Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Naamarin poistoa

Share |

Keskiviikko 16.7.2014 klo 15.08


Viime ajat on menty yhä syvemmälle perimmäisten kysymysten äärelle. Kuka minä, mikä on tehtäväni täällä, mitä sielussani kannan, miten pysyn yhteydessä Luojaan? Näkisin, että jokainen etsijä on näiden samojen mietteiden äärellä, nyt enemmän kuin koskaan. 
Mikä siis estää meitä ymmärtämästä, tiedostamasta mistä on kysymys? Suurin syy mielestäni on se, että me olemme hyväksyneet itsestämme tietyn mallin, joka on vanhempiemme, lapsuutemmme, sosiaalisten olosuhteiden ja yhteyksien luomaa. Menneiden elämien vankalla vahvistuksella, tuhansilla erilaisilla kokemuksilla..
Ei meille ole opetettu, että tulee syntymästä lähtien kuunnella ja kasvattaa lapsia heidän todellisen olemuksensa mukaisesti. Me siirrämme saman paketin, samat rajat sukupolvesta toiseen jälkeläisillemme, ja vielä vaatimuksia ja naamiokerroksia lisäten. 
Tämä kaikki kuoressa eläminen, ja sen hyväksyminen estää meitä tutustumasta sieluumme, ja puhdistamasta sen kerroksia, riisumasta naamareita, joita emme edes tienneet pitävämme.
Mistä siis aloittaa? Jokaisen meidän polkuun täällä kuuluu muutos. Se on laki, joka ohjaa elämää. Sen hyväksyminen ja ilolla tervetulleeksi toivottaminen on ensiaskel. 
Kohtaan monia sieluja, jotka ovat väsyneet täällä oloon, tämän kaiken turhuuteen. Siihen, ettei mikää muutu, edes itsessämme. Muutoksen hyväksyminen, mitä ikinä se sitten elämäämme tuokin, on iso askel kohti omaa todellista olemusta. 
Rakas, vanha ystäväni tuhansien vuosien takaa, on kehittänyt mallin, jonka avulla puhdistustyö, oman itsen löytyminen on mahdollista. Tässä kiireisessä, pakkopullaisessa ajassakin! 
Se on yksinkertaisuudessaan upea ja toimiva. Se ei vaadi kuin täydellistä rehellisyyttä itsesi suhteen sekä hereilläoloa. Kuin.... huokaa jo joku? 
Ystäväni sanoo, ja ihan oikein, että jokaisella meistä on reppu, (sielu) joka sisältää älyttömän määrän kokemuksia, negatiivisia tunteita ja ajatuksia. Jokainen kohtaamasi ihminen ja tilanne on suunnitelman mukaisesti juuri sinua varten, jotta huomaisit, mitä sinun repussasi piilottelee. Repun tyhjääminen, puhdistaminen on työmme.
Kun siis esim tapaat ihmisen, joka nostaa sinussa esille vihaa, huomaa se, ÄLÄ reagoi heittämällä sitä tunnetta hänelle sanoina/energiana, vaan keskity itseesi ja pyydä heti, että se otetaan pois! Tärkeää on turvata Korkeampaan pyynnössäsi. Ei ole tarpeen yrittää omilla voimilla, vaan tehdä yhteistyötä Luojan, Jumalan, Kristuksen, Buddhan, Mestareiden kanssa.. mikä on sinulle läheisin, valitset sen. Meissä kaikissa on lukematon määrä erilaisia negativisia tunteita ja ajatuksia, kukaan ei ole toista parempi siinä asiassa. Jos kiellämme oman negatiivisen puolemme, laitamma ikään kuin saman energian takaisin reppuun. Puhdistustyötä tehdessäsi ole rehellinen ja katso vain itseesi. Mitä sinussa juuri nyt nousee pinnalle? Kun tunne on pinnalla, se on helpompi ottaa pois, puhdistaa.
Tämä on mielenkiintoista, vaikkakin välillä raskasta työtä. Se on kuitenkin varmaa, että se kannattaa! Kun puhdistaa ja keventää omaa taakkaansa, on paljon helpompi pitää yhteyttä yllä Valon auttajiin. Silloin ei omat reagointimme ole häiritsemässä ja estämässä. Malli ei ole negatiiviseen keskittymistä varten, vaan nimenomaan rehellistä itsen tutkiskelua ja yhteistyötä Korkeiden voimien kanssa. Naamareiden pudottaminen, itsen muottien rikkominen on vapauttavaa ja tuo näkemyksen, jossa me kaikki olemme samanlaisia, samanarvoisia, arjen tasolle.  Kukaan ei ole toistaan arvokkaampi, parempi, vaan ydin on kaikilla sama.. monesta eri lähteestä matkansa alkanut.. 
Tämän arjen työn tueksi hiljentyminen ja ohjauksen pyytäminen, kuunteleminen.. 
Miten mielenkiintoista onkaan olla täällä ihmiskehossa, sen vankina, monen naamarin takana. Ja miten helpottavaa onkaan siitä vapautua, saavuttaa puhtaus ja lopulta lentää kotiin.. rukous.png