Tietäjän tarinoita

Aaltoa ja keinuntaa

Share |

Maanantai 16.9.2013 klo 15:46


Tällainen herkkis, kuten minä, sai harjoitella omassa keskuksessaan pysymistä oikein hienosti viime viikonlopun aikas huikeissa energia-aalloissa. Ainakin paikallisesti,ja varm laajemminkin oli ihmeen raskasta, agressiivista energiaa liikkeessä. Kuin negatiivista tahmaa, jotka aktivoituivat ajoittain. Tällaisten aaltojen seurauksena useinkin matalampi värähteinen ihmisolento jää sen sisään ja seuraukset voivat olla varsin ikävät.
Tässä jälleen yksi hyvä syy keskittyä päivittäin omien ajatusten, tunteiden ja tekojen laatuun. Jos opimme tarkkailemaan ajatuksiamme ja ohjaamaan niitä positiiviseen ja valoisaan suuntaan, se on jo paljon tehty! Ehkä lopulta kehitymme niin, että voimme sieltä ajatuksen tasolta käsin säädellä kaikkia alempia osiamme. 
Sydämen taso, ja myötätunto kaikkea kohtaan ovat varmasti oikeaa, puhtautta luovaa energiaa. Pyrimme siihen, vaikka mielemme houkuttelisikin meitä toimimaan, vaatimaan, olemaan oikeassa taikka murjomaan muut itsemme tueksi. Käsi sydämelle ja syvä hengitys; en tahdo luoda eripuraa, hallintaa, ylivaltaa, murhetta, ikävyyksiä.
Noin yleensäkin koen, että energiat, tasot ja maailmat ovat nyt liikkeessä, aktiivisia ja hakevat kiinnittymiskohtaa. Niin hyvät, kuin huonotkin värähtelyt. Näkeehän sen myös konkreettisella tasolla, miten maailma kuohuu, on tulvia, myrskyjä, arjen konflikteja, jatkuvaa kiirettä, mutta myös hvyän ilmentymiä, kauniita tekoja ja lähimmäisen rakkautta. Henkisyyden etsintää, muutumisen tahtoa ja yhteisiä meditaatioita rakkauden ja rauhan lisäämiseksi. Yksittäsiä pieniä tekoja, ja suuria yhteenliittymisiä.
Oma tarpeeni puhdistaa, olla muuttamassa jotain paremmaksi purkautui jo viime viikolla. Opettajani sai ottaa siitä osansa, mutta otti sen viisaudella. Nyt on tarpeen keskittyä vain omaan muutokseen.
Tosiasia on, että se, mikä lähtee korkeammalta, laskeutuu lopulta alas. Eli, jos luodaan ajatusta erillisyydestä, tasa-arvottumuudesta taikka huonommuudesta, se laskeutuu lopulta teoiksi. Suuremmassa mittakaavassa monet samankaltaiset ajatukset voivat purkautua väkivallaksi, sodiksi. Näin voimme nähdä, että olemme yhtä, kaikki mitä meissä on, vaikuttaa kaikkeen.  Tässä on myös hyvän luomisen avaimet. Tartutaan niihin, yhdessä. Lähdetään keinumaan vain hyville aalloille.