Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Ihan ku olis itte kirjottanu ;)

Share |

Perjantai 4.4.2014 klo 11.16


Tässä ihan omaa fiilistä tältä ajalta..   Olla nökötän kotona ja kuuntelen! Vahva kokemus myös siitä, miten parantuminen on käynnissä.. syvältä kaivettua, kipeää, ja parantumiseen valmista.. sielun, mielen ja kehon tasolla. Elän kuin tyhjässä tilassa.. Symbolisesti liitelen kuin muuttolintu, antaen virtausten viedä, kuitenkin jo etsiskellen laskeutumispaikkaa, kohtaa, missä ottaa kevät, kesä ja uusi kasvu vastaan. Kohtaa, missä kohdata Äiti Maa, ihmiskunta ja kosmoksen liike. 
Pyrin vain rakastamaan tätä hetkeä, laajasti, muutoksen sallien, antaen kaiken pois.. Kaikki on siis vallan hyvin: Minä Olen!

Tätä samaa Jennifer Hoffmanin sanoin: 

"KOLMENTOISTA" AIKA JA EI ENÄÄ AIKAA
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Valmistaudumme huhtikuun 15. päivän pimennykseen, jolloin on merkittävä planeetta-asetelma, kardinaalisuurristi, 13 asteessa. Luku 13 on erittäin merkittävä pyhässä geometriassa – 13 planeetta aurinkokunnassamme (niitä ei ole vielä löydetty kaikkia), Jeesus ja 12 opetuslasta, aakkosten 26 kirjainta (13x2), 13 kuunkiertoa vuodessa, Israelin 13 heimoa, englantilaisten aakkosten 13. kirjain on M, mikä ylösalaisin käännettynä on W, kokonaisen (suom. huom. "kokonainen" on whole) kaksi puolta, mies ja nainen, pyhä feminiininen ja pyhä maskuliininen. On 13 säveltä musiikkioktaavissa, 13 pääsysteemiä elämänkukassa ja 13 on taroteissa kuoleman kortti, mikä merkitsee transformaatiota. Sitä on pidetty pyhänä lukuna paljon aiemmin, ennen kun katolinen kirkko teki siitä epäonnen luvun.
 
Miksi tämä on niin tärkeä? Koska kaikella tällä keskittymisellä 13:een olemme tehneet tärkeän siirtymän uuteen ulottuvuusportaaliin. Ja luultavasti tunnet tämän vaikutukset, jos tunnet olevasi pois tasapainosta, huonovointinen, vähän alakuloinen, ärsyyntynyt tai tunteellinen, laitat asioita väärään paikkaan, et pääse aamulla ylös sängystä tai et pysty nukahtamaan illalla. Kehorytmimme muuttuvat, koska suhteemme aikaan muuttuu. Lopetamme myötäpäivään kulkevan lineaarisen 3D-ajan ja astumme universaaliin, ei-lineaariseen, vastapäivään kulkevaan virtaukseen. Kaikki luonnossa ja universumissa, mukaan luettuna planeettojen kiertoradat, kulkee vastapäivään. Ainoastaan ihmiset yrittävät ns. kontrolloida energiavirtaa pakottamalla itsensä tarkkailemaan elämää jonkin luonnottoman voiman mukaan ja laittamaan energian kulkemaan omalla tavallaan, myötäpäivään. Mutta se on muuttumassa.
 
Energiakierto minkä ihmistietoisuus on luonut itselleen ja mikä kulkee myötäpäivään, hidastuu nyt, jotta se voi integroitua muun universumin – myös planeetan – normaaliin kiertosuuntaan, mikä on vastapäivään. Tällä hetkellä pyörimme vastasuuntiin (kuvittele kaksi eri suuntiin pyörivää esinettä ja yritä laittaa ne yhteen ja ne hylkivät toisiaan) eikä ihmiskunnan energia pysty integroitumaan planeetan ja muun universumin pyörimiseen. 
 
