Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Sydän keskuksena

Maanantai 21.2.2022 klo 13.55

Tänään lumituiskuisena päivänä olen jo aamusta pohtinut teemoja, jotka liittyvät Pallas Athenen astrokartalle tuomaan viestiin. Ei siis liene sattumaa, että juuri tänään sain eräältä rakkaalta mespuoliselta sielulta viestiä, joka pysähdytti jälleen kerran miettimään kaiken kommunikoinnin, ja myös henkisen ilmaisun vaikeutta. 

Aiemmin kirjoitin siitä, miten ikään kuin kahtiajakautumisen energia vahvistuu tämän kevään aikana ja siihen on syynsä. Tämän ajan energia vie todella syvälle katsomaan omaan reppuun, sieluun ja sydämeen. Ja siitäpä syystä aika voi tuntua monesta raskaalta. Niin paljon helpompaa olisi vain olla katsomatta yhtään mitään, elää kuin laput silmillä teeskennellen itselleen, ettei tämä kosketa minua. Meillä kaikilla on omia tapojamme yrittää säilyttää itsessämme tasapaino ja mielellään myös ulkoinen näkymäkin samanlaisena, jotta ei tarvitsisi tehdä korjaavia toimenpiteitä. Käytännössä tämä näkyy omaan ikävään tilaan syyn hakemisena ulkopuolelta. 

Sylliisten etsiminen on kollektiivinen ohjelmointi niin yksilön, yhteiskunnan ja globaalillakin tasolla. Kaikki jotka joskus lukevat uutisia, voivat todeta, miten tuo sama energia ilmentää itseään suurten valtioiden, EUn ja pientenkin valtioiden välillä. Lähes kaikki esiin tuotu keskustelu etsii syyllistä ja sitä, miten suurin syyllinen voitaisiin parhaiten saada luopumaan omasta kannastaan. Mutta onnistuuko se syyllistämällä ja syyttämällä? Eikö meitä ole opetettu miten samalla negatiivisella energialla ei voi muuttaa asioita, vaan ainoastaan tuomalla tilanteisiin myötätuntoa, valoa ja viisautta. "Ikuinen" kysymys lieneekin se, miten tuo ajatus voitaisiin tuoda ratkaisun avaimeksi laajoihin kriisitilanteisiin. Esim jokainen valtion päämies voisi oppia tarkastelemaan itseään ja vaikuttimiaan tunteiden ohjauksen näkökulmasta ja oppia nöyrtymään kokonaisuuden tähden. He voisivat pyytää puhdistusta vallanhaluun, kontrolliin, ylemmyyteen, huonommuuteen, itsekkyyteen jne jne...

Ymmärrän, että tässä vaiheessa, missä ihmiskuntana olemme, tuollainen ajattelu on utopiaa.
Siksipä juuri näen ainoaksi vaihtoehdoksi henkisen työn meidän "tavallisten" ihmisten tasolla, yksllö kerrallaan muuttuen ja sitä kautta vähitellen maailmaa muuttaen. Näin voisimme joskus saavuttaa ihmiskunnassa ajanjakson, jolloin yhteinen hyvä ja ihmiskunnan henkinen päämäärä olisivat itsestään selvyys, koska päättäjinä olisivat yksilöt, jotka jo pienestä pitäen olisivat saaneet myös henkisen koulutuksen.

Miten nämä ajatukset sitten liittyvät Pallakseen? Minun pohdintani kävi sellaisten ajatusten kautta, miten seisoa vahvana oman polkunsa valinneena, mutta samalla avautua keskusteluun sellaisten kanssa, jotka ovat hankkineet erilaista henkistä kokemusta tai maailmankuvaa tai vaikkapa vain hakevat jotain selitystä omalle pahoinvoinnilleen. En sano etteikö jonkun ihmisen negatiivisella kokemuksella olisi pohjaansa, mutta ideani olikin juuri se, miten lähestyä aihetta rakentavasti. Syyllistyminen on tottakai este, koska silloin puolustautuu voimakkaiden tunteiden esiin nousemisen kautta. Tärkeää olisikin löytää sellaisia väyliä keskustella ristiriitaan vieneistä kokemuksista, jossa näkökulmia jaettaisiin neutraalisti, mutta sydän keskuksena, eli omassa viisaudessaan pysyen. Sydän auki, mutta ei lähtien mukaan toisen sielun draamakokemuksiin.

Pallas Athene edustaa meissä kaikissa naishahmossa olevaa maskuliinista ajattelu- mielipide ja uuden rakentamismallia. Sen viesti on seisoa omilla jaloillaan eikä sortua tunneperäisiin draamoihin tai heikkouksiin, joiden taustalla on oma tunnereaktio. Se viestittää meitä jokaista omasta vahvuudestamme, joka tulisi ilmetä positiivisen feminiinisen toimintamallin kautta. Se on uskallusta olla eri mieltä, perustella ja kertoa oma näkökanta, mutta ei piipittäen, hyväksyntää hakien tai myöskään muden näkökulmaa tai kokemusta latistaen. Käytännön tasolla se on luovien ajatusten ja ideoiden konkreettiseksi saattamista.

Pallas ei ole millään tapaa feministi, niin kuin en minäkään. Minä uskon tietenkin tasa-arvoon, mutta ymmärrän että maskuliinen keho/energia ja feminiininen keho/energia edustavat tasapainoa, jota maan päällä tarvitaan. Kummankaan kehon kautta ei ole tarkoitus manipuloida eikä saavuttaa valtaa, vaan niiden tarkoitus on luoda ja ylläpitää elämää maan päällä fyysisessä muodossa. Mielestäni kehojen sulautuminen samanlaisiksi ei ole se suunta, mikä maaplaneetan suunnitelmaan on kirjattuna, vaan energioiden sulauttaminen eri sukupuolta olevien kehojen kautta, niin että kummastakin sukupuolesta kasvaisi vahvoja oman muotonsa edustajia.  Mutta vasta silloin se on mahdollista, kun kumpikin oppii lähestymään tilanteita sydän keskuksena eli puhdas tahto ymmärtää on aktiivisena.

Pallaksen voima ja tahto pysyä viisaudessa, omilla jaloillaan, saa usein aikaan reaktioita niin naisissa kuin miehissäkin. Oikeassaolemisen halu vie usein voiton, vaikka sellaista ei oikeasti olekaan kuin puhdas totuus, silloin kun puhutaan kokemuksista. Ja varsinkin todellakin silloin, kun kokemuksen takana on vahva, oma tunnereaktio. Silloin on vaikeaa löytää yhteistä kieltä tai ymmärrystä, vaikka halua olisikin. Siinä hetkessä on ainoa mahdollisuus lähestyä tilannetta ajatellen, että sydämen ymmärrys on keskukseni ja siinä pysyn, vaikka ulkoapäin yritettäisiin joko heikentää, syyllistää, alistaa tai jopa hyökätä vihan kautta. 
Tämä on harjoitus, jota maailmamme tarvitsee joka hetki. Se on yksi vaikeimmista harjoituksista, sillä silloin luopuu halustaa arvioida toisen käytöstä, luopuu halustaan muuttaa mitään, varsinkaan toisen kokemuksen tulkintaa, ainoastaan on tahto kuunnella ja myös tuoda oma näkemys esille, kun keskustelua käydään. Se on neutraaliuteen perustuvaa näkemystä jota myös objektiivisuudeksi sanotaan.

Sydän keskuksena on hyvä ajatus myös aina silloin, kun itse epäröi, etsii suuntaa tai pelko yritttää otettaan. Sydän keskuksena ajatus on oikea ja hyvä ja metodit sen ymmärtämiseen onneksi ovat myös olemassa. Kun tahtoo pysyä sydänkeskuksessaan, on hyvä hengittää syvään, hengittää sisään rauhaa, valoa ja suoraan sydämeen. Hengitys on oiva väylä säilyttää sydän näkemys ja vahvuus. Hengittämällä tietoisesti sisään ja ulos valoa, saa tasapainon pysymään vaikeissa tilanteissa ja lopulta siitä tulee tapa kohdata arki. Samalla se tila tuo mahdollisuuden tutkia omaa itseään ja reaktioitaan samaistumatta nouseviin matalampiin tunteisiin, jotka aina heiluttavat tasapainoa, jos vallan saavat. 

Olen usein yrittänyt selittää omaa sydänkokemustani kertomalla, että ikään kuin hengitän Itseni vahvemmin sisään sydämeeni. Silloin tunnen Korkeamman Itseni selvemmin ja sen valoisan voiman, jota kannan. Se on aina minussa ja sen vahvistaminen on henkinen työmme.
Tänään kartallani ovat yhtymässä Pallas ja Aurinko. Kiitos, että sain harjoitella juuri tuota kaikkea tuon saamani viestin kautta. Kiitos T oppiläksystä tänään. 

Vuosi 2022 jo oven takana

Keskiviikko 29.12.2021 klo 22.11

Ennen vanhaan, varsinkin minun lapsuudessani, oli uusi vuosi ja sen vastaanottaminen suuri tapahtuma ja todellinen juhlan aihe. Silloin suku kerääntyi yhteen valamaan tinaa ja ennustelemaan tulevan vuoden teemoja itse kullekin. Sillä tavalla sukukin tiivisti rivejään tulevaa uutta vuotta varten.

Ehkä minä olen pudonnut tämän ajan virrasta, mutta uusi vuosi ilmestyy eteeni nykyään yllättäen, enkä osaa ottaa sitä enää juhlan aiheena, vaan tunnistan silloin yleensä vahvan alaspäin vetävän energian, jota juhlimiseksi nykyään kutsutaan.
Mutta kuitenkin, jo yleensä joulukuun alkupuolella uuden vuoden energia alkaa virrata sisään, kuin kurkistellen oven takaa, innokkaana tuomaan maan päälle jälleen uutta teemaa, uutta suuntaa koko ihmiskunnalle. Onhan kyse ihmiskunnan ajanlaskun sykleistä. Toki uusia vuoden aloituksia on myös tiibetiläisen ja kiinalaisen kalenterin mukaan. Nekin ennustavat uuden vuoden teemoja ja energioita.

Tähän aikaan minä yleensä mietin kuluneen vuoden teemoja ja niiden toteutumista ja koen vahvaa vetoa hiljaisuuteen ja itseni kuuntelemiseen. Vain sen kautta voin saada uusien virtojen äänestä kiinni.

Niinpä nyt on jälleen hetki, jolloin aistimet ovat herkistyneet ottamaan vastaan tuon uuden vuoden virtauksia. Auttajat ovat tänään olleet "tönimässä" siihen suuntaan, että alas istuminen koneen ääreen on paikallaan, muuten menetän tämän hetken tuoman sanoman.

Tänään ajatuksiini tulivat myös nuo menneet uuden vuoden aatot ja niiden juhlallinen vastaanottaminen. Siihen kuuluivat myös uuden vuoden lupaukset ja miksei myös toiveetkin. Rakettien ampuminen, niillä juhlistaminen, ihmeellisten värivaloen ihastelu ja paukkeen nostattama pieni pelkokin palasivat muistiini.

Omasta sydämestäni nousi uuteen vuoteen liittyen toiveita. Kunpa nyt suunta vihdoin muuttuisi, ihmisten hyvä tahto ja viisaus voittaisi. Keskustelimme Patrickin kanssa hyvistä toiveista tänään ja hänen toiveensa numero yksi (myös listalla) oli oikeastaan kaiken muunkin muuttava, ja toteutuessaan se voisi olla kaiken luottamuksen palauttaja, jonka nykyiset valtaapitävät ovat niin monelta romuttaneet. Meille kaikille valehdellaan jatkuvasti, joka tasolla ja tavalla, olipa sitten kysymyksessä politiikka, kaupankäynti taikka yhteiskunnan eri instanssit ja jopa yksittäiset, vielä nukkuvat yksilöt. Tiedän, että niin moni meistä kaipaa siihen muutosta. Ja toki tiedän, että vain me itse voimme sen muutoksen tehdä.

Tässä meidän "utopistinen" toivelistamme ensi vuodelle.

1. Maailmaan perustettaisiin Totuuden Neuvosto, josta jokaisen maan kansalainen voisi aina tahtoessaan tarkistaa, mikä on totuus mistäkin asiasta, suuntauksesta, epidemiasta, maailman tilasta, luonnosta jne. jne..
Sen hallinnossa olisivat vain korkeat tietoisuudet, sielut jo henkisesti heränneet ja Jumalalliseen tietoon puhtaassa yhteydessä olevat. He olisivat sellaisia, jotka ovat elämänsä eläneet totuudessa ja rakkaudessa ja olleet vahvoja esimerkkejä viisaudesta arjen tasolla. Sama Neuvosto pitäisi huolen myös siitä, että ihmiskunta eläisi Jumalallisessa totuudessa yhdessä Äitimaan kanssa. Yhteisen sopimuksen mukaisesti. He pitäisivät koko maailman suunnan oikeana koko ajan.

2. Rahan mahti poistuisi ja sen myötä negatiivinen, muita tuhoava vallankäyttö ja ihmisten manipulointi. Ihimisille annettaisiin oikeasti mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin asioihin ja  päättää yhteisestä suunnasta.

3. Media lakkautettaisiin ja sen tilalle tulisi tuo Totuuden Neuvosto. Pelottelu, manipulointi ja jatkuva valintojen ohjaaminen loppuisi ja ihmisiä kannustettaisiin tutkimaan, ajattelemaan ja löytämään oikeat ohjeet hyvään elämään.

4. Koulujen tilalle tulisi henkiseen evoluutioon perustuvat yhteisöt, joissa jokainen sielu saisi oikeaa, oman tilanteensa ja tasonsa mukaista positiivista ohjausta. Ja ensisijaisesti viisautta, joka opettaisi ihmisenä olemisen tarkoituksen maan päällä, kehittyvänä henkisenä olentona. Se toisi jokaiselle henkilökohtaisen elämän tarkoituksen. 

5. Kaikki vapaat energiamuodot otettaisiin käyttöön ja niiden hyödyt jaettaisiin tasan kaikille, jotta jokainen voisi keskittyä itsensä ja erilaisten yhteisömuotojen kehittämiseen. Kaikki voisivat valita, millaisessa yhteisössä ja missä ympristössä he tahtovat elämäänsä itseään kehittäen elää. 

6. Jokainen sielu saisi kykyjensä ja innostuksensa mukaista tärkeää tekemistä. Ja kaikesta, yhteistä hyvää hyödyttävästä ja voimistavasta työstä jokainen saisi myös konkreettisen hyödyn, joka voisi olla vaikkapa asumiseen ja ravintoon liittyvää. Kaikki ideat ja keksinnöt olisivat aina kaikkien parhaaksi ja niin tuettaisiin uutta, positiivista ja pyyteettömän rakkauden maailmanmallia.

Tässäpä oli muutama kaunis toive ensi vuodelle ja niiden toteutuminen tapahtuisi totta kai ilman väkivaltaa, ainoastaan meidän yksilöiden yhteinen päätös ja muutostahto saisi kaiken aikaan.                   
                                                   * * * * * *

Sitten annetaan vuoden 2022 kertoa, millaista energiaa sinne on luotuna, voisiko kenties edellä mainitut toiveet liikahtaa edes jollain tavalla eteenpäin.

Alkuvuoden, kevään energia liikehtii nopeana, levottomanakin. Se näkyy mm. yksittäisten ihmisten suurena muutoshaluna ja toiveena. Kaksi raskasta, vastakkainasettelun, kivun ja pelottelun vuotta ovat nyt täyttyneet. Tämän ajanjakson positiivisena tuloksena voisimme uskoa, että monien mieli ja sydän alkaa olla hyvin kyllästynyt tähän jatkuvaan tietämättömyyteen ja epävarmuuteen, sekä myös vihaan, jota myös ulkoapäin jatkuvasti lietsotaan. Toiveet paremmasta tulevaisuudesta itävät jo monen yksilön ajatuksissa.

Ihmiskunnassa on jo tapahtunut jakaantuminen, jonka juuret ovat tämän epidemian kautta mustavalkoisessa ja syyllisiä etsivässä ajattelussa ja toiminnassakin. Jakaantuminen kahden erilaista näkökulmaa edustavien leiriin vahvistunee tulevan kevään aikana. Muutosenergia etsii kummassakin leirissä purkautumistietään. Ne, jotka ovat heränneet ja uskovat positiiviseen muutoskykyymme, alkavat tiivistää kanssakäymistään, yhteistyötään ja etsiä yhteistä, konkreettistakin suuntaansa. Ei ole tarpeen vastata syytöksiin, ei kummallakaan puolella, vaan nyt olisi aika löytää yhteinen pyrkimys järjestää elämä niin, että kaikki voisivat säilyttää itsemääräämisoikeutensa ja näin vapaan valinnan laki säilyisi. Uusia ajatuksia ja toiveita on kerääntynyt eetteriin ja niille olisi annettava mahdollisuus toteutua. 

Nyt ei ole paniikin aika, vaan luottamuksen vahvistamisen aika. Se tarkoittaa uskoa omaan itseesi ja siihen hyvään, jota kannat ja samalla myös omaan kykyysi parantua menneistä kivuista, kokemuksista ja peloistasi. On aika jakaa niitä kokemuksia, jotka kertovat muille, miten kaikki muutos on mahdollista. 

Olen usein nostanut esille ajatusta, että yhdistymme energiassa, mutta nyt on se vuosi, jolloin meidän olisi aika yhdistyä konkreettisestikin, yli rajojen ja erilaisten näkökulmien. Meillä on monia ihania ystäviä Suomessa ja Ruotsissa ja heidän kanssaan olisi nyt hyvä aika jakaa kokemuksia siitä, miten voisimme voimamme yhdistää kohti sitä muutosta, jota me kaikki tavoittelemme.

Vastuun ajatus nousee tulevan vuoden yhdeksi keskeiseksi kiistakapulaksi, ja se tulisikin vihdoin ymmärtää korkeammasta näkökulmasta. Korkeampi ymmärrys ja viisaat valinnat ovat kollektiivisenkin evoluution päämääriä, sillä vain sillä tavalla voimme välttää ne samat tuskat, joita ihmiskunta on tuhansien vuosien ajan läpikäynyt. Nyt olisi hyvä aika ottaa vastuu omasta kehityksestä ja positiivisesta muutoksesta, sillä korkea tuki siihen on tulevan vuoden lahja ihmiskunnalle.
Ihmiskunnan on kuitenkin tunnustettava vastuunsa kaikessa, mitä konkreettisessa maailmassa eteemme tulee. Viisaus sen ymmärtämiseen, mitä tehdä yksilötasolla, jotta muutos voisi olla todellinen eikä vain haave, jota yhdessä ylläpidämme, on nyt jaettava kaikkialle ja kaikille, jotka nyt etsivät.

Tiedän, että tässä blogissa on jo vuosikaudet "jankutettu" yhteenliittymisestä ja itsekkyyden pois puhdistamisesta, ja jälleen kerran se nousee vuoden teemojen joukkoon. Vastuun laajentamisen ajatus koskee yhteenliittymistä hyvän päämäärän, oikean, kaikkia olentoja hyödyttävän muutoksen tähden. Ajatus hyvästä, positiivisesta, rakkaudellisesta muutoksesta on itänyt jo vuosikymmeniä, mutta ajatuksen toteutukseen tarvittavien tekojen ja työkalujen puuttuminen ovat lähes aina kaataneet hyvät ideat ja yritykset. Nyt voisi olla aika tuoda yhteisen sopimuksen kautta uusi alku kaikkien kaipaavien saataville, niiden hyvien muutostyökalujen muodossa, jotka meille kaikille on annettu. Nyt on hyvä aika kääriä hihat!

Myötätunto, konkreettisen tason lähimmäisen rakkaus, epäitsekäs toiminta, yhdessä tekeminen, lempeys ja ymmärrys kanssakäymisissä ovat myös sellaisia teemoja, joita korkea suunnitelma on tälle tulevalle ajalle laatinut. Nyt on meidän jokaisen aika jälleen kerran pohtia, mitä se omassa elämässä tarkoittaa. Tahdotko avoimin sydämin olla kontaktissa luontokappaleiden kanssa, huolehtia niistä niiden yhä peinenevässä elinpiirissä vai tuotko sinä tietoisuutta, miten voisimme yhdessä muuttaa maailmaa kaikkien olentojen tarpeet ja kehitys huomioiden. Vai oletko sinä se, joka kuljet kaupungista toiseen kertoen omasta kokemuksestasi, jaat tietoa ja tyäkaluja, jotta muutkin voisivat uskoa muutokseen. Tai kenties sinä olet se, joka tuo korkeaa informaatiota ja värähtelyä maan päälle, jotta muut saisivat kokea suurempaa Valoa ja totuutta. Ehkä sinä olet parantaja, joka kertoo omasta rakkaudellisesta parantumispolustaan, auttaa muita, jotta muutkin voisivat uskoa. Vai oletko sinä se, joka kulkee eksyneiden rinnalla, hiljaa heitä rakastaen... Meille kaikille on olemassa oma suunnitelma, joka korkeammassa toteutuksessaan tuo vain hyvää koko ihmiskunnalle. Tahdotko siis sinä liittyä niiden joukkoon, jotka eivät anna periksi, vaan ottavat henkisyyden arkeensa ja ahkeralla sitoutumisella muuttavat maailmaa itsensä kautta ja lopulta tulevat vihityksi tehtäväänsä. 

