Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

There is no limits!

Share |

Torstai 17.4.2014 klo 12.00


Kuunpimennys on lipunut ohitse ja taivallus jatkuu. Oman kuunpimennyshetkeni kohtasin meren ympäröimällä saarella, labyrintin energioissa. Pieni ryhmämme otti melkoisen haasteenkin vastaan kokoontumalla yhteen ja ponnistamalla laajemmalla ajatuksella uuteen. Kuunpimennys vaa´assa toi silti erilaisia tarkastelun kohteita meistä jokaiselle, arjen tasolla ja ryhmän sisällä.

Vaikka pimennys ei täällä näkynytkään, sen vaikutus oli voimakas. Teimme mittauksia labyrintin toimivuudesta/aktiivisuudesta ja saimme kaikki positiivisen tuloksen. H-hetkellä ryhmityimme tuohon tilaan ja loimme suuremman ajatuksen, ihmiskunnan puolesta ja sen edustajina. Tämä suunta, pois henkilökohtaisesta, oli meille jo pidemmän aikaa ollut selvä. Luomuksemme jäi eetteriin ja tulokset laskeutuvat aikanaan. 

Tänään, pimennyksen jälkimainingissa, vallitsee rauha, ja se kaipaamani kuva alkaa selkiytyä. Kävin yön/unen aikana englanninkielistä!! keskustelua Korkean Opettajan kanssa ja heräsin seuraaviin sanoihin: There is no limits! Hymyilytti, ja aloin muistella keskusteluamme. Teema oli lyhykäisyydessään ihmisen erillisyyden kokemukset. Me kaikki rukoilemme/pyydämme vähän väliä ohjausta, seuraavaa askelta, uutta suuntaa, oman paikkamme varmistamista jne..  Noilla pyynnöillä me sateenkaari_ruumis_1.jpgoikeastaan rajoitamme omia mahdollisuuksiamme, sillä koemme itsemme rajallisiksi, olosuhteisiin, paikkoihin ja aikaan sidotuksi. Ehkäpä meidän olisikin rukoiltava Luojalta kokemusta siitä, mitä on olla rajaton; Vahvista todellista olemustani, rajattomuuttani!  There is no limits!

Siihen suunnistaen, uudelta tasolta katsoen, RAKKAUDELLA, Eija