Tietäjän tarinoita

Astroa

Share |

Perjantai 20.9.2013 klo 10:15Napsitaan hedelmät talteen

by Astrologian Taika

Jupiterin toivoa täynnä olevana torstaina 19. syyskuuta saamme iltapäivällä vähän kahden jälkeen täydenkuun kalojen 26°40’ asteelle. Meillä Kuu täyttyy mainion oloisesti Auringon ollessa yhdeksännessä huoneessa ja Kuun kolmosessa, eli kumpikin valo sattuu somasti ilonsa huoneeseen. Aurinko ja Kuu ovat avaruudellisessa tasossa eli linjassa keskenään, ja tällaista kohtaa nimitetään syzygyksi.

Tämän täydenkuun sävy on kertakaikkiaan hyvä. Aurinkoa neitsyessä hallitsee Merkurius, joka täydenkuun hetkellä sattuu kulminoivaksi planeetaksi Keskitaivaalle. Isoimmillaan olevaa Kuuta kaloissa hallitsee Jupiter ravusta, jolloin Kuun ja Jupiterin välille tuleevastavierailu. Tämä on hienoa, positiivista ja tuulettamisen arvoista. Kerrankin on täyttymys, missä hyvyyttä riittää.

No, ainahan taivaalla on myös näitä reuna-ehtoja ilmoittavia tekijöitä. Tähän aikaan onPluto edelleen pysähtyneenä, joten se ilmanmuuta antaa pakottavan sävynsä nyt syntyville valmistumisille. Ei Plutokaan silti aina täysin kamala ole, varsinkin jos voimme ottaa tämän syvän ja perinpohjaisen muuttumisen viestin tervetulleena. Voihan Pluto kerrankin osoittaa varauksettomasti suunnatonta rikkautta? Pluton voimaan kytkeytyy tällä viikolla aikaisemmin tapahtunut merkittävä taivaallinen juttu eli Saturnuksen jaVenuksen ylitys Kuunsolmulle skorpionissa, nämähän ovat nyt kaikki hyvässä kulmassa Plutolle. Venus on tästä asetelmasta jo erkaantunut asteen verran pidemmälle, mutta on tämä merkittävä tulevaisuuteen painottava kuvio osoittamassa tämän ajan tärkeyttä.

Meillä on nyt taivaalla muuttuva täysikuu, sadonkorjuun Kuuksikin joissakin yhteyksissä nimitetty. Kuun sykli kerääntyy oikein täydellisesti kasaan, kuten täydenkuun aikaan tuleekin. Kun Uusi Kuu syntyi pari viikkoa sitten noin neitsyen merkin puolivälissä, oli Pluto suunnittelemassa pysähdystä, Kuu syntyi Merkuriuksen hallinnassa ja Jupiter antoi toiveita isosta kasvusta. Täydenkuun hetken kartalla lupaukset lunastetaan todellakin täydellisesti.

Tokihan me olemme tehdyt uudet aloitukset suorittaneet neitsyen hengessä analysoiden ja loogisesti. Silloin valmiiksi tulot, kulminaatiot ja täyttymiset voi ottaa rennommassa hengessä kalojen mukaan; se syntyy mikä on syntyäkseen. Kalojen täydessäkuussa onhyväksyvyyden leima, ja ainakin itse miellän tämän armollisuudeksi itseä kohtaan. Ollaan tyytyväisiä siitä mitä ollaan saavutettu.

Kun Kuu lähti kierrolleen Merkuriuksen hengessä, se täyttyy saman planeetan huoneessa meillä. Nähdäkseni henkisten ja mystisten asioiden opiskelijoilla on hyvät edellytykset tavoittaa haluamansa korkeampi tietoisuus, jälleen Jupiterin viisauden avustamana.

Todellakin, Saabinen symboli täyttyvälle Kuulle onSadonkorjuun Kuu, Harvest Moon! Sen avainsana onsiunaus. Nyt saadaan hedelmää, aika on monimerkityksellisesti kypsä. Sadonkorjuu on itsensä kättelyä hyvin tehdystä työstä, palkinnoista nauttimista, tuotoksien jakamista toisille, yhdessä juhlimista ja turvallisuudentunnetta, että nyt on jotakin mikä kantaa pitkälle.

Hyväksytään se mitä on saatu aikaan! Suloista ja riemukasta korjuuaikaa kaikille!