Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Enkeli-infoa 21.12.2016

Sunnuntai 1.1.2017 klo 0.34

Enkeli-infoa Nordkappissa 21.12.2016
Talvipvn seisaushetki vietettiin siis Gjesvaerissa, Nordkappissa. Mökkimme oli puoliksi meren yllä,pienessä kylässä, josta emme auringon piilottelun tähden nähneet muuta kuin muutaman valon siellä täällä. Pikaisen laskutoimituksen mukaan kylässä asui ehkä parikymmentä perhettä. 
Olimme saaneet ohjeiksi viettää tuo vuoden viimeinen h-hetki meditoiden. Viikon paastoa, puhdistumista ja henkistä valmistautumista oli johtanut tuon tärkeän hetken kohtaamiseen. 
Keskipäivän hetkellä oli tänä vuonna myös tuo seisaushetki ja me olimme valmiita! 
Meditaatio syveni todella nopeasti ja lila valo alkoi kieppua ympärilläni. Se ikään tutki ja muokkasi kehojani ja tietoisuuden tila kohosi nopeasti sen ansiosta. Sitten hyvin kaunis, myös hohtavaa vaaleaa ja tummaa liilaa alkoi lähestyä tuota tilaa. Ja yhtäkkiä edessäni kimalteli ihana, lempeä enkeli. Tunnistin hänet nimenomaan enkeliksi tuon suurenmoisen ihanan värähtelyn tähden. En ole koskaan nähnyt enkeleillä oikeita siipiä, vaan vain hohtavaa valoa, joka niitä ympäröi. Enkeleillä on jollain tapaa ihmsenkaltaiset piirteet, mutta selkeästi en voi tunnistaa esim. heidän kasvojaan, sillä valo heissä saa heidät niin kovin säteilemään, että on mahdotonta nähdä selkeästi. Minulle sillä ei ole väliä, sillä olen aina ikikiitollinen, jos saan heitä tavata.

Tämä enkeli oli hyvin feminiininen, mutta samalla voimakas säteilyltään. Hän toi minulle aluksi henkilökohtaista viestiä, omaan voimaani liittyen.. Tietty taso oli nyt saavutettu ja uusi ajanjakso alkamassa. Työ itsen kanssa jatkuu, mutta uutta tiedostaen ja toivottavasti vahvemmin kaiken opetuksen kohdaten. Sain vielä viestiä, mitä kaikkea olisi luvassa lähitulevassa ja ensi vuoteen iittyen. 

Enkeli sanoi nimekseen Amethyst. Minulle se kuulosti "oudolta" ja  kysyinkin, mikä enkelitaso oli hänen? Olen oppinut arkkienkeleistä ja enkeleistä ja heidän tasoistaan sen verran, että tiedän heitä olevan melko monta, vaikka pyhissä kirjoissa mainitaan ainoastaan muutama. Joskus vuosia sitten luin Diana Cooperin kirjan arkkienkeleistä ja se kyllä kosketti syvästi. Siitä kirjasta nousi hyvä värähtely.
Tämä enkeli kertoi, että ikävä kyllä monet enkelikirjat eivät ole niin hyvin kirjoitettu ja niissä on sellaista tietoa, joka ei ole paikkansapitävää. zadkiel-1.jpg


Amethyst oli tämän enkelin arkkienkelitaso, ja hän edusti sen värähtelyä. (Tarkistin myöhemmin ja hän oli monen tiedon mukaan arkkienkeli Zadkielin "puoliso")

Hän kertoi, että arkkienkeleitä on seitsemän ja kukin edustaa omanlaistaan värähtelyään. He voivat ilmentää sekä maskuliinista taikka feminiinistä energiaa, mutta mitään kaksoisliekkiromantiikkaa heihin ei liity, vaikka niin annetaankin joissain kirjoissa ymmärtää. Näistä arkkienkelitasoista voidaan lähettää erilaisiin tehtäviin sanansaattajia taikka lähettiläitä. Itse arkkienkelit eivät voi ilmestyä ihmisille suoraan, sillä heidän värähtelynsä on liian korkeaa ihmiskehoille. Ymmärrän tämän hyvin. He siis lähettävät itsestään miljoonia kipinöitä ihmisten avuksi ja tueksi, mutta itse arkkienkelit ovat korkealla värähteleviä johtajia, joiden apu voimme kyllä pyytää, mutta emme suoraan tavoittaa.

Amethystin lähettiläs kertoi, että ihmiskunnalla ja enkeleillä on pitkä yhteinen historia takanaan. Enkelit tulivat ihmiskunnan avuksi olemaan linkkinä Jumalalliseen energiaan, Jumalaan. He toimivat tasolla, jossa ei ole mitään negatiivista ja tekevät yhteistyötä Äitimaan kanssa, sopimuksen mukaisesti. Hän kertoi, että on hyvin ymmärrettävää, että ihmisiä niin kovin kiinnostaa juuri tänä aikana enkelit. Se on ihmiskunnan muistissa oleva tieto, joka ohjaa ihmisiä enkelten yhteyteen ja sitä kautta Jumalalliseen ohjauks

een. Hän kuitenkin varoitti sellaisesta tiedosta, joka tekee enkeleistä liian ihmismäisiä ja alentaa heidät tälle konkreettiselle värähtelytasolle. Se ei suinkaan ole se suunta, johon ihmiskunnan tulee pyrkiä, vaan enkelit tulisi nähdä ja kohdata kunnioittavasti, sillä he ovat korkeita valo-olentoja. Ihmiskunnan muistissa on myös ne ajanjaksot, jolloin enkelit olivat johdattamassa sieluja kohti Korkeinta ja tänä aikana he ovat hyvin aktiivisia, sillä ihmistietoisuude

n värähtely on laskenut huomattavasti.
Tänä aikana pyrimme jälleen kohti korkeampaa ja siksipä niin monet etsivät polkua enkelten kautta ja heidän apunsa on kaikille lähellä. He auttavat ja ohjaavat, Jumalallisen suunnitelman mukaisesti. He eivät voi auttaa ihmissieluja sellaisissa toiveissa tai pyrkimyksissä, jotka ovat sielunsuunnitelmaa vastaan, On hyvä muistaa, että enkelit ovat linkkinä JUmalan ja ihmisen välillä. Se on heidän tärkein tehtänsä.

Suojelusenkelit ovat kaikkein lähimpänä jokaista ihmistä. Jokaisella sielulla on ihan ikioma enkelinsä, joka on seurannut samaa sielua jokaisessa elämässä. Hän on siis kaikkein paras ystävä, joka tarkkaan tietää kaikkien elämiemme vaiheet, tarkoitukset, päämäärät ja koetut asiat. Hänen tehtävänsä on myös pitää rakkauden yhteyttä korkeampaan yllä. Onkin siis hyvä pyytää oman suojelusenkellin apua joka päivä. Tueksi ja avuksi ihan pienimpäänkin asiaan.

Enkelit ovat niin kauniita rakkauden ja ilon lähettiläitä. Pyytäkää, niin saatte kaiken avun jokaisena päivänä.

Avainsanat: Enkelit, suojelusenkelit