Tietäjän tarinoita

VUOSI 2017

Maanantai 2.1.2017 klo 19:41

Tämän vuoden 2017 teema kantaa otsikkoa Erillisyydestä Ykseyteen taikka Minä olen ajatuksesta Jumala On ymmärrykseen. Tämä teema on kuin viimeisen portin teemaa: vapaan tahtoni mukaisesti päätän valita Jumalallisen ilmentämisen kehossa.
Tämän vuoden energia työntää monia kohti oman yhteyden vahvistamisen ja muokkaamisen suuntaan.

Niin monet etsijät ja henkisesti heränneet ovat sisimmässään rukoilleet ja pyytäneet saada kulkea omaa sielun polkuaan, oman suunnitelmansa mukaisesti. Valon auttajat ovat tämän kuulleet ja pyrkivät auttamaan tässä jokaista parhaalla mahdollisella tavalla.

Monille ovatkin muutama viime vuodet olleet monilta osin vaikeita, haastavia. Viime vuoden teeman mukaisesti, monet joutuivat ikään kuin selkä seinää vasten omassa elämässään ja näin pysäytetty näkemään ne kohdat, jotka eivät tue oikeaa suuntaa, eivätkä ole oman suunnitelman mukaisia.
Sielun kaipaus on kehittyä, eikä silloin turvallinen paikoillaanolo kehitä sitä. Talous, turva ja ihmissuhteet ovat niitä, joissa oppi menee parhaiten perille. Monille on opetettu, mihin he turvaavat. Ja myös monet ovat huomanneet, että turvaavat oikeasti vain konkreettiseen, materiaan.
Minä haluan ja minä tiedän -ajattelu on monen päätöksen pohjana, vaikka se ei olisikaan omaa sielua kehittävää. Useasti on juuri niin, että se mitä kentässämme jo on, sitä egomme vahvistaa. Eli monien päätösten takana on pelko muutoksesta ja turvattomuudesta.
Silti meillä voi olla kaikkea runsautta, varsinkin, jos se palvelee suurempaa kuvaa tai kokonaisuutta. Omat toiveemme ja halumme eivät aina tosiaankaan ole sopusoinnussa sielumme suunnitelman kanssa, vaikka monet Valon polullakin olijoista uskovat, että kuuntelevat vain sydämensä ääntä.. Onkin hyvä olla rehellinen ja tarkka itsensä tuntija, jotta oma sydämen ääni olisi mahdollisimman puhdas. Todellinen sydämen äänen kuuleminen onnistuu oman värähtelyn puhdistamisen ja kohottamisen kautta, silloin, kun omat halut eivät ohjaa sitä.
Henkinen herääminen on itsensä jatkuvaa kehittämistä, uskon ja luottamuksen lisäämistä ja lopulta yhteys omaan Korkeimpaan alkaa antaa niitä oikeita, ikuisen osamme kehittämisen kannalta oikeita vastauksia. 

Tämä vuosi kantaa Jumalan lukua. Se koostuu maskuliinisesta, feminiinisestä ja totuuden/viisauden osasta. Se on kuin kehotus tasapainottamiseen, viisauden ja totuuden kuulemiseen ja elämiseen sekä niiden kautta korkean ohjauksen vastaanottamiseen. 

Tähän vuoteen liittyy myös yhteenliittyminen, niin Jumalan kuin muiden sielujenkin kanssa. Suurempi kuva sydämessä voi ymmärtää, tuntea myötätuntoa ja pyyteettömämmin rakastaa lähimmäistään. On oman itsekkyyden hylkäämisen vuosi, joka tähtää korkeamman tahdon toteuttamiseen ja sitä kautta muutoksen tuomiseen kaikkien hyväksi. 

Äitimaa elää kriittisiä vuosiaan ja ihmiskunta, joka on rikkonut sopimuksensa hänen kanssaan, voi auttaa tuhoisan suunnan muuttamisessa ja maan parantamisessa. Näihin talkoisiin tarvitaan jokaista sielua ja heidän jokapäiväisiä positiivisia valintojaan.

Omavoimaisuus voidaan jättää taakse ja oppia turvaamaan Valon auttajiin. Ei ole tarpeen yrittää yksin eikä puskea omaa tahtoaan voimalla läpi. Eikä ole tarpeen yrittää hallita omaa elämäänsä. Me voimme luopua erillisyydestä, johon egomme meitä ohjaa ja löytää ykseyden.

Me olemme kaikki vastuussa siitä luomisesta, joka ohjaa tämän ihanan planeettamme tulevaisuutta. Jos päivittäin valitsisimme vain hyvän, korkeat värähtelyt, Valon ja pyytäisimme puhdistusta kaikkeen matalaan, mitä kentässämme on, voisimme todellakin muuttaa konkreettisia tapahtumia. Sillä kaikkihan on aluksi energiaa, joka tiivistyy ja jonka joku sielu taikka sielut vetävät puoleensa oman värähtelynsä mukaisesti. Jos me kaikki hiljalleen värähtelisimme korkealla, matalampi värähtely menettäisi vähitellen voimansa ja ikävät tapahtumat maapallolla katoaisivat. Me oikeasti valitsemme itse, joka ikinen päivä.

