Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kardinaalin aikaan

Share |

Tiistai 22.4.2014 klo 15.10


Kardinaalin aikaa elämme parhaillaan. Suurristi hakee lopullista muotoaan ja kaikki planeetat saavuttavat maagisen 13 asteen huomenna. 

Asiasta osuvasti jälleen kerran Luxonian sivustolla. Itsensä planeettojen suulla ;)

 

20.4.2014 - Muuntumisen kardinaalisuurristi

Planeettoja kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)
20.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

PLANEETAT PUHUVAT

Olette ehkä kuulleet kardinaalisuurrististä, mikä on tarkka maapallon taivaalla 23.-24.4. Tästä astrologisesta tapahtumasta on kirjoitettu paljon, joten me, planeetat, haluamme kertoa teille, miten kukin meistä vaikuttaa teihin planeetallanne.

Planeetat ovat kunkin kardinaalimerkin 13. asteessa:

Pluto 13 Kaurista (perääntyy), maa - hallinto

Jupiter 13 Rapua, vesi - tunteet

Mars 13 Vaakaa (perääntyy), ilma - tasapaino

Uranus 13 Oinasta, tuli - muuntuminen

Tämä harvinainen kardinaalisuurristi on tarkka 23.-24.4., jolloin kaikki luetellut planeetat ovat 13. asteessa.

PLUTO PUHUU

Pluto Kauriissa - kardinaalimaamerkki

Pluto (muuntuminen) Kauriissa (maailman hallitukset), maamerkissä, ennustaa suuria muutoksia maailman hallituksissa. Sekä minä, Pluto, että Kauriinmerkki toimimme hiljaa kulissien takana. Teemme näkymättömästi työtämme niin, ettei kukaan huomaa, ennen kuin työ on tehty ja joku sanoo: "Vau, kuka sen teki?"

Kun te olette olleet kiireisiä arkielämässänne, minä ole vähitellen muuntanut elämänne koko perustaa, minkä olette haudanneet tiedostamattomaan mieleenne. Itse asiassa nyt olen työstänyt sitä perustaa, minkä henkilökohtainen ja poliittinen historianne on luonut muutosvastarinnaksi.

Muutosvastarinta tekee vain vääjäämättömästä vaikeampaa hyväksyä. Siksi pyydän teitä kaikkia syleilemään muuntamisvoimiani. Erona transformaation ja muuntumisen välillä on, että muuntuminen lisää uuden elementin muutoksen tekemiseen. Toisaalta muuntuminen ei lisää mitään uutta, vaan se nostaa kaiken sen taajuutta, mitä jo on.

Kuten ehkä tiedätte, henkilökohtainen ja maailmanpolitiikan perusta on täynnä salaisuuksia, jotka eivät ole koskaan tulleet päivänvaloon. Toisin sanoen, henkilökohtainen elämä ja planeetan poliittinen elämä on perustunut "herkkusienijohtamiseen". Useimmat menettelytavat ovat olleet "tekemistä suljettujen ovien takana, missä vain pimeys vallitsee".

Rakkaat ihmiset, miten monet päätöksenne ovat tulleet vanhoista käyttäytymismalleista, jotka on arkistoitu omien tiedostamattomien lapsuusongelmienne suljettujen ovien taakse?

Rakkaat maailmanjohtajat, minä, Pluto, puhun teille Kauriinmerkistä, mikä hallitsee hallintoa. Siksi kysyn teiltä, miten monet hallintopäätöksenne perustuvat malleihin, jotka laadittiin hallintoanne perustettaessa.

Unohditteko hallintonne perustan ja siirrytte itsekkäisiin motiiveihin? Teidän täytyy tietää, että minä, Pluto, en välitä itsekkäistä ihmismotiiveistanne. Olen täällä muuntamassa sen, mikä on pudonnut perustaltaan, jotta se voi sijoittua moniin korkeampiin todellisuustaajuuksiin.

Muuntamisvoimillani korjaan siellä, missä olette joutuneet harhaan todellisesta perusmallistanne, ja heijastan tuon kuvan - vapaana valheista ja harhakuvista - henkilökohtaisen ja hallintoelämänne korkeampiin taajuuksiin. Olen pahoillani, että se on epämiellyttävää teille, mutta elän ja kanavoin nyt Kauriin kautta.

