Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Tässähän on asiaa !

Share |

Maanantai 24.2.2014 klo 11.03


Luxonian sivuilta poimittua:

ONNELLISUUTTA EI VOI LÖYTÄÄ ULKOPUOLELTA
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
21.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne onnellisuuteen. Katselemme, kun hyvin monet tyrmistyvät, kun he ajavat takaa hyvin vaikeasti tavoitettavaa onnellisuuden tunnetta. Kerromme teille, miksi on usein vain lyhyitä onnen hetkiä eikä pysyvää olotilaa.
 
Monet ovat usein jatkuvassa onnen etsinnässä sen sijaan, että oppisivat ylläpitämään sen. Onko jatkuva onnellisuuden tila saavutettavissa? Tosiaan, se on hyvinkin teidän kaikkien ulottuvilla. Mutta haluaisimme jakaa kanssanne ensin oman perspektiivimme siitä, miten onnellisuutta ei ainoastaan saavuteta, vaan se myös säilytetään.
 
Aloitamme uskaliaalla toteamuksella: mikään ei voi tehdä teistä onnellista. Teidän on ensin löydettävä onnellisuus, mikä on sisällänne, ja sitten löydätte etsimänne onnellisuuden. Monilla on se käsitys, että jos he vain saavuttavat jonkin tavoitteen, saavat tietyn tuotteen tai löytävät täydellisen kumppanin, he löytävät varmasti etsimänsä onnellisuuden. Mutta näin ei voi olla, kun kaikki todellisuudessanne on vain peili niistä tunteista ja värähtelyistä, joita sykitte ulospäin. Olisi samanlaista odottaa peilin näyttävän nuorekkaampaa ja eloisampaa kuvaa teistä ja vasta sitten tuntea etsimäänne nuorekkuutta ja eloisuutta. Peilin heijastama kuva ei voi muuttua, ellette te muutu.
 
Tämä analogia voi kuulostaa huvittavalta teistä, mutta sitä monet ihmiset tekevät etsiessään jotain itsensä ulkopuolelta. Muistakaa, ettei mikään voi tuoda teille sellaista, minkä kanssa ette ole jo harmoniassa. Mikään aineellinen tavara tai toinen olento ei voi tuoda teille mitään, mitä teillä ei ole jo sisällä. Monet etsivät jatkuvasti aineellista yltäkylläisyyttä ja odottavat, että onnellisuus, ilo ja mielenrauha seuraavat sitä, mutta näin ei ole. Miksi siis tunnette kuitenkin onnellisuuden hetkiä saadessanne lahjan, ostaessanne uuden tuotteen tai tavatessanne jonkun uuden?
 
Koska mielenne uskoo sen tekevän teistä onnellisen - vain kohta oivaltaakseen, että tyhjä tunne jää edelleen "uutuuden viehätyksen" loppuessa. Vain sisäisen ilonne seuraaminen johtaa teidät rauhan ja onnellisuuden tilaan. Onnellisuutta ei voi löytää, se voidaan vain tehdä. Monet sanovat usein, että yltäkylläisyyden puute tuo heille kurjuutta, mutta tähän me sanomme: "Ei, vaan kurjuutenne tuo teille puutetta."
 
Emme viittaa vain aineelliseen vaurauteen puhuessamme yltäkylläisyydestä. Se on vain yksi yltäkylläisyyden muoto. Teillä voi olla yltäkyllin terveyttä, varallisuutta, ystäviä, rakkautta, ongelmia tai pelkoja. Mutta voimme vakuuttaa teille, että olette aina yltäkylläinen jossain.
 
Jos etsitte rauhaa, niin teidän on ensin löydettävä se itsestänne. Vasta sitten vedätte puoleenne enemmän kokemuksia, jotka lisäävät rauhantunnettanne. Jos etsitte onnellisuutta, teidän on ensin löydettävä onnellisuus itsestänne. Jokaisen tavoitteen, saavutuksen tai ostoksen myötä löydätte vain hyvin lyhytaikaisen tunteen, mutta se ei kestä. Miksi? Koska ego haluaa aina enemmän - sitä motivoi jatkuva enemmän haluaminen. Mutta haluaisimme muistuttaa, että teillä kaikilla on kyky löytää etsimänne rauha ja ilo juuri nyt, tällä hetkellä.
 