Toivon tämän kirjoituksen myötä meille kaikille tiedostavampaa, valoisampaa ja tehokkaampaa muutosvuotta. Nyt on kaikki tuki sille suunnalle, jonka kautta opimme näkemään sen suuren kokonaisuuden nimeltä Ihmistietoisuus, Äitimaa, Aurinkokunta ja Jumala. Me kaikki vaikutamme toisiimme ja luomme yhdessä. 

Siunattua Valon vuotta 2017

Kommentoi kirjoitusta.

Enkeli-infoa 21.12.2016

Sunnuntai 1.1.2017 klo 0:34

Enkeli-infoa Nordkappissa 21.12.2016
Talvipvn seisaushetki vietettiin siis Gjesvaerissa, Nordkappissa. Mökkimme oli puoliksi meren yllä,pienessä kylässä, josta emme auringon piilottelun tähden nähneet muuta kuin muutaman valon siellä täällä. Pikaisen laskutoimituksen mukaan kylässä asui ehkä parikymmentä perhettä. 
Olimme saaneet ohjeiksi viettää tuo vuoden viimeinen h-hetki meditoiden. Viikon paastoa, puhdistumista ja henkistä valmistautumista oli johtanut tuon tärkeän hetken kohtaamiseen. 
Keskipäivän hetkellä oli tänä vuonna myös tuo seisaushetki ja me olimme valmiita! 
Meditaatio syveni todella nopeasti ja lila valo alkoi kieppua ympärilläni. Se ikään tutki ja muokkasi kehojani ja tietoisuuden tila kohosi nopeasti sen ansiosta. Sitten hyvin kaunis, myös hohtavaa vaaleaa ja tummaa liilaa alkoi lähestyä tuota tilaa. Ja yhtäkkiä edessäni kimalteli ihana, lempeä enkeli. Tunnistin hänet nimenomaan enkeliksi tuon suurenmoisen ihanan värähtelyn tähden. En ole koskaan nähnyt enkeleillä oikeita siipiä, vaan vain hohtavaa valoa, joka niitä ympäröi. Enkeleillä on jollain tapaa ihmsenkaltaiset piirteet, mutta selkeästi en voi tunnistaa esim. heidän kasvojaan, sillä valo heissä saa heidät niin kovin säteilemään, että on mahdotonta nähdä selkeästi. Minulle sillä ei ole väliä, sillä olen aina ikikiitollinen, jos saan heitä tavata.

Tämä enkeli oli hyvin feminiininen, mutta samalla voimakas säteilyltään. Hän toi minulle aluksi henkilökohtaista viestiä, omaan voimaani liittyen.. Tietty taso oli nyt saavutettu ja uusi ajanjakso alkamassa. Työ itsen kanssa jatkuu, mutta uutta tiedostaen ja toivottavasti vahvemmin kaiken opetuksen kohdaten. Sain vielä viestiä, mitä kaikkea olisi luvassa lähitulevassa ja ensi vuoteen iittyen. 

Enkeli sanoi nimekseen Amethyst. Minulle se kuulosti "oudolta" ja  kysyinkin, mikä enkelitaso oli hänen? Olen oppinut arkkienkeleistä ja enkeleistä ja heidän tasoistaan sen verran, että tiedän heitä olevan melko monta, vaikka pyhissä kirjoissa mainitaan ainoastaan muutama. Joskus vuosia sitten luin Diana Cooperin kirjan arkkienkeleistä ja se kyllä kosketti syvästi. Siitä kirjasta nousi hyvä värähtely.
Tämä enkeli kertoi, että ikävä kyllä monet enkelikirjat eivät ole niin hyvin kirjoitettu ja niissä on sellaista tietoa, joka ei ole paikkansapitävää. zadkiel-1.jpg


Amethyst oli tämän enkelin arkkienkelitaso, ja hän edusti sen värähtelyä. (Tarkistin myöhemmin ja hän oli monen tiedon mukaan arkkienkeli Zadkielin "puoliso")

Hän kertoi, että arkkienkeleitä on seitsemän ja kukin edustaa omanlaistaan värähtelyään. He voivat ilmentää sekä maskuliinista taikka feminiinistä energiaa, mutta mitään kaksoisliekkiromantiikkaa heihin ei liity, vaikka niin annetaankin joissain kirjoissa ymmärtää. Näistä arkkienkelitasoista voidaan lähettää erilaisiin tehtäviin sanansaattajia taikka lähettiläitä. Itse arkkienkelit eivät voi ilmestyä ihmisille suoraan, sillä heidän värähtelynsä on liian korkeaa ihmiskehoille. Ymmärrän tämän hyvin. He siis lähettävät itsestään miljoonia kipinöitä ihmisten avuksi ja tueksi, mutta itse arkkienkelit ovat korkealla värähteleviä johtajia, joiden apu voimme kyllä pyytää, mutta emme suoraan tavoittaa.