Kun virtaan Kauriin energiakentän läpi, velvollisuuteni on muuntaa se, mikä on muuttunut alkuperäisestä tarkoituksestaan, lähettämällä takaisin sen, mitä on lähetetty ulospäin. Muistatte kai, että Saturnus, vanha "energia ulos on energia takaisin" -karmaystävänne, hallitsee Kaurista.

Jos teidän, maapallon ihmisten ja hallitusten, on tarkoitus siirtyä korkeampiin todellisuustaajuuksiin, mikä on jumalainen suunnitelma, teidän täytyy kokea oma energiakenttänne, kun se palaa käymään luonanne. Vain silloin voitte auttaa minua, Plutoa, väärinohjattujen energiakenttien muuntamisessa takaisin planetaariselle ja henkilökohtaiselle jumalaiselle tasolle.

MARS PUHUU

Mars Vaa'assa - ilma

Hei, olen Mars. Minulla oli Pluton työt, ennen kuin ihmiskunta löysi Pluton, koska energiamme ovat hyvin samanlaisia. Erona on, että Plutolla on suurempi pensseli ja se toimii usein planeetta- ja ryhmäasioissa, kun taas minä, Mars, työskentelen henkilökohtaisemmalla tasolla. Kuitenkin keskitymme molemmat siihen, miten energiaa ohjataan kunkin todellisuuden aikajanoille. Minä keskityn energian maskuliiniseen ulosvirtaukseen, kun taas parini, Venus, keskittyy energian feminiiniseen sisäänvirtaukseen.

Itse asiassa Venus ja minä olemme rakkaan Gaia-sisaremme kummallakin puolella. Vastuunamme on auttaa häntä. Venus auttaa häntä avaamalla violetin parantumis- ja muuntumistemppelinsä ihmisille. Minä autan Gaiaa opastamalla ihmiset Mars-energioidensa rauhalliseen ja positiiviseen ilmaisemiseen. Energiakenttääni on käytetty aivan liian usein sotaan eikä läheskään riittävästi luovuuteen.

Kulkiessani tässä Vaa'an energiakentässä, keskityn auttamaan ihmisiä tasapainon ja oikeudenmukaisuuden löytämisessä. Melkein kaikki sodat - jos ei kaikkia - on ottanut hallintaansa Illuminati, joka maksaa kummallekin sotaosapuolelle. Siksi ihmiset kärsivät ja maa, ilma ja vesi kärsivät pommituksesta sodan aikana, samalla kun sodat luonut pimeys saa vielä enemmän varallisuutta ja valtaa.

Kulkiessani Vaa'assa minä, Mars, voin tuoda tasapainoa tähän epätasapainoon. Olen täällä auttamassa ihmisiä tasapainottamaan ajatuksensa/ilman ja muistamaan, että heidän jokainen ajatuksensa tulee ulos heidän olemuksestaan jokaisella hengityksellä. Mitä jos kaikki jotka hahmottavat itsensä sodan ja väkivallan uhriksi, muuttaisivat ajattelunsa sisäiseen voimaan ja hengittäisivät tuota energiakenttää todellisuuteensa?

Mars-voimani ovat valtavat ja ne voivat olla hyvin rakentavia, silloin kun niitä käytetään luomaan rauhanomaisen ja tasapainoisen perusrakenteen ajatusmuotoja. Koska hallitsen metalleja, mitkä on luotu Gaian ytimestä, olen täällä auttamassa teitä käyttämään rakentavasti ajatusenne voimaa niiden Gaian matriisin monien halkeamien parantamisessa, joita nämä epäoikeudenmukaiset sodat ja väkivaltaisuudet ovat aiheuttaneet.

Älkää koskaan aliarvioiko ajatusten tai henkilökohtaisen matriisinne voimaa. Aivan kuten Pluto muuntaa Gaian matriisin vammoja, minä, Mars, olen täällä auttamassa teitä henkilökohtaisen matriisinne parantamisessa. Olen varma, että monet teistä ovat nähneet rakennustelineitä, jotka ympäröivät remontoitavaa rakennusta. Nämä telineet on tehnyt metallista, koska niiden on oltava vahvoja.

