Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

HUIH! Kosmisia tuulia

Share |

Maanantai 17.3.2014 klo 12.45


Pitkän hiljaisuuden jälkeen on nyt aika päivitellä näitä virtauksia, minkä mukana taasen mennään. Eilinen täyden kuun energia oli vahvaa, ja varsinkin niille, joiden astraalienergia/tunteet olivat aktiivisena. Valvottuja öitä on kuulemani mukaan ollut niin monella. Kuu tekee tehtäväänsä ja nostaa esille juuri sitä, mitä pitääkin. Se on siunattua!  Eri asia sitten onkin, onko voimia, aikaa ja viisautta käsitellä asioita, joiden tuntee esiin nousevan. 

Viime päivien kovat tuulet yhdistän itse suureen aurinkoaaltoon, joka purkautui reilu viikko sitten. Usein muutaman päivän viiveellä maaplaneetta vastaanottaa juuri kovia tuulia, myrksyjä tuollaisen purkauksen jälkeen. Tälläkin hetkellä maan magneettikenttä on aktiivinen, eikä se suinkaan helpota niitä, jotka unettomuudesta kärsivät. Myös aivomme saattavat käydä ylikierroksilla ko. syystä. 

En ole astrologi, mutta tunnustelen muuten, miten esim kuu vaikuttaa. Omalla kohdallani koen, että se vaatii nyt pysähtymään, kääntymään vieläkin syvempään sisäänpäin, kaivamaan piilosta mielen esteitä, ja nostamaan mutta/kun - asioita esille. Luottamuksen vahvistaminen omaan Polkuun sekä myös sen suunnan tarkistaminen on jälleen paikallaan. Kuu ikään kuin sisäisesti hajottaa sen kuvan, jota olen viime ajat kantanut itsestäni, suunnastani ja korkeammasta olemuksestani. Taas on parempi antaa sen mennä! Tämä on jatkuvaa aalloilla keinumista, suunnistamista ja vastaanottamista.

Minulla tuota prosessia vahvistaa myös lähestyvä solar-aikani. Se tekee samaa työtä ennen syntymäpäivääni, jotta voisin silloin sitten syntyä uudelleen. Tämä kaikki tuo eteen lisää hiljaista aikaa, sydämen kuuntelua, uuden valmistelua, olemista, ja kirkastumista.

Olen siitä onnekas, että takanani on jo paljon pureskeltua itseni kanssa. Luopumisten ja kasvun kautta olen saavuttanut nyt kohdan, jossa voin olla hiljaisuudessa itseni kanssa, mutta tehdä myös tätä siunattua työtäni teidän kanssa. Tulkinnat, uudet kurssit, tapaamiset antavat oman lisänsä uuteen suuntaan, jota nyt hahmottelen. Ympäröivä luonto vahvistaa ja viisaat vanhat puut kuiskivat ympärilläni tukeaan ja ohjaustaan. Auttajani valaisevat ja vahvistavat.

Kosminen Luova Voima ojentaa parantavan värähtelynsä kirkkaana Valopallona käsiini.

Ojennan teillekin tämän Parantavan Valopalloni. Laita se sydämeesi ja paranna itsesi menneestä.

valopallo.jpg