Amethystin lähettiläs kertoi, että ihmiskunnalla ja enkeleillä on pitkä yhteinen historia takanaan. Enkelit tulivat ihmiskunnan avuksi olemaan linkkinä Jumalalliseen energiaan, Jumalaan. He toimivat tasolla, jossa ei ole mitään negatiivista ja tekevät yhteistyötä Äitimaan kanssa, sopimuksen mukaisesti. Hän kertoi, että on hyvin ymmärrettävää, että ihmisiä niin kovin kiinnostaa juuri tänä aikana enkelit. Se on ihmiskunnan muistissa oleva tieto, joka ohjaa ihmisiä enkelten yhteyteen ja sitä kautta Jumalalliseen ohjauks

een. Hän kuitenkin varoitti sellaisesta tiedosta, joka tekee enkeleistä liian ihmismäisiä ja alentaa heidät tälle konkreettiselle värähtelytasolle. Se ei suinkaan ole se suunta, johon ihmiskunnan tulee pyrkiä, vaan enkelit tulisi nähdä ja kohdata kunnioittavasti, sillä he ovat korkeita valo-olentoja. Ihmiskunnan muistissa on myös ne ajanjaksot, jolloin enkelit olivat johdattamassa sieluja kohti Korkeinta ja tänä aikana he ovat hyvin aktiivisia, sillä ihmistietoisuude

n värähtely on laskenut huomattavasti.
Tänä aikana pyrimme jälleen kohti korkeampaa ja siksipä niin monet etsivät polkua enkelten kautta ja heidän apunsa on kaikille lähellä. He auttavat ja ohjaavat, Jumalallisen suunnitelman mukaisesti. He eivät voi auttaa ihmissieluja sellaisissa toiveissa tai pyrkimyksissä, jotka ovat sielunsuunnitelmaa vastaan, On hyvä muistaa, että enkelit ovat linkkinä JUmalan ja ihmisen välillä. Se on heidän tärkein tehtänsä.

Suojelusenkelit ovat kaikkein lähimpänä jokaista ihmistä. Jokaisella sielulla on ihan ikioma enkelinsä, joka on seurannut samaa sielua jokaisessa elämässä. Hän on siis kaikkein paras ystävä, joka tarkkaan tietää kaikkien elämiemme vaiheet, tarkoitukset, päämäärät ja koetut asiat. Hänen tehtävänsä on myös pitää rakkauden yhteyttä korkeampaan yllä. Onkin siis hyvä pyytää oman suojelusenkellin apua joka päivä. Tueksi ja avuksi ihan pienimpäänkin asiaan.

Enkelit ovat niin kauniita rakkauden ja ilon lähettiläitä. Pyytäkää, niin saatte kaiken avun jokaisena päivänä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Enkelit, suojelusenkelit

Talvipäivän seisaus 21.12.2016

Tiistai 20.12.2016 klo 19:25

Talvipäivän seisaushetki on 21.12. klo 12.44. Suomen aikaa. Se on jälleen sellainen hetki, jolloin voimme kytkeytyä kosmisiin, korkeisiin energioihin, joita planeettamme vastaanottaa hetken portaalin avautuessa. Jokainen sielu voi olla korkeamman energian vastaanotin, kukin värähtelynsä mukaisesti. Siksipä tämän päivän eteen on hyvä valmistautua. 
Ylhäältä tuleva voima läpäisee meidän värähtelymme ja laittaa sen mukaisesti liikkeelle energiat omassa elämässämme. Me voimme työskennellä sen hetken parhaaksi tiedostamalla tulevan ja omistautumalla sille parhaalla mahdollisella tavalla.
Tähän seisaushetkeen olen vastaanottanut teemaksi Ajan. Aika sitoo meidät kaikki konkreettiseen maailmaan ja 3Dhen. Meidän ihmisten taajuudella aika on lineaarinen ja voimme tarkastella sitä menneen ja tulevankin suuntaan.
Tämän seisaushetken teemaa voi lähestyä miettimällä, mitä menneisyys on minulle opettanut. Mitä oman elämäni ratkaisut ovat minulle tuoneet, mihin minut tässä hetkessä asettaneet. Samoin voi olla hyvä miettiä, mitä viime ajan ratkaisuni tuovat tulevaani. Syy-seuraus inventaarion hetki. Tämä työ on hyvä tehdä ennen h-hetkeä, mutta voi olla mielekästä jatkaa samaa pohdintaa myös muutaman päivän seisauksesta. 
H-hetkellä tietenkin hiljentyminen ja mahdollisimman puhdas, tyyni tila itsessäsi. Hengityksen seuraaminen ja vain itsensä avaaminen ovat hyvä hetken aloitus. Voi tietenkin mielessään pyytää apua, jos omat pohdinnat ovat siihen valmistaneet. Apua esimerkiksi joidenkin esteiden voittamiseen taikka apua niihin värähtelyihin, jotka on itsessään tiedostanut henkisen polun esteeksi. Sitten vain irtipäästäminen ajatuksen tasolla kaikista pyynnöistä ja pelkkä oleminen hetken tilassa. Parhaimmillaan tuolla pyhällä hetkellä voi saavuttaa ajan yli menevän tilan, jossa on mahdollisuus luoda oma tulevaisuus ikään kuin uusiksi. Jos omat oppiläksyt ovat suurin piirtein ymmärretty ja sisimmässä on suuri tahto kulkea Valon polkua aina vain sitoutuneempana ja yhä tiiviimmin se ajatus omassa sielussa, omassa arjessa, voi seisaushetkellä saavuttaa tilan, jossa mennyt muokkautuu uusiksi, oman kehityksen kautta.
Puhtaan Kosmisen Valon sisään hengittäminen, avautuminen yhä korkeammalle ja yhä laajemmalle.
Talvipäivän seisaus, kiitos!