Muistutan teille, että teidän, Gaian ihmissuojelijoiden, on oltava voimakkaita. Suurin voimanne on positiivisten ajatusten voima. Ette ehkä tiedosta tätä sisäistä voimaa, mutta te, Gaian tilanhoitajat, kirjoititte jumalaisen suunnitelman siitä, miten auttaisitte Gaiaa nykyelämässänne.

Pluto auttaa teitä muistamaan jumalaisen suunnitelmanne ja minä autan teitä luomaan positiivisia ajatusmuotoja, jotka ovat johdonmukaisia tuon suunnitelman kanssa. Muistutan teille myös, miten heijastetaan luovia ajatusmuotoja henkilökohtaiseen ja planetaariseen elämään.

JUPITER PUHUU

Jupiter Ravussa - vesi

Tervehdys, olen Jupiter ja puhun teille Ravun vesimerkin kautta. Olen valmis auttamaan teitä laajentamaan tietoisuutta tunteistanne. Tunteet ovat kuin vesi siinä mielessä, että ne voivat virrata sisään ja ulos teissä näennäisen kontrolloimatta. Se on hyvin totta siinä mielessä, että fyysisellä itsellä on vähän kykyä hallita tietoisesti tunteita.

Olen täällä muistuttamassa teille, että tunteiden hallitsemiseksi teidän on laajennettava tietoisuutta. Tietoisuustilanne määrää huomionne kohteen ja näin ollen havaintonne. Jos olette matalassa tietoisuustilassa, kuten 3D-beta-aaltotietoisuudessa, havaitsette luultavasti vain fyysisen maailman.

Kuten olette oppineet, asioilla on taipumusta muuttua hyvin hitaasti fyysisessä maailmassa. Näin ollen monet turhautuvat kovasti siihen, miten kauan ylösnousemusprosessi vie. Turhautuminen ja kärsimättömyys alentaa tietoisuuttanne. Koska tietoisuustila ohjaa havaintoja, tietoisuutenne alentuessa havaitsette vain matalammat kolmannen ulottuvuuden taajuudet.

Tuo havainto pakottaa teidät luultavasti pelkopohjaisiin tunteisiin - pelko, viha ja/tai suru. Nämä tunteet alentavat tietoisuuttanne vielä lisää. Näettekö, miten kierre alaspäin etenee, kun annatte tietoisuutenne pudota?

Minun nimettiin Jupiterin, roomalaisen Jumalten kuninkaan ja taivaan ja ukkosen Jumalan mukaan. Siinä missä Mars ja Pluto muuntavat henkilökohtaista ja planetaarista 3D-matriisianne, minä laajennan mieltänne niin, että voitte hahmottaa paremmin 5D-matriisin. Teillä on voima havaita se todellisuusmatriisi, mihin astutte, sekä se todellisuusmatriisi mitä muunnatte.

Tietysti teillä on tämä moniulotteinen havaintovoima vain, silloin kun olette laajentaneet tietoisuutenne sisältämään moniulotteisen mielen. Viidennen ulottuvuuden mielikuvitusvoimanne resonoi moniulotteiseen mieleenne. Uskallatteko antaa havaintojenne laajentua todellisuutenne ytimestä galaksin keskukseen?

Voitteko päästää irti epäilystä ja pelosta ja katsoa ylös toivoon ja uudestisyntymään? Aivan kuten minä olin Jumalten kuningas, ihmiskunnan tarkoituksena on olla maapallon suojelijoita ja uuden polun luojia uudelle maapallolle. Ette pysty toteuttamaan tätä suurta suunnitelmaa kolmannen ulottuvuuden tietoisuudella. Teidän on aktivoitava korkeampi tietoisuus havaitaksenne sen todellisuuden, mihin siirrytte ja mitä luotte kulkiessanne.

Ihmiskohtalonne on hyvin laaja. Teidän on laajennettava tietoisuuttanne ja hyväksyttävä moniulotteisuus siihen todellisuuteen, mihin olette tulleet vapaaehtoisesti kuvittelemaan, luomaan, löytämään ja asumaan.