Ensi vuosi on suurten valintojen vahvistamisen vuosi. Ja ensi kevät-kesä tulee näyttämään, mitä se parhaimmillaan ja ehkä myös pahimmillaan voi eteemme tuoda. Nyt jos koskaan on tärkeää pysyä Valossa ja luottamuksessa, vaikka maailma näyttäisikin välillä ikäviä kasvojaan. Mitä vahvempi on yksittäisten ihmisten luottamus Valoon ja Korkeaan Apuun, sitä enemmän luomme yhdessä sen positiivista ilmentymää. 

Minäkin olen tahtonut uskoa kaiken hyvän vain tapahtuvan ja ihmiskunnan yhtäkkisesti nousevan puhtaaseen rakkauteen ja niin olisivat kaikki ongelmat pois pyyhityt. Toki se mahdollisuus on olemassa, mutta jotta se toteutuisi, on yksilöiden luotava sille polku oman muutoksensa kautta. Käytännössä se tarkoittaa, että me herätämme sen Jumalallisen kipinän itsessämme omalla henkilökohtaisella työllämme. Se tarkoittaa sen kipinän muistamista kaikissa elämän olosuhteissa, varsinkin vaikeissa tilanteissamme. Pelkkä oman ja muiden Jumalallisen kipinän tunnistaminen, itsemme muistaminen ei vielä tuo pysyvää muutosta, vaan se on vasta alku sille suurelle muutokselle, jota ihmiskunta nyt tavoittelee. Elämä itse meitä sitten opettaa ja tuo kehityksen mahdollisuudet eteemme. Henkinen kehitys jo sanoina kertoo, että meidän jokaisen on kehityttävä kohti Henkeämme, todellista Itseämme. Meidän on tehtävä oikeita valintoja ja muutettava sitä, mitä olemme aiemmin itsellemme ja muillekin luoneet. Se on sielun värähtelyn puhdistamista ja sitä kautta kohoamista. 

Tulevana vuotena suurin piirtein elokuun ajankohta nousee erityisenä esille. Se nostetaan vuoden kuukausista muista erilleen, kuin ylöspäin. Samalla se vetää heinäkuuta ja syyskuutakin mukanaan. Näkymän merkitystä ei ikävä kyllä kerrota, saan vain tämän kuvan. Loppuvuosi näytetään kuin tasaisena janana, ja ymmärrän, että mikään ei vielä ole kiveen hakattu, vaan me kaikki yhdessä luomme vuoden ensimmäisen puoliskon aikana loppuvuoden energiat. 

Tämä luomisen ajatus lieneekin vuoden 2022 suurin oppiläksy, samalla kun se tarkistuttaa meidän jokaisen suunnan jällen kerran. Valitsenko pelon vai luottamuksen, eriytymisen vai yhteenliittymisen, negatiivisuuden vai rakkauden, tuomitsemisen vai myötätunnon.  

SYDÄMELLINEN KIITOS KULUNEESTA VUODESTA, KIITOS ETTÄ OLET JA USKOT KANSSAMME MUUTOKSEEN, OMAN TYÖN, VALON JA RAKKAUDEN KAUTTA.

TERVETULOA VUOSI 2022 !

Henkinen yhteisö

Keskiviikko 8.12.2021 klo 12.24 - Eija

Tänään kirjoitan ensimmäistä kertaa syvällisesti meidän henkisestä yhteisöstämme. Mikä on yhteisömme päämäärä, millaista on asua yhteisössä ja mikä on se pohja, jolle me rakennamme tämän yhteisön elämän. Tätä on pyydetty vuosien varrella monen monta kertaa. Monet ovat kiinnostuneita ja uteliaitakin miksi me olemme valinneet tällaisen, jopa tässä ajassa erikoisen elämäntavan. On myös paljon vääriä käsityksiä, arveluita ja silkkaa pahan puhumista, koska ei olla otettu selvää, miten me oikeati elämme.

Yhteisössä asuminen perustuu meillä yhteiseen elämäntapaan, yhteiseen suureen haluun kehittyä yhdessä henkisinä ihmisinä. Tämä on täysin sitoutumaton yhteisö, vaikka me kyllä olemme sitoutuneet itsemme kehittämiseen. Me emme ole mikään uskonnollinen lahko, joka seuraa jotain johtajaa, vaan me olemme tasavertaisia, ja henkilökohtainen pyrkimyksemme on meillä kaikilla sama. Kaikki, jotka täällä asuvat, ovat valinneet itse tämän polun, jota he nyt tahtovat kulkea. Kaikki myös ovat vapaita valitsemaan jotain muuta, mikäli he niin jonain päivänä kokevat. Tässä yhteisössä ei rajoiteta kenenkään vapaata tahtoa, mutta jotta yhteiselämä sujuisi, on oltava yhteiset ohjeet, miten toimimme. Ihan niin kuin missä tahansa perheessä. 

Yhteisöömme liittymiseen ei ole ollut kuin kaksi edellytystä, jotka kerromme, kun joku ilmaisee halunsa kokeilla tällaista asumismuotoa ja elämäntapaa. Puhtauteen pyrkiminen, raitis elämäntapa on yksi. Emme siis käytä mitään tajuntaa muuntavia aineita, vaan kaikki pyrkimyksemme tähtäävät puhtaisiin kokemuksiin itsestämme ja maalmamme monista tasoista. Toinen ja oikeastaan se tärkein yhdessä elämisen perusta on henkisen kehityksen metodiimme tutustuminen ja sitä sitten arjessa noudattaminen. Tämä on asia, joka on noussut muutamalla yhteisössä elämistä kokeillella esteeksi, koska sen tärkeyttä ja syvyyttä ei ole oikein ymmärretty ja sisäistetty. Muuten meillä ei ole ns. sääntöjä, joita tulisi noudattaa tai muuta, mikä yksilöä millään tavalla rajoittaisi.

Mikä on siis meidän henkisen työn pohjamme, mikä päämäärämme?

Meidän tärkein ja korkein päämäärämme on kehittyä henkisinä olentoina ja sitä varten meillä on kaiken pohjana värähtelyn kohottamiseen ja maailmankuvan henkistymiseen tähtäävä metodi, jota arjessamme toteutamme. Metodi, henkinen työskentelytapa, on moniin vanhoihin viisauksiin perustuva, mutta tähän aikaan päivitetty itsensä kehittämismenetelmä, jota on tarkoitus käyttää arjessa, joka päivä. Tämä metodi on Patrickin monien vuosien aikana kehittämä metodi, joka tässä ajassa tuotiin meille nimellä Luxia-method. Sen avulla me kaikki työskentelemme itsemme henkistämisen ja värähtelymme kohottaisen päämäärä mielessämme, samalla kun meistä jokainen pyrkii arjessa myös paremmaksi, läsnäolevammaksi ja myötätuntoisemmaksi ihmiseksi sekä kanssakulkijaksi. 

Yhteisössämme elää kaikenlaisista elämäntilanteista tulleita ihmisiä, monenlaisten sielukokemustensa kanssa. Me uskomme ja toisilla on myös omia vahvoja muistikuvia siitä, että elämä jatkuu ajassa. Synnymme uudelleen ja uudelleen erilaisiin kehoihin, erilaisiin kulttuureihin ja aikoihin ja aina suunnitelmissamme on oppiminen, kehitys, vanhan puhdistaminen ja heräämisen kautta suuremman suunnitelmankin näkeminen. Kunnes olemme kaiken ymmärtäneet, oppineet, puhdistuneet, kohonneet ja lopulta yhtyneet Elämää ylläpitävän Lähteen viisauteen.

Koska meillä kaikilla on omat kokemuksemme sielumme muistissa, monen elämän ajalta, me kuljemme tätä kehityspolkua kukin omassa vaiheessamme, toinen toisiamme auttaen ja tukien. Me emme tahdo teeskennellä olevamme täydellisiä henkisiä ihmisiä, vaan ymmärrämme, että me olemme keskeneräisiä. Tässä kohtaa olemme välillä törmänneet siihen harhaan, joka on ollut joillakin yhteisössämme vierailleilla tai kursseillemme osallistujilla, nimittäin, että kaikki täällä olijat ja asuvat olisivat lähes valaistuneen tilassa, kaiken yläpuolella olevia rauhan ja harmonian olentoja, joiden säteilystä muut saisivat vain nauttia. Valitettavasti se on harha, joka ehkä on syntynyt väärästä henkisyyskuvasta ja omista toiveista. Me olemme tavallisia ihmisiä, jotka pyrkivät samaan päämäärään yhdessä ja kukin omassa tahdissaan. Se ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö joukossamme olisi jo niitä, jotka ovat henkisyydessään pidemmän matkaa kulkeneet ja siksi jo viisautta ja puhtaampaa värähtelyä kantavia. Meillä on joukossamme jo muiden auttajia ja ohjaajia, kukin lahjojensa mukaan. 

Yhteisömme pyrkii harmoniaan ja rauhan ylläpitoon ja korkeaan värähtelyyn taloissamme, mutta ei naamareiden ja valheellisen minäkuvan kautta, vaan oman työn avulla.

Arjen työmme on vastuun ottamista itsestämme, heikkouksistamme, matalammista tunteistamme ja ajatuksistamme. Ja pyydämme joka päivä apua korkeammilta voimilta, jonka lähde on yksi ja kaikille yhteinen, käytettiin siitä mitä nimeä tahansa. Me turvaamme Valoon, yhteisöön ja tähän metodiin. Ne yhdessä ovat tämän yhteisön syvin idea. Samalla se antaa meille ne työkalut ja toimintamallit, joita noudattamalla me kuorimme itseämme, kerros kerrokselta kohti puhdasta ydintä, kohti omaa todellista Itseämme, joka yhdistää meidät kaikki ihmiset toisiimme Valon tasolla. Se, ettemme joka hetki kykene näkemään sitä meitä, ja kaikkea luotua yhdistävää Valoa, Henkeä, on rakkauden kokemisen este, jota pyrimme yhdessä pois työstämään, jotta myös ihmiskunta voisi kauttamme muuttua. Meillä on siis oman työmme kautta suurempi päämäärä, eli työmme kuuluu hyödyttää kaikkia olentoja. Toisin sanoen yritämme muuttaa maailmaa paremmaksi, pienin, jokaisen yksilön mittaisin askelin. Me näemme, että maailma voi muuttua vain yksittäisten sielujen rauhanomaisen muutoksen kautta

Tottakai kun on kysymys jo kymmenistä ihmisistä, jotka ovat tässä samassa yhteisössä, kuin laivassa merellä kohti samaa satamaa, tarvitaan kapteeni, joka koko ajan varmistaa, että myös sumussa kuljemme kohti oikeaa suuntaa. Se on välttämätöntä, sillä muuten voisi laiva ajautua karille ilman pätevää kipparia. Meidän kipparimme on Patrick, joka on metodin tämän ajan isä ja sen kautta itse oman puhdistuspolkunsa kulkenut. Emme kuitenkaan seuraa häntä, vaan sitä henkistä polkua, mitä hän on meille ohjeiksi tuonut, lukuisten edeltäjiensä tavoin, sillä ihmiskuntaa on aina yritetty opettaa elämään oikein ja totuudessa. Tarkoitus on että jokainen ponnisteleva löytäisi yhteyden omaan Korkeimpaansa, omaan Valoonsa, eikä antaisi voimaansa tai tahtoansa kenellekään "johtajalla" tai gurulle. On tietenkin selvää, että ne jotka kulkevat edellä, auttavat ja opastavat muita, sillä heillä on jo kokemusta ja riittävää myötätuntoa niille, jotka etsivät itseään ja välillä kompastelevatkin. Se on myös tällaisessa yhteisössä asumisen suuri lahja. Apu on lähellä ja samoin tuki.

Minä usein haaveilen maailmasta, jossa ei olisi pelkoa, ei kilpailua eikä eriarvoisuutta, ja niihin perustuvia negatiivisia tunne-energioita, vaan yhteinen päämäärä kantaisi kaiken henkilökohtaisen yli ja niin myös haasteet voitettaisiin.
Arjessamme me harjoittelemme haasteisiin ja erilaisiin näkökantoihin suhtautumista henkisen näkökulman kautta. Puhdistustyöllä ja vastuun ottamisella pyrimme löytämään sen tilan, jossa kohtaamme toisemme Valon kantajina, emmekä siis syytä toisiamme tai yritä puhua muita ympäri, jotta oma mielipide saisi vallan tai oma negatiivinen tunne oikeutuksensa.  Päin vastoin, henkisen työn tarkoitus on juuri luopua henkilökohtaisesta ja löytää yhteinen. Käytännössä tämä tarkoittaa avointa keskustelua ja omien esteenä olevien tunne-energioiden puhdistamista ja sen kautta muiden ymmärtäminen ja heidän esteensä näkeminen on helppoa ja yhteiseen hyvään pyrkiminen vie omista haluista lopulta voiton. Avoimuus myös omissa kipeissä kohdissa vie eteenpäin ja yhteisön sisällä luottamus muihin vahvistuu myös sen kautta, sillä niin jokainen oppii näkemään, että olemme samanlaisia kipuinemme ja heikkouksinemme. Ja lopulta voimme päästä niistä eroon ja luottamus Valoon ja muihin ihmisiin löytää meissä pysyvän kodin.

Tämän perusharjoituksen, vahvan pohjan lisäksi arkeen kuuluvat yksityiset ja yhteiset hiljentymiset, jotka tähtäävät oman Itsen yhteyteen ja sisäisen ohjauksen kuulemiseen. Mieli on rauhoitettava, jotta se olisi mahdollista ja sitä varten hiljentymisharjoitus tuo yhden palasen kohti henkistä päämäärää.
Mahdollisimman puhdas kasvisruoka tukee myös samaa päämäärää. Yhteiset ruokailuhetket lisäävät perheeksi kasvamista, johon myös tähtäämme. Me yritämme omalla esimerkillämme näyttää kuin uutta, rajoja rikkovaa perhemallia. Emme tietenkään hylkää omia läheisiämme, jotka eivät jaa tätä arkeamme samalla tavalla, vaan muistamme sen, että kaikki ovat tärkeitä ja rakkaita heidän itsensä tähden, ei sen tähden, miten ovat valinneet kokevansa elämää. 

Kun elää mahdollisimman puhtaasti, niin ajatuksen, puheen, tunteen ja lopulta käytöksen tasolla, voi saavuttaa onnea, joka ei ole kiinni ulkoisesta, vaan sisäisestä Valosta ja sen tuomasta varmuudesta. Näkökyky laajenee ja myötätunto muita kohtaan syvenee. Se ei aina tarkoita perinteisiä käytösmalleja, vaan se kurkottaa sielun suunnitelman tasolle, kun on hetki auttaa ja palvella muita. Palvelemisen ajatus on vielä yksi kultainen lankamme, jota kukin seuraavat oman kykynsä ja ymmärryksensä mukaan. Mutta tässäkin päämäärä on meillä kaikilla sama. Me tahdomme palvella ihmisiä hyvässä ja auttaa muitakin kohti omaa Itseään. 

Tällainen polku ei ole välttämättä helppo polku, sillä yhteisössä asuminen takaa sen, että kasvun paikkoja tulee eteen oikeastaan joka viikko. Mutta jos suhtautuu niihin henkisellä ymmärryksellä, tämä voi olla nopeampi polku kuin yksin kulkien, sillä mitä enemmän peilejä, sitä varmemmin pääsee itsensä äärelle ja siihen työhön, joka vie kohti Valoa.

Tässä ajassa yhteisömme Taalintehtaalla käsittää lähes kolmekymmentä henkilöä, kolmessa eri talossa, mutta onneksi melko lähekkäin. Tapaamme yhdessä ainakin kolme kertaa viikossa, jolloin meillä on yhteinen hiljentyminen täällä päätalossamme, Portaluxiassa. Yritämme muutenkin elää yli talojen rajojen ja olla kanssakäymisissä toistemme kanssa mahdollisimman paljon. Tulijoita yhteisöön olisi lisääkin, mutta tilat eivät enää anna myöten. Ohjauksemme onkin nyt sisämaahan päin, kohti maaseutua ja omavaraisuuteen pyrkiminen on yksi tärkeä päämäärä. Myös rauha ja vieläkin suurempi yhteisöllisyys ja toivomme myös, että silloin voimme ottaa mukaan vielä ne, jotka samaan suuntaan kanssamme tahtovat kasvaa. Talomme ovat nyt myynnissä ja uutta, suurempaa paikkaa tähyillään. Tämä paikka on ollut tarpeellinen ja hyvä, palvellut hyvin tässä tarkoituksessaan. Nyt on kuitenkin uuden aika, milloin se sitten koittaakaan!

Minun tehtäväni on olla kuin tämän yhteisön äiti. Arjessa minulla on omat työni, tulkintani ja kirjalliset työni sekä auttamistyö Patrickin kanssa, mutta usein istun alas milloin kenenkin seuraan ja kuuntelen, tuen ja annan neuvoja, joita varsinkin nuoremmat yhteisön jäsenet kaipaavat. Patrick tekee sitä samaa, hän on meidän kaikkien suuri tuki ja kuuntelija ja myös hauskuttaja, silloin kun olemme kotona. 

Me olemme matkustaneet Pn kanssa paljon viimeisinä vuosina, ainakin ennen koronaa. Se kuuluu meidän palvelun kuvaamme. Me menemme sinne, mihin Auttajat meitä ohjaavat, kyselemättä, vain Valoon luottaen. Koenkin, että elämäni on ollut viimeiset vuodet paitsi kiireisiä, myös niin suuren siunauksen täyttämiä, etten koskaan voinut sellaista edes kuvitella. Oma henkilökohtainen työni on kantanut hedelmää, mutta valmis toki en ole, lähimainkaan. Olen kuitenkin hyvin kiitollinen tälle metodille ja Patrickille, että olen monessa muuttunut ja olen myös hiukan parempi ihminen kuin kymmenen vuotta sitten. Viisaus on syventynyt, näköalat ovat laajentuneet ja se totuus, jota itsessäni olen kantanut, on saanut vihdoin ilmenemisensä arjessa. Saan palvella ja käyttää lahjojani muiden hyväksi joka päivä, missä sitten kuljemmekin. Kehitys jatkuu, mutta päämäärä on joka päivä sama: kohti Valoa, totuudessa ja nöyryydessä. Kun me olemme poissa, voimme huoletta jättää kotimme muiden huomaan ja palata hiljalleen arkeen muiden kanssa.

Lämpimiä ajatuksia teille kaikille, kiitos että jaksatte etsiä, tutkia ja kehittää itseänne. Toivon, että blogini tukevat teitä, auttavat jaksamaan ja uskomaan omaan polkuunne. 

Avainsanat: Henkinen kehitys, yhteisöasuminen

Joulukuun seisaus

Perjantai 3.12.2021 klo 14.10 - Eija

Hiljalleen vierimme kohti vuoden viimeisen neljänneksen päättymiskohtaa, talvipäivänseisausta. Tänä vuonna tuo hetki on 21.12. klo 17.59 täällä meidän pohjoisella pallonpuoliskollamme. On siis vuoden lyhyimmän valon ajan päivä, mutta siitä alkaa jälleen valoisan ajan piteneminen, ainakin täällä eteläisessä Suomessa. Lapissa kaamosta kestää vielä monen monta päivää ja mitä ylemmäksi napapiiriltä noustaan, sitä pidempi on kaamosaika. Tuona aikana aurinko ei nouse ollenkaan horisontin yläpuolelle ja esimerkiksi Utsjoella tuota hämärän hyssyä kestää yli viisikymmentä pävää. 

Mitä tänä vuonna liittyy tulevaan talvipäivänseisaukseen? Jokainen seisaus on aina omanlaisensa energiaa kantava ja vahvuuksiltaankin erilainen.
Huomenna, 4.12. on vuoden viimeinen pimennys ja sekin vaikuttaa tulevaan seisaushetkeen. Äitimaa seisahtaa hetken, vetää syvään henkeä ja jatkaa jälleen kiertoaan auringon ympäri. Seisaushetkellä Äitimaan pohjoinen puolisko on kaukana auringon voimasta, emmekä voi suoraan ottaa vastaan postia elämän ylläpitäjältä ja Äitimaa ottaakin silloin vastaan aurinkokunnan terveiset. 