Kommentoi kirjoitusta.

Eteenpäin vaikka liukkaalla jäällä

Tiistai 20.12.2016 klo 18:59

Tämänpäivän etappi oli Giellajohkasta Nordkappiin. Kilometrejä vaivaiset kolmesataa, mutta tunteina kuusi. Peilijääteitä ja vastaantulevia rekkoja.. Jälleen kerran, kiitos tosi hyvälle kuskille ja suojaukselle.

Viime yön olimme ihanan rauhallisessa mökissä, joen rannalla, lähellä Garigasniemeä ja rajaa. Yön aikana koeteltiin taas sitä herkkyyttäni ja vahvuutta yhtä hyvin. Koska olimme Valon asialla ja tarkoitus oli sen mukainen, testejäkin aina silloin tulee. Paaston aikana oma herkyys lisääntyy ja läsnäolo muutaman paastopäivän jälkeen on pieniä yksityiskohtia myöten vahvaa. Yöllä heräsin siihen, miten huoneen ovi avautui ja jäin katsomaan, miten tumma hahmo astui sisään ja samantien ulos. Samalla hän jätti viestin, että toisella puolella maapalloa olevalla tyttärellä oli jokin hätä.. Kuulostelin itseäni ja ymmärsin, että oli opetustilanne ja siinä katsottiin, miten reagoin. En reagoinut, vaan rukoilin ja pyysin lisäsuojaa loppuyöksi. Aamulla tarkistin kuitenkin, että tyttärellä oli asiat ok. 

Tuon kaltaisia "hyökkäyksiä" voi tulla herkille ihmisille, jotka aistivat näkymätöntä. Joskus ne oikeasti ovat oppitilanteita, jotka Yläkerta sallii, mutta joskus ikävät negatiiviset hahmot pääsevät ns. hyökkäämään tarkoituksenaan pelotella taikka heikentää suojausta. Olen onneksi omien kokemusteni kautta voinut ymmärtää, auttaa ja antaa ohjeita monille muillekin, jotka ovat tällaisista kärsineet. Monessa tapauksessa on kyseessä olleet lapset ja vanhemmat ovat olleet ihan hukassa, miten auttaa. Paras tapa on heti kutsua Valoa avuksi, reippaasti käskeä ylimääräiset pois omasta kentästä tai jostain tilasta. Eli ihan käytännön tasolla voi mielessään tai ääneen sanoa: Jumalan/ Kristuksen/Valon/Buddhan nimeen käsken kaikkiea ylimääräistä tai negatiivista poistumaan tästä tilasta!  Tiedän, että jotkut lapset pyytävät  omaa enkeliään viemään pahan pois. Sekin toimii. Täytyy vain olla uskoa ja luottamusta Valoon ja sen voimaan ja sen puoleen täytyy vapaan tahdon mukaisesti muistaa kääntyä. Luottamus lisääntyy hiljalleen ja oma kokemus tuo varmuutta.

Nordkappin matka oli kyllä luottamuksen testaamista lähes jokaisessa jäisessä mutkassa, missä tuntui, että auto alkoi luistella ihan omaan tahtiinsa. Vaikka vauhti oli n. 50-60km tunnissa, ei välillä silläkään ollut merkitystä, sillä peilijää yritti viedä mennessään.
Maisemat olivat matkan varrella karun kauniit ja niitä ihastelimme jatkuvasti. Tuimalle merenrantatielle kun saavuimme, ihan auton sisälle saakka aisti pauhaavan meren voiman. Mykistävää ja sydäntä avaavaa. Miten niin pieni onkaan ihminen. Täysin luonnon armoilla. Tänäänkään ei olisi tarvinnut kuin liukkauden ja kovan tuulen lisäksi lumisade ja uskoisin, että matkamme olisi tyssännyt siihen. Ei voinut kuin luottaa siihen, että jos meidät ohjataan tänne, myös suojaus pelaa ja pääsemme täysin turvassa perille ja sieltä vielä poiskin.

Myrskypuuskat ja sade yltyivät, kun saavuimme Nordkappin saarelle seitsemän kilometrin tunnelimatkan jälkeen. Välillä ylhäällä vuoristossa oli kokemus, miten tuuli oikeasti yritti tarttua autoomme kaikella voimallaan ja paiskata kallioihin ja kiviin. Tämä matka ei todellakaan ollut mikään kyselymatka, niin kuin yleensä. Keskittyminen oli suunnattu karun kauniiseen luontoon ja tiellä pysymiseen. 