Kierron on hidastuttava, ennen kuin se pysähtyy, minkä uskon tapahtuvan 20.-29.4. kardinaalisuurristin myötä, ja sitten pyöriminen alkaa taas, kun olemme integroituneet planeettaenergian luonnollisempaan kiertoon. Muista, että tämä on energeettinen prosessi, ei fyysinen, vaikka luultavasti meillä on fyysisiä oireita, kuten ehkä tunnet tällä hetkellä. Voidaksemme siirtyä pois lineaarisesta 3D:stä, meidän on myös siirryttävä pois kaikesta, mikä pitää meidät siinä, ja luonnoton energiakiertomme on osa tuota prosessia, mikä on osa tietoisuuttamme ja ajatuksiamme, ja tämä luo energiakentän, mikä estää meitä integroitumasta täysin maapallon ja muun universumin energiaan. Käytämme jatkossakin kelloa varmistamaan, että menemme tapaamisiin ajoissa, mutta energiaprosessimme eivät enää ole epäsynkronissa muun universumin kanssa.
 
Jos sinulta "hukkuu aikaa", kaadut tai kompastut, tunnet olevasi pois tasapainosta tai kadotat ja laitat väärään paikkaan asioita, tunnet jo hidastumisen, mikä voimistuu 10 seuraavan päivän ajan. Jos tunnet, että olet hyvin irrallaan tästä kaikesta, rauhassa ja kuin toisella planeetalla, niin olet käynyt jo läpi tämän prosessin ja kiertosi on muuttunut, mikä merkitsee, että sinun täytyy kiinnittää ylimääräistä huomiota maadoittuneena pysymiseen, olet herkempi ympäröivälle tunne-energialle ja luultavasti löydät monia syitä jäädä kotiin yksin noin seuraavat 10 päivää. Tarkkaile, mitä tulee elämääsi ja lähtee siitä – pyöröovet joista puhuin hiljattain, ovat hyvin aktiivisena nyt. Kun avaat portaalit ja kutsut uudet energiat elämääsi, sallit kaiken, mikä ei resonoi niiden kanssa, lähteä samasta ovesta. Uudet ulottuvuustilamme toimivat värähtelyn, tinkimättömyyden, vapauden ja rakkausenergian perusteella (mikä kutsuu myös uusia tasapainoisia ja integroituneita suhteita elämäämme). 
 
Nauti tästä ajasta. Se on ennenkuulumaton ihmishistoriassa ja sinä osallistut prosessiin. Jokainen meistä on tärkeä ja kuljemme tätä polkua yhdessä. Kun keskitymme kollektiivisesti hyvään – siihen rakkauteen, myötätuntoon, rauhaan ja iloon, mitä haluamme tuoda elämäämme – laajennamme noita energioita ja niitä moniulotteisia portaaleja, joiden läpi niitä tulee. Tämä on uuden maapallon syntymä – oletko valmis olemaan moniulotteinen, ajaton, voimaantunut ja voimakas?

TÄSSÄ BRENDA HOFFMAN via Luxonia

TEILLÄ ON UUSI FYYSINEN TAITOSETTI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
1.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Teillä on luultavasti uusia ajatuksia ja tuntemuksia. Eivät kaikki teistä tunne tai aisti samaa, mutta tietäkää, että pääsette käsiksi suurempaan informaatiomäärään kuin muutama päivä sitten.

Jotkut teistä aistivat värejä värien sisällä tai musiikkia musiikin sisällä. Toiset tietävät enemmän. Toiset tuntevat ikään kuin leijuvansa pois ja kuitenkin pysyvät maan päällä. Ja vielä toiset kuulevat maapallon asioita, jotka eivät olleet havaittavia aiemmin.

Kun fyysinen olemuksenne muuttuu tai lisää taitojaan, teillä on ehkä päänsärkyä, nukkumistavan muutoksia tai tarve levätä.

Viime energiakuuro oli ohjattu fyysiseen olemukseenne - viimeinen pala uuden "sinun" palapelissä. Kenties muistatte aiemmat kanavoinnit, joissa hahmottelimme, että uuden olemuskehityksenne oli määrä muuttaa henkiolemusta, sitten tunneolemusta ja lopuksi fyysistä olemusta.

Tapahtui siis niin, että edistyneiden valotyöntekijöiden fyysinen olemus muuttui dramaattisesti muutamana viime päivänä.

Vasta heräävät tutkivat tietään henkiolemuksensa läpi. Näin he löytävät kiinnostuksen reinkarnaatioon, tarot-kortteihin, astrologiaan, kanavointiin, uskonnollisiin opetuksiin tai mihin tahansa informaatioon, mikä puhuu heidän henkiolemukselleen.

