Tietäjän tarinoita

Outoa värinää

Share |

Lauantai 28.12.2013 klo 20:39


Viimeiset viikot olen tuntenut lähinnä sydänkeskuksen muutoksia, mutta pari viime päivää on ollut tosi kummia.. On ollut erikoinen, värisevä energia läsnä, ja olen sen tuntenut kehossani. Keho kertoo meille oikeastaan viimeisenä, missä energioiden kanssa mennään. Joulun ajan olen tosiaan levännyt, yrittänyt vain olla, ja kuulostella sopivassa määrin itseäni. Väsymys, kehon ja mielen tasolla on ollut syvää. Oma oppiläksyni on kautta vuosien ollut oman fyysisen kehon liiallinen rasittaminen, ikävä kyllä. Tuo oppiläksy ilmaantuu usein minulle "kuin salama kirkkaalta taivaalta" kun yhtäkkiä, ilman mitään varoitusta nousee kuume, ja joudun sänkyyn. Pakotetuksi lepäämään. Oma vika, tietty... ;) kun en aiemmin huomaa, vaan auttajien on puututtava peliin! Vaikka astrokartallani onkin todisteita siitä, että tarpeen vaatiessa saan lisäenergiaa/voimaa, ei siltikään ole syytä unohtaa kehoa.
Tämä kehon sisäinen värinä on tulosta pitkäaikaisesta sisäisestä jännitystilasta, tilasta joka on ollut stressaavakin. Henkilökohtaisella tasolla on ollut haasteita, on ollut jaksettava, läheisen tähden. Nyt kun tilanne on ohitse ja asetuin ihan vapaaehtoisesti lepäämään, tunnen, miten kaikki tuo jännitys purkautuu, hiljalleen, levon ansioista. Näen kuvia, joissa kuin pieniksi palloiksi kiertyneet "rihmastot" alkavat väristen avautua ja loistaa uutta valoa. Tämä uudelleen muokkaus väsyttää, ja oleminen on ainoa, joka on nyt tarpeen. Ajatus kyllä kulkee, mutta nyt on toppuuteltava sitäkin aluetta, enhän vielä tiedä, mitä tämä aukikääriytyminen tuo tullessaan. Vaikka oma kumppani tässä vieressä on välillä huolissaan minusta, mitä ihmettä nyt on, sydänkö? - en ole huolissani, vaan annan keholle nyt luvan purkaa itseään, avata ja päästää vapaaksi kaikki se, mitä se on padonnut, jopa vuosien varrella. Nyt on hyvä aika, ja voipi olla, että tämä uudelleen luomisen ajatukseni, jota olen hahmotellut ensi vuodeksi, onkin jo saanut kehoni toimimaan.  Ehkäpä tästä hetkestä alkaen alan katsella myös menneitä kuvia,joita kroppa itsestään purkaa ja tuoda niiden tilalle uusia, viisaampia, onnellisempia ja tietoisempia kuvia! Uskoisin, että tämä Mars-Uranus-Pluto-risti tuo kyllä oman sykäyksensä tähän kaikkeen. On tosiaan hyvä olla vaan hissukseen, itsensä kanssa. Ajan kanssa sitten ne tulevat uudet virtaukset ja kurssit. Kärsivällisyyttä vielä hetkisen :) 

Astrokuvioista joku voisi laittaa tarkempaa tietoa, kiinnostaisi varmasti meitä kaikkia!  Minä menen nyt peiton alle Anastasia-kirjan kanssa.

ikkunakristalli.jpg