Gjesvarissa oli majapaikkamme ja saavuimme sinne jo varhain iltapäivällä. Koko matkan oli ollut hämärää, pientä takanamme hohtavaa valonkajoa lukuunottamatta. Puolikuu kyllä valaisi välillä tunturi ja vuorimaisemaa, mutta sekin antoi oudon mystisen leimansa ympäröivälle maailmalle. Tuuli vinkuu nyt mökissämme, joka on lähes suoraan meren yläpuolella. Tarkkaan ei asiaa voinut tarkistaa, sillä pimeys ja sade eivät suo hyvää näkyvyyttä. Ehkäpä aamupäivä tuo asiaan selvyyttä, jos mökistä poistuminen kuuluu seisauspäivän ohjelmaan. Se selvinnee illan healingin aikana. Tarkempaa ohjelmaa huomiselle ei ole annettu, vain tieto että päivä on meditaatiopäivä, jolloin taajuuksien säätämistä on tiedossa. Sitä odotellessa, myös teille kaikille hyvää talvipäivän seisaushetkeä. 

Kommentoi kirjoitusta.

Matkalla pohjoiseen ;)

Maanantai 19.12.2016 klo 10:27

Tänä aamuna perjantaina alkanut matkamme suuntautuu oikeasti pohjoiseen. Inari on tämän päivän "työkohde"  ja sieltä on tarkoitus suunnata yöksi Kaamaselle. Suomussalmi jäi ja samoin ystävän ihana, lämmin koti. 
Yhdeksältä aamulla on neljä astetta pakkasta, mutta taivaalta tulee vettä! Luvassa siis haastavat keliolosuhteet ja Yläkerran suojaukseen luottaminen. Luminen, sadunomainen maisema ympäröi meitä ja sen kauneus tuo onneksi omalta osaltaan tyyneyttä ja suojeluksen tuntua. 

Suomussalmella retkeilimme muutamana päivänä. Ensimmäiseksi kävimme pienen patikointimatkan päässä olevalla Hepokönkään putouksella. Suomen korkein, 24m, luki kyltissä. Potous oli toki suurimmaksi osaksi nyt jään peitossa, mutta hentoinen kuohu kuului ja vesi virtasi alla olevaan kanjoniin, missä tummat pyörteet ottivat sen vastaan.
 
Hiljennyin hetkeksi vastarannalla. Paikka oli muinainen pyhä, jo ammoin positiivisena portaalina suojeltu. Yllätys oli suuri, sillä paikkaa suojeltiin edelleen! Oikeasti se on harvinaista tässä ajassa, sillä niin monet haltijat ja luonnonhenget ovat joutuneet jättämään pyhät paikkansa ja oman ulottuvuutensa. Kaikki tämä sähkösaaste, säteily ja rakkaat nettiyhteytemme ovat suurimpana syynä siihen, että luonnonhenkien on paettava. Heidän herkkä värähtelynsä ei kestä meidän hajottavaa, jokapaikan kattavaa haitallisen säteilyn verkkoamme. Se on hyvin surullista. Ensimmäiset merkit siitä itse huomasin vielä Vaasassa asuessani. Silloisessa asuinympäristössäni oli muutama ikimetsä ja onneksi toinen niistä oli jo suojeltu. Kuitenkin asutuksen ja mastojen levitessä kaupungista yhä laajemmalle kaksituhatta luvun alkupuolella, sain kokemusta siitä, että luonnonhenget alkoivat siirtyä portaaliensa kautta pois täältä. Usein rinnakkaisiin maailmoihin, joissa vielä on positiivinen värähtely. Keijut, haltijat, deevat ym. ovat sanoneet hyvästi Äitimaalle, pakon edessä. 

Hepokönkään suojelija oli korkea, voimakas paikan haltija. Hän kattoi omalla olemuksellaan koko laajan alueen ja näin ylläpiti ja suojasi edelleen tuota kaunista ja pyhää paikkaa. Paikan nimi oli vaihtunut satoja vuosia sitten ja tuo haltija kertoi, että aiemmin paikan nimi oli ollut rumempi ja pelottavampi. Kun ihmettelin tätä, haltija kertoi, että ennen pelottavat nimet olivat joidenkin pyhien portaalien suojauksena, sillä tavallisten ihmisten ei ollut hyvä, eikä sallittua vierailla niissä. Uhkaava ja pelkoa herättävä nimi piti kyllä Korkeinta pelkäävän kansan poissa noista paikoista. Kun taas paikan nimet, joihin liittyi esim. Pyhä- alku tai loppuliite, olivat sellaisia, joissa tavallisen kansan olikin hyvä käydä vierailulla ja tankkaamassa itseensä korkeampaa energiaa. Näiden "käänteisten" pyhien paikkojen sisältämä informaatio ja portaaleissa virtaavan energian taajuus oli sellaista, jota vain harvat, tietoiset sielut kykenivät vastaanottamaan ja kestämään. Hepoköngäs oli ollut tuollainen suuri portaali ja kantoi edelleen korkeaa positiivista värähtelyä ja näin ylläpiti tasapainoa Äitimaan hyväksi. 
Haltija kiitti huomiostani ja pyysi välittämään ystävälleni viestin, että tämä kävisi silloin tällöin rukoilemassa tässä paikassa. Näin haltijakin saisi apua paikan värähtelyn ylläpitämiseen. 
Ymmärsimme hyvin, että tämänkin paikan pyhyys oli katoamassa, sillä samaan aikaan meidänkin kanssamme oli paikalla iloinen seurue, pulloineen ja mataline energioineen. Pyhät paikat saastuvat hiljalleen, mitä enemmän niitä tuodaan kaiken kansan ulottuville, ja turismin kautta rahan valtaan. Mutta onneksi tätä paikkaa vielä suojeli suuri tietoisuus, joka kertoi työnsä siellä vielä jatkuvan. Kiitos siitä!