Aurinkokunnan terveiset ovat tälläkin kertaa voimakkaat ja muuntavat. Avautuu nimittäin yhteys suureen syvään ja tuntemattomaan voimaan, joka galaxissamme vaikuttaa. Tuo voima antaa meille sykäyksen planeettoihin yhtyessään. On meidän aika hengittää syvään sisään tuota voimaa ja sillä voimalla me voimme nyt päättää muuttaa ja rakentaa maailmaa, joka on meidän hyväksemme, ei meidän Henkeämme vastaan. Tämä on suuri parantumisen loppuhuipennus, jonka voimme vastaanottaa ja välittää myös Äitimaalle. 

Herkkänä ihmisenä, paljon aistivana, olen ollut melko lujilla kuun pimennyksestä saakka. Huokaisen helpotuksesta kun tämä kahden viikon pimennysjakso vihdoin kääntää suuntaansa kohti talvipäivänseisausta. Liian monet energiavirrat, ympäröivät tunne-energiat, yhtäkkiset kollektiiviset laskut ja nousut ovat tuntuneet välillä kuin myrskytuulen puuskilta, joihin ei ollut varautunut. Myös oma rakenne on ollut muutostyön alla ja niin myös haittahyökkäyksille alttiimpi.
Omassa sydämessä on ollut vaikeampi pysyä ja rauhan tunne on välillä kadonnut, mutta onneksi hiljentymisten kautta jälleen saavutettu. Tulen elementti minussa on nostanut levottomuutta, niin kuin aina uuden edessä ja oma halu toimia - Vihdoin!- on ollut voimakas. Syvä tietoisuus kuitenkin, ettei ole ollut toiminnan, vaan luottamuksen vahvistamisen aika, on saanut työstämään sitä, mikä vielä voisi olla uuden esteenä. Yhteys omaan Lähteeseen, Korkeimpaan on ollut vahvana läsnä, mutta kuuluvuus on ollut heikompi kuin moneen vuoteen. Tässä hetkessä se on jälleen selkiytynyt, ja on kaipaamani Hengen äänen aika. 

Seisaushetki avaa jokaiselle halukkaalle laajemman kuvan tapahtumista, kollektiivisesta tilasta ja sen luomasta suunnasta. Sitä kaikkea kuuluu nyt katsoa ja tutkia viisauden, pelottomuuden, luottamuksen ja myötunnon silmin, sillä se antaa meille jälleen viestiä siitä, mihin emme enää takerru. On tärkeää luoda tulevaisuutta viisauden ja luottamuksen kautta, ja niin saavuttaa se muutos, jota me ja tämä planeetta tarvitsee.

On Suuren Toivon Ylläpitämisen Aika ja ovi siihen avautuu 21.12.2021 hetkellä.

Niin paljon ykkösiä ja kakkosia! Kehoja, joiden tehtävänä on kantaa sielua ja sen suunnitelmaa tääsä elämässä. Ja yhdessä saamme niistä kauniin luvun, joka tähtää uuteen korkeampaan värähtelyyn ja sen nousevan polun kautta suureen muutokseen.
Tässä seisauksessa luku 11 on syvän tiedostamisen, laajasti näkemisen, sisäisen ohjauksen ja viisauden jakamisen luku, joka vahvistuu sitoutuneilla valon polun kulkijoilla opettajaksi vihkimisen hetkeen. On aika viisaiden, Valon edustajien hetki alkaa henkiset, pyhät, totuuteen perustuvat opetuksensa, jotka nojaavat omaan polkuun, omiin kokemuksiin ja sydämen ääneen niiden kautta. 

Meidän yhteisömme on kulkenut yhdessä yhteistä polkua jo yli kuusi vuotta. Mekin olemme uuden edessä ja joukostamme nousevat myös uudet henkiset auttajat ja opettajat. Voisi sanoa, kiitollisuudella, että uusi sukupolvi ottaa vihdoin "vanhat" lahjansa ja viisautensa laajempaan käyttöön ja alkaa niiden kanssa oman matkansa kaikkien henkistä polkua kaipaavien keskuudessa. Me tosiaankin siunaamme heidät matkaan kiitollisuudella. 
Yhteisönä jatkamme ja vahvistumme ja kolkuttelemme jo uuden asuinpaikan ovella, missä se sitten meille avautuukin. Meidän on aika siirtyä sisämaata kohti ja löytää pieni kylä kasvavalle henkiselle perheellemme. Mutta ihan vielä ei ole aika toimia, jarru on tarpeen, vaikka kuvia ja vaikutelmia virtaakin jo sisään!

Syvään hengitys on vielä tänään tarpeen ja huomennä tapaamme korkeammissa taajuuksissa pimennyshetkellä. 

Seuraava blogi käsittelee yhteisöämme, sillä siitä on tullut paljon pyyntöä niin ylhäältä kuin etsijöiltäkin. Avaan oveamme teille kaikille, jotka myös haaveilette yhteenliittymisestä, vahvuudesta sen kautta ja uuden ihmismallin luomisesta. Kerron haasteista ja niistä selviytymisestä, sekä siitä, miten elin tärkeää on yhteinen päämäärä ja metodi jolla siihen pyritään, sillä pelkkä halu ei riitä viemään suurempaa ihmisjoukkoa oikeaan suuntaan. 

Rakkaudella taas, halauksin Eija 

Valonkantajat Pohjolasta

Keskiviikko 24.11.2021 klo 22.18

Moni teistä on varmaankin kuullut lauseen: Valo tulee Pohjolasta. Niin olen minäkin jo 90-luvulla ja usein sen jälkeen miettinyt missähän mahtaa olla tuon lauseen juuret. Lause liitetään henkiseen muutokseen ja sellaiseen aikaan ihmiskunnassa, milloin valoa todella tarvitaan.

Tuon ajatuksen takana on henkisen valon esiin nouseminen täältä Pohjolasta ja sanonnan äitinä kerrotaan olevan itse H.P.Blavatsky. Blavatsky oli teosofisen liikkeen perustaja ja myös kaiken sen tiedon ihmiskuntaan kanavoinut. Salainen Oppi on hänen suurteoksensa.

Meillä Suomessa suurin teosofian hahmo on tottakai ollut Pekka Ervast (1875-1934). Hän oli perustamassa Suomeen teosofista seuraa ja toimi sen ylisihteerinä yli kaksikymmentä vuotta. Ervast oli ahkera luennoitsija ja vieraili mm. Tukholmassa useaan otteeseen kertomassa teosofisesta maailmankuvasta.

Esimerkkinä Ervastin kansainvälisistä yhteyksistä voidaan mainita vuoden 1900 skandinaavisen teosofisen liikkeen vuosikokous Tukholmassa, jossa Ervast toimi teosofisen liikkeen perustajajäsenen H.S.Olcottin tulkkina. Olcott taas oli läheinen ystävä itse Blavatskin kanssa. Ervast sai siis syvää oppia oikeasta lähteestä jo nuorena, parikymppisenä miehenä.

Toinen merkittävä tuttava ja tukijakin Ervastilla oli kreivitär Constance Wachtmeister, joka italialaisesta syntyperästään huolimatta asui pitkiä ajanjaksoja Ruotsissa. Juuri tämä kreivitär toi pohjoismaihin tämän kuuluisan sanonnan. Kreivitär myös oli Blavatskyn läheinen ystävä ja alunperin tuo sanonta siis on itse H.P.Bn. Tarkalleen kreivittären on kerrottu siteeranneen Blavatskyä näin: "Kaikki tuntuu petävän jalkojen alla ja pimeys vallitsee. maailmassa. Muistakoot teosofit silloin kääntää katseensa Pohjolaa kohti, sillä Suomesta tulee valo. Näin sanoo madame Blavatsky." Jossain myöhemmissä teksteissä juuri Pekka Evast nostettiin tuon tuojaksi, sillä hänellä oli suuri tehtävä tuoda pyhä tieto yhteen tieksi, jota jokainen voisi kulkea.

Ervastia houkuteltiin jäämään Ruotsiin moneenkin otteeseen, mutta hän koki, että häntä tarvitaan Suomessa, sillä hänen omat näkynsä koskivat Suomea ja Suomen kansallishaltijaa ja hänen tehtäväänsä. Hän toimikin aktiivisesti Valon tuomiseksi ihmisten elämään ja hän antoi selkeät henkisen elämän ohjeet, mestarimme Jeesuksen Vuorisaarnan mukaisesti.

Viime vuosina olen usein pohtinut sitä, miksi henkisyyden toteuttaminen arjessa on usein  niin vaikeaa. Tarkoitan tällä sitä, että vaikka Suomi sai selkeät ohjeet hyvin korkealta taholta, niitä ei täällä ole omiksi otettu, edes ns. henkisissä piireissä. Ervastin persoonasta ja toiminnasta päin vastoin on yritetty kaivaa kaikkea negatiivista ja rumaa, jotta hänen tuotantonsa ja viestinsä ihmiskunnalle voitaisiin niiden kautta liata ja jopa mitätöidä. 

MIksi siis on niin, että he, jotka tuovat hyvät ja selkeät ohjeet, miten edes pyrkiä kohti parempaa ihmisenä olemista, heidät aina omalla maallaan "ristiinnaulitaan". Me suomalaisina voimmekin kysyä, olemmeko mekin tehneet niin sille mestarille, joka meidän maallemme annettiin. Olemmeko kunnioittaneet sitä perintöä, joka meille jätettiin ja ohjeiksi annettiin?

Henkinen perintömme, juuremme ovat teosofis-kristosofista alkuperää, mutta ne ulottuvat kyllä Kalevalaan. Suomen kansan tehtävä Valon ylläpitäjänä ja ihmiskunnan uuden, vaikkakin vanhaan tietoon perustuvan "uskonnon" tai henkisen polun soihtuna ja kulkijana on jäänyt kaiken muun "huuhaan" jalkoihin. Miksi niin? Oma kokemukseni etsijänä on se, että muutamat ihmisen perusenergioista vievät voiton valosta ja omasta henkisestä työstä ja ne ovat laiskuus ja itsekkyys. Jopa henkisyydestä etsitään jotain itselle, eikä sen etsintä aina perustu syvään Jumalallisen totuuden kaipaukseen, mihin Ervastin tuomat elämänohjeet ja monet kirjat antavat pyhän vastauksensa. Sillä hän loi tänne Suomeen sen perustan, jolle tämän päivän todellinen henkisyys voi rakentaa. Tukevasti ja varmasti totuuteen nojaten.

Suomalaisissa on myös traumaperintöä, joka tekee meidät henkisesti melko hitaiksi, epävarmoiksi ja usein ulkokultaa tuijottaviksi. Henkisyydessäkin etsitään jatkuvasti apua Suomen ulkopuolelta ja ikävä kyllä usein vääristä lähteistäkin tulevien lähettiläiden sanomakin otetaan innostuksella vastaan. Mikä on vialla, miten korjata tuo hitaus tai vastahakoisuus vastaanottaa jotain, joka on pysyvää, jotain, mikä antaa kaikille polun, jota arjessa kulkea, sen sijaan että seurataan guruja ja julkkiksia heidän itsensä tähden.

Nyt olisi meidän aika ryhdistäytyä ja yhdistyä, jotta Valon soihtu olisi mahdollisimman suuri. Yhdessä, kaikki henkisyyteen heränneet voivat tehdä niin paljon enemmän kuin vain yksittäiset pienet ryhmät. Me voisimme aloittaa uuden aikakauden, joka perustuisi tuohon henkiseen perintöömme ja sen kauniisiin ohjeisiin ja ottaa ne uudistettuina tähän päivään, osaksi elämää.

Nyt siis kysyn, kuka siis vie Valon soihtua, paitsi ehkä ne harvat, jotka pyrkivät Pyhien Ohjeiden mukaan elämään? Kuka avaa oven siihen tiedon, viisauden ja rakkauden Kosmiseen Temppeliin, joka maaperäämme on pystytetty jo sata vuotta sitten? Kuka kulkee Valoa kantaen, ohjeita elämässään noudattaen niin, että muutkin näkevät ja lopulta seuraavat? 

Sillä aika on nyt. Nyt kaikki alkaa kadota jalkojemme alta ja maailmassa todellakin vallitsee pimeys, jollaista ei ehkä Ervastikaan olisi saapuvaksi uskonut. Ihmiskunta on kuin raatelevan suden hampaissa, apua huutaen ja kuitenkin se uudelleen ja uudelleen kääntyy saman suden puoleen apua pyytäen ja siihen turhaan luottaen. Pelkäämme sutta, kierrämme kehää, ilman yhteistä henkistä päämäärää. Ihmiskunta elää syvimmässä harhassaan, josta lopulta kaikki kuitenkin voisivat herätä.

Nyt tarvitaan Valonkantajia, rohkeita esimerkkejä ja vahvoja itseensä ja annettuun tehtäväänsä luottajia. Me emme enää tarvitse satoja henkisiä opuksia, vaan edes sen yhden, jossa on totuus ja tieto, miten toimia, jotta Valo lopulta tulee Pohjolasta. Sen perustan avulla, joka tänne muinoin Valosta valettiin.

Valo on Rakkaus, joka sulkee sisäänsä kaiken, mitään tuomitsematta, ketään ulos jättämättä. Valo on Totuus, jota seuraten löytyy tie, joka lopulta on elämä itse. Valo on meidän jokaisen lahja, jota tulisi kiitollisena kantaa, kaikkien hyväksi. Valo, joka meissäkin virtaa, on loppumattomasta luovasta ja elämää ylläpitävästä Lähteestä. Ilman Valoa ei mikään elollinen olisi olemassa, et sinäkään. Meidän jumalallinen tehtävämme maan päällä on toimia tuon Valon kantajina, samalla antaen muillekin toivoa, työkaluja ja uskoa muutokseen, jonka yhdessä voimme tehdä. Tieto, totuus ja työkalut ovat ne Valo, jotka voimme täältä eteenpäin välittää. Juuri nyt, kun on pimeyden aika, tarvitsemme Valoa koko maailmaan.
Olkoon siis Pohjolan Valon aika!

Nyt lamput esiin!

Keskiviikko 17.11.2021 klo 12.58

Sateessa ja sumussa avautui tämä päivä Taalintehtaalla. Talvi ei vielä näyttäydy, mutta kyllä se jo ojentelee huurteisia käsiään myös tätä etelän rannikkoa kohti.

Perjaintaina 19.11.2021 on kuun osittainen pimennys, joka viestittelee jo nyt niistä energioista, joita se kokoaa yhteen. Auttajien vuosikatsauksessa näytettiin tiivistynyttä energiaa loka-marraskuuksi ja sen voimme nyt tuntea ympärillämme.
MUTTA! Emme keskitty siihen, vaan siihen, miten voimme työskennellä niin, ettei se saa otettaan ja voimme kantaa sitä valoa, joka on elintärkeä koko ihmiskunnalle. Pienistä kauniista valovirroista voimme yhdessä synnyttää suuren valon vasta-aallon tänä pimeänä aikana. Muistakaamme siis, että Valo ja sen lisääntyminen on juuri se, miksi henkistä työtä teemme. Vaikka miten ympärillä kuohuisi raskaita energioita, ja vaikka miten me kuulisimme ikäviä ja ahdistavia uutisia maailmalta, tulisi meillä kaikilla olla sydämessämme ilo siitä, että me jokainen voimme puhdistaa tuota kaikkea matalaa omalla työllämme.  Se on meidän kiitollinen lahjamme ihmiskunnalle.

Kuunpimennyksen kesto on pitkä, jopa pisin moneen sataan vuoteen. Kokonaiskesto on jopa kuusi tuntia. H-hetki Suomessa on klo 11 aikoihin, mutta pimennys alkaa jo aamukahdeksalta  ja päättyy iltapäivällä kahden aikaan. Itse pimennys ei kuitenkaan ole se, mitä me tutkailemme, vaan sen tuoma energiavaikutus. Tähän pimennykseen liittyy muitakin aurinkokunnan tapahtumia, jotka tuovat siihen raskautta ja se saattaa purkautua ulospäin jopa agressiivisuutena. Tämä on Auttajien mukaan vaarana tämän pimennyksen ja myös tulevan auringonpimennyksen kautta.

Nyt on taas hyvä hetki muistuttaa siitä, että me luomme joka hetki tulevaisuuttamme, ihan kollektiivisellakin tasolla. Käsi sydämellä, mitä sinä luot juuri nyt? 
Vaikka me suomalaiset olemme melkoisia realisteja, jalat maassa ja olemme hyvin kartalla maailman tapahtumista, jopa murehdimme niitä, me samalla kannamme tämän kauniin maaperämme henkistä perintöä itsessämme. Ja se antaa meille kyvyn nähdä tapahtumia suuremmasta perspektiivistä ilman illuusioita, ymmärtäen samalla osamme kokonaisuudessa. Meille tämän maaperän pyhänä perintönä on jo sata vuotta sitten istutettu siemen, jonka itäminen on hiljalleen alkanut. Meidän tehtävämme on kastella sitä valolla, ei pelon tuomalla pimeydellä. Eli vaikka seuraamme maailman tapahtumia, on meidän otettava vastuun siitä, mitä ne meissä herättävät ja mitä sen kautta luomme. Me siis tartumme siihen työkaluun, jonka Korkeat Valon Auttajat ovat meille antaneet! Se on tämän maan kautta tuleva muutoslahja, jonka juuret ovat Suomen maaperässä. Kaikkien täälläkin Valoon heränneiden yhteinen tehtävä on pitää tuota perintöä hengissä oman henkisen työn kautta ja yhdistyä siihen Valon Temppeliin, joka tänne on Valon tasoille pystytetty jo sata vuotta sitten. Tästä kerron lisää seuraavassa blogissani, jossa palaan aiheeseen miksi Valo tulee pohjolasta. 

Henkinen työ on elämä itse. Se päämäärä on muuttaa itsemme kautta (=ILOA!) kollektiivista energiaa, josta kaikkien konkreettisten tapahtumien syyt kimpoavat. Se, mitä luomme yhdessä, näyttäytyy joka päivä ympärillämme maailman tapahtumina. Tärkeintä tässä prosessi on se, miten sinä tai minä suodatan tuota yhdessä luotua energiaa oman maallisen järjestelmäni kautta. Jos tunnistamme pelon tunnekoosteen tai vaikkapa agression tunteen, pyydämme niihin puhdistusta ja palaamme sen avulla sydämen rauhan tilaan. On tarpeenn työstää myös ajatuksiaan ja pyytää niihinkin Valon apua ja ohjastaa mielensä siihen hyvään, mitä jokaisen elämästä ja maailmasta löytyy. Se mitä olemme, heijastaa reaktioitamme ulkoisesta maailmasta ja siitä otamme vastuun omalla puhdistustyöllämme. Emme syytä, arvostele tai tuomitse muiden reaktioita, valintoja tai näkemyksiä, vaan ymmärrämme että ne ovat heidän heijastustaan tilassa, joissa he elävät. Ja samalla muistamme heidänkin puhtaan kipinän, jota he kantavat ja kunnioitamme ja rakastamme sitä heissä.

Vaikka maailmassamme kiehuu nyt monella tapaa, on rajakiistoja, uhkauksia ja koronan tuomaa epätoivoa ja syyllistämistäkin, on tärkeää löytää luottamus omaan voimaan tehdä muutosta. Se, miten tuo muutos meille näyttäytyy, sen saamme ajan kanssa kokea. Tärkeää on tämä hetki ja oma energia siinä. Pyydämme apua ihmiskunnan suojelijoilta, Valon Auttajilta ja sen avulla pidämme Valoa yllä ja Auttajiamme kädestä kiinni. Näin vahvistamme oman sisäisen valomme ja loistamme lamppuina kaikkia muitakin tukien. 
Tämä pimennysjakso kehottaa meitä kaikkia ottamaan lamppumme esiin ja valaisemaan niillä hyvyyttä ja iloa, jota on. 

Ulotamme valomme myös 4.12. seuraavaan auringonpimennykseen. Hiljentymisen hetki 9.20-9.45. Pimennys ajoittuu juuri itsenäisyyspäivämme alle ja tuo mahdollisuuden luoda kiitosta siitä, että suurten ponnistelujen jälkeen saimme vapauden ja sen myötä mahdollisuuden tuoda henkisyyttä maailmaan. Pimennyshetki on Jousimiehessä. Täällä me emme sitä näe, mutta olemme kuulolla sen vaikutuksesta. 

