Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Miten teen tulkintani?

Share |

Sunnuntai 15.12.2013 klo 13.31


Useasti kysytään, miten teen tulkintani? Tässä nyt yhteinen vastaus kaikille.
Kun teen numerologista tulkintaa, aloitan perustiedoista, nimistä, syntymäajasta ja niiden numeroista. Teen kartan, jossa käy ilmi numeroiden yhdistelmiä, suuntia, ja niiden tuomaa värähtelyä. Tämä on pohjatyö, joka vaatii oman aikansa, yleensä noin tunnin verran. Sen jälkeen aika usein annan kartan levätä, katselen sitä vain silloin tällöin ja otan vastaan sen tuomaa energiaa. Seuraavassa vaiheessa istun kartan kanssa koneen ääreen ja pyydän auttajat paikalle, sekä asiakkaan, että omat, rakkaat ystäväni. Ja sitten alkaakin SE TYÖ. Se on värähtelyiden pukemista sanoiksi, mutta vaatii myös yhteyden autettavaan, eli tulkinnan tilaajaan. Joku on joskus kysynyt, miksi ysäväni sai tulkinnan viikossa ja minun tulkintani kesti kolme viikkoa. Tässä tulee esille se, miten haen oikeaa tuntumaa, oikeaa yhteyttä, niin että tulkinta olisi oikea, juuri sinulle tarkoitettu. Jotkut avaavat energiansa nopeasti ja avoimesti, toisten kohdalla voi olla, että joudun odottamaan pitkäänkin oikeaa hetkeä. (Tottakai aikaan vaikuttaa myös se, miten paljon tilauksia on meneillään, mutta siitä kerron yleensä heti tulkintapyynnön saatuani). En tee yhtään tulkintaa rutiinilla, vaan oikeasti syvennyn ja tahdon sillä palvella juuri niin hyvin kuin on mahdollista. Kaikki työ tapahtuu tässä ja nyt, minun ja auttajien kautta. Juuri tämä henkilökohtaisuus, täsmätyö, tekee tästä kaikesta niin antoisaa. Tempaudun mukaan virtaan ja auttajien sanomaan, ja yritän mahdollisimman hyvin pukea kaiken kirjallisesti sinua varten. Käytän kaikkea osaamistani, viestejä, aisteja, näkemistä tulkinnan osana. Kokonaisuudessaan numerologisen tulkinnan tekemiseen menee 3-5tuntia, asiakkaasta riippuen.

Tavallinen tulkinta perustuu syntymäaikaan. Se on väylä, joka avaa minulle oven sielun energiaan hyvinkin nopeasti. Ja jälleen auttajat ja näkeminen mukana. Sielun energiasta voi lukea tämän hetken tilannetta, menneisyyttä ja tulevaa. Sen kautta saa suuntaviivoja, mitä on laitettu vireille, mitä valintoja on mahdollisesti edessä. Samoin omia lahjoja, kykyjä ja myös haasteita nousee esille. Samoin menneiden elämien energia on aina esillä ja niiden kautta tuleva sanoma.
En pyri ennustamaan, vaan minun tarkoitukseni on auttaa sinua tekemään suotuisia, eteenpäin vieviä valintoja oman kasvusi hyväksi. Ottamalla vastuu omasta polusta, minun avustuksellani, saat parhaan mahdollisen hyödyn tulkinnastani. Toki vastaan myös kysymyksiin ja annan neuvoja, siinä määrin kuin se on sallittu. Jokaisella on elämässään jaksoja, jotka kantavat tiettyä teemaa, ja jo sen löytymisen kautta voi saada vahvistusta, mitä muutoksia tehdä, miten valita. 

Työni on siis hyvin mielenkiintoista, antoisaa ja koen palvelevani sen kautta juuri tähän aikaan sopivalla tavalla. Meitä kaikkia tuupitaan nyt eteenpäin, oppimaan itsestämme, omista ajatuksistamme, tunteistamme ja energioistamme. Ihminen, tunne itsesi! Vanhan mestarin sanoin, se on tärkein läksymme. Myös itsensä tunteminen henkisenä olentona, sieluna, joka on taivaltanut täällä usein jo suunnattoman pitkän matkan! 
Kun olen tehtnyt tulkinnat, tarkistan, että olen saanut maksun työstäni, ja sitten laitan sen tulemaan. Näinä epävarmoina nettiyhteyksien aikoina olenkin vähän suunnitellut, että voisin alkaa postittaa tulkinnat ihan paperiversiona asiakkailleni. Ehkä se välittäisi auttajien energian vieläkin paremmin ja konkreettinen kappale olisi aina saatavilla, kun epävarmuus, taikka unohdus olisi iskemässä. 
Mitä mieltä sinä olet paperiversiosta?