Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Taivaankaari

Share |

Tiistai 17.12.2013 klo 20.16


Katse tuppaa nousemaan ylöspäin aina ulos mennessäni, ainakin näin pimeällä. Täällä katuvalojen ulottumattomissa tähdet loistavat aivan upeina ja tänään saa ihailla myös kuun täyttä pyöreyttä. Taivaankaari piirtyy tummana ja Linnunradan hohtava polku näkyy niin kutsuvana.
En tiedä suurempaa visuaalista onnea kuin tähtitaivas. Joskus uuden kuun aikaan suuri ikävä valtaa, sydän kaipaa kotiin.. mitä se sitten tarkoittaakaan. Maan päällä on kuitenkin elettävä, tehtävä oma osansa, kuljettava oma polkunsa ja tuotava se taivaankaaren energia ja kauneus tänne. Kukin omalla tavallamme.
Joulukuu lähestyy loppuaan, muutaman tärkeän etapin kautta. Talvipäivän seisaus 21.12 avaa yhteyden galaxin keskukseen, sykkeeseen jota voi vain kunnioittaa. Hiljentymällä voi itse kukin sitä kuunnella, ja sen sanomaa tunnustella.
Mestarin syntymäjuhla on tänä vuonna sytyttänyt minut uudella tavalla. Entistä tärkeämpää on viettää se rauhassa, hiljaisuudessa ja muistaen sitä joulun todellista sanomaa. Lapset viettävät omaa jouluaan yhdessä, ja minä täältä siunaan sitä. On oikeasti mahdollisuus vetäytyä sisimpään, ja hiljaisuuteen, oman ystävän vierellä.
Rauhoittukaamme jouluun hiljalleen turha pois jättäen, nauttien

taysikuu_12.jpg
taivaistamme, kun se ympärillämme kaartuu niin kauniina ja loistavana. 

Ihaillaan täyden kuun valoa!