Auringonpimennyshän on aina uuden kuun aikaa, joten silloin on erityinen luomisen vahvistamisen aika. Ja jälleen kysymys, mihin keskityn, mihin uskon ja mitä tästä kaikesta sisäinen ohjaukseni sanoo. Olenko omassa paikassani, omantuntoni kanssa linjassa, vai onko nyt suurempien muutosten aika. Syviä kysymyksiä ja joskus syvältä kaivettavia vastauksia. Nyt on vähän kuin pakko katsoa syvälle omaan reppuunsa, kaivaa ne siellä lymyävät kipeydet ja raskaat tunteet ja nostaa ne esille ja pyytää niihin puhdistusta. Valo on kanssamme ja pyyntö kuullaan ja sen mukaisesti myös autetaan. Näistä oivalluksista lähtee tarkistettu tai uusi suunta ja vaikutukset, lopulliset ratkaisut ensi vuoden puolella. Vaikka suunta tarkentuisi, on nytt maltti valttia itse toiminnan kanssa. 

Tulevien viikkojen yksi tärkeä teema on myös nostaa esille kommunikaatio ja yhteistyö. Miten yhdessä loisimme tulevaa, millaista tulevaa tavoittelemme, mikä on päämäärämme, kykenemmekö saavuttamaan muut omalla sanomallamme, tai mitä oikeastaan tahdomme sanoa. Kysymykset menevät jälleen syvälle ja vastausten katsominen voi tuoda uusia oivalluksia siitä, mitä voisi nyt olla aika korjata, jotta uutta ja tärkeää lähtisi liikkeelle. 

Kuten olen blogeissani vuosia puhunut, olisi tärkeää löytää hyvää tahtoa ja väyliä yhteistoimintaan ja yhteisöllisyyteen. Se on ainoa suunta, johon ihmiskunnan on pyrittävä. Kaikkien olentojen parhaaksi on maailmaa rakennettava, vaikka muutos olisikin hidasta tai toki välillä myös rajua pakottamista. Me olemme toistemme voimana ja yhdessä toimiminen on paremman tulevaisuuden avain. Tässä kohtaa me voimme taas katsoa itseemme, miten minä olen se hyvä lähimmäinen? 

"MITÄ TÄNÄÄN AJATUKSISSASI LIIKKUU,
  MILLAISIA TUNTEITA VAHVISTAT, 
  MITEN YMPÄRÖIVÄÄN MAAILMAAN,
  KOHTAAMIISI IHMISIIN REAGOIT,
  KAIKKI NE KULKEVAT TULEVAISUUTEESI.
  ÄLÄ SIIS VASTUSTA SISÄLLÄSI OLEVAA HYVYYTTÄ,
  VAAN PYRI TÄNÄÄNKIN JAKAMAAN VAIN SITÄ."

  HICS, rakas Auttajamme ja ystävämme Valon Veljeskunnassa

Avainsanat: kuunpimennys 2021, auringonpimennys 2021

Vahva Uusi Kuu

Tiistai 5.10.2021 klo 22.29

Uusi Kuu Vaa’assa 6.10.2021 ja väläys tulevaisuuden näkymiä

 

Kirjoitan tätä matkalla kohti pohjoista, mihin YK meidät yllättäen ohjasi. Kolmisen viikkoa sitten tuli viestiä, että tämä ajanjakso on suhteellisen haasteellinen ja varsinkin uuden kuun tienoilla alkaa aktiivinen aika, jolloin hereillä olo on hyvin hyödyllistä. Nyt ponnistelu kohti korkeuksia kannattaa. 

 

Uuden kuun hetki on tiistaina 6.10. klo 14.06 Suomen aikaa. Valon Auttajat antoivat ohjeita, joilla tuota hetkeä voidaan parhaiten tukea. Uuden kuun hetki voi olla haastava, sillä siihen liittyy monta muutakin astrologista tapahtumaa. Aurinko-mars ja kuu ovat kaikki samassa asteessa viimeisessä ”karmallisessa” huoneessa. Samoin aurinko-merkurius aspekti tuo omat haasteensa. Muistakaa etten ole astrologi, vaan tämä info tulee auttajilta. Parantumisen ajanjakso alkaa sulkeutua ja itseensä uskominen nousee vahvasti arkeen tulevien kuukausien aikana. 

 

Syyspäivän tasaus on ollut vahva uusi startti ja määritti tulevien viikkojen energialaatua. Meille kaikille, jotka aina tietoisesti otamme vastaan näitä tärkeitä hetkiä, tuo startti on varmaankin ollut paras mahdollinen. Aina vuoden loppuun, talvipvn seisaukseen saakka, saamme silti olla vähän kuin varpaillamme, tai ainakin hyvin hereillä oman energiatilan kanssa.

Sillä, kaksi vahvaa voimaa kosmoksessa kutsuvat meitä. Toinen voima imee meitä maahan, kohti kollektiivista unta, mutta toinen pyrkii kohottamaan meitä kohti laajaa, syvempää näkemistä, ymmärrystä sekä ihmiskunnan uutta luomista ja sehän tietty edellyttää syvää uskoa muutokseen ja meidän kaikkien yhteen liittymistä ainakin energiatasolla. 

 

Matala värähtely, suunta kohti luottamuksen menettämistä ja sitä kautta kaaosta, on nyt vahvaa. Korkean fokuksen menettäminen on helppoa, sillä imu tavalliseen taisteluun on voimakas. Mutta oma valinta pysyä positiivisena, luottaen itseensä sekä omaan kykyyn valita ja luoda, vahvistuvat niihin keskittymällä. Ja niin kuin aina, yhteenliittyminen konkreettisella tasolla vahvistaa uutta, hienoa suuntaa. Mitä suurempi on luomisen voima, sitä varmempi on tulos konkreettisella tasolla. Ja niin kuin jo tiedätte, mitä laajempi on päämäärä eli mitä suuremman kokonaisuuden parhaaksi luominen tähtää, sitä vahvemmin ovat Auttajat tukenamme. Olitte siis missä tahansa maailman kolkassa, yksin tai yhdessä muiden kanssa, jos omassa elämässänne tähtäätte oman työn, omien valintojen kautta lopulta uuteen tulevaisuuteen ihmiskunnankin hyväksi, on tuo Valon tuki varmasti läsnä. 

Nyt ei ole aika antaa periksi, luovuttaa tai jättää väliin tätä hetkeä, vaan koska paine on juuri siihen suuntaan, juuri nyt on koottava voimansa ja löydettävä korkea, voimakas päämäärä koko ihmiskunnalle. 


Ihmisten tasolla voi nyt olla vaikeuksia, sillä energia ei ole tukemassa ihmisten välistä kommunikaatiota, kohtaamisia. Väärinkäsityksiä, ymmärtämättömyyttä ja haluttomuutta löytää yhteinen sävel voi siis ilmetä. Myös konfliktit ovat mahdollisia. Hyvä tahto ja pyrkimys yhteiseen hyvään sekä muiden kuuntelu sydämellä ennemmin kuin korvilla, on nyt suotavaa. 

Nyt kannattaa olla tarkkana omien sanojensa kanssa ja pyrkiä luomaan niilläkin vain hyvää ja rakentaa sanoillaankin uutta parempaa maailmaa, jossa kaikki olennot ovat hyväksyttyjä ja arvokkaita. 


Koska kyse on myös luomisemme tuloksista, muutos voi tuoda mukanaan paljon uutta, koska vanhaa jää taakse. Kuitenkin on tärkeää, millä energialla vanhan taakseen jättää, ettei riko, vaan itse etenee rakkaudellisessa hengessä. Tärkeää on keskittyä nyt sellaiseen luomiseen, kaikilla tasoillaan, (ajatuksella, tunteilla ja teoillaan), joka perustuisi vakaalle, henkiselle pohjalle. Tämä on tärkeää siksi, ettei energiamme suunta, joka uuden kuun aikana vahvistuu näiden kaikkien kosmisten tapahtumien kautta, ole taannuttava tai jopa haitallinen. 

 

Keskittymällä kaikenlaisssa eri ryhmissä nyt siis uuden tulevaisuuden luomiseen kaikille, voimme luoda parasta mahdollista suuntaa.  Mukanaan: Ilo. Luottamus. Kiitollisuus. Yhteisyys. Rauha. Rakkaus. Yhteys. Valo. Valon Auttajat. 

 

Vahvat ja nopeasti liikkuvat energiat ovat aktiivisia nyt loppuvuoden ajan ja varmaankin tulemme näkemään myös erilaisia konkreettisia purkauksia niiden myötä. Mitä enemmän tiedostamme, mitä vakaampi pohjamme on, sitä hienommin voimme tämän vahvan ajan ottaa kaikkien hyväksi. 

Näillä kosmisilla, korkeilla aalloilla nyt surffaillaan ja todellakin kysytään uskoa omiin kykyihin ja pinnalla pysymisen taitoon. Yhdessä ja kukin myös erikseen. Kiitos ja aamen. 

Saariterveisiä

Sunnuntai 5.9.2021 klo 20.32

Nämä terveiseni lähtevät täältä Luxian kalliosaarelta. On kaunis, pienen tuulen päivä monen ihanasti pauhaavan myrskypäivän jälkeen. Ensimmäiset lomapäivät ovat takana, mutta ihan vielä ei ole ollut ”lomafiilistä”, mitä se sitten onkin…. Tulkintoja on vielä jonossa kymmenkunta. On monta solartulkintaa ja loput isoja sielunpolku tulkintoja. Saapa nähdä, millaista lisämaustetta saari niille antaa. 

Tiesimme kyllä etukäteen, että lomamme on vain sillä tavalla lomaa, että saamme rauhassa keskittyä hoidettaviin asioihin, kirjoittamiseen, omiin harjoituksiin ja ruokavalioonkin omassa tahdissamme, ilman normaalia jatkuvaa viestien tai yhteydenottojen virtaa. 

Olemme siis varsin siunatussa tilassa, kun voimme muutaman viikon vahvistaa itseämme ja elää omassa, meille suotuisassa rytmissämme. Auttajamme HICS on sanonut, että olemme oikeasti huonoja lomailijoita, joten tämän kaltainen loma sopii meille mainiosti. 

Saari antaa oivat puitteet kaikelle yllä mainitulle. Ohjelmassa on kehon vahvistaminen, puhdistaminenkin, voimistaminen joogan ja voimailun avulla kuin myös kiipeilyt kallioita ylös ja alas koirien möykätessä omaa riemuaan yhdessä liikkumisesta. Samoin on kummallakin omat kirjoistustyönsä ja totta kai yhteiset meditaatiot ja kyselyhetket Yläkerran kanssa.

Yritän vielä pulahtaa joka aamu nyt jo todella virkistävään merikylpyyn, jos aallot eivät sitä estä. Tähän mennessä on tuuli yltänyt lähes myrskylukemiin jokaisena päivänä, joten turvallinen aamukastelupaikka on täytynyt välillä etsiä saaren toiselta puolelta. Aallot ovat olleet välillä niin hurjia, että ne ovat lyöneet terveisensä monen metrin korkeudelle ylös rantakallioille tai saunan rappusille saakka. Niin upeaa katsottavaa, turvassa kiinteällä maaperällä. Meren voima on yksi suurimmista ja kunnioitan sitä syvästi. Tuo sama voima on uurtanut meidänkin rantakallioihin kauniita kuviaan sekä myös syviä merkkejään ikään kuin voimansa todisteeksi. Emme lähteneet merelle näiden viiden myrskypäivän aikana kuin yhden kerran kun soudimme vastarannan luonnonsuojelusaareen pienelle eväsretkelle. Sen retken jälkeen näytti askelmittari 21 noustua kerrosta! Huvi ja hyöty, siitä minä pidän!

Kaksi suurta merikotkaa ovat näinä päivinä tehneet meihin lähempää tuttavuutta. Niillä on selkeä rytmi, sillä ne saapuvat aamusella yleensä lännestä ja kaartavat saunarannan suuntaisesti kallioita lähes hipoen kohti itää. Iltapäivällä ne tulevat yhtäkkiä jostain, kuin taivaasta ilmestyen ja hiljaisin siiveniskuin, katse kuin kotkalla ne tutkivat rantavesiä. 

Ne ovat vuoron perään keinuneet tuulen aalloilla pohjoisrannan tuntumassa ja tarkkailleet alapuolellaan hurjasti kallioihin syöksyvää vettä. Ensimmäistä kertaa olen piilosta voinut tutkailla niiden uhkeaa olemusta ja mykkänä ihastuksesta huomannut noiden lintujen kuninkaan siipivälin olevan paljon enemmän kuin minun varteni pituuden. Jopa enemmän kuin minun mielestäni pitkän Patrickin. Mikä suuruus1 Joka tasolla. Koirat ovat joutuneet niiden vierailujen ajaksi sisäarestiin, sillä ne olisivat noille uljaille saalistajille pieni sopiva makupala. 

Pihapiiriä on päivittäin ilostuttanut myös suloinen haukka. Muutama päivä sitten tuo haukka kaarsi päätalon terassin ikkunoiden ohitse ja istui hetkeksi grillin päälle. En voinut kuin ihmetellä sen rohkeutta. Niin uljas kaunis olento sekin. Turhana tietona voin mainita, että myös kotkat kuuluvat haukkojen heimoon. 

Vaikka saapuvan syksyn jo aistii kaikessa ympärillään, on päivissä vielä lämpöä, hetkittäin ihan kesän lukemiin saakka. Hetki kerrallaan sää myös vaihtuu ja niin nopealla tahdilla että voi nähdä, miten synkkä, vaakasuora sade lähestyy pohjoisesta ja samassa se jo kastelee kesän lämmössä istuneen kirjoittajan. Reagointiaikaa ei luonto antanut, vaan puski uuden sään päälleni sekunneissa. Ihastuttavaa ja etuoikeutettua saada kokea tätä kaikkea täällä. Hetkestä hetkeen. Sateesta ja synkkyydestä auringon lämpöön. Sitä on saaressa eläminen. Luonto tulee kiinni joka puolelta. 

 Jos saaressa tahtoo pitää viljelyslaatikkonsa ja polkunsa vapaana ötököistä tai rehottavasta villikasvillisuudesta, on sen eteen tehtävä töitä joka päivä. Kasvuvauhti ja joka paikkaan tunkeutuminen on kiihkeää. Ehkäpä meren tuoma ilta- ja aamukosteus sekä etelän lämpö vauhdittavat niitä ihan eri tavalla kuin esimerkiksi sisämaassa. Olemmehan ihan Suomen eteläkärjessä, mutta melko kaukana mantereesta, ulkosaariston rajalla. Rantakaupungin kasvattinakin tämä kaikki täällä tuntuu erikoiselta ja jotenkin paljon voimallisemmalta kuin länsirannikolla.

Nyt on käsillä lopullinen sadonkorjuun aika ja sitten kaiken talvikuntoon saattaminen. Vaikka tuokin kuulostaa työltä, koen sen lomaksi, sillä saan häiriöttä keskittyä vain siihen nyt omassa tahdissani. 

Tällä hetkellä kesäkurpitsat, pinaatit, eriväriset porkkanat, sipulit ja valkosipulit, pavut, monet ihanat yrtit ja kasvihuoneen kurkut, tomaatit, chilit ja paprikat muodostavat ruokavaliomme perustan. On hauskaa keksiä erilaisia ruokalajeja Äitimaan antimista. Kokeilla rauhassa ja Auttajien opastuksella kaikkea uutta joka aterialle. Tunnustella mitkä sopivat kaveriksi kenellekin juuri tänään. Laitetaanko uuniin vai kiehautetaanko. Entäs mausteet? Mitä tänään kävisin napsimassa yrttilaatikoista makuja antamaan? Ihanaa ja antoisaa vuoropuhelua kaikkien näiden ruoaksemme tarkoitettujen kasvien kanssa. Luovuutta ja herkkyyttä kehittävää lomailua tämäkin.

Vielä on edessämme kolmisen viikkoa tätä ihanaa lomailua, saapa nähdä, mitä päivät tuovat ihmeteltäväksemme silloin. Joka tapauksessa suolaisen kosteat terveiseni teille kaikille näiden kokemusteni kera. 

Ai niin. Tiistaina 7.9. on uusi kuu. Silloin taas luodaan yhdessä.Rakas Yhteisömme tietää kyllä mitä luodaan. Tänäänhän tuli tieto, että saatamme olla pian kodittomia. Onneksi!

Instagramissa kuvia saaresta: luxiaislandfinland

 

 

 

 

Elo-syyskuun energiavirtoja

Keskiviikko 11.8.2021 klo 21.38

Joskus kun blogihana aukeaa, tekstiä alkaa tulla monena päivänä peräkkäin, varsinkin kun/jos minulla on aikaa ottaa vastaan ja kirjata kaikki ylös.
Tänään oli sellainen päivä ja olen kiitollinen siitä, sillä nytkin on kysymys tuleviin energioihin valmistautumisesta, kukin toki omalla tavallaan.

Leijonaportti ja sitä edeltänyt Daavidin tähti tuli- ja ilmakolmioineen olivat elokuun voimakohdat. Siitäpä käynnistyi syvä, muuntava prosessi niin monella. Onneksi tai ikävä kyllä, riippuen elämäntilanteesta ja katsontakannasta. Voimaenergia työstää ja työntää ulos kaikki kipukohdat, traumat, arvet ja häpeät, jotka useinkin piiloutuvat vastakkaisiin tunne-energioihin. Piilottelu ei nyt auta, vaan on oivallisen hyvä ajanjakso avata ja avautua katsomaan, mitä sydämeensä on kätkenyt, millaista naamaria, tuskan pelossa, on kantanut. Katse sisään päin, omaan tunne-energiaan, omiin kipuihin, muita tai olosuhteita syyttämättä. Sillä siitä alkaa parantuminen, onneksi! 

Kun sain infoa leijonaporttipäivän energioista ja teemoista, en ikävä kyllä ehtinyt kirjoittaa niitä tähän blogiin, vaan ainoastaan sanelin infon lähipiirille. Auttajat herättivät minut juuri vuorokautta ennen tähän porttiin, (sillä olin unohtanut sen) ja silloin en ollut koneen ääressä. Mutta tekstissä sanottiin, että melkein tekisi mieleni varoittaa leijonaportin voimasta, sillä kaikki mikä ei silloin ollut esimerkiksi oman sielunsuunnitelman kanssa linjassa, nousisi voimalla esille. Ja nyt ei puhuta pelkästään konkreettisista asioista, vaan vahvasti omista reaktioista ja tunteista. Tunne-energiat, joita tuo hetki kantoi, voimistuivat ja laajenivat ensin sydämen kivuksi, ja lopulta joillakin fyysisiksi seurauksiksi. 

Niillä aalloilla nyt mennään ja kivusta huolimatta se on niin upeaa, että voi käyttää tämän voiman itsen parantamiseen ja voimaannuttamiseen. Tämä on kiitollinen osa, johon jokainen voi itsensä ripustaa kiinni. Voi ajatella, että tällainen siis olen, tätä kipua, matalaa tunnetta olen kantanut, mutta hienoa, nyt vapautan sen pyytämällä siihen puhdistusta! Kun voimalla nousee, voi samalla voimalla pyytää apua Valon Auttajilta ja samalla voimalla värähtely myös nousee. Ihanaa! 

Olosuhteisiin tai tapahtumiin ei nyt kannattaisi tuijottaa, vaan siihen, mitä ne itsessä herättävät. Voi toki katsoa ympärilleen, onko joku muukin pulassa itsensä ja tunteidensa kanssa tai olisiko joku, joka minua voisi auttaa läsnäolemalla ja kuuntelemalla.

Jo keväällä alkoi vahva parantumisen jakso, joka tarkoitti koko ihmiskuntaakin, eikä vain yksittäisiä sieluja. Tämä parantuminen on ollut kesän henkinen teema ja sen syvin tarkoitus on tehdä meistä ensin itsemme parantajia, Auttajiemme tuella ja rakkaudella. Kun haavamme paranevat, katsomalla kipuihimme, kuuntelemalla niiden kertomusta ja lopulta puhdistamalla tunnekenttämme, voimme lopulta nähdä suuren syy-seuraus kuvan kaikesta meille konkreettisella tasolla tapahtuneesta. Se taas on hetki, joka vapauttaa sielun kivun kahleista ja saa ymmärtämään, miten luomme omaa elämäämme. Tämä ei tarkoita sitä, että olisimme aina syypäitä oman elämämme tapahtumiin, ei suinkaan, vaan sitä, että hyväksyy sen mitä on kokenut ja miten omiin kokemuksiinsa on reagoinut ja mitä ikäviä tunteita sen jälkeen kantanut. Emme voi paljonkaan vaikuttaa siihen, mitä esimerkiksi lapsuudessamme saimme kokea tai jouduimme kokemaan ja tottakai reagoimme kivulla ja suurin tuntein niin moniin asioihin, jotka koimme vääriksi ja hirveiksi. Mutta vapautua kuitenkin voimme, näkemällä suuremman kuvan myös muiden traumoista, kivuista ja käyttäytymisestä. Voimme antaa anteeksi niin itsellemme, kuin muillekin. Se ei ole ollenkaan helppo tai nopea polku, mutta se on mahdollinen. Ja sillä polulla voimme ottaa nyt energiatuulen hännästä kiinni ja ratsastaa vähän nopeammin eteenpäin, jos olemme valmiita loikkaan ja tarpeeksi jo asioita itsessämmen työstäneet.

