Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Luxia Island - Sommaren 2020

Längtar du efter lugn och avstånd från vardagen så du kan koncentrera dig på dig själv och din andlighet? Under sommaren 2020 har du möjlighet att delta i meditations- och utvecklingsretreater på en underbar ö fylld med klippor i Åbolands skärgård. Äkta kvalitetstid med dig själv i ett vackert sommarlandskap.

Eija och Patrick önskar dig välkommen till en lugn och utvecklande retreat med helpension. Luxia Island är en stor, vacker ö med klippor och enbuskar. Här finns en egen klippskreva för var och en där man kan slappna av och fokusera på sig själv. På ön finns alla bekvämligheter och rent vatten från en egen brunn. Båtfärden från Kimitoön räcker ungefär två timmar, men det är ingen brist på vackra vyer att beskåda under resan! Det är inte för intet som Åbolands skärgård kallas för Finlands vackraste. Vi avgår från Kasnäs strand, Kimitoön på torsdag kväll kl. 17 och återvänder till samma strand på måndag förmiddag ungefär kl. 11. Alla närmare instruktioner fås vid anmälan.

I retreaten ingår övningar i att stilla sig och meditera, en personlig tolkning, energibehandling och vägledning. På programmet står örtbastu varje kväll samt smakliga vegetariska måltider. Med dig hem får du även ett självutvecklingsprogram med kostråd. Och naturligtvis transport till ön med en trygg båt genom den underbara skärgården. Du behöver ta med dig endast dina personliga tillhörigheter, allt annat finns på vår ö. Du kan välja mellan följande alternativ för övernattning: du kan sova i gäststugan i två personers rum eller i båten Jupiter där det finns fyra små men bekväma privathytter.

Under sommaren ordnas sex retreater:

16.-20.7., 23-27.7., 30.7.-3.8., 6-10.8., 13-17.8., 20-24.8.2020

Endast tio deltagare per retreat ryms med. Du hittar bilder från ön på Tähtipolkus fb-sidor. Retreatens pris är 600€. Anmäl dig per e-post portaluxia@gmail.com eller till Eija 044-2109350.

Ladda ner broschyren: Luxia Island SE