Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Pimenevää Kuuta kohti, värähtelyn muutos, osa 3.

Keskiviikko 2.11.2022 klo 16.25 - Eija

Vielä vajaan viikon verran on matkaa siihen, että saavutamme tämän jakson viimeisen pimennyksen. Sen ajankohta on 8.11.2022 ja Suomessa tuo täydellisin hetki on klo 13:02.  Kuu pimenee aina täyden kuun aikaan, kun taas auringon varjot voimme nähdä uuden kuun hetkenä. Kuunpimennys ei meillä täällä Suomessa tällä kertaa täydellisesti näy, vaan sen tähden on syytä suunnata Aasiaan taikka Pohjois-Amerikkaan. Osittainen pimennys näkyy osassa itä- ja pohjois-Suomea. 

Jos nyt jätämme tämän konkreettisen tason tähän pimennykseen liittyen ja katsomme hiukan, mitä teemoja tähän liittyy. Kuten jo edellisessä osassa kerroin, jo keväällä alkanut muutosjakso saa nyt päätöksensä. Auringonpimenys laittoi niin hurjasti energiaa likkeelle ja vauhtia virtaan, että jo nyt on muutossuunta monilla näkyvissä. Kun kuu pimenee nyt Härässä, voipi olla että tulee halu hidastaa, takertua rantakaislikkoon tai jopa tunne siitä, että ei uskallakaan katsoa mihin virta vie ja on vähällä hypätä kyydistä. Eli vanhat vakaat ja "turvalliset" rutiinit ja mallit vielä viimeisillä voimillaan rimpuilevat pysyäkseen mukana. Onneksi on takana, lujana pohjana tuo parin viikon takainen auringonpimennys ja se energeettinen muutos meissä, jonka se aikaan sai. Se on niin vahva pohja uudelle ajanjaksolle, että todellakin vanha ja tunkkainen käytös- ja reagointimalli saa nyt jäädä.

Me olemme matkalla kohti suurempia mahdollisuuksia, laajempaa näkymää, kunhan vain otamme tämän ajan nyt mahdollisuutena. Kuuhun liitetään tunteet, ja niin nytkin voi putkahdella niitä tylsiä tuntemuksia, itsen vähättelyä, epäröintiä ja uuden pelkoa, mutta niistä selviää tottakai samalla tavalla kuin ennenkin hyväksymällä ne ja sitten pyytämällä niihin puhdistusta. Rohkeus kohdata uutta nousee joka päätöksellä jättää vanha taakseen ja se, jos mikä, on voimaannuttava tunne. Yhteys omaan Korkeimpaan ja omaan sydänyhteyteen vahvistuu joka hetki, kun siihen yhteyteen kytkeydymme ja selkeä rakkaudellinen ohjaus on oleva palkintomme monen ponnistelun tuloksena.

Jo nyt seisomme sen uuden edessä ja kuunpimennyksenä valitsemme lopullisesti uuden aikakauden elämäämme. Se aikakausi on oleva henkisen työn, sitoutumisen, ilon, kiitollisuuden ja yhteiseen muutokseen pyrkimisen aikakausi. Tuo toki on ollut jo niin monen vuosikymmenenkin suunta, mutta nyt, todellakin, voimme tehdä sen keveällä ja innostuneella energialla ja kiitollisella sydämellä, sillä ne energiat, mitä olemme vuosikausia läpirämpineet (ainakin me vanhat konkarit) kaikkien sielujen, ihmistietoisuuden hyväksi, ovat nyt monen sielun kohdalla puhdistetut. Toki ihmiskunta jatkaa edelleenkin puhdistuspolkuaan, mutta monet nostetaan nyt edelleäkävijöiden joukkoon ja selkeästi esille oman työn kautta. Näin on oltava, jotta vielä tummemmilla vesillä seilaajat voisivat saada kauttamme tuntuman keveydestä ja voisivat avullamme löytää sen pienen iloisen puron, jota itse seurata. Sillä työmme tarkoitus on kaikkien pienten purojen yhtyminen suureen, rakkauden, kiitollisuuden lähimmäisyyden, myötätunnon ja ilon virtaan, joka vyöryessään uusille maille, tuo mukanaan toivoa ja uutta suuntaa kaikille sieluille. Näin myös Äitimaata ravitaan uuden energian voimalla. 