Toivon syvästi, että uskotte kun kerron, että parantumisen avaimet ovat meillä jokaisella. Me voimme vapautua syvistäkin traumoista ja parantaa sielumme riekaleet. Tiedän tämän kaiken omasta ja monien kauniiden sielujen parantumismatkasta, jota heidän kanssaan olen kulkenut. On vain tiedettävä miten, mitä tehdä ja mihin turvata. Arjen tasolla jokainen tarvitsee kuuntelijaa, tulla kuulluksi, mutta henkinen parantuminen on muutakin. Se on sitä sielun parantamista Korkeiden Auttajien avulla. Tämä on kokemusta, ei olettamusta, sillä itsekin olen niin monesta syvästä ja tuskaisesta haavasta parantunut ja oppinut rakastamaan myös niitä polkuja elämässäni, joita tuskaisena olen kulkenut. Polut ovat opettaneet niin paljon, mutta ennen kaikkea nöyryyttä ja kiitollisuutta Korkeimman Rakkauden pelastavasta voimasta.

Nyt tuulen lailla puhaltava energia on voiman energiaa, joka antaa meille rohkeutta kohdata se, mitä nyt kuuluu ja työstää sitä pois. Ja tuolla voimalla voimme ratsastaa kohti syyspäivän tasausta, jonka feminiininen energia aukeaa 22.9. klo 22.20 Suomen aikaa. Paljon kakkosia, mikä näyttää kyllä hyvää suuntaa ;) Joka tapauksessa tasauksen energia tuo eteemme myötätunnon ja vastuun kaikista kärsivistä olennoista. Me voisimme jopa ihmiskuntana ottaa uutta suuntaa, kohti kollektiivista parantumista ja Pyhässä Voimassa elämistä. Vesimiehen ajan kollektiivinen veljeys aate saa tasausvirrasta kasvua edistävää kastelua. Meistä kaikista sitten riippuu se, jatkammeko sen kasvun tukemista ja sen kautta Äitimaankin fyysistä parantumista. 

Ne, jotka ovat jo parantumispolkunsa loppupäässä, voivat suurella ilolla vastaanottaa parantajan viitan harteilleen. Omien kokemustensa viisaudella he voivat nyt ojentaa kätensä niille, jotka apua tarvitseva. He voivat loistaa arjessa, muita tukevina majakkoina. Tietenkin nöyrinä, Jumalallisen palvelijoina he tietävät, ettei kunnia heille kuulu, ainoastaan vastuu Korkeimman edessä. Yhä useampi voi saavuttaa majakkuuden ja olla myötätunnon elävä todiste. Myötätuntohan ei ole sääliä, eikä liikaa empaattisuutta, vaan se on viisautta, lempeyttä ja rakkautta jokaisen kohtaamisen hetkellä. Se ei samaistu, vaan ymmärtää ja tuo korkeamman viisauden tilanteisiin, joihin sitä tarvitaan. Puhdas myötätunto saavutetaan useinkin omien kärsimysten kautta, siinä vaiheessa kun parantuminen on tapahtunut. 

Jälleen kerran uusi auringonlasku pastellisoi taivaanrannan vaaleanpunaisella ja lilalla hohteella. Aurinko laskee kultaisena kohti meristä kehtoaan. On rauhan ja kiitoksen hetki tämänkin päättyvän päivän illassa. Meri on peilityyni ja toistaa taivaan hempeitä värejä. Kiitän tästä päivästä ja päivityksestä. Kohta levolle lasken Luojani, ole silloin armias suojani. Kiitos, kiitos, kiitos!

Luodolla tuulee

Tiistai 10.8.2021 klo 21.25 - Eija

Tämä kirjoitus lähtee jälleen kallioluodolta, leudon tuulen saattelemana. Pohdiskelun aiheena on mennyt kesä ja sen huimat energiat ja tapahtumat.
En ole koskaan aiemmin tutkaillut säätiedotuksia, on riittänyt, kun on aamulla nähnyt sään tilan. Mutta saarella asuessa on ajatus väkisinkin muuttunut. On ollut pakko tutkia ja tarkkailla sään muutoksia ja uusia tuulia. Kesän retriitit ovat tuoneet luoksemme uusia ja vanhojakin ystäviä ja meillä on ollut vastuu heidän turvallisesta matkastaan saarelle ja takaisin. Samoin on niiden monien kurssilaisten, vierailijoiden ja solaraikojen viettäjien, joiden seurassa olemme kesää viettäneet. On täytynyt ennakoida ja tutkia, jotta kaikki menisi hyvin.
Minusta on tullut oiva tuulien haistelija, pilvien ja lintujen suunnan ja aaltojen rytmien tarkkailija. Haistan sateen tuntia ennen, valmistudun ottamaan talteen arvokkaat vesipisarat ja kerään kuivat pyykit suojaan ja nostan ruukut katoksen alta vilvoittavaan kylpyyn. Hetkestä hetkeen kaikki täällä saarella ja ympäröivällä merelle muuttuu. Emme ole ihan ulkosaaristossa, sen karuilla puuttomilla kallioilla, mutta tarpeeksi kaukana, jotta aava meri ja sen liikkeet tuovat nopeita muutoksia.
Meri on ihmeellinen ja kunnioitus sen voimaa kohtaan on lisääntynyt tänä kesänä. Vaikka olenkin länsirannikon kasvatti, tottunut mereen, on meri täällä ulkona etelässä ihan toinen kuin pohjanlahdella. Vaasan saaristossa on hyvä, syvä väylä, jos sisässaaristossa vettä on enemmän kuin kolme metriä. Täällä kaiku näyttää usein yli kolmekymmentä metriä veneen kölin alla. Suurin ulappa, jonka ylitämme saareen matkatessamme, on viisikymmentä metriä syvä ja ylikin muutamassa kohdassaan. Oma ajatus piirtää usein näkyviin pienen vuoristomaiseman meren pinnan alla ja me näemme vain huiput, jotka niin moninaisina kohoavat ympärillämme. Kapeita kanjoneita on matkamme varrella, rannat melkein kutittavat veneen kylkiä ja silti vettä allamme on neljäkymmentä metriä. 
Meren lisäksi kalliot ovat silmieni kohteena joka päivä. Pehmeät, lämpimät pinnat muuttavat väriään ja muodot liikkuvat pilvien ja auringon mukana. Näissäkin alati muuttuva kansi, kuin meressä. Rakkaus Äitimaata kohtaan syvenee ja kiitollisuus lisääntyy. Tätä kauneutta ja muuttuvaa tilaa jaksaa ja tahtoo katsoa koko ajan ja hetki hetkeltä. Joka aamu uusi sävy lahdella ja kallioilla jalkojen alla. Joka ilta uusi palava sävy auringon solahtaessa mereen silmien edessä.
Olen niin pieni tämän kaiken suuren rinnalla. Kuin perhonen, joka pyristelee vastatuuleen, yrittäen uudelleen ja uudelleen tavoittaa kutsuvan kukan, vaikka tuuli viskaakin sen pois kurssistaan, monen monta kertaa. Se räpyttää kohti tuoksuvaa sinistä niin varmana omasta suunnastaan. Ihailen sitäkin ja sen voimaa pyrkiä päämäärään.
Me voimme sentään seurata säätiedotuksia, kaiken varalta. Mutta tämä kesä on meille näyttänyt, miten hataria ne ovat, vain todellakin suuntaa, jos sitäkään, antavia. Monen kertaa on tuuli noussut ja yltynyt jopa reippaaseen yli kymmenen-viisitoista metriä sekunnissa voimaan, vaikka tiedotus oli luvannut tyyntä ja seesteistä merenkäyntiä. On myös ollut niin että tuuli on tullut päivän etuajassa ja voimakkaampana kuin oli luvattu. Sateita ennusteltiin myös alkukesän mittaan, mutta ne eivät koskaan saapuneet. Ennustaminen on vaikeaa, koska kaikki luonnossa on muuttunut ja tasapaino on järkkynyt.
Me vietimme saarella helteistä ja välillä piinaavaakin poltetta pakoillen yhtä mittaa kuusi viikkoa ilman vesipisaraakaan. Kaivo saarella onneksi palveli hienosti koko kesän ja me ja kasvimme saimme raikasta juotavaa ihan riittävästi. Sitä on kiittäminen niin monesta, sillä se pelasti kaikki kasvimme lavoissa ja kasvihuoneessakin.
Tämän saaren ja lähes kaikkien tällä seudulla olevien saarten koivut ovat suuresti kärsineet ja ne viettävät jo syksyään, lehdettöminä ja alaspäin katsovina. Monet lepät kantavat ruskeaa pukuaan myös surullisina ja kuivuuden nujertamina. Ja niin oli jo heinäkuun lopulla. 

Kaikki tänä kesänä tapahtunut on saanut miettimään, jälleen kerran, meidän ihmisten vastuuttomuutta, valintoja, jotka eivät ole olleet tämän suuren kokonaisuuden kannalta oikeita, vaan yksilön tai kansakunnan hyötyyn perustuvia. Kesä on näyttänyt, miten pieniä me ihmiset todella olemme kaikkien luonnonvoimien edessä ja keskellä, vaikka meillä on tämä suuri jumala = teknologinen kehitys ja sen saavutukset, jopa nuo säätiedotukset.
Koko maapallo on ollut tuhoisten muutosten kourissa ja jälleen kärsimys, niin ihmisten kuin maankin, on lisääntynyt. Siltikin on vielä niitä, jotka vähätellen sanovat, ettei tämä ole mitään, onhan näitä ollut. Ympäristöraporteille kohautellaan olkia, ei koske minua, enkä tahdo tietää tai media hehkuttaa sitä suurta tuhoa, pelkoa lietsoen ja sillä mässäillään kaikissa lööpeissä.
Mutta missä ovat tekijät, tilanteen muuttajat, terve järki ja SUURI TAHTO muuttaa suuntaa, joka selvästi vie kohti ankarampia oloja pallon joka kolkassa. Miksi me odotamme? Miksi emme liity yhteen? Miksei kukaan ota johtajan roolia, näytä mallia ja kerro mitä me voimme tehdä? Miksi emme vastusta tätä huonoa suuntaa, vaikka seuraammekin ruotsalaisen tytön youtube-videoita, joissa on sanomaa? Miksi antaudumme niille voimille, jotka lopulta voivat tuhota koko kauniin, jumalallisen suunnitelman ihanasta yhteistyöstä Äitimaan ja ihmiskunnan kesken.

Äitimaa itkee, sen voin kuulla jokaisella kalliolla, jolla pystyyn kuollut koivu ravisuttaa viimeiset lehtensä alas. Kuulen, miten koko luonto valittaa, vesi kohisee tuskissaan ja linnutkin huutavat eksyneinä, koska merivirrat ja tuulet ovat muuttuneet arvaamattomiksi. Tasapaino on poissa, kiitos ihmiskunnan valintojen ja suunnattoman itsekkyyden.
Suureksi kysymykseksi tämän kesän jälkeen siis jää, mitä voimme tehdä, ettei kaikki tämä kaunis ja ihmeellinen tuhoudu lopullisesti, vai voimmeko enää mitään?

Käännyn kohti taivasta, ihaillen auringon liukua mereen, tuuli on tyyntynyt ja meri liplattaa kultaisena. Suuri saaristolaishämähäkki on kutonut meille uuden verhon suuren ikkunan eteen, kuin suojatakseen auringon kirkkailta viime säteiltä. Koirat huokaavat lähes yhtäaikaa omilla pedeillään, iltalenkki kallioilla jäi tänään juoksematta sadekuuron takia, joka nopeasti kastelee kallion pinnan jään liukkaaksi. Yö lähestyy taas vähän aiemmin kuin eilen, tässä hetkessä on kaikki hyvin. Mutta en siltikään voi täysin unohtaa, sillä jossain joku kärsii, joku taistelee luonnonvoimien edessä, kotiaan puolustaen. On aika kääntyä Suuren Voiman puoleen ja pyytää apua ja viisautta, myötätuntoa kaikkea elollista kohtaan. Niin kauan kun kärsimystä on, niin kauan meidän kuuluu toimia sen poistamiseksi. Yksi kerrallaan heräten ja lopulta yhteen liittyen, hyvän ja tärkeän päämäärän tähden. 

Sydänkesän energiaa

Lauantai 5.6.2021 klo 10.11 - Eija

Jälleen on vuosi vierähtänyt Äitimaan juhlasta, joka tänä vuonna kauniina aukeaa jo aamuvarhaisella 21.6. klo 6:32. Me täällä pohjolassa saamme nauttia yöttömästä yöstä ja aurinko antaa meille silloin vuoden pisimmän päivän ja valon. Jo muinaisina aikoina ihmiskunnassa on ollut ryhmiä, jotka tunnistivat tuon päivän ja hetken ainutlaatuisuuden ja sitä varten valmistauduttiin suurella hartaudella. Vihittyjen ryhmät kokoontuivat pyhiin paikkoihin suorittamaan omia rituaalejaan ja kunnioittamaan Äitimaata. Myös korkeampi ajatus saattoi tietoisia sieluja yhteenliittymiseen pyhän hetken tähden. Aurinkokunta avasi tuolloin omat salaiset kirjansa vihkiytyneiden lukea ja suorittaa omat tehtävänsä pyhien linjojen ja portaalipisteiden ylläpitämiseksi alas lankeavan Valon avulla.
Oi niitä aikoja.. pitkä tie alaspäin ihmiskunnan on annettu kulkea ja niin vähän on enää jäljellä tuota syvintä ja pyhintä viisautta mitä kesäpäivänseisaus maaplaneetalle ja sen asukkaille avaa. Pinnallisia ovat kokoontumiset ja keskittyminen on juhannuksen vietossa.

Tämän vuoden juhlaan avautuu kiitollisuus Äitimaata kohtaan. Ihmiskunnalla on sopimus Äitimaan Hengen kanssa ja niin kärsivällisesti Hän on meitä kestänyt, auttanut ja oman osansa sopimuksesta hoitanut. Hän kohoaa, niin kuin kuuluu, mutta kohoaako ihmistietoisuus, kehittyykö ollenkaan?

Suuri epäilys näyttäytyy. Ihmiskunta on keskittynyt teknologiaan, tieteeseen ja yksllön henkilökohtaisten halujen ylläpitoon sekä lisäämiseen. Kaikkialla luodaan lisää haluja ja himoja sekä taistelua niiden kautta. Kollektiivinen taso on räjähtämistä vaille luotuna suurta itsekkyyden ja minä-keskeisyyden harhaa. Ken näkee, hän silmänsä avatkoon lukemaan kaikkea ympärillä tapahtuvaa. Sitä sairautta, mitä poliitikot, vallanpitäjät ja media lisäävät. Tai miten yksittäiset ihmiset nostavat itseään esille, kuvien ja tositeveedein kautta. Tai miten jatkuvasti ns.mielipide- ja kommenttipalstoilla esitetään epäasiallista, likaista ja alsapainavaa mielipidetttä sananvapauden turvin, vain negatiivisuutta lisäten.  Suurena nousee kysymys, missä on viisaus, hyvä tahto, missä yhteen hiileen puhaltamisen päämäärä? MIssä on riiston raja, vihan täysi mitta ja hulluuden viimeinen portti itsekkyyden maailmassa?

Elämme hyvin vääristyneessä maailmassa ja maailmankuvassa. Oma luottamukseni suuntautuu kohti teitä kaikkia yksittäisiä hyvään pyrkijöitä, jotka näkevät pinnan alle, siirtävät omat halunsa syrjään ja ryhtyvät hyvään työhön. Kaikki te, jotka naapurin hädän häette ja alatte miettiä miten voisitte auttaa tai ilahduttaa. Kaikkiin teihin luotan, jotka rakastatte tätä kotiamme, Äitimaata ja teette parhaanne sen elinvoiman ylläpitämiseksi. Pienillä teoilla, suurilla rukouksilla ja oikein, puhtain motiivein. Meillä on toisemme tässä työssä Valon voimalla taistellessamme. Ei pahaa vastaan pahalla, vaan kitkemällä se juuriaan myöten, päivä päivältä itsestämme, Valon ja sen Mestareiden avulla.

Olen kulkenut Äitimaan kanssa samaa matkaa tuhannesta elämästä toiseen. Rakkaus on syventynyt, samoin kiitollisuus, mutta myös kipu rakkaan Äidin, henkiystävän kärsimyksistä. Jokainen maan päällä kehossaan asustava sielu on Äidilleen velkaa ne elementit, jotka hän kehoillemme antoi. Ja me maksamme sen energian takaisin yhdistymällä Korkeimpaan ja ammentamalla siitä lähteestä Äitimaalle, kehomme välityksellä. 

Istukaamme siis tuona Valon suurimpana hetkenä tähtemme Auringon kanssa ja välittäkäämme pyhää kiitoksen ja rakkauden energiaa kodillemme, joka tuskin kasassa pysyy. Rukoilkaamme kaikkien olentojen puolestaJ Yhdessä, erikseen, eri puolilla maailmaa.

Jo sata vuotta sitten täällä Suomessakin kirjoitettiin huolestuneita ajatuksia ihmiskunnan suunnasta ja toisten sielujen ja kotiplaneettamme tuhoamisesta. Tuo haitallinen suunta tahdottiin katkaista ja tuoda pelastusta vanhan, uudestisynnytetyn viisauden ja ohjeiden avulla. Tuolloin luotiin suuren tietäjämme toimesta eetteritasolle pyhä temppeli, josta voisimme täällä viisautta ja oikeaa tietoa ammentaa. Meidän ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, vaan keskittyä tähän omaan maahamme ja sen syvään muinaiseen tietoon. Meillä on täällä vahva totuuden perusta luotuna, yhteinen tie koko ihmiskunnalle. Me voimme olla sen totuuden todeksi eläjiä, tienraivaajia ja voimakkaita esimerkkejä. Ja jälleen kerran liittymällä yhteen, ilman erottelua, ilman tuomintaa, vain sama päämäärä ja työkalut joilla siihen edetä ilman että kenessäkään nousisi halu olla jotain parempaa kuin toiset. Työkalut ovat päivitetyt ja niihin saamme turvata,

Se, kellä korvat on, se kuulkoon. Se, kellä sydän on, se toimikoon. 

Antoisaa, pyhää kesäpäivänseisaushetkeä. 

Alkukesän hetkiä

Perjantai 21.5.2021 klo 18.47 - Eija

Alkukesän hetkiä

 

Tuleva viikko tuo tullessaan tämän vuoden ensimmäisen pimennyksen. Toukokuun 26. päivä on kuun pimennys Jousimiehen tähdistössä. Tarkka aika Suomessa on 14.14. Pimennyksiin liittyy aina omanlaisiaan teemoja ja niin tähänkin. Tämä täydellinen pimennys ei näy Suomessa, mutta säteilee kyllä universaalisti. 

Pimennyksen energia aukeaa voimakkaana muuntavana energiana, jota kohottaa tähtienergia. Kuin korkeampien tasojen katse olisi nyt tänne suunnattuna. Kuin korkeat Valon Auttajamme olisivat valmiina antamaan ja lataamaan ihmiskunnalle ja varsinkin tietoisille vastaanottajille jotain uutta ja erityisen puhdasta. Tämä pimennyksen energian tavoittamiseen tarvitaan nyt omaa ponnistusta ja voima sen vastaanottamiseen hakea omasta itsestä ja varsinkin oman ryhmän tuesta. Yhteisvoimin voi aina ponnistaa voimakkaammin kuin yksin. Voima on tarpeen, ettei suotuisa hetki mene lillumiseksi ihanissa energioissa, vaan pystyisi aktiivisesti olemaan energioissa läsnä.

Ehkäpä juuri siksi tämä pimennys kantaa parantumisen ja parantamisen henkistä teemaa, jonka kyytiin voimme nyt lähteä. 

Vaikka kyseessä on parantumisen mahdollisuus, voi tuo energia keittää kokoon myös räjähdysalttiita tilanteita syytöksineen ja lopulta johtaa muiden tuomitsemiseen tain omalla kohdalla lukkiutuneeseen tilanteeseen, jossa oma kipu saa kuvittelemaan itsensä paremmaksi tai vastaavaksi uhriksi, jonka tilaa tulee muiden koko ajan varoa ja kuunnella. 

