Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Vuotuiset pimennykset alkavat helmikuussa: KUUN pimennys

Maanantai 23.1.2017 klo 15.55

Tämän vuoden pimennykset alkavat kuunpimennyksellä leijonassa helmikuun 11pv. ja huippuhetki on klo 02.44. Pimennys on osittainen ja näkyy Suomessakin. 

Mitä henkistä merkitystä on tämän vuoden ensimmäisellä pimennyksellä..
Kuten aina kuuhun liittyen, voi olettaa astraalitason muutoksia ennen, pimennyksen aikana ja sen jälkeen. Sielun energia vahvistuu ja se voi yksilöstä riippuen tarkoittaa joko vahvaa värähtelyn kohoamista taikka sitten repussa olevan energian vahvistumista. Oli miten oli, on hyvä olla noina päivinä mahdollisimman korkeissa ja puhtaissa energioissa. 
Leijonan merkin kuunpimennys nostaa kyllä esille egon osuutta elämässämme. Voi olla hyödylllistä tarkastella itseään, omaa käytöstään juuri sen valossa, milloin mm. huomionhalu, arvostuksenhalu, itsensä nostaminen ja muiden alaspainaminen saa valtaa. Ne voivat olla hiuksenhienoja välähdyksiä, ajatuksia omasta paremmuudesta taikka muiden huonommuudesta, itsekkyydestä tms.. Egon agenda on nostaa itseä muita paremmaksi ja olla enkeli/madonna tyylisesti esillä omien hyvien tekojen kanssa. Nämä huomiot voivat viedä vankasti eteenpäin omalla polulla ja tuoda tilalle nöyryyttä, joka kohdistuu Jumalalliseen kaikkinäkemiseen. 
Parhaimmillaan voi vahvistaa itsessään totuuden puolestapuhujaa ja taistelijaa, joka tulee esille oman polkunsa kautta. Voi olla muille tiennäyttäjä ja soihdunkantaja, koska tuntee jo polun. Esilläoleminen saa näin oikean energian, sillä kaikki on itse koettua ja kokemus on se, mitä jaetaan, kaikkien hyväksi, ei oman arvon tähden.
Nämä ajatukset eivät ole astrologista tietoa, vaan infoa, jota tähän pimennykseen laskeutui. 

Tulevat päivät voivat siis avoimesti tarkasteltuna näyttää meissä ne parannettavat ja puhdistettavat kohdat. Se tuo tähänkin aikaan sitä iloa ja kiitollisuutta, sillä kaikki auttajamme ja Yläkerta vain odottavat, että voivat keventää taakkaamme puhdistamalla tuota matalampaa värähtelyä.

On myös mahdollista saada maan muistista korkeaakin tietoa ja koska fyysisellä tasolla meremme ovat tuon muistin tallentajia, suosittelen meren äärellä oloa. Me kokoonnumme Vaasan seudulla meren ääreen. Meret ovat fyysisellä tasolla oleva akaasinen arkistomme.

totallunareclipsepenumbral.png

Avainsanat: kuun pimennys, auringon pimennys

Kosmoksen kuvioita

Maanantai 28.10.2013 klo 14.06

imgres3.jpgAikamoisen suuria kuvioita on jälleen meneillään. Viime viikon jättipurkaukset auringosta saivat kyllä maamme magneettikenttään vipinää. Edelleen aktiivisuutta on sillä saralla. Vaikutus meihin ihmisiinkin on voimakas. Oma kenttämme reagoi suoraan auringon viesteihin, mutta myös maan ja muidenkin planeettojen energiamuutoksiin. Tämä kaikki tuo muuntavaa energiaa, jonka tarkoitus on muuttaa värähtelyämme. Ensi viikonloppuna on harvinainen hybridi auringonpimennys. Afrikka saa kokea sen täydellisyydessään. Meillä pimennys ei näy, mutta aivan taatusti vaikuttaa. Kun tähän kaikkeen lisätään vielä astrokuviot, jotka ovat nekin vaikuttavat, auringon purkausten vahvistamina, saadaankin taas elää antoisaa viikkoa ja viikonloppua! Helppoa tämä aika ei varmaankaan ole, paitsi jos on täysin puhdas omassa värähtelyssään.. ja kukapa olisi. 
Auringon pimennys avaa suoran väylän galaximme keskukseen ja meillä on mahdollisuus tavoittaa oman aurinkokuntamme ulkopuolista energiaa. On tietenkin hyvä huomioida, että myös kaikki aurinkokunnan planeetat vastaanottavat sitä samaa, eikä nyt saapuvan pimennyksen vaikutus ole niinkään selvää.
Kuten aina ennenkin, tunnekenttämme reagoi varmasti, onhan se usein aktiivisin kehomme. Myös fyysinen keho voi olla lujilla, päänsärky, huimaus, oudot olot, ruokatottumusten muutokset jne.. On hyvä pitää vahvaa otetta kehoon, ja huolehtia riittävästä levosta. Henkinen ja fyysinen puhdostutuminen ennen sunnuntain pimennystä voi sekin olla hyvä pohja vastaanottaa uutta. Aika itselle ja sille suurelle kysymykselle, KUKA OLEN, henkisenä olentona? Mikä on tarkoitukseni tässä kaikessa, mitä pelkoja kannan, mistä kuuluu päästää irti, että vapaudun omaan valooni? Luokaa suuria, olkaa rohkeita itsenne kanssa, olkaa läsnä omassa tilassanne, rehellisenä ja avoimena. Päästäkää irti ja armahtakaa itsenne ja menneenne. Ja lopuksi, levittäkää siipenne tähän puhdistavaan tuuleen.  Ja näin avautuu uusi polku.. uuteen aikaan,,

Tässä vielä Sarah Vargasin astrokuvaa tulevalle. Voimia ja iloa! 

