Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Runkokipuja

Share |

Torstai 2.1.2014 klo 19.07


Koko viime syksyn kuului sieltä ja täältä, miten monet ovat sairastaneet selkäänsä. Jollain on saattanut vanha vaiva yhtäkkiä monen vuoden jälkeen palata taikka kova selkäkipu, liikkumisvaikeudet tulla uutena ja yllättäen. 
Selkään liittyy henkiseltä näkökannalta katsottuna oikeastaan koko ihmisen elämä. Elämän eri osa-alueiden tasapaino tai sen puuttuminen näkyy selkävaivoina. Pelkomme selviytymisestä, taikka parisuhteen haasteet heijastuvat selkään, muun muassa.
Tärkein selkään nyt liittyvä viesti omien auttajieni mukaan on, se mihin suuntaamme oman tahtomme. Selkäpuolella on tahtomme ja sen energian ilmentäminen.

Selkävaivat ja kivut viestivät nyt monelle siitä, että oma tahtomme ei ole korkeamman tahdon mukainen.

Selkä huutaa aloilleen istumista ja itsen kuuntelua. Miksi yritän juuri tätä suuntaa, taikka muutosta elämääni? Miksi toistan vanhaa latua, vaikka tiedän, etten ole omassa paikassani, vaan kärsin ja yritän suoriutua päivästä toiseen. Miksi kannan muista tai itsestäni taakkaa, joka on turha? Kenen takia yritän jaksaa?
Hyviä kysymyksiä, joihin voi saada vinkkiä selästä ja sen kipukohdista. Muutos on joka tapauksessa tarpeen, ennemmin tai myöhemmin. On myös ihmisiä ja tilanteita, joissa muutosaika pelottaa niin paljon, että selkä alkaa temppuilla. Otteen menettämisen pelko, sekä pelko siitä, kun tulevasta ole varmuutta.
Selän viesti on oikeastaan aika yksinkertainen. Suunta on tavalla tai toisella epäsuotuisa, korkeammasta näkökulmasta katsottuna. 
Korkeampi suunnitelma voi vaatia muutoksia, esimerkiksi omassa ajattelussa omasta itsestä, ja siitä kuka ja millainen on. Se, miten arjessa toimimme ja itsemme näemme ei tue sitä suunnitelmaa. Selän kautta tuleva viesti on pysähtyminen ja uudelleen arviointi, sen kohdan mukaisesti, mikä kipua nyt viestii.

Loppuviimein on helpottavaa ja oman tahtomme luovuttaminen korkeamman tahdon käsiin, luottaminen selviytymiseen ja siihen että minusta pidetään huolta. Vaikka elämässäni tapahtuisi mitä tahansa, minä selviän, löydän ulospääsyn, opin itsestäni ja nousen kuin Feniks lintu tuhkasta. Kaikki kokemuksemme ovat viestejä, ja kipu viestii usein itsemme ja korkeamman olemuksemme hylköömisestä, taikka unohtamisesta. Selkämme on meidän korkeamman energiamme kanava, ja sen kunnossapitäminen on suorastaan velvollisuutemme. Se on kuin puun runko, joka kuljettaa energiaa kosmoksesta maahan ja maasta ylös korkeuksiin. Kumpaakin virtausta tarvitaan.

Jos oma selkäni joskus väsyy, kipeytyy, lähden kaiken uhalla aina metsään. Kun kulkee sammalissa, ylittää kaatuneita puita, katsoo mihin astuu, on hetkessä ja jo se yleensä parantaa. Selkäni väsyy, kun minäkin väsyn, yritän liikaa.. Siksi annan itselleni hyviä läsnäolon hetkiä, yhteyden Äitimaahan ja Luojaan.

img_0033.jpg