Jokaisella sielulla on omanlaisensa taakka, menneiden elämien summa, josta uudessa elämässä lähdetään liikkeelle. Niin monet meistä ovat saaneet kokea kipeyttä, suurta tuskaakin elämissään ja niistäkin on jäänyt sieluumme jälki, kuin haava, joka ei umpeudukaan kovin helposti. Voi toki olla, että saamme elämän aikana hyviä ja parantavia kokemuksia ja haava umpeutuu, mutta hyvin helposti se myös alkaa jälleen vuotaa, jos joku vahingossa tai tahallaan siihen tökkäisee. Jos tahdomme haavamme kokonaan arpeutuvan ja paranevan, on sen kanssa työskenneltävä tietoisesti. 

Mikä siis on tuo työskentelytapa ja parannusaine? Yksinkertaisesti Rakkaus!

Se on ”näissä piireissä” oikeastaan jo paljon kulutettu sana ja teema ja sitä on vuosikymmenet tuotu milloin milläkin tavalla keinoksi parantaa itsensä. Mutta siltikin niin monet yhä kantavat haavojaan ja yrittävät suojella ja peitellä niitä. 

Rakkaus on kuitenkin avain ja oman tilan hyväksyminen on ensimmäinen voide, jolla haavaa parannamme. Hyväksymme omat kokemuksemme, omat vaikeat tunteemme ja oman tämänhetkisen olotilamme samalla ymmärtäen sen, miten luomme itsellemme lisää kipua, jos siihen tilaan jäämme. Aloitamme siis tunteista ja annamme niille huomion, kun ne ovat päällä ja annamme niille rakkautta avautumalla sille korkeammalle rakkaudelle, jota puhdas taso meihin pyynnöstämme valuttaa. Menneiden ”vääryyksien” unohtaminen ja niistä vapautuminen on työtä. Tunteen ja ajatuksen huomioimista ja positiiviseksi muuttamista. Ja ennen kaikkea hyväksymistä. Tämä on osa minua, mutta en tarvitse sitä enää! Tahdon muuttua, löytää yhteyden itseeni ja niihin ihmisiin, jotka lähelläni ovat. 

Rakkaus on saatavillamme, se on läsnä koko ajan ja sen lähde loppumaton. Meidän ei ole tarkoitus yrittää yksin, eikä edes omilla voimilla, vaan yhdessä ja Rakkauden Lähteen kanssa, jota myös Jumalaksi kutsutaan.

Tämä on ihmiskunnan ja yksittäisen sielun suuri oppiläksy, paluu rakkauteen ja luottamukseen. Tietä siihen avataan jälleen voimakkaasti ja me kaikki voimme sille astua. Tahto päästä irti menneestä on tärkeää ja tässä onkin ajatuksen kanssa työskentely tarpeen. Uudelleen ja uudelleen kääntää oma ajatus pois menneestä ja luoda tilalle positiivista tulevaisuutta, positiivisella ajatuksella ja asenteella. Ennen kaikkea ajatuksella, että rakastan itseni terveeksi ja luottavaiseksi Jumalallisen Voiman ja Valon avulla. 

Olet jälleen polulla. 

Ja niin astuu muutos hiljalleen elämään. Sitä seuraa sielun kehitys ja kyky nähdä asiat paremmin niin kuin ne ovat, ei niin kuin tunteemme kautta ne näyttäytyvät. Positiivisuus ei ole harhaluuloissa, henkisyyden verhon takana piileskelyä, vaan se on nykytilan selkeämmin näkemistä ja sen ymmärtämistä, mitä tila tarvitsee muuttuakseen positiivisemmaksi. 

Parantumisen mahdollisuus on sitä, että eteemme tuodaan tilanteita ja mahdollisuuksia huomata haavamme, mutta se onkin välillä vaikeaa. Olemme jo toimineet haavan ohjaamana, sitä peitellen, jottei kukaan vain sitä huomaisi ja herääminen tulee vasta jälkeen päin, kun kipu tapahtumasta alkaa kunnolla jomottaa. 

Käytännössä se on sitä, että toimimme kipeän kohtamme ohjaamana ja aiheutamme itsellemme ja muillekin lisää (turhaa) kipua. 

Tässä hetkessä tämän energian vaikutuksesta haavat jo vievät monia ja voimme ajautua myös energeettisesti rankkaan tilanteeseen, johon kukaan osallinen ei tahdo tarttua ratkaistakseen, vaan kaikki kipuilevat tahoillaan, ilman myötätuntoa tai rakkauden vastaanottamista. Parasta lääkettä olisi nostaa tulehtunut asia esille ja pyytää osallisten kokemuksia asiasta. Ei kuitenkaan niin, että kukin selittelee uhriosaansa, vaan rakentavasti, tilanne ratkaisten ilman suurta draamaa tai kilvoittelua haavan syvyydestä tai kipeydestä.

 

Kuitenkin lopulta, vuosien kuluessa monista parantuneista tulee muiden auttajia ja parantajia ja he jakavat tietoaan, valavat toivoa ja näyttävät suuntaa. Nyt on parantajienkin mahdollisuus saada uutta voimaa ja viisautta tämän pimennyksen aikana. Mitä laajempi sydän ja ymmärrys parantajalla on, sitä suuremmin hän voi auttaa.

Valmistaudutaan ja tutkaillaan, löytyykö vielä haavoja, joista on aika parantua. Tiedostamalla omat ohjelmoinnit ja niihin liittyvät haavaiset käytösmallit, astuu jo suuren askeleen parantumispolullaan. 

Ihmiskunnan suurempi ja laajempi parantuminen voisi alkaa uudella voimalla ja edetä uudella vauhdillakin. Valitaan siis parantumisen tie!

 

Auringonpimennys Kaksosissa seuraa sitten uuden kuun päivänä 10.6. ajassa 13.53. Pimennys näkyy osittaisena myös Suomessa. 

Mitä tämän teemasta voisimme sanoa? Se on jatkoa edelliselle pimennykselle ja painottaa omaa yhteyttä Korkeampiin Voimiin samalla kun se tuo eteemme sisäisen tahdonvoiman oikein ymmärtämisen. Olisi hyvä pohdiskella kuunpimennyksen jälkeen, mihin oman voimansa ja tahtonsa suuntaa. Mitä ja ketä se hyödyttää? Kulutammeko voimamme ja energiamme omiin haluihimme vai alammeko jo kääntyä sisäänpäin, kohti viisautta, kysyen sen ohjausta.

Ajatuksen laajentaminen muuttaa oman elämän perspektiiviä ja lopulta koko ihmiskunnan suuntaa. Siihen muutokseen on pyrkimys ja se on ihmiskunnankin kartalle suunnitelmana piirretty. 

Tämä on hyvä aika luoda ajatuksella suuria muutoksia, parempaa tulevaa, eikä niinkään miettiä esteitä tai haasteita, joita aurinkokunnan sisäinen kierto ja vaikutus voi eteen tuoda. Suuri kuva voi pimennyksenä piirtyä moniin sieluihin, jos edellistä teemaa on riittävästi työstetty. Muistaen se, että kukin kulkee tahdillaan ja polullaan, kohti parantumisen ja vapautumisen aikaa. Elämä ja kehitys ei ole kilpailu, vaan matka.

 

Nöyryys, myötätunto, lempeys ja viisaus.  Feminiinisen energian paluu vahvan tahdon, ei pinnallisuuden, kilpailun tai ulkoisen kuoren kautta. 
Suuria ovat muutoksen tuulet juuri nyt ja voima täytyy nyt jokaisen löytää Lähteestä, itsensä kautta, sillä muutoksen tuuli on nyt enemmän henkistä tuulta ja vain ponnistellen sen saa vietyä toimintaan ja sitä kautta konkreettiselle tasolle. Hienot ideat, ajatukset ja oivallukset ovat tuulta, mutta siihen tuuleen ne voivat hajota, jos emme toimi niiden mukaan. Tämä ajanjakso ei kovinkaan paljon tue toimintaa, joten on ymmärrettävä, että myös se voima toimia tulee korkeammalta, Lähteen tasolta. 

 

Kuten niin monia vuosia olemme ehdottaneet, liitytään yhteen, ponnistetaan yhdessä, luodaan yhdessä uutta elämisen mallia. Niin myös näiden pimennysten kohdalla, kulkien kohti kesäpäivänseisausta. Siitä myöhemmin lisää. 

Lämpimiä terveisiä, saarelta kaukaiselta. Eija

Solar-Auringonpaluu hetki

Sunnuntai 21.3.2021 klo 19.23 - Eija

21.3.2021

Solarhetken tärkeys

Jokaisella meillä on vuosittain hetki, jolloin aurinko, tuo armas valon tuoja ja elämänantaja, on samassa pisteessä tai asteessa kuin syntymähetkellämme. Se on jokaisen henkilökohtainen vuotuinen uuden jakson alkamishetki. Tuo hetki on kaunis uusi mahdollisuus vastaanottaa kosminen siunaus uudelle vuodellemme.
Solarhetki ei ole sama hetki kuin syntymäkellonaikamme, vaan sen kautta se on laskettavissa jokaiselle vuodelle. Tuo hetki voi olla myös jo päivä ennen tai jälkeen omaa varsinaista syntymäpäivää.

Henkisen astrologian mukaisesti tuohon hetkeen kannattaa valmistautua ja olla hyvin kuulolla sen koittaessa. Auttajamme suosittelevat että tuo otetaan tietoisesti, mahdollisimman puhtaissa ja hyvissä energioissa vastaan. Kehon puhdistus paastolla voi joskus olla tarpeen, mutta ei välttämättä joka solar. On hyvä viettää solaraikaa yksikseen, tai sellaisen henkilön seurassa, joka oikein tukee tuota hetkeä. Pari pvää ennen ja jälkeen solarhetken hiljakseen, itseään kuunnellen, on jokaiselle varmasti hyvä startti omalle uudelle vuodelle.

Jokaiselle omalle vuodelle voi myös katsoa oman teemansa. Henkilökohtaisen oman vuoden teemat menevät sykleissä ja etenevät kohti oman Korkeimman yhteyttä, vuosi vuodelta. Minulta voi tuollaisen vuositeeman tilata yhteystietolomakkeella. Vuositulkinta on lyhyt ja tärkeimpiin kohtiin keskittyvä. Vuositeema on viesti tuon vuoden henkisistä tavoitteista sekä siitä, minkä asioiden, teemojen tai tunteiden kanssa on hyvä olla tarkkana. Usein annan myös solarpaikkaan liittyviä ohjeita, sekä tarpeen mukaan myös valmistautumisohjeita ennen solarhetkeä. Joskus voi olla tarpeen matkustaa jonnekin, missä energiat parhaalla mahdollisella tavalla tukevat omaa mahdollisuuksien hetkeä.

Solarhetkellä on siis hyvä meditoida, pyytää siunausta uudelle vuodelleen sekä yhteyttä omaan tietoisuuteen, omaan Korkeimpaan Itseen. Ja sitten voi vain olla vastaanottavaisena omalle taivaalliselle virtaukselle. 

Varsinaisella solarhetkellä auringon kautta avautuu yhteys, joka antaa meille joka vuosi kuin uuden syntymäenergian. Planeetat ja varsinkin eri tähtienergiat antavat tuolle hetkellä omat mausteensa ja sykäyksensä tulevalle vuodelle.
Syntymäkarttamme energiat, eri planeettojen ja tähtien muodossa ovat alkutilanne, mistä kulloiseenkin elämään lähdetään ja elämänhän tarkoitus ylipäätään on kehittyä kohti korkeinta mahdollista, mitä tämä koulu täällä maan päällä voi antaa. Lopullinen päämäärä on täysin puhdas yhteys omaan Korkeimpaan tuoden siten tuo Jumalallinen luova voima oman kehon kautta tälle fyysiselle tasolle. 

Tämä oli lyhyt alustus solarhetkien tärkeydestä ja syvennän aihetta oman solarini jälkeen. 

Auringon kirkkain terveisin, solarmahdollisuutta kaikille toivottaen, Eija

Kevätpäivän tasaus 2021

Tiistai 9.3.2021 klo 18.43 - Eija

Tämä teksti lähtee avautumaan Kainuun kylmissä ja lumisissa maisemissa. Pakkasta -28. On niin kylmä, että pieni mökkini valittaa ja paukkuu joka nurkissaan, kun pakkanen sitä puristaa. Kirpaisevan sädehtivä auringonpaiste hypittelee miljoonia kristalleja hangilla. Ne vastaavat auringon viesteihin ja tallentavat kristalleihinsa sanomaa jota keltainen tähtemme lähettää. Sydän ja sielu täyttyy tästä valosta ja energiasta, joka säkenöi kaikkialla ympärilläni.

Olen täällä viettämässä 33 päivän solarretriittiä, joka on tänä vuonna 5x12 vuotta. Tämä solar on henkisen astrologian mukaisesti uudestisyntymisen solar, joka avaa oven viisauteen astua. Solarhan on auringonpaluuta ja sen ajankohta vaihtelee vuosittain. Joka vuosi kysyn erikseen minne olisi solarina hyvä lähteä. Aina ei ole ollut mahdollista toteuttaa solaria oikeassa paikassa, vaan on ollut tehtävä parhaansa myös kotioloissa.

Tällä kertaa suunta oli pohjoinen, mutta ei mitenkään tarkkaan rajattuna, vaikka niin ensin ymmärsin. Oma rauha, kosmoksen kosketus ja mukavat tilat olivat suuntaviivat paikkaa etsiessä. Onneksi ystävä tuli apuun ja tämä ihana paikka lopulta löytyi. Kun katson iltaisin ulos tuvan ikkunasta, näen edessäni vahvasti loistavan Orionin vyön ja viistosti sen alapuolella tuikkii sinivihreää väriään Sirius. Orionin oikealla, yläviistossa on Plejadien tähtikuvio. Toisesta ikkunasta kun kurkkaan, näen Otavan kaartuvan taivaan yllä. En voisi olla onnellisempi mistään näkymästä. Koen suurta rauhaa ja hieno värähtely täyttää minut.

Kevätpäivän tasaus kantaa Jumalallisen vuodatuksen teemaa. Kuin kirkas vesi se virtaa aurinkokuntaa kohti tähdistön kautta, johon pohjoinen akselimme nyt osoittaa. Kosmiset voimat aktivoituvat ja tähdet ottavat ne vastaan yhä jakaen ne Aurinkokuntaamme. Koko Linnunrata värähtelee uutta musiikkia voimien vaikutuksesta.
Nuo voimat luovat uutta elämää ja me voimme olla luojina niiden kanssa. Ne tukevat kaikkea, mikä tähtää ihmiskunnan suureen muutokseen; rakkauden toteuttamiseen maan päällä.

Vesimiehen ajan vapaus on henkistä vapautta ja antaa kaikille samat mahdollisuudet kehittyä Valon avulla kohti omaa täydellistymistään. Tässä tulevassa hetkessä se tarkoittaa sitä, että ihmiset saavat viisausvuodatusta, jotta he voisivat luoda sen ymmärryksen kautta tasavertaista, ei minkään koneiston hallitsemaa tulevaisuutta ihmiskunnalle. Ajan myötä oikeat, henkisesti viisaat ja oikeamieliset tulevat erottumaan joukosta ja johtamaan ihmiskuntaa elämää ylläpitävään suuntaan. Syvä tunne itsessä on, että vaikka näin nyt kylvetään Jumalalliset siemenet, en sadon kypsymistä tule näkemään, sillä vuosikymmenet hautoo ihmiskunta siemeniään. Mutta luotan ja rukoilen, että se aika vielä koittaa ja tämäkin kosminen valon vuodatus saa nyt alleen monta astiaa. 

On jälleen aika ponnistella kollektiivisen karkean vyöhykkeen läpi. Sydän avoinna ja vastaanottavaisena ja kuulolla tuona hetkenä 20.3. klo 11.37 Suomen aikaa. Ajatuksella: Meditaatiossa suuntaan koko voimani kohti tähtiä ja yhdistyn niiden energiaan.

On hyvä muistaa myös uuden kuun hetki, joka on 13.3. Se saa voimallista uutta energiaa myös auringolta. Aurinkomme on reagoinut voimakkaaseen impulssiin galaximme keskuksesta. Ja viime päivät hän on pidätellyt muutosenergiaansa purkaakseen sen oikeaan aikaan kohti Äitimaata, näin auttaen omalta osaltaan ihmisiä ravistellen. Purkauksen arvioidaan osuvan maahan juuri 13.3. Siemenet siis itämään uuden kuun pävänä. Kaikki uudet ajatukset, suunnat ja valinnat saavat tällä kertaa extralannoitteen kasvuunsa.

Illan hetki pimenee ja kohta saan jälleen nauttia tähtien säteistä. Olkaa siunatut ja uskokaa voimaanne tärkeillä tulevilla hetkillä.

Myönteisyyden voima

Tiistai 12.1.2021 klo 14.58

Viime viikonloppuna meillä oli seitsemäs kurssiviikonloppu tulevien Luxia-opettajien kanssa. Vuosi on nyt vierähtänyt tämän uuden ryhmän kanssa. Edellisen ryhmän kanssa kuljettiin pari vuotta ja viisautta, tietoa, ymmärrystä ja uusia ideoita ja taitoja siirrettiin. Me kaikki opimme valtavan paljon tuona aikana. Minäkin opettajana sain isoja oivalluksia ja uutta näkökulmaa omaan työhöni. Monia ilon ja kiitollisuuden hetkiä jaettiin, oivalluksista iloittiin yhdessä ja haasteita käännettiin voitoksi. Ihmetellen saimme seurata miten sitoutunut työ ja harjoitukset itsensä kanssa kantoivat lopulta kaunista hedelmää niin monen kohdalla. Me ainakin voimme sanoa, miten rakkaus oli aina läsnä kun kohtasimme ja se kantaa edelleenkin. 

Henkisenä auttajana ja opettajana olen jatkuvasti pohtinut näiden vuosien aikana sitä, miten voisin parhaiten innostaa, inspiroida ja sanallisestikin kannustaa ja tukea kaikkia kurssilaisiamme. Se ei ole aina niin helppoa, sillä niin monenlaisia persoonia ja reagoijia on mukana joka kerta. Yksi kokee enemmän innostavana perusopetuksen, luennot, toisilla taas on jatkuva toive ja tarve saada henkilökohtaista huomiota ja "kehujakin". On myös niitä, jotka syttyvät niistä harjoituksista, joita teemme. Kaikkia tulee huomioida oikealla tavalla yhden viikonlopun aikana. Se ainoa, mihin itse voin luottaa, on Auttajien ohjaus ja suuri tuki joka niin monella tapaa on kursseillamme mukana. Parhaiten toimin heidän kauttaan ja omien kokemusteni vahvistamana. Alusta lähtien saimme ohjausta, ettemme saa jakaa tai opettaa mitään, mistä meillä ei olisi omaa kokemusta. Se on hyvin tärkeä sääntö, sillä vain kokemuksen kautta voi siirtää energiaa, vaikka toimisikin kanavana opettajana toimiessaan.
Kurssit alkavat aina taivaallisten enkeleiden saapumisella ja kaikkien omat enkelit iloitsevat suuresti noiden opettajaenkeleiden saapumisesta. Iso salimme on täynnä Valoa joka tukee koko viikonloppua. Mukana on myös erityisiä apujoukkoja meidän opettajien tukena ja tarkkailijoina. 

Viime viikonloppu oli antoisa, uusia oivalluksia jälleen tapahtui ja uutta avarampaa näkökulmaa luotiin yhdessä. Jäin kuitenkin kurssin jälkeen pohtimaan sitä, miten vaikeaa on (ainakin suomalaisten :( uskoa omaan kykyyn muuttua paremmaksi, todelliseksi itsekseen. On vaikea uskoa siihen hyvään, mitä jokainen itsessään kantaa ja kykyyn tuoda loistavinta itseään fyysiseen maailmaan. Minä näen, että suuri syy on tässä kaikessa kaupallisessa mediassa, joka luo ja ylläpitää suurta valheellista kuvaa siitä, millainen tämän päivän ihmisen pitäisi olla. Tottakai taustalla vaikuttavat sukupolvien ohjelmoinnit ja kyky selviytyä tässä maailmassa. Monien kurssilaisten mielissä kaikuvat ajatukset siitä, että muut ovat jotain enemmän, minä en pysty, en osaa tai olen huonompi. Se on vain harhaa, se on tunne-energiaa, jonka voi muuntaa positiiviseksi. Itsensä uudelleen luominen on pitkä prosessi. Tiedän kokemuksesta ja auttajien ohjauksena ettei muutaman viikon teho-ohjelma, joita niin monissa kirjoissa myydään, tuo pysyvää tulosta, mutta ne voivat olla hyvä alku jatkuvampaan työskentelyyn paremman tulevaisuuden hyväksi. Myönnän kyllä tässä etten enää lue tai seuraa mitenkään tiiviisti, mitä "uutta" henkisellä rintamalla nousee. Kuulen kuitenkin koko ajan mitä trendejä on menossa ja mikä on massojen suosiossa. On hyvä, että tuodaan tehokkaita metodeja, joita voi ottaa arkeensa, mutta henkinen kehitys on paljon enemmän,eikä niin, että vuodesta toiseen vaihtaa ja kokeilee ja etsii koko ajan uutta. Jos ei sitoudu ja harjoita arjessa, useita vuosia, ei välttämättä pysyviä muutoksia saa aikaansa.

