Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Vuotuiset pimennykset alkavat helmikuussa: KUUN pimennys

Maanantai 23.1.2017 klo 15.55

Tämän vuoden pimennykset alkavat kuunpimennyksellä leijonassa helmikuun 11pv. ja huippuhetki on klo 02.44. Pimennys on osittainen ja näkyy Suomessakin. 

Mitä henkistä merkitystä on tämän vuoden ensimmäisellä pimennyksellä..
Kuten aina kuuhun liittyen, voi olettaa astraalitason muutoksia ennen, pimennyksen aikana ja sen jälkeen. Sielun energia vahvistuu ja se voi yksilöstä riippuen tarkoittaa joko vahvaa värähtelyn kohoamista taikka sitten repussa olevan energian vahvistumista. Oli miten oli, on hyvä olla noina päivinä mahdollisimman korkeissa ja puhtaissa energioissa. 
Leijonan merkin kuunpimennys nostaa kyllä esille egon osuutta elämässämme. Voi olla hyödylllistä tarkastella itseään, omaa käytöstään juuri sen valossa, milloin mm. huomionhalu, arvostuksenhalu, itsensä nostaminen ja muiden alaspainaminen saa valtaa. Ne voivat olla hiuksenhienoja välähdyksiä, ajatuksia omasta paremmuudesta taikka muiden huonommuudesta, itsekkyydestä tms.. Egon agenda on nostaa itseä muita paremmaksi ja olla enkeli/madonna tyylisesti esillä omien hyvien tekojen kanssa. Nämä huomiot voivat viedä vankasti eteenpäin omalla polulla ja tuoda tilalle nöyryyttä, joka kohdistuu Jumalalliseen kaikkinäkemiseen. 
Parhaimmillaan voi vahvistaa itsessään totuuden puolestapuhujaa ja taistelijaa, joka tulee esille oman polkunsa kautta. Voi olla muille tiennäyttäjä ja soihdunkantaja, koska tuntee jo polun. Esilläoleminen saa näin oikean energian, sillä kaikki on itse koettua ja kokemus on se, mitä jaetaan, kaikkien hyväksi, ei oman arvon tähden.
Nämä ajatukset eivät ole astrologista tietoa, vaan infoa, jota tähän pimennykseen laskeutui. 

Tulevat päivät voivat siis avoimesti tarkasteltuna näyttää meissä ne parannettavat ja puhdistettavat kohdat. Se tuo tähänkin aikaan sitä iloa ja kiitollisuutta, sillä kaikki auttajamme ja Yläkerta vain odottavat, että voivat keventää taakkaamme puhdistamalla tuota matalampaa värähtelyä.

On myös mahdollista saada maan muistista korkeaakin tietoa ja koska fyysisellä tasolla meremme ovat tuon muistin tallentajia, suosittelen meren äärellä oloa. Me kokoonnumme Vaasan seudulla meren ääreen. Meret ovat fyysisellä tasolla oleva akaasinen arkistomme.

totallunareclipsepenumbral.png

Avainsanat: kuun pimennys, auringon pimennys

Pimennysaikaa

Torstai 17.10.2013 klo 19.55

Seuraavat kolmisen viikkoa kantavat pimennysenergiaa, ja voimallista sellaista. Perjantain ja lauantain välisenä yönä täysi kuu pimenee ja meillä täällä se noudattele Ursan mukaan seuraavanlaista aikataulua:

Kuun puolivarjopimennys on 19.10. Se alkaa klo 0.48. Pimennys on syvimmillään klo 2.50. ja päättyy klo 4.52. Puolivarjoa on hankala havaita. Parhaiten se erottuu Kuun eteläreunalla, joka on lähimpänä täysvarjoa. Kuunpimennykset tapahtuvat aina täydenkuun aikaan. Täydenkuun tarkka ajankohta on klo 2.38. 
Pimennyksen kulku
Puolivarjopimennys alkaa klo 0.48
Pimennys on syvimmillään klo 2.50
Puolivarjopimennys päättyy klo 4.52

Mikä sitten on kuun pimennyksen energeettinen merkitys? Konkreettisestihan tilanne on se, että maan varjo lankeaa kuun pinnalle. Kuun pimennys on tällä kertaa Oinaassa 25astetta, ja sekin tuo oman lisänsä sille energialle, joka silloin muodostuu. Kun muistamme sen, että kuun pimetessä meissä vahvistuu lähiplaneettojen vaikutus, onkin ajankohtaista katsella omaa astrokarttaa juuri sillä silmällä. Noin yleistäen voisi sanoa, että meissä olevat puhdistuskohdat aktivoituvat, ja siitä syytä onkin harmonian säilyttäminen tärkeää. Jonkinlainen agressiivinen energia on jo kuplinut pitkään kollektiivinergiassa, ja jokaisesta meistä riippuu se, saako se purkautumistiensä vai sulaako se positiivisen energian vaikutuksesta. 

Tänä aikana saamme seurata yötaivaalla suihkivia tähdenlentojakin. Mm Orionidit ovat aktiivisia ja niiden aika on lokakuun alusta marraskuun alkuun. Jo pelkän Linnunradan loisto mykistää, ja ihailtavaa saadaan lisää. Kannattaa kyllä nauttia taivaan ihmeistä. Tutkimusten mukaan Saturnuksessa ja Jupiterissa sataa timantteja, me saamme niitä lumikiteiden muodossa, jos taivas peittyy lumipilveen. En muuta voi sanoa, kuin että tämä on niin ihmeellistä ja kaunista aikaa.. syksy taittuu talven syliin ja on aika nostaa katse ylös ja kokea sen huikea suuruus.

Tästä jatkamme kohti auringon pimennystä 3.11. joka tosin ei täällä näy, mutta vaikuttaa kyllä vahvasti. Siitä lisää lähempänä. 13851_62a41815912c44fcfbb19d3da96238d5.jpg

Avainsanat: Kuun pimennys 19.10.13