Tietäjän tarinoita

Pelkojen aikaa

Share |

Lauantai 9.11.2013 klo 18:12


Tässä taas mennään, ja hengissä edelleen. Jopa tuon kauhian Uranus-Pluto neliön jäljiltä. Tosiaan elämme pelkojen esiinmarssin aikaa. Siteeraan itseäni: Kun kohtaat elämässä haasteita, on tärkeää nähdä, mitä sinussa nousee esille. Lähestytkö ongelmaa pelon vai rakkauden kautta. Ratkaisumme määrää sen, kumman energian käyttöön annamme voimamme. Rakkaus on voima, johon voimme aina luottaa, vaikka ympäristömme heijastaisi meille kaikkea muuta kuin sitä. Rakastamalla itseämme teemme oikeat ratkaisut, sillä rakkauteen sisältyy aina armo.
Mutta miten uskaltaa olla niin rohkea ja itsekäs, että kuuntelee itseään, rehellisesti ja sitten vielä toimiikin sen mukaisesti. Mistä loppujen lopuksi pelkomme nousevat, miten ne syntyvät tässä päivässä ja miksi niillä on niin suuri voima.. Pelko on niin voimakasta energiaa, että pitämällä sitä yllä, saamme sen lopulta toteutumaan. Olen kohdannut omat pelkoni aiemmin siinä vaiheessa kun ne ovat jo toteutuneet. Niin ei tarvitse olla!
Jos katsomme sielun kannalta pelkoa, sen juuret voivat olla monessa elämässä, ja aktivoituvat sitten uudelleen tässä hetkessä samankaltaisen energian toimesta, kuin menneessä elämässämme oli. Esimerkin avulla; jos olet esim elänyt keskitysleirillä edellisen elämäsi viime hetket, olet joutunut luovuttamaan lapsesi kaasukammioon, on varmasti vaikeaa tässä elämässä kestää tämän elämän lastesi pelkoa, hätää taikka murhetta. Tilanne tässä elämässä ei varmaankaan muistuta menneen kauhua, mutta energialaatu on sama, ja siihen reagoit.  Tämä elämän työ on ymmärtää nämä juuret, omien pelkojen oikea laatu. Jos reagoi hyvin voimakkaasti tässä elämässä, on tosiaan paikallaan oppia muuttamaan pelkoa luottamuksen, hyvöksymisen ja rakkauden suuntaan. Kysyä itseltään, miksi tunne nousee näin voimalla, ja katsoa ko. reaalitilannetta oikeissa mittasuhteissa, eikä vain pelon läpi. Tärkeää on pyytää Yläkerran apua, että voisi niistä vähitellen vapautua.
Kun tänä aikana astrokuviot, auringon purkaukset, ym energia-aallot vauhdittavat pelkojen esiin nousua, silläkin on merkityksensä. Olemmehan siirtymässä kohti uuden ihmisen aikakautta, jossa osaamme hallita itsemme, nähdä laajasti emmekä toimi pelosta, vaan rakkaudesta käsin. Vanha aikakausi ja vanhat toimintamallit yrittävät pitää pintansa, taistella tilastaan, mutta tietoisuuttamme kehittämällä ne menettävät voimansa. Pelko on järjetön juttu, mutta järkeilemällä, ajatusta ja ymmärrystä laajentamalla ja apua Ylhäältä pyytämällä se katoaa. Voimia tähän työhön tarvitsemme, siksi onkin hyvä liittoutua niiden kanssa, jotka todella ovat päättäneet pelkonsa selättää. 

pic20-indianturk.gif