Myönteisen ajattelun voima on merkittävä ja sitä painotan aina myös kurssilaisillemme. Sen lisäksi, että tarkkailee itseään ja tekee työtä Valon kanssa, on hyvä muistaa omassa arjessa ilon energian voima, kiitollisuus ja myönteiset ajatukset varsinkin itseään kohtaan.
Me jotka teemme Valon kanssa muutostyötä, voimme myös jämähtää tuijottamaan vain niitä kohtia itsessämme, käytöksessämme, jotka toivomme muuttuvan. Tässä työssä ei ole tarkoitus lisätä itsessään negatiivisia piirteitä ja tunteita niitä kyttäämällä, vaan työn idea on muuntaa ne Valon kanssa korkeammiksi. Se vaatii niiden kohtien huomaamista, missä tuo matalampi piirre itsessä ilmenee, milloin ylläpitää ja luo ajatuksellaan itseään negatiiviseen suuntaan. Monet piirteet ovat meillä monien elämien tulosta ja jotkut käytösmallit ja tunnereaktiot ovat vahvoja ja sitkeitä. Kaiken voi kuitenkin muuntaa ja sitä kautta luoda itseään ihan uuteen, kauniiseen ja todellisen itsen suuntaan. Totta on, että monia kohtia itsessään on oivallettava moneenkin kertaan, kunnes se oivallus sitten istuu niin, että käytösmallit ja ohjelmoinnit muuttuvat. Ne ovat hienoja ja palkitsevia hetkiä, sillä silloin yhden oivalluksen kautta itse tehdyn vankilan ovet vihdoin avautuvat. 

On hyvä muistaa omassa arjessa mistä kaikesta voi olla kiitollinen, mitä hyvää tänäänkin tapahtui, mitä oivalsin itsestäni ja miten hienosti olenkaan muuttunut tässä ja tässä asiassa.

Itseään voi ja kuuluukin kiittää! Aito kiitollisuus luo lisää kiitollisuuden aiheita tulevaan. Tässä kohtaa voisi puhua kvanttitilasta ja siitä, miten energian lait toimivat, mutta se jääköön kurssiaiheeksi. Se ei ole ihan helppo aihe tuoda kaikkien ulottuville. Tärkeää on pystyä puhumaan energioista ja henkisyydestäkin niin, että henkisyyttä varjostavat kliseet, hienostelu ja ylemmyys poistuisivat ja kaikki tieto, miten jokainen voi itseään kehittää, omassa tahdissaan, olisi kaikkien saatavilla. Se on yksi työmme tavoite, tulla lähelle kaikkia, jotka etsivät muutosta, kauniimpaa itseään, tasapainoa ja merkitystä elämälleen. Henkinen, sielullinen kehitys on jokaisen elämän suurin merkitys, eikä se nosta ketään ylitse muiden, eikä se saisi olla varallisuudesta, paikkakunnasta tai muusta riippuvainen. Tämä aika on kaikille sieluille mahdollisuus ja velvollisuuskin.

Tässä muutamia affirmaatioita, joista voi poimia itselleen ajankohtaiset. 
Niidenkin avulla luo itseään uudeksi todelliseksi itsekseen puhdistustyön ohella.
Voimia, valoa ja tiedostamista tähän aikaan:

" Olen läsnä ja tiedostan tilan, jossa olen"

" Matalammat tunteeni nousevat vain päästäkseen Valoon"

" Vapautan itseni negatiivisuudesta ja pelosta"

" Luotan Jumalalliseen voimaan, joka on tukenani kun pyydän"

" Huomioin haitalliset ojelmointini ja mallini ja vien niiltä voiman kääntymällä Valon puoleen"

" Minä pystyn muutokseen"

" Sisimmässäni on Jumalallinen kipinä, johon luotan"

" Näen kaikissa pyhän alkuperän ja vahvistan sitä"

" Olen kiitollinen hetkistä, sillä niissä on mahdollisuus positiiviseen muutokseen"

" Minä olen hyvän ilmentymä maan päällä ja ilmennän sitä sanoissani, teoissani ja valinnoissani"

" Olen lähimmäisteni tuki ja vahva esimerkki totuudesta"

" Minä olen tietoisuus, joka luo Valoa maailmaan"

" Olen rohkea ja kannan sisäistä voimaa"

" Sydämessäni on päämäärä, jota kohti kuljen"

" Heikkouteni eivät ole minä"

" Päästän irti menneestä ja vapautan energiani uuteen"

 

Nyt on aika! Huikea joulukuu 2020

Keskiviikko 9.12.2020 klo 17.36 - Eija

Nyt on aika!  Huikea joulukuu 2020

 

Kuunpimennyksen aallot

Joulukuu on alkanut voimakkaalla virtauksella marraskuun viimeisen päivän kuunpimennyksen myötä. Auttajat kertoivat, että kuunpimennyksen energia kohdistui hyvin paljon fyysiseen kehoon työstäen ja avaten energiakanavia. Tällä voi olla kehon kannalta positiivisia, mutta myös hetkellisesti kurjiakin seuraamuksia. Kun energiakanavat avautuvat, keho voi reagoida myös kivulla ja vaivoilla. Jos jatkaa itsestään huolehtimista, nuo oireet ajan kanssa poistuvat. Nyt on hyvä tehdä syviä venyttelyjä, esimerkiksi lempeää yogaa, tarkistaa ruokavaliota ja liikkua metsissä.
Pimennyshetkellä taivaalliset lähettiläät saapuivat suurina joukkoina maan piiriin tukemaan uutta alkua. Enkelit olivat meidänkin kanssamme niin suurena joukkona, ettei koskaan aiemmin. Kokemus oli monelle todella voimallinen. Iso kiitollisuus jäi hetkestä!

Kuunpimennyksen jälkeistä ajanjaksoa Valon Auttajat todellakin sanovat Uudeksi aluksi, josta nyt erilaisen energian ajanjakso avautuu. Tämän alkavan jakson voima ja värähtely syvenee vahvasti vuoden loppua kohden. Tähänkin aikaan liittyy teemoja, joita Auttajat toivat esille. 

Vahvin teema on näkymättömän, vielä piilottelevan energian esille nouseminen, niin yksilö kuin kollektiivisellakin tasolla. Oikeastaanhan se on sitä, että aiemmin luotu energia saa vähitellen näkyvän muotonsa. Me kaikkihan luomme joka hetki, joka päivä tulevaisuuttamme. Ensinhän on ajatus, joka näkymätöntä edustaa ja joka sitten lähtee muotoutumaan kohti konkreettista. Yksi kosmisista laeista. Kollektiivisellakin tasolla on luotuna energioita, teemoja ja myös yritystä pitää matalampaa toimintaa ja ajatusta salassa.
Nyt on aika totuudelle nousta esiin ja ihmiskunnankin katsoa luomistyötään.

 Me olemme viime aikoina kuulleet, miten monet ovat kokeneet koko syksyn raskaaksi ja haastavaksi. Prosessi oli siis monella jo alkanut ennen marraskuun loppua. Esimerkiksi puhdistettavat ihmissuhteet, tunteet niihin liittyen ovat olleet esillä. Valheet itseen ja muihinkin liittyen ovat käyneet liian raskaaksi kantaa.  On siis ollut aika päästää irti (taas kerran), niistä asioista ja toimintamalleista, jotka haittaavat itseä ja muita ja tuovat tuskaa. Auttajat muistuttavat miten tärkeää on myötätunto ja viisaus asioita käsiteltäessä. Erityisesti muistuttavat armollisuudesta tilanteiden paljastuttua. Rakasta itseäsi ja tee henkinen työsi on edelleen ajankohtainen ajatus.

Kukaan ei ole uhri, vaan jotain luotua on kaikkien tapahtumien taustalla. Vaikka joutuisitkin mukaan draamoihin ja raskaisiin tapahtumiin, voit pyytää Valon apua ja voimaa käydä niitä läpi. Ehkä saat tutkailla omia reaktioitasi ja tunteitasi jonkin ikävän tapahtuman kautta. Tahdotko vaikeuksissakin edelleen luottaa hyvään, yrittää nähdä oppiläksyn, joka siihen kenties sisältyy ja ennen kaikkea pysyä valossa, kun muut ympärilläsi hajoilevat. 

Tämä on ajanjaksoa, jossa meitä työnnetään kohti pistettä, missä voi uskaltaa antaa ja ottaa vastaan, ilman kilpailua, ilman pelkoa. Ymmärrys kaikkien sielujen matkoista auttaa varmasti näkemään asiat laajemmin ja syvemmin. Totta kai maailmassa on paljon pahuutta, hirmuisiakin tapahtumia, eikä niitä tulekaan hyväksyä, mutta emme saa hautoa vihaa, kostonhalua emmekä ajatella jatkuvasti sitä, mikä on huonosti. Positiivisuus on hyvä asia ja sitä tulee viljellä, mutta on hyvä olla hereillä, milloin itse reagoi matalalla tunteella ja tehdä sitten se työ, joka niistä tunteista vapauttaa.

 Monien henkinen matka ja työ on tähdännyt tähän aikaan, näihin muutoshetkiin, joita nyt elää saamme. Astropiireissä on jo monen vuosikymmenen ajan puhuttu tulevasta vesimiehen ajasta. Nyt voimme todellakin sanoa, että aurinkokunta on kokonaisuudessaan sellaisessa kohtaa galaksia, että vesimiehen aika planeetallamme on koittanut. Koko sen ajan, jonka itse olen ollut mukana etsimässä totuutta, henkisyyttä, lähes neljäkymmentä vuotta!, on tätä tulevaa aikaa hehkutettu ja niin odotettu. Ihmiskunnalla on ollut pitkä valmistautumisen kausi kohti uutta ihmiskuntaa. Muutosvirtoihin siirryttiin hiljalleen vuodesta -86 alkaen ja kokonaisuudessaan aurinkokunta on ollut tässä uuden säteilyn valovyöhykkeessä vuodesta 2012. Sen jälkeen alkoi ”viimeistelyvaihe” kohti näitä vesiä, joissa nyt seilaamme. Voimme nyt sanoa, että kaksituhatta vuotta kestänyt kalojen aikakausi on päättynyt. 

 Mitä siis tarkoittaa tämä uusi aikakausi, jota nyt elämme. Auttajamme ovat jatkuvasti tuoneet esille itsekkyydestä luopumisen teemaa ja sen tilalle yhteisöllisyyttä, myötätuntoa ja laajempaa näkemystä. Kaikki muutos tulee viedä käytännön tasolle ja vähitellen alkaa kokea koko maailman sielut omiksi läheisikseen oman pienen perheen lisäksi. Muutos omassa ajattelussa ja ohjelmoinneissa on hidasta, sen me tiedämme. Menee aina muutama sukupolvi ennen kuin muutos lopulta tulee näkyväksi.  Mutta jotta se toteutuisi joskus, on sitä luotava ihan konkreettisellakin tasolla. On oltava esimerkkejä, miten elää eri tavalla, uuden ajan mukaisesti. Onneksi maailmassa on jo ryhmiä ja yksilöitä, jotka rohkeasti elävät yhteiseen hyvään ja yhteisöllisyyteen tähtäävällä tavalla. Monet nuoret, jotka tuon siirtymävaiheen aikana (-86-2012) ovat syntyneet, kantavat tuota informaatiota sielussaan. Toki tuo alkuperäinen idea helposti vääristyy oikean informaation puutteessa, mutta kuitenkin he tietävät suunnan, jota ovat tänne luomaan tulleet.

 Auringonpimennys

 14.12. klo 18.17 Suomen aikaa on auringonpimennys, jonka tarkka piste on Argentiinassa. Pimennys ei siis näy Suomessa, mutta niin kuin ennenkin, sen vaikutus tuntuu kyllä koko maapallolla. Tämän pimennyksen vahva teema on henkinen vapaus. Vaikka monet mieltävätkin, että vapaus tarkoittaa vapautta toteuttaa omia haluja, tehdä mitä toivoo, me puhumme suuremmasta ja syvemmästä vapaudesta, joka tarkoittaa vapautumista myös energeettisellä tasolla. Henkinen vapaushan on omista haluista ja kontrollista luopumista ja siirtymistä Jumalalliseen yhteyteen. Se vapaus on luottamista korkeampaan voimaan, joka maailmaa luo ja ylläpitää. Tuo Jumalallinen voima seuraa suunnitelmaa niin yksilön kuin kollektiivinkin tasolla ja tukee sitä. Henkinen vapaus ei enää kanna itsekkyyden ja egon leimaa, vaan se on syvää yhteyttä omaan korkeimpaan, jonka kautta Valo ja Rakkaus voi elämäämme ohjata. Se ei ehkä vieläkään aukea ihan pelkästään tuolla pimennyshetkellä, mutta se on suunta, joka lopullisesti aktivoituu tässä maailmassa. 

Tuo uusi alku aktivoi myös ”palkintojen jaon aikakauden” ja monelle se tarkoittaa vihdoin uutta, parempaa tulevaisuutta. Toki oma, viime aikojen ja vuosien työ ja poistyöstetyt esteet avaavat ovet vastaanottaa nuo taivaalliset palkinnot. Toisille se voi tarkoittaa vielä sellaisten takertumiskohtien tarkistamista, joista jostain syystä tahdotaan vielä kiinni pitää. Mutta voitte olla varmoja, että kaikki ponnistelut ja kaikki työ itsenne vapauttamiseksi palkitaan. Tasapaino, uudet tehtävät, avautuvat lahjat ovat vain joitain esimerkkejä näistä vähitellen putoavista lahjoista.
Mutta voi myös päästä kohtaamaan niitä sidoksia ja niihin liittyviä tunteita, jotka omaa kasvua estävät. Silloin on syytä olla hereillä, etteivät tilanteet purkaudu negatiivisella tavalla, joka tarkoittaa vanhaa tapaa reagoida ja puolustaa jopa agressiivisesti omaa mielipidettä ja tilaa. On myös varottava, ettei usko omiin harhoihin asioista ja/tai muista ihmisistä, sillä se tuo aina mukanaan lisää kärsimystä. Parempi olisi pyrkiä läsnäolevaan hetkeen, muistuttaa itseään, ettei se mitä tuntee, ole totuus, ja sitten työskennellä auttajien kanssa. 

 Tulevina aikoina yhteinen päämäärä, tuo Jumalallinen päämäärä voi vahvistua, mutta meidän kuuluu työskennellä sen eteen ja valita se suunta. Silloin voi koittaa aika, jolloin ei tarvita johtajia, ei vallankäyttäjiä, koska ei ole kilpailua, ei halua alistaa. Sillä uuden ajan saavuttaminenhan tulee korkeimman yhteyden kautta, jossa sielut ovat Jumalallisessa ohjauksessa eikä silloin tarvita enää maallisia vallanpitäjiä. 

Nyt tarvitaan niitä, jotka kulkevat etujoukoissa ja näyttävät suuntaa ja niin helpottavat perässätulijoiden polkua. Jälleen kerran on pimennyshetkellä hyvä liittyä yhteen, sillä yhteinen luomisvoima on niin suunnaton! Hyvä päämäärä pimennyshetkeksi, yhteinen ajatus sille hetkelle, olisi kaikkien sielujen yhteys omaan korkeimpaansa. Sitä voi visioida, sitä voi rukoilla ja täyttää oma sydän sellaisella kiitollisuudella, että tuo suunta vielä maailmassamme toteutuu. Luomme yhdessä tuota vesimiehenajan suuntaa: Korkeamman voiman ohjaamaa elämää, yhteen hiileen puhaltamista ja henkistä vapautta kaikille.

 Talvipäivän seisaus sekä suuri yhtymä

 Vaikka auringonpimennys on suuri joulukuun tapahtuma, tämän kuun huipentuma on talvipäivän seisaus 21.12. klo 12.02 Suomen aikaa. Tuo hetki sinetöi lähitulevamme suunnan. Mitä enemmän on niitä, jotka kantavat vastuuta ja viisautta, sitä epäitsekkäämpään ja myötätuntoisempaan maailmaan me siirrymme. Tämä seisaushetki saa uskomattoman latauksensa myös astrologien ”hehkuttamalla” harvinaisella kosmisella tapahtumalla, joka on Jupiterin ja Saturnuksen yhtymä tuona päivänä. Se avaa kosmisen portaalin, jonka kautta virtaava energia valelee Äitimaata. Vieläkin suurempaa muutosenergiaa valutetaan myös Äitimaan lapsille. Edelleen enkelit seuraavat ja tukevat silloinkin entistä enemmän kaikkia, jotka pyrkivät ja kaipaavat Valoon. Ja he myös jäävät lähellemme suuremmin joukoin varmistamaan pyhiä valintojamme ja suojaamaan tilaamme, jossa uutta ylläpidämme.

Vapaaehtoiset, palveluntahtoiset ja myötätuntoiset sielut tulevat saamaan uutta valoa ja tukea elämäänsä ja ajallaan he saavat uusia tehtäviä myös muiden auttajina, koska haasteet vihdoin helpottavat. Syvimmät oppiläksyt ovat monella nyt lähes loppuun katsotut ja ymmärretyt.

Me emme ennusta mitään kollektiivista ylösnousua, vaan sitä, että todennäköisesti yhä useammat nyt heräävät ottamaan vastuuta enrgioista, joiden avulla me tulevaa luomme. Vaikka aurinkokunta ja rakas Äitimaa kulkee suuren suunnitelman mukaan ja kehittyy, ihmiskunta laahaa vielä perässä. Se ei ole kyennyt vielä muuttamaan värähtelyään niin, että 4D, tunteiden ja ajatusten taso, oli puhdistunut ja nousu kohti 5D maailmaa olisi alkanut. Ihmiskunnalla on kuitenkin nyt mahdollisuus tehdä yhteistyötä näiden uusien kohottavien aaltojen kanssa. Kaikki sielut eivät vielä ole siinä tilassa, että tuollainen työ onnistuisi, mutta mitä useampi kulkee esimerkkinä, sitä suuremmat mahdollisuudet massoilla on herätä, muuten on vaara, että joukkonukkuminen jatkuu ja jopa syvenee näiden energioiden vaikutuksella! 
Nyt on siis aika valita, kääriä hihat ja aloittaa sitoutunut työ värähtelyn kohottamiseksi, koska kosmiset virrat tukevat niitä, jotka siihen pyrkivät. 

 ”Tulevana aikana voi jokainen tutkailla takertuuko tuttuun kotirantaan ja hakee siitä turvan, vai heittääkö kanoottinsa nyt hurjaa virtaan, ja kiittää, että on matkalla vapauteen, vaikka pelko nouseekin virran voimasta. Valon Auttajat ohjaavat kohti uusia rantoja, uusia kyliä ja uusia kohtaamisia muiden uuden ajan vaeltajien kanssa. 

Auttajat ja enkelit vartioivat rakkaudella myös niitä, jotka vielä kotirannan turvaa kaipaavat ja odottavat tyynempää hetkeä. Kaikille suodaan oma aikansa ja kaikkien valintoja kunnioitetaan. 

Mutta ne, jotka tietävät, että nyt on aika ja siksi etujoukoissa melovat, saavat erityisauttajia tuekseen. Nuo rohkeat eivät kohta enää matkaa kanooteillaan, vaan yhdessä he rakentavat entistä suuremman laivan ja valitsevat kipparinsa parhaiden joukosta. Tuo laiva ankkuroi jokaiseen satamaan, ja kaikki halukkaat nousevat mukaan. Tuuli, tuo Vesimiehen ajan elementti kuljettaa laivaa kohti uutta vapauden aikaa.”

 Tämä viesti tähän aikaan on kauttani annettu Valon mestareiden, Viiden neuvoston ja Hicsin sanelemana. Tämä on viesti jokaiselle sielulle maan päällä, sillä kaikki Valon siementä kantavat ja kaipuu sen vahvistamiseen on nyt suuri. Kiitos, että sinä olet yksi heistä.

 Yhdistytään siis jälleen joko konkreettisesti tai energiassa näillä tulevilla upeilla hetkillä. Kaikkien hyväksi uutta luoden, uskon ja viisauden voimalla. 

Viesti Valon ja Rakkauden Mestareilta

Torstai 5.11.2020 klo 22.58

Viesti meille kaikille, jotka ihmettelemme maailman tapahtumia, huolestuneena katsomme yhä kasvavaa "henkisten" suuntausten sekavaa ja kaaosta lisäävää tarjontaa...