Summaten tätä aikaa, voidaan sanoa, että nyt on rehellisyyden, avoimuuden ja sydämenyhteyden aika. Puhuminen omasta totuudesta, puhtaasta tilasta käsin, ilman kompromisseja, mutta rakkauden äänellä, on myös yksi teema. Toinen teema on henkinen vapaus olla sitä, mitä kokee nyt olevansa. Se huhuilee sydämessä, samalla kun sydän tiedostaa sen, mitä sen eteen on tehtävä, jotta sitä ohjaisi jumalallinen kipinä, eikä reppu (=ego). Vastuu omasta sielunkehityksen suunnasta on myös yksi teema ja sen myötä myös ne kipeät valinnat ja ihmissuhteet tulee, oih!, vielä kerran katsoa, ja oikein valita. Tunteita siis voi nousta puoleen jos toiseen sen ajan, kun sielu hakee tasapainoa vanhan ja uuden mallin välillä. Mutta kun työ on tehty, tunteet kohdattu, puhdistus niihin ja vanhaan reaktiomalliin pyydetty, onkin sitten syvän ilon ja luottamuksen aika! Vapaus avaa tilaan ja omiin pieniin näkemyksiin hurjasti suurta avaruutta ja onkin oltava vähän varuillaan, ettei ihan överiksi mene sen vapauden toteuttaminen, sillä vapaus on kuitenkin lopulta henkistä vapautta, jonka mukana kulkee koko ajan kiitollinen vastuu. 

Tämän jakson päättymisen jälkeen voimme jälleen todeta, että kyllä elämä kantaa ja vaikka välillä onkin ollut varsin suurta epävarmuutta koko oman elämän suunnasta, meissä on vahvistunut ymmärrys, että mehän sen suunnan valitsemme, eikä eksyminenkään ole ollenkaan ollut pahasta. Päin vastoin, se on tuonut oman kehittävän lisänsä polullemme. 
Nyt! Vihdoin voi seikkailu alkaa ja rohkeus saa voittaa valintojen edessä.

Tervetuloa uusi, oikea ja puhtaampi Minä! Kiitos tästä puolen vuoden intensiivisestä matkasta.

Avainsanat: kuunpimennys 2022

Nyt lamput esiin!

Keskiviikko 17.11.2021 klo 12.58

Sateessa ja sumussa avautui tämä päivä Taalintehtaalla. Talvi ei vielä näyttäydy, mutta kyllä se jo ojentelee huurteisia käsiään myös tätä etelän rannikkoa kohti.

Perjaintaina 19.11.2021 on kuun osittainen pimennys, joka viestittelee jo nyt niistä energioista, joita se kokoaa yhteen. Auttajien vuosikatsauksessa näytettiin tiivistynyttä energiaa loka-marraskuuksi ja sen voimme nyt tuntea ympärillämme.
MUTTA! Emme keskitty siihen, vaan siihen, miten voimme työskennellä niin, ettei se saa otettaan ja voimme kantaa sitä valoa, joka on elintärkeä koko ihmiskunnalle. Pienistä kauniista valovirroista voimme yhdessä synnyttää suuren valon vasta-aallon tänä pimeänä aikana. Muistakaamme siis, että Valo ja sen lisääntyminen on juuri se, miksi henkistä työtä teemme. Vaikka miten ympärillä kuohuisi raskaita energioita, ja vaikka miten me kuulisimme ikäviä ja ahdistavia uutisia maailmalta, tulisi meillä kaikilla olla sydämessämme ilo siitä, että me jokainen voimme puhdistaa tuota kaikkea matalaa omalla työllämme.  Se on meidän kiitollinen lahjamme ihmiskunnalle.

Kuunpimennyksen kesto on pitkä, jopa pisin moneen sataan vuoteen. Kokonaiskesto on jopa kuusi tuntia. H-hetki Suomessa on klo 11 aikoihin, mutta pimennys alkaa jo aamukahdeksalta  ja päättyy iltapäivällä kahden aikaan. Itse pimennys ei kuitenkaan ole se, mitä me tutkailemme, vaan sen tuoma energiavaikutus. Tähän pimennykseen liittyy muitakin aurinkokunnan tapahtumia, jotka tuovat siihen raskautta ja se saattaa purkautua ulospäin jopa agressiivisuutena. Tämä on Auttajien mukaan vaarana tämän pimennyksen ja myös tulevan auringonpimennyksen kautta.

