Tietäjän tarinoita

Luomisvoima

Share |

Torstai 10.10.2013 klo 11:32


Viikonlopun voimalliset energiat kantavat edelleen, siitä syvä kiitos kaikille osallisille! Erityisesti sydämeni laulaa kohtaamisesta upeiden kurssilaisteni kanssa. Elämänkokemus yhdistyi nuoreen näkemykseen ja intoon. Jakaminen, tiedon välittäminen, mutta ennen kaikkea yhteinen sydän, ovat ne jotka muuttavat maailmaamme, ja värähtelyä, joka luo uutta tulevaa meille kaikille. LUOMISVOIMA syntyy oman itsen tunnistamisen kautta. Sen polttoaineena on luottamus omiin, hyvää tukeviin valintoihin, sekä sydämen tila,joka yhdistää kaiken luodun toisiinsa. Pyhän sydämen tila on mittaamattoman arvokas; se on kuin virtaava vesi, joka ravitsee kaiken sen läheisyydessä olevan, ja virtaa sen kautta yhä uusille uomille, uusille ihmisille.
Lakeuden taivas piirtyy isosti ympärilleni ja sen kautta kiirii syvä kiitos. Olen todellakin siunattu, kun saan tavata upeita ihmisiä, uskomattomia nuoria, jotka kantavat viisautta, joka vain odottaa toteutumistaan. Pohdin pitkään lauantain jälkeen, osasinko kertoa, kuuntelinko oikein ohjausta, pidinkö sydämeni auki, löysinkö oikeat sanat... Luottamus asettui minun sisimpään ja se, mitä sain jakaa, se pohja, jota teille rakentaa, oli juuri oikea, juuri se, mitä tarvitsitte ponnistaaksenne sieltä kohti sitä omaa ja yhteistä luomistanne.  
Amman tapaaminen vahvisti läsnäolon, jakamisen ja sydämen korvaamatonta tilaa. Myötätunnon Äiti, suuri rakkaus ja hyväksyminen. Sydämen ymmärrys ihmisten ja kaikkien luotujen kärsimyksiä kohtaan on omalta osaltaan mitä suurinta luomisvoimaa, jolla muokkaamme olevaa ja tulevaa ihmiskuntaa. Kuten Amma sanoo, ainut uskonto, jota tarvitsemme, on Rakkaus. Ja sitä ihmiskunta tuntuu todella nyt etsivän, onhan Amma halannut ja siunannut jo yli 31milj ihmistä. Jatketaan Amman työtä ihan omassa arjessa, hyväksymällä ja avaamalla oma syli läheisille, kohtaamillemme ihmisille. Ystävällinen hymy, kuunteleva sydän, myötätuntoinen läsnöolo. Siinä työkalut tulevalle!