Seuraavana päivänä tuli kutsu vierailla todella muinaisessa paikassa, keskellä järveä. Suomussalmen Kirkkosaari on tutkimusten mukaan yksi Suomen vanhimpia asuinpaikkoja, kivikaudelta saakka olevine todisteineen. Saari kutsui siksi, että myös se säteili ja siitäkin nousi energiapyörre korkeuksiin, vaikkakin hyvin heikkona.

Vedimme niskaan kunnon vermeet ja tuhdit kelkkailusaappaat ja lähdimme römpimään jäätä pitkin kohti Suomussalmen "avalonia". Tuo nimi tuli minulle mieleen, sillä saari oli hentoisen usvan peitossa ja sen ympärillä hohti auringon hennot, vaaleanpunaiset väreilyt. Kaamosta kauneimmillaan, sydäntä sykähdyttävästi. Mitä lähemmäksi pääsimme, sitä voimakkaammin aistin paikan erityisen energian. Rantametsikössä tunnistin muinaisen hautapaikan ja muutaman harhailijan.  Ystävämme kertoi, että paikka oli ollut myös muinainen hautapaikka ja saareen liittyi monia tarinoita. Saaren historia ja asutuksen alku oli radiohiiliajoitettu n. 6000eKr. Paljon siis oli tallentunut tuohon maaperään. 

Lähdimme lumikinoksissa ponnistellen saaren sisäosiin etsimään portaalin sijaintipaikkaa. Oikeasti portaali oli koko saaren kokoinen, mutta keskikohta oli se, jota nyt yritimme paikantaa. Löytyihän se ja se osoittautui ns. kaksoiskierteiseksi portaaliksi. Kirkkosaaren vortex oli ulkoreunoiltaan maasta ylöspäin nouseva ja sisin pyörre tuli ylhäältä alaspäin.  Virtaus oli kuitenkin jo hyvin heikko ja tuhoava energia oli ottamassa sitä valtaansa. Surullisin mielin kohtasimme tilanteen ja Yläkerran ohjaus oli sulkea portaali. Kiitimme Äitimaata, Patrick sai toimeksiannon ja niin portaali vetäytyi lopullisesti. Tämä on sellaista työtä, joka ei ilahduta ollenkaan. Negatiiviset olennot, vierailijatkin, ovat hiljalleen valtaamassa luonnonhenkien portaaleja, liikkuakseen tasoilta toiselle. Koska negatiivinen ei itse kykene luomaan, se hyödyntää positiivisten olentojen luomuksia. Tällainen sulkemistyö estää ainakin vierailijoiden kulkemisen portaalien kautta ja samalla se estää negatiivisen energian ja olentojen nousemisen Äitimaan kätketyistä kerroksista. 

Saaren hautakummulla oli muutama eksynyt sielu meitä edelleen odottamassa ja he saivat avun eteenpäin siirtymisessä. Juuri kun Patrick oli lopettelemassa työtään ja sulkemassa Valoporttia, huomasin, että hänen edessään oli kaunis, loistava sielu. Oma sydänkeskus reagoi voimakkaasti, kunnioituksesta ja myötätunnosta. En tahtonut sekaantua asiaan, vaan sanoin Patrickille, että ottaisi vastaan tuon ihanan sielun viestin ja auttaisi myös häntä. Lopulta Valo-olento siirtyi portin kautta Valotasoille. Jaoimme saamamme infon ja totesimme kumpikin, miten sydämeen käyvä oli tuo kohtaaminen ollut. Tämä sielu oli uhrannut itsensä jo kuuden tuhannen maan vuoden ajan ja ylläpitänyt tuon saaren värähtelyä sekä suojellut muinaista pyhää portaalia. Sielu oli kuitenkin jäänyt ikään kuin paikan vangiksi, eikä enää omin voimin olisi sieltä ehkä pystynyt poistumaan. Tämän korkean tähtitietoisuuden työ oli venynyt liian pitkäksi ja oma säteliy ja voima olisi aikanaan loppunut. Mutta pyhä lupaus auttaa Äitimaata oli pitänyt sen kiinni tehtävässään. Siltikin, kenenkään ei ole tarkoitus uhrata itseään lopullisesti, vaan palata takaisin omaan Korkeimpaansa. 