Nyt on taas hyvä hetki muistuttaa siitä, että me luomme joka hetki tulevaisuuttamme, ihan kollektiivisellakin tasolla. Käsi sydämellä, mitä sinä luot juuri nyt? 
Vaikka me suomalaiset olemme melkoisia realisteja, jalat maassa ja olemme hyvin kartalla maailman tapahtumista, jopa murehdimme niitä, me samalla kannamme tämän kauniin maaperämme henkistä perintöä itsessämme. Ja se antaa meille kyvyn nähdä tapahtumia suuremmasta perspektiivistä ilman illuusioita, ymmärtäen samalla osamme kokonaisuudessa. Meille tämän maaperän pyhänä perintönä on jo sata vuotta sitten istutettu siemen, jonka itäminen on hiljalleen alkanut. Meidän tehtävämme on kastella sitä valolla, ei pelon tuomalla pimeydellä. Eli vaikka seuraamme maailman tapahtumia, on meidän otettava vastuun siitä, mitä ne meissä herättävät ja mitä sen kautta luomme. Me siis tartumme siihen työkaluun, jonka Korkeat Valon Auttajat ovat meille antaneet! Se on tämän maan kautta tuleva muutoslahja, jonka juuret ovat Suomen maaperässä. Kaikkien täälläkin Valoon heränneiden yhteinen tehtävä on pitää tuota perintöä hengissä oman henkisen työn kautta ja yhdistyä siihen Valon Temppeliin, joka tänne on Valon tasoille pystytetty jo sata vuotta sitten. Tästä kerron lisää seuraavassa blogissani, jossa palaan aiheeseen miksi Valo tulee pohjolasta. 

Henkinen työ on elämä itse. Se päämäärä on muuttaa itsemme kautta (=ILOA!) kollektiivista energiaa, josta kaikkien konkreettisten tapahtumien syyt kimpoavat. Se, mitä luomme yhdessä, näyttäytyy joka päivä ympärillämme maailman tapahtumina. Tärkeintä tässä prosessi on se, miten sinä tai minä suodatan tuota yhdessä luotua energiaa oman maallisen järjestelmäni kautta. Jos tunnistamme pelon tunnekoosteen tai vaikkapa agression tunteen, pyydämme niihin puhdistusta ja palaamme sen avulla sydämen rauhan tilaan. On tarpeenn työstää myös ajatuksiaan ja pyytää niihinkin Valon apua ja ohjastaa mielensä siihen hyvään, mitä jokaisen elämästä ja maailmasta löytyy. Se mitä olemme, heijastaa reaktioitamme ulkoisesta maailmasta ja siitä otamme vastuun omalla puhdistustyöllämme. Emme syytä, arvostele tai tuomitse muiden reaktioita, valintoja tai näkemyksiä, vaan ymmärrämme että ne ovat heidän heijastustaan tilassa, joissa he elävät. Ja samalla muistamme heidänkin puhtaan kipinän, jota he kantavat ja kunnioitamme ja rakastamme sitä heissä.

Vaikka maailmassamme kiehuu nyt monella tapaa, on rajakiistoja, uhkauksia ja koronan tuomaa epätoivoa ja syyllistämistäkin, on tärkeää löytää luottamus omaan voimaan tehdä muutosta. Se, miten tuo muutos meille näyttäytyy, sen saamme ajan kanssa kokea. Tärkeää on tämä hetki ja oma energia siinä. Pyydämme apua ihmiskunnan suojelijoilta, Valon Auttajilta ja sen avulla pidämme Valoa yllä ja Auttajiamme kädestä kiinni. Näin vahvistamme oman sisäisen valomme ja loistamme lamppuina kaikkia muitakin tukien. 
Tämä pimennysjakso kehottaa meitä kaikkia ottamaan lamppumme esiin ja valaisemaan niillä hyvyyttä ja iloa, jota on. 

Ulotamme valomme myös 4.12. seuraavaan auringonpimennykseen. Hiljentymisen hetki 9.20-9.45. Pimennys ajoittuu juuri itsenäisyyspäivämme alle ja tuo mahdollisuuden luoda kiitosta siitä, että suurten ponnistelujen jälkeen saimme vapauden ja sen myötä mahdollisuuden tuoda henkisyyttä maailmaan. Pimennyshetki on Jousimiehessä. Täällä me emme sitä näe, mutta olemme kuulolla sen vaikutuksesta. 

Auringonpimennyshän on aina uuden kuun aikaa, joten silloin on erityinen luomisen vahvistamisen aika. Ja jälleen kysymys, mihin keskityn, mihin uskon ja mitä tästä kaikesta sisäinen ohjaukseni sanoo. Olenko omassa paikassani, omantuntoni kanssa linjassa, vai onko nyt suurempien muutosten aika. Syviä kysymyksiä ja joskus syvältä kaivettavia vastauksia. Nyt on vähän kuin pakko katsoa syvälle omaan reppuunsa, kaivaa ne siellä lymyävät kipeydet ja raskaat tunteet ja nostaa ne esille ja pyytää niihin puhdistusta. Valo on kanssamme ja pyyntö kuullaan ja sen mukaisesti myös autetaan. Näistä oivalluksista lähtee tarkistettu tai uusi suunta ja vaikutukset, lopulliset ratkaisut ensi vuoden puolella. Vaikka suunta tarkentuisi, on nytt maltti valttia itse toiminnan kanssa. 