Te kuitenkin löydätte uusia taitoja fyysisestä olemuksestanne. Vähän kuin sarjakuvahahmo Teräsmies ja hänen röntgensädenäkönsä. Sillä kun pääsette käsiksi uusiin fyysisiin taitoihinne, huomaatte olemuksenne muuttuvan tavoilla, joista ei kenties puhuta vielä uuden maan aineistossa.

Yhdistätte fyysiset, tunne- ja henkiset taitonne luodaksenne polun, joka on oikea itsellenne. Niin se on, että taitosettinne on valmis - ainakin tällä erää.

Jatkat osana kokonaisuutta, ykseyttä. Mutta solusi jakautuvat ainutlaatuiseksi olennoksi, joka olet sinä - se sinä, joka julistit olevasi ennen tulemistasi maapallolle tässä elämässä. Ennen tätä viime energiakuuroa, olit solumassaa, mikä oli vain vähän erilainen kuin toiset solumassat, jotka ovat osa ykseyttä.

Et voi enää verrata itseäsi toisiin mitenkään - mukaan luettuna kateus, nolous tai mikä tahansa tunne, mitä käytit ennen kertoaksesi itsellesi, että toiset olivat taitavampia tai parempia kuin sinä.

Olet nyt ainutlaatuinen yksilö. Jotkut teistä "planeettahyppelevät". Toiset integroivat taitonsa toisten olentojen kanssa uuden kokonaisuuden luomiseksi. Tai muita aktiviteetteja, joita ette vielä tiedosta.

Tässä kohtaa nopeasti liikkuva virta haarautuu sivujoiksi, joista jokaisella on oma kauneutensa ja tehtävänsä.

Jossain kohtaa sivujoet yhtyvät taas kokonaisuuteen. Mutta eivät nyt. Nyt on aika vaatia oma roolinne uusien fyysisten aistienne kautta.

Ei ole tarvetta konsultoida muita sen määrittelemiseksi, oletteko oikeassa, sillä he tietävät vähemmän teidän polustanne kuin te.

Jotkut teistä väittävät, ettei teillä on aavistustakaan, mitä tehdä uusilla taidoillanne. Teidän on aika kuunnella sisäistä olemustanne, sillä sisäinen olemus on gurunne, opettajanne.

Teistä saattaa tuntua vähän sekavalta ensin, mutta kaikki loksahtaa paikoilleen, kun luotatte itseenne riittävästi seurataksenne omaa iloanne.

Monet teistä huomaavat uudet taitonsa ja tuntevat, että olette universumille velkaa sen, että hyppäätte välittömästi uusiin kykyihinne. Se ei ole totta. Antakaa sisäisen olemuksenne ohjata teitä parhaalla tavalla itsenne ja universumien kannalta. Kenties osa uutta taitosettiänne on lukea jokin hauska kirja tai katsoa jokin elokuva.

Nyt ajattelette, että hauskanpitäminen on ajan haaskausta ja teidän täytyy ottaa välittömästi taitonne omaksi ja tehdä sitä, mikä on roolinne. Sellainen on 3D-ajatus. Kenties kehonne tarvitsee sopeutua vähän, ennen kuin alatte testata uusia taitojanne. Kenties hyppäämällä johonkin syyllisyydestä tai "koska pitäisi" taitosettinne katoaa vähän.

Ei ole mitään "pitäisi". Sisäinen olemuksenne saattaa ohjata teidät leikkimään muutaman päivän tai viikon. Tai testaamaan taitojanne välittömästi. Sillä ei ole merkitystä, sillä toimitte niin, kuin haluatte ja suunnittelitte ennen tulemistanne maan päälle tässä elämässä.

Osa tämän elämän iloa on kyky ohjata elämäänne uuden maapallon laajoissa puitteissa. Teidän täytyy vain muistaa, että jos jokin on iloista, se on oikein teille. Sallikaa itsellenne vapaus olla - nyt enemmän kuin koskaan. Sillä olette tosiaankin uusia olentoja uudessa paikassa. Niin olkoon. Aamen.
 

 kurki10765.jpg