Tarpominen takaisen saaresta oli hiljaista ja taakse katsoessani saari oli ikään kuin sammunut. Siihen vaikutelmaan kyllä toi tuntemuksensa auringon vähäiset, viimeiset säteet ja yhä tiivistyvä usva tuon suuren järven yllä. Vaikka tehtävämme ei ollutkaan niin iloinen kuin eilen, kiitollisuus oli silti sydämessä, kun pääsimme takaisin majapaikkaamme. Yläkerran ohjauksessa toimiminen on aina kiitollista, olipa työ mikä tahansa. 

Iltasella ahtauduimme sankan joukon kanssa paikalliseen kirkkoon, missä kauneimmat joululaulut kaikuivat. Kirkko oli melko uusi eikä niin sydäntä sykähdyttävä kuin monet vanhemmat kirkot, jotka ovat enemmän minua lähellä. Mutta vilpitön into ja ihmismäärä kertoi tämänkin kirkon tarpeellisuudesta. 

Kuusamo on nyt edessämme ja neljäs/viides paastopäivä vaatii pakollisen pysähdyksen ja vessassa käynnin. Tähän mennessä paastomme on mennyt loistavan hyvin. Ei päänsärkyjä eikä huonoa oloa. Ehkäpä saavutettu, oikea motivaatio on auttanut jälleen. Kuusamosta auton nokka suuntaa kohti Kemijärveä ja Inaria. Tehtävät jatkuvat ja muuttuvat, maisema sen sijaan on näyttänyt viimeiset tunnit samalta, pelkkää valkoista metsää :) 

Kommentoi kirjoitusta.

Kolme luopumisen porttia

Torstai 1.12.2016 klo 20:00

Hengen polulla kulkevan kokelaan on kuljettava kolmen luopumisen portin kautta. Kun oma henkinen kehitys etenee eli totuus on löytynyt, tieto karttunut ja työkalut omaan työhön hankittu, alkaakin se varsinainen työ oman sielun kehittämiseksi. Jokaisen sielun kaipaus on takaisin omaan Jumalkipinään ja Valon alkulähteeseen.

1. POLKU. Valinnan portti  Kun etsijä on löytänyt viisauden polun ja saanut siitä tarvittavan määrän tietoa sekä opastusta, miten käydä sitä eteenpäin, hän joutuu jossain vaiheessa portille, missä on lopullisen valinnan paikka. On tehtävä tietoinen päätös kulkea tuota Valon polkua. Se on sitoumisen ja työn hyväksymisen kohta jokaisen kokelaan elämässä. On aika luopua kaikista tekosyistä, miksi todellinen työ itsen kanssa ei olisi vielä mahdollinen. Pysyvä valinta kulkea polkua ja tehdä kaikki sen vaatima työ. 

2. TOTUUS. Totuuden portti  Tämä portti vei kaiken syvälle omaan arkeen. On aika luopua asioista, ihmisistä ja ohjelmoinneista, jotka eivät tue omaa totuutta. Sen kautta kulkeminen haastaa katsomaan kaikkea rehellisesti ja rohkeasti ja päästämään irti vanhasta, joka sitoo paikoilleen. Kokelas elää arjessaan oppimaansa totuutta, eikä enää tee kompromisseja muiden tähden. 

3.ELÄMÄ. Tahdon portti Tästä portista ken kulkee, luopuu omasta vapaasta tahdostaan ja luovuttaa sen Jumalalle. Kokelas elää syvästi todeksi kaikkea oppimaansa eikä enää palaile maailman turhamaisiin houkutuksiin. Se voi olla suuren onnen ja ilon portti, sillä on jo tullut syvä ymmärrys siitä, että omat halut vievät usein vain vääriin valintoihin ja pitkille harharetkille. Kokelas saavuttaa tässä kohdin suuren rauhan ja pysyvän turvallisuuden, joka perustuu Jumalliseen ohjaukseen. Viimeinen portti voi olla jo helpompi kuin kaksi ensimmäistä, sillä polun kulkija on jo luopunut lähes kaikesta turhasta maallisesta taakasta. 

Kahden ensimmäisen portin kohdalla on usein monia kompasteluita ja niiden läpäisemiseen voi kulua vuosia aikaa. Vanha, tuttu ja kollektiivinen malli vielä houkuttaa ja aika ajoin voi kokelas palata katsomaan, josko siellä sittenkin olisi jotain, mistä vielä pitää kiinni. Sitoutuminen omaan työhön voi tuntua liian haastavalta ja raskaalta, mutta ajan kanssa siitä voi tulla elämäntapa. Vaikeat luopumiset voivat kuulua kuvaan, mutta usein kuitenkin riittää, että päästää irti vain vanhoista ohjelmoinneista ja ajatusmalleista, jotka sitovat tiukkoihin yleisiin raameihin. Kokelas työstää monia konkreettisia tilanteita, milloin on tehtävä se valinta oman sielun hyväksi eikä niin kuin `kaikki muut`tekevät. 