Nimittäin jokainen tunteenne on valinta. Mietitte ehkä, miksi sitten valitsisin surun, vihan tai tyytymättömyyden? Tähän vastaamme: "Kertokaa te meille." Reagoitte niiden uskomusten ja odotusten perusteella, joita teillä on tietystä tilanteesta. Odotukset joita asetatte itsellenne, on monisyisesti sidottu yleisreagointiinne ja -perspektiiviinne kaikissa tilanteissa, joita näette. Mikään ei voi viedä teiltä onnellisuutta, iloa ja sisäistä rauhaa - paitsi te itse.
 
Käsitämme, etteivät negatiiviset tunteet ja tuntemukset ole koskaan tietoinen halu, vaan negatiiviseen reaktioon vaaditaan ja sallitaan uskomuksia ja odotuksia. Monet odottavat tulevaisuuden tuovan heille sitä rauhaa ja onnellisuutta, mitä he etsivät. "Olen onnellinen, sitten kun … tai löydän mielenrauhan jos …" Mutta tulevaisuuden määrittelevät ne valinnat, joita teette nyt. Miten voitte odottaa luovanne jotain erilaista, mitä teillä on, jos ette muuta, mitä teette nyt?
 
Ylläpitäkää etsimänne ilo ja rauha tässä läsnä olevassa hetkessä ja vedätte varmasti puoleenne lisää tilanteita, jotka miellyttävät teitä. Keskittyminen pelkoihinne, huoliinne ja murheisiinne tuo teille vain lisää murehdittavaa. Muistakaa, että jos murehditte, keskitytte tulevaisuuteen, ja jos kadutte, keskitytte menneisyyteen - vain olemalla täysin läsnä hetkessä voitte löytää sisäisen rauhan ja onnellisuuden, mitä etsitte.
 
Valinta olla onnellinen on tietoinen päätös, minkä jokainen teistä voi tehdä niistä olosuhteista riippumatta, joita on ilmentynyt todellisuuteenne tähän mennessä. Nuo kokemukset loivat ne ajatukset ja uskomukset, joita teillä oli. Sen mitä luotte tästä eteenpäin, määrittelevät ne ajatukset ja valinnat, joita teette nyt. Voitte muuttaa mielentilaanne ja näin värähtelyänne välittömästi ja sen tehdessänne todellisuutenne muuttuu. Sen on muututtava, koska se voi tuoda teille vain sitä, minkä kanssa resonoitte.
 
Se vaikeasti tavoiteltava mielenrauha mitä monet etsivät, on ollut sisällä koko ajan - he ovat kuitenkin katsoneet kaikkialle muualle täyttääkseen tuon tyhjiön, mitä he tunsivat sisällä. Mutta olemme täällä muistuttamassa teille, että te ette voi löytää rauhaa ulkopuoleltanne - rauha, ilo ja onnellisuus tulevat sisältä. Ei ole sieluja, jotka eivät kykene säilyttämään tätä olotilaa. Jokainen teistä voi valita nyt tuntevansa iloa tässä nyt-hetkessä. Ei ole muuta aikaa kuin tämä nyt-hetki. Tulevaisuus on harhaa, minkä pitää elossa usko lineaariseen aikaan. Aina on vain läsnä oleva hetki.
 
Kun päästätte irti siitä stressistä ja huolesta, mitä tunnette huomenna uhkaavista kokemuksista, ja menneisyyden katumisesta ja todella pääsette tähän hetkeen, voitte määritellä, mitä tunnette oikeasti tässä nyt-hetkessä. Onko teillä kaikki, mitä tarvitsette juuri tässä hetkessä? Onko sitä teillä ilmaa, suojaa ja vettä, mitä kehonne tarvitsee juuri tässä hetkessä?
 
Jos ette ole onnellinen siitä, mitä teillä on tässä hetkessä, mikään määrä rahaa, ihmisiä, ystäviä tai aineellisia tavaroita ei muuta sitä. Mutta voimme taata, että jos muutatte värähtelyänne tässä hetkessä nyt, vedätte puoleenne, mitä etsitte.
 
Yritys luoda iloa, rauhaa ja onnellisuutta itsenne ulkopuolella on yritys ilmentää takaperin. Rauhan, ilon ja onnellisuuden etsiminen tulevaisuudesta keikuttaa aina porkkanaa muutaman sentin päässä ulottuviltanne. Onnellisuus ei näytä olevan ohikiitävää ympärillänne olevien olosuhteiden vuoksi, vaan koska yritätte löytää sitä ettekä luoda. Ottakaa hetki ymmärtääksenne oikeasti, mitä olemme juuri jakaneet, koska se on avain onnellisuuden ja rauhan ylläpitämiseen niin kauan, kuin haluatte.
 
Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla ja pidätte viestiämme hyödyllisenä.