SKORPIONISSA MUODOSTUVA STELLIUM - JUURILLAMME KÄYMINEN
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
24.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun aurinko on nyt Skorpionissa ja siihen liittyvät Merkurius, Saturnus ja pohjoissolmu, alkaa muodostua stellium (planeettaryhmä yhdeksän asteen sisällä), mikä alkaa vaikuttaa 28.10. Ja nyt kun Merkurius on lähtenyt siitä asteluvusta, mihin se pysähtyi perääntymään muutama päivä sitten, olemme tosissaan matkalla kohti Skorpionin auringonpimennystä 3.11. Itse asiassa meillä on tilaisuus välipäivinä miettiä tarkkaan, miten pääsimme siihen, missä olemme nyt, ja miten aiomme jatkaa eteenpäin.
 
Kuulostaa melko suoraviivaiselta kysymykseltä, mutta Skorpionin tapauksessa on vain vähän suoraviivaisuutta, ja Merkuriuksen nyt perääntyessä saatamme saada paljastuksia tulevina päivinä. Merkurius Skorpionissa voi olla yksinäinen kokemus. Planeetta mikä haluaa pysyä liikkeessä ja muodostaa yhteyksiä kulkiessaan, voi tuntua juuttuneen Skorpionin syviin vesiin - eikä vähiten siksi, että Merkuriuksen maailma on vapaa seuraamuksista ja Skorpioni tuo meidät kasvotusten sen juurien ja seuraamusten kanssa, kuka olemme, ja se yrittää vain hieman, jos ollenkaan, pehmentää räjähdystä. Kun Merkurius Skorpionissa on tekeillä, voimme tuntea sekä vetoa mennä syvemmälle että pelkoa kontaktin menettämistä pintaan, missä on elämän antavaa valoa ja ilmaa. Tiedämme, että jotenkin meidän täytyy luodata syvyyksiä muodostaaksemme yhteyden, mikä perimmiltään vapauttaa meidät, mutta siihen vaadittava matka voi tuntua pelottavalta, erityisesti yksin. Ja yksin meidän täytyy nyt tehdä se.
 
Ei riitä, että sanotaan: "No, olemme kaikki samassa veneessä." Tällaisina aikoina meistä voi tuntua kaikkea muuta kuin läheiseltä toisten kanssa ja riippumatta siitä, mitä tapahtuu meille tai heille, voi olla vaikeaa tuntea yhteyttä. Nämä hetket elämässämme, joihin joskus viitataan "sielun pimeänä yönä", tuntuvat ylitsepääsemättömiltä, mutta antautumalla juuri tuolle tunteelle alamme lopulta oivaltaa arvon menemisestä pimeimpään ja haavoittuvimpaan paikkaan sisällämme, jotta tunnemme sen riittävän hyvin tunnistaaksemme, miten se syntyi ja mitä totuuksia sen täytyy jakaa. Ja tämä on tehtävämme nyt.
 
Skorpionin totuudet Saturnuksen ja Merkuriuksen paljastamina, eivät ole nopeasti korjattavissa taianomaisella ratkaisulla. Ne laittavat meidät kehittymisaikajanalle, missä jokaista hetkeä syöttää edellinen hetki, mukaan luettuna syntymämme. Ne muistuttavat meille, että olemme kosmisen energian, karmavoimien, geeniperimän ja esi-isien vaikutusten sulatusastia. Ne muistuttavat meille, että suonissamme virtaava veri ei kuulu meille. Se on lainaa elämältä, polttoainetta matkaa varten, kun selvitämme sitä energiaverkkoa, mikä on perintömme, valmiina kutomaan sen kauniiksi asiaksi kulkiessamme. Vaikka nämä ajat ovat kamppailua monille, ne ovat myös vapauden aikaa, sillä oivallettaessa, että olemme, mitä olemme, eikä se itse asiassa ole lainkaan, KUKA olemme, herää hiljaisuus, mikä voi elättää meidät läpi enemmästä, mitä voisimme mitenkään kuvitella ilman sitä.
 
Jos siis löydämme itsemme syvyyksistä tällä hetkellä, kosmos on siellä kanssamme ja se pitää tilaa paljastaaksemme totuuden siitä, miten pääsimme sinne, mitä löydämme ja mitä se paljastaa todellisesta luonteestamme. Se voi tuntua vankilalta, mutta sen kalterit voivat hävitä sen tunnistamisen valossa, että tässä paikassa käyminen on kohtalomme, saadaksemme takaisin kaiken, mikä on ollut kadonneena sinne, ja tullaksemme taas kokonaiseksi.
 
Rakkautta kaikille.
 
Sarah Varcas

Avainsanat: auringon pimennys