ja kannustaa miettimään, mitä nämä ominaisuudet oikeasti ovat ja miten on parasta ottaa ne vastaan.
 
Usein asetamme toivomme tiettyyn lopputulokseen, mikä täyttää henkilökohtaiset halumme ja pyrkimyksemme. Tämä on toivoa, mitä ajaa päämäärä, kun kuvittelemme mahdollisuuksia ja tavoittelemme niitä toteuttavaa polkua. Se pitää katseemme kiinni tulevaisuudessa ja tulevassa ajassa ja tilassa, missä näemme halujemme toteutuneen ja ponnistelumme palkittavan. Sitä odotellessa toivo pitää meidät liikkeessä tietäen, ettemme elättele hurjia ja kummallisia, vaan realistisia ja saavutettavia haaveita.
 
Ja sitten on toivo, mitä voidaan paremmin luultavasti kuvata luottamukseksi, jolloin vain tiedämme, että mitä tahansa tapahtuu, miten rankkaa tai helppoa se on ja miten paljon tolkkua saamme siitä tai emme saa, niin kaikki asiat toimivat yhteistyössä valaistumisemme kanssa ja meidän tehtävämme on toteuttaa potentiaali käyttämällä niitä siihen. Tässä luottamuksessa ei ole kyse tulevaisuudesta vaan nykyhetkestä, ainoasta paikasta missä voimme ylipäätään elää. Siinä on kyse siitä, miten elämme tässä hetkessä nyt, tietoisuudesta mitä tuomme siihen, viisaudesta mitä käytämme ja tiedostamisemme syvyydestä. 
 
Siirtyessään Jousimieheen tänään, Venus pyytää meitä siirtymään toivosta luottamukseen tulevaksi kuukaudeksi ja keskittymään nykyhetkeen tietääksemme, mitä elämä meiltä vaatii sen lisäksi, mitä luulemme tarvittavan, jotta pääsemme sinne, missä haluamme olla. Nämä kaksi voivat olla hyvin erilaisia tällä hetkellä ja tuon eron havaitseminen on tehtävämme tällä viikolla, koska sen tunnistamalla pystymme navigoimaan tulevaa kuukautta viisaana ja luottavaisena tietäen, että henkilökohtaisen tyydytyksen tavoittelu voi estää heräämistä, aivan kuten heräämistä voi tapahtua mitä epätyydyttävimpinä hetkinä elämässämme.
 
Kuu auttaa meitä tässä tehtävässä, kun se yhdistyy Venukseen Jousimiehessä 9.10. klo 2.23 (Suomen aikaa). Optimistinen Jousimies-kuu voi usein tuoda helpotusta, kun se on matkannut Skorpionin syvissä vesissä. Se ilmestyy kuitenkin niistä esiin vahvistuneena ja käyttää tätä voimaa tarkastellakseen haasteita positiivisemmassa valossa tietäen, että miten syvälle tahansa meidän on mentävä, pääsemme lopulta aina pinnalle. Tämä on kannustava viesti meille nyt ja meidän olisi viisasta ymmärtää se. Mikä tahansa tavoitteemme on ulkoisessa maailmassa ja minkä tahnansa lopputuloksen pyrimme toteuttamaan, luottamus saa meidät jatkamaan kaikesta riippumatta. Se on tuo syvä tietämys, että riippumatta siitä, mitä tapahtuu ja minkä kiemuroiden ja käänteiden läpi elämä vie meitä, jokainen hetki on täynnä potentiaalia ja mahdollisuuksia, jos voimme avautua riittävästi tunnistaaksemme ne.
 
Tämä voi vaatia valmiutta päästää irti pitkäaikaisesta haaveesta tai luopua tietystä käsityksestä, mikä meillä on itsestä ja elämästä. Mutta aina on tarpeellista luopua vain siitä, mikä pidättelee meitä pitkässä juoksussa, ja näinä päivinä kun on paljon muutosta ja taivas muuttuu täysin uuteen aikaan jokaisella hengenvedollanne, mitä pikemmin päästämme irti, sitä nopeammin voimme korjata kurssia ja jatkaa matkaamme vapaampana ja kokonaisempana kuin koskaan ennen.
 
Hyvää viikkoa kaikille.
 
Sarah Varcas
 syksy_2013_027.jpg