VIESTI VALON JA RAKKAUDEN MESTAREILTA korkealta maan piirin pyhistä taajuuksista.

Kiitos, kiitos, kiitos

Uusi Kuu Vaa´an merkissä

Maanantai 12.10.2020 klo 12.53

Kaikille teille, jotka olette kärvistelleet läpi viimeisten kahden viikon haasteiden, voin ilolla kertoa, että uusi kuu tuo tullessaan uutta energiaa ja uusia avaria olotiloja. Täyden kuun painostava energia marsin vaikutuksella höystettynä, saattoi tosiaan olla monelle vaikeaakin aikaa. Nimittäin piilotetut ikävät tunteet ja menneet kokemukset pyrkivät vauhdilla pintaan ja näkyivät ikävinä tunnekokemuksina, itkuina ja pelkoina. Vanhat mallit, joissa joko puolustaa tai uhriutuu, olivat esillä monissa ihmisuhteisiin liittyvissä kuvioissa. Näimn toki tuo mennyt aika oli hieno mahdollisuus työstää pois vanhat kaavat toimia tai ainakin huomata, että ups, näinkös helposti tämä rooli taas otti vallan käytöksestäni. 

Eipä hätää, nyt on uuden luomisen aika jälleen. Kun edellämainituista on opittu, läksyyn liittyvät tunteet putsattu, on uuden aika. Uusi kuu vaa´assa on laajaa hyväsydämistä ymmärrystä ja iloa tuoda keveyttä omaan arkeen ja muillekin. Nyt on hyvä aika opetella katsomaan asioita kaikkien perspektiivistä, oman pikkuisen navan seudun sijaan. Keveyttä kohdata itsensä ja jopa hymyillä sille, miten vakavasti itsensä ja kokemuksensa ottaa. Samoin nuo haitalliset mallit, ne voi muuttaa! Ei raastavasti pakottamalla, vaan hyväksymällä, sen mitä on. Ja kun on huomioinut oman mallinsa joissain tilanteissa, on helppo tuoda muutos konkreettiselle tasolle.

Miksi muutos kannattaa?
Muutoksen tarve on se, miksi sielut yhä uudelleen ja uudelleen syntyvät maan päälle. Monet menneet elämät ovat muokanneet meidät sellaisiksi persooniksi, joita nyt olemme. Tämä on jo seikka, joka helposti arjessa unohtuu ja sen mukana myötätunto niin itseä kuin muitakin kohtaan. Meidän persoonamme on siis summa kaikesta kokemastamme, ja se näkyy numerologian ja astrologiankin kautta. MUTTA, se ei tarkoita sitä, että meidän kuuluu jäädä sellaisiksi, päinvastoin, on tarkoitus että parannamme menneiden elämien ja tämän elämän haavamme, teemme sen muutoksen, jonak jokainen elämä meille tarjoaa eri tapahtumien ja kohtaamisten kautta.
Sieluumme on tallennettu energiana/muistina tuo menneisyys ja läpikäydyt kokemukset. Eri tilanteissa tuo menneisyys näyttäytyy siinä, miten me reagoimme muihin ihmisiin, heidän sanoihinsa, tunteisiinsa jne. Ragointiimme liittyyvät tunteet, jotka sitten ohjaavat käytöstämme ja tulevat ulos sanoina ja myös tekoina. Jos emme ole hereillä, mitä meissä tapahtuu, emme osaa vaikuttaa kokemaamme, emmekä siihen, miten reagoimme. Eli elämme elämäämme tunteiden ohjaamana ja se vie meitä enemmän kohti kärsimystä, kohti niitä samoja raastaviakin tunnekokemuksia, joita niin tahtoisimme välttää. Jotta voisimme kokea rauhaa, luottamusta ja iloa kaikissa tilanteissa, meidän itsemme on muututtava. Muutoksen laajempi näkymä taas kertoo, että samalla tuomme sitä muutosta maailmaan, sillä muututtuamme emme säteile emmekä ainakaan purkaa omaa pelkoamme tai väristynyttä kuvaamme tilanteesta muihin ihmisiin. Siltä osin voimme pysäyttää pyörän pyörimisen. Buddhalaisittain sanottuna keräämme positiivista karmaa muuttamalla itseämme positiiviseen suuntaa, emmekä lisää sitä kärsimykseen johtavaa karmaa.

Miten tehdä muutosta? 
Kaikki, jotka blogejani ovat seuranneet, tietävät minun kokemukseni ja sen polun, jota kuljen ja myös muille opetan. Sehän ei ole mikään uusi oppi tai suunta, vaan se on koostettu tähän päivään kaikesta siitä, mitä ihmiskunnalle on vuosituhansien aikana yritetty opettaa, jotta ihmiskunnan muutos olisi mahdollinen. Se oppi tähtää hereilläolon kautta oman sielumuistin puhdistamiseen. Työ tapahtuu arjessa turvaamalla korkeampiin voimiin heidän apuaan pyytämällä. Tiedän, että monet nykysuuntaukset pitävät tätä ajatusta vanhanaikaisena ja huononakin, perustellen, että meidänhän kuuluu luottaa itseemme ja vahvistaa omaa voimaamme ja pysyä omassa keskuksessamme. Olen samaa mieltä ja siksi rakastankin tätä metodia, sillä se vahvistaa kaikkea tuota. Kun pyydämme apua ja puhdistusta vaikkapa enkeleiltä tai Kristukselta, me saamme yhteyden suureen voiman ja valon lähteeseen heidän  kauttaan. Me täytymme tuosta kirkkaudesta, jonka he meille ojentavat. Lopulta saavutemme tilan, jossa alamme olla lähellä tuota värähtelyä itsekin ja silloin meissä olevat haavat ovat parantuneet eikä voimakasta haitallista reaktiota enää nouse. Minä aina palaan kiitollisena siihen ajatukseen, miten oma polkuni kirkastui ja kaikki se hyvä vahvistui, mitä sieluni myös kantaa, kun aloin aktiivisesti työskennellä Valon voimien kanssa.
Olen edelleen tuolla samalla matkalla, mutta jo paljonkin muuttuneena. En ole valmis ja saan kohdata haavojani edelleen, mutta nousevista tunteista huolimatta teen sen ilolla, sillä niiden kohtaaminen mahdollistaa muutoksen. Matalat tunteet harvoin hallitsevat elämääni, päin vastoin on kiitollista huomata, että Valon ohjaus on yleensä suurempi kuin totuutta vääristävät tunteet. 
Rehellisesti kertoen omat biologiset lapseni ovat niitä kipeimpiä, joiden kautta saan edelleen peilata omaa haavoittuvuutta ja omia pelkoja, jotka tunteina näyttäytyvät. Olen kuitenkin kehittynyt, enkä jää makaamaan haavoihini luullen niiden olevat ikuisia tai edes totta. Minua on siunattu tietoisilla lapsilla ja voimme melko avoimesti jo kohdata toistemme haavat ja keskeneräisyyden ja samalla myös sen kauneuden, jota jokainen kantaa. 

Kuten ehkä muistatte, asun isossa yhteisössä, jossa myös on nuoria aikuisia ja muutama lapsikin. Myös heille olen äiti, joka auttaa, kuuntelee ja ohjaakin arjessa. Kannan heistäkin henkistä vastuuta ja oma esimerkkini on tärkeä. Heidänkin kanssaan uskallan olla heikko ja näyttää oman keskeneräisyyteni, mutta myös vahvuuteni, jota kannan. Sellainen maailma, jossa voisimme luottaa toisiimme ja toistemme tukeen, olipa kokemuksemme kaikissa elämissämme miten rankkoja tahansa, on se, mitä tahdon olla mukana luomassa. Sitä harjoittelemme joka päivä, ja se on tämän polun yksi henkinen päämäärä. Vaikka ei tarvitsisi korostaa tai mainita, että tämä on minun totuuteni, minun kokemukseni asiasta, teen sen jälleen kerran, sillä se ehkä poistaa väärinkäsityksen mahdollisuuden, jossa koetaan, että  sanon, että tämä on ainoa totuus tai että tuomitsen muut polut. Sitä en tee, mutta en myöskään enää paljoa käytä aikaa siihen, että itse tutkisin monia nykyajalla tarjoutuvia vaihtoehtoja. Olen monia polkuja tutkinut, monia suuntauksia ja villityksiäkin kuulostellut,mutta vain harvalla oeln astunut, ja kokemukseni kertoo, että yksinkertaisuus, loogisuus ja jopa arkisuus ovat totuuden merkkejä. Työskennellä arjessa Valon kanssa.. toki sen lisäksi päivittäiset syvällisemmät henkiset harjoitukset, jotka tukevat energian kulkua niin hienoissa kehoissa, kuin sitten lopulta fyyisessäkin kehossa. 

Palataan uuteen kuuhun, joka on 16.10, klo 22.32. Tuo on hyvä päivä keskittyä luomaan suuria tai pieniä suuntia omaan elämään. Nähdä, tuntea, miten kaikki uudistuminen aukeaa elämään. Voi myös joukkohaaveilla, miten yhdessä etenemme hyvää luoden ja uutta suuntaa kaikille meille tuoden. Uuden kuun meditaatiot ovat hyvinkin suositeltavia ja tässä yksi hyvä hetki sellaiselle.

Minä olen tuona päivänä muuttamassa 90-vuotiasta isääni todennäköisimmin hänen viimeistä kertaansa. Äidin kuoleman jälkeen viime keväänä, isä on käynyt läpi suurta muutosta, jonka eteen hän joutui. Muutoksen hyvksyminen ei ole ollut helppoa, sillä takana puolison kanssa on 67 yhteistä vuotta. Monia muutoksia hänkin on elämässään läpi käynyt, mutta useinmiten pakon edessä. Kun muutos on vapaaehtoista, sen voi tietoisesti ottaa seurauksena omasta kehityksestä tai ainakin merkkinä siitä, mitä voisi tarkastella ja kehittää itsessään, jotta muutos ei tuottaisi niin paljon tuskaa. Sitä ei oppia ei isani sukupolvelle vielä annettu, vaan elämä on ollut kokemuksena kovaa taistelua. Mitäs muutakaan, sodan ajan lapsilla. Me voimme onneksemme tuoda tuota henkistä näkökulmaa elämään, olla esimerkkinä uudesta ajasta ja uusista mahdollisuuksista nähdä tämä hetki ja aika.

Pitkä kirjoitus ohjautui tänne taas, mutta toivon, että se jollain tavalla, jollain tasolla auttaa teitäkin uskomaan, luottamaan ja kurkottamaan kohti vapautumista ja omaa todellista itseänne. 
Rakkaudella Valon Auttajien kanssa. Eija

Syksyn huippuhetkiä

Torstai 17.9.2020 klo 11.37 - Eija

Tämä pläjäys lähtee meidän "lomamatkan" viimeisenä päivänä. Asuntoautolla ympäri Ålandia, keski- ja etelä-Suomea ollaan nyt matkattu reilun viikon ajan. Monenlaisia ruukkialueita, kartanoita ja vähän uutta kotiakin tunnustellen. Vielä ei ole mitään tarkkaa suuntaa tai ajankohtaa seuraavalle paikalle tiedossa. Visioita on, mutta ne elävät.
Näin ison yhteisön muuttaminen ei ole ihan helppo juttu, mutta Auttajat tekevät työtään kyllä ja valmistelevat parhaansa mukaan siirtymää. Vanhan myyntiä ja uuden vapautumista. Tämänkaltaiseen muutokseen ja uuden paikan luomiseen liittyy myös energeettisesti moni ihminen ja monen sielun energia. Kaikkien energia tulisi olla harmoniassa tässä asiassa, jotta paras päämäärä voitaisiin saavuttaa. Suuri koetus kaikille. Auttajilla on suunnitelmia myös yksilötasolla ja vain aika näyttää, miten kaikki toteutuu. Me luotamme, vaikka aikaa kuluisikin. Meidän työ jatkuu ja syksy avautuu sen merkeissä.

Ensimmäinen energia-avautuminen on syyspäiväntasaus 22.9. klo 16.30 Suomen aikaa. 
Tämänkertainen teema on pyhä totuus ja viisaus minussa ja niiden herättäminen. Viisaus elää kehittävää ja kohottavaa elämää tuo tasapainon arkeen ja pyhä totuus näyttää sen suunnan mitä kohti pyrkiä. Nämä kuulostavat hienoilta sanoilta ja voivat jäädä tyhjiksi, mutta niin ei ole tarkoitus, vaan olisi hyvä miettiä, mitä ne omassa elämässä tarkoittavat. Minulle ne ovat pyrkimystä kohti korkeampaa värähtelyä, korkeampaa ymmärrystä tästä ihmisenä olemisesta maan päällä. Päämääränä on saavuttaa se korkeampi tila, joka ei tutise eikä muutu, vaikka elämä toisi mitä haasteita eteen, vaan totuus kaiken tarkoituksesta on se, mikä lopulta valaisee synkimmänkin hetken. Sitä voi harjoitella koko ajan arjessa olemalla läsnä ja huomaamalla miten oma olemus, oma energiarakenne, kenttä reagoi sisäisiin ja ulkoisiin impulsseihin. Meillä kaikilla on tuo pyhä tila, jumalallinen kipinä rakenteessamme, jota voimme vahvistaa puhdistamalla matalia tunteita ja ajatuksia, sekä tekemällä sellaisia viisaita harjoituksia, jotka edesauttavat yhteyttämme omaan korkeimpaamme. 

"Tunnistan itseni ja niin kipinäni vahvistuu." 
Tasaushetki kaipaa vahvaa kalliota alleen ja mielellään korkealla, korkeuksiin kurkottaen. Ponnistakaa ylös koko voimallanne, kohti viisauden ja henkisen totuuden astiaa, josta nyt meille valutetaan pyhää informaatiota.

Seuraava hetki on kuun pimennys 30.11. klo 11.44 Suomen aikaa. Tämä pimennys on vahva ja sen tarkoituksena on nostaa esille ja puhdistettavaksi kaikki epävarmuudet ja epäilykset. Ne liittyvät henkisyyteen ja henkisen polun tarkoitukseen tai tarkoituksettomuuteen. Parannan epäilykseni ja epävarmuuteni oikean tiedon ja totuuden avulla.
Epäilyksen energia on nostanut päätään jo koko kuuman kesän ja on vienyt monia spiraalisssa alaspäin, kohti tavallista ihmisyyttä. Se edelleen vetää puoleensa, sillä se on tuttu ja tuntuu turvalliselta, koska se on värähtely/energia, joka meitä ympäröi joka puolella ja on ollut olemassa jo monen sukupolven ajan.Toki se kantaa omaa kasvun mahdollisuuttaan ja niin voi tottakai valita. Voi valita itselleen sopivan polun ja vauhdin. Jumalalliset voimat eivät milloinkaan syytä, tuomitse taikka kerro kenenkään epäonnistuneen, vaan ne tuntemukset ja ajatukset tulevat meistä itsestämme. Voi toki olla, että sielumme itkee, jos suunta muuttuu ei niin kehittäväksi ja siitä silloin kärsimme.
Nyt esiin nousevat epävarmuudet ovat monelle jo polun valinneelle henkinen haaste, joka on kohdattava, jotta luottamus voisi vahvistua. Luottamus meitä kannatteleviin voimiin ja Yläkerran sekä Valon Auttajien apuun. Meille itsellemme voi muodostua ongelmaksi se, ettei apu ole sellaista, mitä odotimme tai yritimme luoda. Iso ongelma alkaa olla se, että alamme uskoa, ettei meitä auteta, jos emme saa mitä haluamme. Tässä tuo syyspäiväntasauksen teema tulkoon avuksemme. Viisaus nähdä laajemmin ja henkisen kehityksen kannalta. Viisaus minussa laajentukoon ja tasapaino syventyköön. Suuri muutoksen mahdollisuus ja siksi hereilläolo tästä lähtien taas kantaa tulosta.

"Tunnistan Jumalan ja luotan kokemaani."
Jälleen Äitimaa on tukenamme pimennyskenkin hetkenä ja maan voimaan luottaen on hyvä kurkottaa kohti korkeuksia.

Ihmiskunnan paremman tulevaisuuden luomiseksi on jälleen oivallinen aika liittyä yhteen, koota suurempaa voimaa ja kykyä onnistua yhdessä siinä, missä yksin on vaikeampaa. Yhteisyyden ja yhteisöllisyyden teema on maaplaneetalla nyt pysyvä ja se oikea, kehityksen suuntaa muuttava teema. 

Rakkaudella, E&P mukanaan kaikki suurenmoiset Valon Auttajat. Kiitos, kiitos, kiitos.

Kesän tuoksuja ja tuulia

Torstai 13.8.2020 klo 19.14

Tämä kesä on ollut niin erilainen kuin viimeiset, matkustuksen täyttämät aiemmat kesämme. Työtä tämäkin on pitänyt sisällään, mutta eri tavalla kuin moneen aikaan.
Alkukevät meni minulla Vaasassa, äidin saattohoidossa ja sieltä palattuani siirryin lähes suoraan saarelle. Luxia Island on ollut voimaannuttava paikka purkaa kevään tuntoja, ajatuksia äidin saattamisesta, mutta myös keholle on ollut taivaallista tämä saariaika. 
Saari on ihmeellinen. Siellä ovat kaikki elementit läsnä, parantavana ja eheyttävänä antamassa voimaa ja tuomassa tähän hetkeen. Uudelleen ja uudelleen saari kutsuu katsomaan tarkkaan, haistelemaan ja ihmettelemään tuoksuja, hengittämään syvään ja ottamaan vastaan auringon hoivaa.
Taivaallisia merkkejä tulee jatkuvasti, pyytäessäkin, ja niin luottamus Yläkerran läsnäoloon on vahvistunut niin monella saaressa aikaa viettäneellä. Luonto ja Äitimaa työskentelevät kanssamme saarella niin kaunilla ja näkyvällä tavalla.
Merikotka kaartaa ylitse, tai maatkotka. Pyrstösulkia voi myös löytyä polulta juuri kun ajatus käy levottomaksi. Käärme näyttäytyy juuri silloin, kun joku miettii omaa muutospolkuaan. 
Lammella Buddhan vieressä voi tuntea tuulen kuiskinnan ja saada vastauksia, tai iltataivaalla putoaa tähti suoraan mereen. Juuri kun kysymys on esitettty.

Saaressa on nyt kasvilaatikoita, joissa rehottavat erilaiset yrtit, kesäkurpitsat, pavut ja monet muut ihanat syötävät. Minun onnen projektini, saada istuttaa, koskettaa multaa ja kerätä lopulta satoa suoraan pöytään. Vaikka sadetta on ollut vähän tänä kesänä, ovat viljelykset kukoistaneet. Ehkäpä linnun laulu, tuuli ja aurinko ovat saaneet ne uskomaan itseensä niin hienolla tavalla, että ne kurkottelevat jo joka puolelta laatikon reunojen ylitse. Raakkaat kasvini. 
Olen myös terapiaraivannut kallioiden solan vadelmaviidakosta kukkamaan, jossa myös aroniat nyt viihtyvät. Äidin muistoksi löytyi jasmiini, joka myös löysi omaan koloonsa ja eilen avasi ensimmäisen tuoksuvan kukkansa saarielon jälkeen.
Patrickin kanssa olemme aloittaneet myös ruusutarhan luomisen. Kummankin sydäntä lähellä kukkivat aina ruusut. Ihania kuvia ja luomisen iloa on saari meille antanut. 
Kaikki tämä on ollut myös kurssilaistemme ja kotiväen ilona. Saaremmehan on hankittu nimenomaan kaikkien iloksi, kaikkien omaksi ja kaikkia varten. Siksipä se niin runsaasti tarjoaa hoivaansa ja voimaansa kaikille vierailleen. 

Kun suunnitelma, mikä tahansa, pitää sisällään laajan ajatuksen joka koskee mahdollisimman monien iloa, kasvua ja hyötyä, ovat taivaalliset voimat aina mukana auttamassa ja antamassa myös merkkejään. Kun suunnitelma palvelee mahdollisimman monia, ei vain omaa perhettä, se palvelee myös jumallista. Meidän ajatuksemme retriittipaikkaa luodessamme oli juuri tuo: Palvelkoon paikkamme kaikkia etsijöitä ja olkoon se kaikille siunaukseksi. 
Toivomme, että sinunkin tiesi joskus löytää Luxiaan ja saat kokea tämän kaiken ihan itse. 
Ensi kesä tuo varmasti uusia kokemuksia ja uutta voimaansa meidän kaikkien onneksi.

 Palaan pian uusien tuulien kanssa, syksy kolkuttelee pian ovella ja tuo vahvoja energioita mukanaan. Voimia ja valoa lähiaikoihin.

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »