Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Ekokuun astroa

Share |

Tiistai 5.8.2014 klo 10.15


Elokuu on tähän mennessä tuonut hurjasti lisää tietoisena olemista, ohjauksen kuuntelua, sekä kulkemista sinne, missä kulloinkin kuuluu olla. Tämä aamun energia oli nosteista ja uudella tavalla lohduttavaa.. Virrassa soljuminen on tärkeää ja sille tulisikin antaa tilaa sydämen ohjauksen avulla. Olen hetkessä, katson, kuulen ja aistin Valon kanssa. 

Tässä lempiastrologini elokuun viestiä.

145635.jpg

ELOKUUN ASTROENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
30.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Superkuu, superkuukausi!

Kuukausi alkaa vesimerkkien suurkolmiolla, minkä muodostavat Venus, Kheiron ja Saturnus, ja Jupiterin ja Marsin neliöllä. Tässä on vaarana ylitehdä asioita tunteellisesti. Voimme astua kuukauteen herkkyys pinnassa ja käyden sisäistä dialogia, mikä menee jotenkin näin: "Jos en saavuta kaikkia tavoitteitani tämän kuun loppuun mennessä, ei ole toivoa, joten on aika tehdä kaikkensa antamatta minkään seistä tielläni, vaikka tulisi kuinka rankaksi." Jollain tasolla se on ihailtavaa sisäistä dialogia. Sitoutuminen ja suorastaan pirullinen päättäväisyys voivat viedä meidät pitkälle tässä maailmassa. Mutta tällä hetkellä on viisasta kuunnella tällaisia sisäisiä saneluja epäluuloisesti ja muistaa, että perimmiltään universumi - emme me - on vastuussa etenemisestä ja tiukat odotukset itsestämme, toisista ihmisistä tai elämästä voi olla pettymyksen ja turhautumisen resepti. Varmista, että hellität vähän, jos tällainen monologi pyörii mielessäsi elokuun alkaessa, ja muista, että on kokonainen kuukausi edessä ja aivan vilpittömästi sanottuna, mitä tahansa voi tapahtua!

Ensimmäiselle viikolle on luonteenomaista tämä herkkyyden ja sisäisen draivin yhdistelmä, mistä voi tulla jotain marttyyrimaista, jos sallimme sen. Mutta kun tulee 4.8., Neptunus alkaa ojentaa auttavan kätensä muistuttaen meille, että joskus etenemme parhaiten, kun otamme jalan pois kaasulta ja sallimme vauhdin viedä meitä vähän eteenpäin. Meidän ei aina tarvitse ajaa kovaa riippumatta siitä, mitä sisäinen kriitikkomme sanoo etenemisestämme tähän mennessä. Tämä on testi! Luotammeko riittävästi elämään, että pääsemme sinne, missä meidän täytyy olla (vaikkei se olisikaan siellä, mihin ajattelemme, että meidän pitäisi päätyä!) vai uskommeko edelleen, että tiedämme paremmin ja meidän pitäisi piirtää kartta ja suunnitella matka hetki hetkeltä? Jos käytämme elokuun ensimmäisen viikon vastataksemme tähän kysymykseen rehellisesti, olemme valmistautuneita superkuuhun 10.8., mikä voi paljastaa meille, missä kohtaa meidän täytyy hyväksyä tilanne eikä muuttua ja päästää irti eikä roikkua kiinni.

Ennen tätä - alkaen 7.8. ja jatkuen täydenkuun toiselle puolelle - meillä on tilaisuus ottaa vastaan se viisaus, että tiedämme eron "virran työntämisen" ja sen mukana kulkemisen välillä. Ensin mainittu voi olla houkuttelevaa nyt, mutta jälkimmäistä ehdottomasti vaaditaan! Se ei merkitse, että meidän täytyy alistua epämieluisaan ja ei-houkuttelevaan kohtaloon. Eikä se merkitse, ettemme voi ryhtyä toimiin tavoitteidemme edistämiseksi. Se merkitsee, että kun kohtaamme esteitä kerta toisensa jälkeen ja hakkaamme päätämme näkymättömään tiiliseinään, mikä näyttää vanginneen meidät, niin mitä nopeammin otamme vaarin ja hellitämme, sitä parempi. Eikä tämän tajuaminen ole ollut koskaan tärkeämpää kuin nyt, sillä näitä tiiliseiniä on syystä eikä ole tarkoitus murskata niitä ajattelematta toista kertaa! Ne muistuttavat meille, että on rakennettava edelleen perustaa hankkimalla taitoja, kehittämällä viisautta tai hankkimalla vielä tarvittavaa informaatiota, ennen kuin siirrytään eteenpäin oikeaan suuntaan.

Tämä tuo meidät Vesimiehen täysikuuhun 10.8. Tämä on vuoden 2014 SE superkuu ja sitä pitää kunnioittaa! Kyllä, tiedän, että muitakin kuita on nimitetty "supereiksi" tänä vuonna, muttei minun toimestani! TÄMÄ on merkille pantava superkuu. Auringon ollessa asteen päässä Mustasta kuusta, Lilithistä, tämä kuu muistuttaa meille, että harmonisoitumatta tämän universumin voimien kanssa, mitkä ovat paljon suuremmat ja voimakkaammat kuin pikkuruinen ihmismielemme voi koskaan kuvitella, emme voi saavuttaa, mitä tarvitsee saavuttaa Vesimiehen ajan synnyttämiseksi turvallisesti ja vahingoittumattomana. Astrologiset aikakaudet ovat valtavia asioita. Jokainen kestää noin pari tuhatta vuotta ja on paljon väittelyä siitä, mikä itse asiassa aloittaa uuden aikakauden. Miten tahansa se nähdäänkin, voimme kaikki kuitenkin olla samaa mieltä siitä, että seuraava on Vesimiehen aika eikä nyt mikään ole tärkeämpää kuin tietoisuutemme nostaminen kohdataksemme uuden aikakauden syvällisen viisauden ja näkemyksen paikasta. Eikä koskaan ole liian aikaista aloittaa sellaista projektia!

Kirjoitan lisää tästä täysikuusta, kun se aika tulee, mutta riittää kun sanotaan, että se antaa upean tilaisuuden tehdä muutos ja päästää irti vanhoista tavoista, peloista ja olosuhteista, jotka ovat estäneet meitä tekemästä se aiemmin. Meidän ei kuitenkaan tarvitse tehdä kaikkea kerralla yhdessä yössä! Tämän kuun energiat vahvistavat sitoutumistamme ja voimaamme pysyä raiteilla. Sen ei ole tarkoitus saada kaikkea tapahtumaan silmänräpäyksessä. Kun sitoudumme uuteen ja aidompaan elämään, tämä kuu voi paljastaa meille nykyolosuhteidemme puolista, joista ei voi vapautua, vaan ne on otettava avosylin vastaan, hyväksyttävä ja niitä on rakastettava, jotta totuudenetsintämme toteutuisi. Se ei tapahdu taikasauvan heilautuksena, vaan täysin uutena työkalupakkina, minkä voimme avata löytääksemme tarvitsemaamme lisävahvuutta, tuota syvällisempää näkemystä, mikä varmistaa ymmärryksemme, ja tuota lisäinformaatiota, mitä tarvitaan palapelin ratkaisemiseksi. Oivallukset, informaatio, ihmiset ja kokemukset joita tulee luoksemme tämän kuun myötä, ovat merkittäviä ja meidän olisi viisasta olla ylenkatsomatta niitä!

Ja kun emme ylenkatso, auringon ja kuun pohjoissolmun välinen sekstiili superkuuta seuraavalla viikolla sallii meidän saada eniten irti sen potentiaalista. Se vaatii halukkuutta ottaa vastaan uusi näkökulma, mikä syntyy Vesimiehen täysikuun valaisemasta tuoreesta perspektiivistä. Tämän aspektin läheisyys täysikuuhun vaatii meiltä nopeaa sopeutumista, mutta mitä nopeammin voimme tehdä sen - sivuuttaen, miten aiemmin näimme asiat uuden perspektiivimme hyväksi - sitä enemmän saamme tämän kovasti kaivatun muutoksen hyötyjä. Jotkut saattavat väistämättä kamppailla tämän muutoksen kanssa ja ne joiden odotimme menevän virran mukana, saattavat kamppailla eniten (mukaan luettuna me itse!) Mutta perimmiltään tämä aika tukee meitä päästämään irti itsepintaiset tavat ja suoraan sanottuna epäkypsät vaatimukset, että elämä tekee, mitä me haluamme - sen vakaamman tunnistamisen hyväksi, että elämällä saattaa olla meille suunnitelmia, mitä ei vielä ymmärretä, ja se minkä hahmotamme rajaksi ja huonoksi tuuriksi, voi olla portaali, minkä läpi meidän on kuljettava voidaksemme vapauttaa sen.

Kuukauden kaksi viimeistä viikkoa antaa meille lukuisia tilaisuuksia tutkia, mitä näiden muutosten tekeminen merkitsee meille jokapäiväisessä elämässämme. Ne puhuvat kahden vastakkaiselta näyttävän voiman toiminnasta, mitkä luonteensa mukaisesti vaativat meitä astumaan esiin koko rohkeudellamme ja päättäväisyydellämme, tehdäksemme asiat eri tavalla ja toteuttaaksemme kummankin potentiaalin. Toinen mikä syntyy siitä Uranuksen, Kheironin ja Saturnuksen liitosta, mikä on ollut maisemissa kesäkuusta lähtien, suuntaa meitä kohti parantamista, mitä tarvitaan aina syvällisempien ja aidompien totuuksien vastaanottamiseksi. Ja toinen mikä syntyy Merkuriuksen, Jupiterin ja Neptunuksen liitosta, vaatii meitä kohtaamaan sen haasteen, minkä se esittää egollemme, joka on taipuvainen hyväksymään vain ne totuudet, meille sopivat meille ja saavat olomme tuntumaan hyvältä ja elämää kontrolloivalta. Tällä kertaa meillä ei ole kontrollia - ainakaan egomme haluamalla tavalla! Tämä on puhdistamisen ja irtipäästämisen aikaa ja se mistä päästämme irti, voi aiheuttaa tuskaa lähtiessään. Ehkä roikumme mieluummin kiinni, koska olemme samaistuneet juuri siihen asiaan, mistä on päästettävä irti. Tällaisella hetkellä kohtaamme egon vaikutuksen jumaluuden ääretöntä taustaa vasten, mikä vaatii täydellistä luottamusta.

Tässä kuussa meitä kutsutaan tunkeutumaan totuuteen uskomuksistamme ja henkilökohtaisista oppijärjestelmistämme riippumatta siitä, miten oikeilta ne ovat tuntuneet tai miten monet ihmiset jakavat ne. Emme voi astua Vesimiehen aikaan kuormitettuna uskomuksilla, jotka painavat meitä alas ja rajoittavat potentiaaliamme. Ja myös selvimmin henkiset ja nykyaikaiset uskomukset voivat tehdä tämän, jos olemme omaksuneet ne egomme tyynnyttämiseksi. Perimmiltään uskomukset, oppijärjestelmät, evoluutiomallit sekä nimikkeet joita sovellamme itseemme ja toisiin, eivät ole välttämättömiä kehittyvässä ajassa, mikä vaatii meitä vain olemaan läsnä hetkessä, yhdistymään koko elämän kanssa, kun se pyörii ympärillämme ja lävitsemme, ja toimimaan suurempaa hyvää kunnioittaen. Jollain tasolla tämän on äärettömän yksinkertaista ja kuitenkin toisella niin syvällisen monimutkaista, ettei mieli pysty tajuamaan sitä koskaan, vaikka kuinka yrittäisi.

Uusikuu on 25.8. Neitsyen kolmannessa asteessa - asteessa mikä liittyy enkeliulottuvuuksiin. Riippumatta siitä, miten hahmotat enkelit - fyysisenä todellisuutena, vertauskuvana vai satuna - tämä kuu puhuu suojelusta ja tuesta, mikä on meidän kaikkien ulottuvilla. Tämä kuukausi on intensiivinen ja monet voivat kohdata haasteellisia hetkiä ja myös sisäisiä kriisejä. Mutta tämä kuu tulee balsamina lievittämään raskasta sydäntä tai uupunutta sielua. Se muistuttaa meille, ettemme ole yksin, vaikka tuntisimme itsemme miten eristäytyneeksi. Itse elämä juoksee lävitsemme ja yhdistää meidät kaikkeen ympäri kosmosta ja sen yli. Tämä uusikuu kutsuu meitä kokemaan tämän faktan riippumatta siitä, miten onnistuneesti mielemme ehkä kertoo, että kaikki on menetetty ja meidät on hylätty iäksi.

Kun samaan aikaan osuu Marsin ja Saturnuksen yhtymä Skorpionissa, voi hyvin olla paineen, valtapelien sekä tappiolta ja toivottomuudelta tuntuvaa aikaa, mutta itse asiassa se on aikaa, jolloin voimme päättää kerätä rohkeutemme ja tehdä asioita eri tavalla - antamatta periksi negatiivisuudelle ja kääntymättä poispäin siitä tai kieltämättä sitä. Katso sitä sen sijaan silmiin - mitä se onkin - ja tiedä, että jos olemme samassa maailmassa kuin tämä, meillä on vastuu siitä ja kosmos kutsuu meitä kantamaan tuon vastuun tinkimättömästi ja kunnialla. Emme voi erottaa itseämme tämän maailman tuskasta eikä meidän pitäisikään. Olemme siirtymässä yhteisöllisyyden ja sisaruuden/veljeyden Vesimiehen aikaan, missä epäoikeudenmukaisuus yhtä kohtaan on epäoikeudenmukaisuutta kaikkia kohtaan. Tämä on hyvin erilainen käsitys kuin Kalojen ajassa, missä pelastajien ja uhrien täytyy löytää toisensa elääkseen omat roolinsa.

Tämän kuukauden loppuun mennessä voimme alkaa tunnistaa, että voimme olla kaikki pelastajia ja uhreja itsellemme ja toisillemme. Tai voimme päättää, ettemme ole kumpaakaan, ja luoda hyvin uuden elintavan. Pelikenttä tasoittuu ja voimme valita pelipaikkamme. Mutta meidän on valittava hyvin ja mietittävä syvällisesti globaalia tietoisuutta, mistä ammennamme ja mitä tuemme joka päivä. Meidän on alettava tunnistaa, että jos pidämme itseämme erityisenä, teemme toisista vähäisempiä. Jos näemme itsemme voimattomana, annamme voiman toisille. Jos uskomme, että vain positiivinen ansaitsee huomiomme, kiellämme kaikkien niiden kokemukset, jotka kärisivät päivästä toiseen. Ja jos vetoamme vain toisiin, että he tuovat kortensa kekoon ja tunnustavat, kiellämme oman osamme sekä positiivisen muutoksen mahdollisuudessa että toimimattoman ja tuhoavan nykytilan säilyttämisessä.

Elokuu 2014 on varmasti intensiivinen kuukausi. Monet tarvitsevat tukea, myötätuntoa ja ymmärrystä tullakseen siitä läpi kasvot oikeaan suuntaan kääntyneenä. Mutta voimme tehdä sen - me kaikki - jos sitoudumme kuukauden alussa tekemään sen. Sitoutumalla totuuteen ilman oppijärjestelmiä ja myötätuntoon ilman sääliä, silmät apposen auki, emme voi enää harkita mitään muuta, kuin syvintä totuutta, mikä paljastuu hetkestä toiseen, jos valmistaudumme vastaanottamaan sen. Jos teemme tämän kaiken, voimme päästä läpi ja tulla ulos toisesta päästä kukoistaen - ei vain selviytyen - ja heränneempänä kuin koskaan aiemmin.

Sarah Varcas