URANUS PUHUU

Uranus Oinaassa - tuli

Olen Uranus. Luon äkillisiä ja odottamattomia muutoksia, jotka perustuvat jumalaiseen suunnitelmaanne. Kun puhun teille Oinaanmerkin kautta, olen uuden maailman airut. Ilmennän korkeinta tietoisuustilaanne ja yhteyttänne moniulotteiseen ITSEEN. Ollessani tulisessa Oinaassa, autan teitä löytämään sisäisen tulen olla se maailma, missä päätätte elää.

Koska suurristimme muodostuu 13 asteeseen ja jokaisessa merkissä on 30 astetta, kaukaiset planeettamme Pluto ja Uranus resonoivat nykyiseen energiakenttäänsä monta maavuotta. Numerologiassa 13 on yhtä kuin 4, mikä on uusien perustojen rakentamisenluku.

Pluto pysyy Kauriissa ja auttaa kaikkien maailman hallitusten muuntamisessa. Samanaikaisesti minä, Uranus, pysyn Oinaassa ja pidän muutoksen tulta, kun ihmiskunta luo uutta maailmaansa. Pluto muistuttaa teille, että tiedostamaton ja supertietoinen mieli luovat todellisuutenne.

Tietoisen mielenne haasteena on päästää irti pitkästä riippuvuudestanne hahmottaa 3D-harhakuvat todeksi. Koska minä, Uranus, edustan korkeampaa ITSEÄNNE, autan teitä päästämään irti harhasta ja keskittymään korkeampien havaintojenne totuuteen. Nämä korkeammat havainnot mahdollistavat teidän moniulotteisen ITSENNE ja meidän korkeamman ITSEMME ja teidän korkeamman ITSENNE ja fyysisen itsenne yhdistymisen.

Muistutan teille, että maa-astia on pelkästään yksi moniulotteisen ITSENNE myriadeista ilmaisuista, mikä käyttää kehoa kokeakseen elämää muodossa. Yhdistymällä energiakenttääni muistatte kykynne nousta fyysisen tason vaikutelmien yläpuolelle ja kommunikoida korkeampien ilmaisujenne kanssa.

Useammat ja useammat teistä kanavoivat korkeampia olentoja. Muistutan teille, että nämä korkeammat olennot ovat tiedän ilmaisumuotojanne. Kyllä, tämä korkeampi olento voi olla arkkienkeli ja/tai hyvin kehittynyt galaktinen. Älkää käyttäkö tätä informaatiota kanavointinne epäilemiseen, koska 3D-iskostaminen on opettanut teille, että olette vain ihminen.

Muistakaa sen sijaan, että olette yhtä multiversumin kanssa. Olette kaunis ja valtavan voimakas moniulotteinen olento. Vain pieni osa ITSESTÄNNE käyttää maa-astiaa todellisuudessa, minkä hahmotatte fyysiseksi maaplaneetaksi. Teillä on lukemattomia elämiä monilla planeetoilla, monissa galakseissa ja ulottuvuuksissa.

Minä, Uranus, jään uuden elämän Oinaaseen, uusien alkujen kevääseen, eläinradan ensimmäiseen merkkiin muistuttamaan teille, että olette muuntaneet energiakenttänne valokehoksi myriadeissa todellisuuksissa ja paikoissa. Pysykää virittyneenä minuun, jotta voin muistuttaa teille, ettei teidän tarvitse opetella, mitä tehdään ylösnousemusta varten.

Teidät valittiin saamaan kunnia olla yksi Gaian planeetan tilanhoitajista, koska olette jo ylösnousseet. Jos pysytte yhteydessä minuun, Uranukseen, autan teitä muistamaan moniulotteisen ITSENNE monet korkeammat ilmaisut.

Kun Pluto palvelee Kauriissa pitkän tähtäyksen tehtäväänsä ja muuntaa sisäistä itseänne ja maailmanne hallituksia, minä jatkan pitkäaikaista tehtävääni Oinaassa ja muistutan teille, että olette jo sitä, mitä yritätte, ja teidän täytyy vain muistaa!