Tulevien viikkojen yksi tärkeä teema on myös nostaa esille kommunikaatio ja yhteistyö. Miten yhdessä loisimme tulevaa, millaista tulevaa tavoittelemme, mikä on päämäärämme, kykenemmekö saavuttamaan muut omalla sanomallamme, tai mitä oikeastaan tahdomme sanoa. Kysymykset menevät jälleen syvälle ja vastausten katsominen voi tuoda uusia oivalluksia siitä, mitä voisi nyt olla aika korjata, jotta uutta ja tärkeää lähtisi liikkeelle. 

Kuten olen blogeissani vuosia puhunut, olisi tärkeää löytää hyvää tahtoa ja väyliä yhteistoimintaan ja yhteisöllisyyteen. Se on ainoa suunta, johon ihmiskunnan on pyrittävä. Kaikkien olentojen parhaaksi on maailmaa rakennettava, vaikka muutos olisikin hidasta tai toki välillä myös rajua pakottamista. Me olemme toistemme voimana ja yhdessä toimiminen on paremman tulevaisuuden avain. Tässä kohtaa me voimme taas katsoa itseemme, miten minä olen se hyvä lähimmäinen? 

"MITÄ TÄNÄÄN AJATUKSISSASI LIIKKUU,
  MILLAISIA TUNTEITA VAHVISTAT, 
  MITEN YMPÄRÖIVÄÄN MAAILMAAN,
  KOHTAAMIISI IHMISIIN REAGOIT,
  KAIKKI NE KULKEVAT TULEVAISUUTEESI.
  ÄLÄ SIIS VASTUSTA SISÄLLÄSI OLEVAA HYVYYTTÄ,
  VAAN PYRI TÄNÄÄNKIN JAKAMAAN VAIN SITÄ."

  HICS, rakas Auttajamme ja ystävämme Valon Veljeskunnassa

Avainsanat: kuunpimennys 2021, auringonpimennys 2021

AURINGONpimennys 26.2.

Maanantai 23.1.2017 klo 16.34

Aurinko pimenee 26.2. ja tämä pimennys nähdään esimerkiksi Amerikassa. 
Me emme valitettavasti saa olla täällä sitä ihailemassa ja h-hetkeä katsomassa. 
Aurinko pimenee Kaloissa ja se tuo siihen oman energiansa. Uusi kuu syntyy 16.58 eli silloin olisi hyvä hetki taasen hiljentyä ja olla mahdollisimman korkeissa energioissa. Auringonpimennyksen energia leviää ympäri maapallon yhdessä hujauksessa ja tuo uuden energian meille kaikille. 
Pimennys kaloissa tuo viestiä, miten voimme itsemme parantamisen kautta saavuttaa sellaista tasoa, jota voi myötätuntoisena ja puhtaana jakaa myös muille. Vaikkakin on todennäköistä, että oma kenttä reagoi myös tähän pimennykseen, ennen ja jälkeenkin, voi tehokkaasti itseään työstäen olla universaalin energian vastaanottimena. Aurinko tavallaan eliminoi kuun vaikutuksen ja tuo korkeamman säteilyn maan päälle. Pimennyshetki on kuin portaali kosmisiin energioihin, jotka tuovat universaalia tietoa ja ihmeiden mahdollisuutta sieluille, joiden värähtely mahdollistaa sen puhtaan vastaanottamisen. Auringon pimennyksen hetkellä olemme astia, johon Valo voi virrata. 
Muinaiset vihityt käyttivät nämä pyhät hetket tiedon vastaanottamiseen ja värähtelyn kohottamiseen. Näihin hetkiin myös valmistauduttiin huolella ja pitkän aikaan. Pimennyksen vastaanottopaikka oli tärkeä ja astrologisen kartan mukaan huolella valittu. 
Meille kaikille tavallisille Valon polun kulkijoille voisi hyvä paikka olla jossain, missä on vahva ilman energia ja tukeva maan kamara jalkojen alla. 
Lisäinfoa tuonnempana.. 
total-solar-eclipse-com.png

Lue lisää »

Avainsanat: auringonpimennys, kuunpimennys