Viimeinen portti voi monesti suorastaan vetää puoleensa, vaikka usein nouseekin syviä pelkoja itsensä/yksilöllisyytensä menettämisestä. Portista kulkeminen edellyttää syvää ymmärrystä, että Jumalallinen ohjaus ja tahto ei ole sama asia kuin omat halut. Portilla kipuilu voi viedä paljonkin aikaa, mutta lopulta on helpotus päästää irti ja antaa kaikki Yläkertaan. Pysyvä turva ja rauha on vihdoin löytynyt. Silloin ei enää tarvitse miettiä, mikä olisi seuraava askel, eikä tulevaisuuttakaan ole tarvetta varmistella. On vain kysyttävä neuvoa Ylhäältä ja seurattava saatuja Jumalallisia ohjeita. Pieniä testejä ja haasteita kuuluu tämänkin portin läpi kulkeneen elämään, mutta mikään ei enää horjuta luottamusta Yläkertaan. Jumalallinen virta vie koko ajan eteenpäin ja oppiminen jatkuu. Kiitollisuudella ja ilolla. 

Kommentoi kirjoitusta.

Ajatuksia ulottuvuuksista ja virtauksista

Perjantai 25.11.2016

Jälleen tien päällä. Lueskelin aikani kuluksi pitkästä aikaa eri kanavaointeja tästä ajasta. Monet kanavoijat julkaisevat esimerkiksi kuukausittaista raporttia ja kertovat energiamuutoksista ja muusta... 
Paljon tässä ajassa puhutaan siitä, miten ylösnousuaalto kiihtyy ja kaikki tässä ajassa palvelee sitä. Olen hyvin samaa mieltä siitä, että todellakin viime kuukaudet ovat olleet hurjia energia-aaltojen huuhtoessa maaplaneettaamme ja aurinkokuntaa. Galaksimme keskus lähettää lähes jatkuvaa impulssia, joka on hyvin hienoa valon värähtelyä. Se voi saapua meidän planeetallemme ihan konkreettisena fotoniaaltona, joita voimakkaat auringonpurkaukset voivat olla. Energian lakien mukaisesti kaikki hienompi energia läpäisee karkeamman ja ravistaa siinä olevan energian liikkeelle. 
Eli se, mitä on, värähtelytasolla ja fyysisestikin, lähtee liikkeelle ja siihen me reagoimme. Siksi nuo planeettaamme huuhtovat aallot todellakin voivat palvella muutostamme, mutta korkeamman värähtelyn saavuttamiseksi täytyy vapautua matalammasta, varsinkin kun kurkotamme tuohon huikeaan rakkauden ulottuvuuteen 5D. Vaikka korkeampi energia muuttaakin planeettaamme, ei se automaattisesti tarkoita sitä, että mitään tekemättä vapaudumme/muunnamme omassa kentässämme kaiken alemman. Meidän kaikkien on tehtävä valinta työskennellä sen korkeamman energian kanssa.

Koska monissa kirjoituksissa/kanavoinneissa puhutaan tuosta ulottuvuudesta paljon, tahdoinkin kysyä omilta Plejadilaisilta ystäviltäni, mitä tuo 5D oikeastaan tarkoittaa, ja miten se saavutetaan? Ja palveleeko kaikki valinnat ja tapahtumat maaplaneetallamme sitä.. 

Jos hetkeksi vielä palataan siihen ajatukseen, mitä ihmiskunnalle on kautta aikojen eri korkeiden mestareiden kautta on yritetty opettaa. Vapaan tahdon planeetalla on kyse siis valinnoista, ihan jokapäiväisessä elämässämmekin. Valintamme mukaan lisäämme omaan värähtelyymme joko elämää ylläpitävää energiaa, taikka sitä meissä Valoa syövää/tuhoavaa energiaa. Sama asia voidaan ilmaista myös niin, että otammeko kenttäämme valon vai pimeyden, positiivisen vai negatiivisen omissa valinnoisamme, toimissamme, ajatuksissamme tai tunteissamme. Pyhät kirjoitukset, mestarit ja sivilisaatiot myös ohjaavat turvaamaan Korkeampaan Voimaan, Jumalaan, Suureen Henkeen jne. niistä ikävistä energioista vapautuaksemme.
Sielumme on energiakooste, värähtelykokonaisuus, jossa on "muistissa" myös aikaisempien elämien aikana keräämämme energia, joka taas koostuu niiden elämien aikana tekemistämme valinnoista. Kun pyrimme eroon kaikesta matalammasta energiasta kentässämme, meidän on tunnistettava ja hyväksyttävä se itsessämme. Ja pyhien opetusten mukaan voimme valita Valon korkean avun tuohon työhön. Ihmisten ylpeys, omahyväisyys ja laiskuus palvelevat enemmän sitä voimaa, joka ylläpitää meissä olevaa alempaa energiaa ja koemme omavoimaisuutta kaikessa. Nöyryys on aina ollut hengenpolun kulkijoiden ensimmäinen koetinkivi, mutta se voi olla myös ensimmäinen askel. Kun tunnustamme, ettemme voi selviytyä ilman korkeaa apua, voimme ottaa sen ensimmäisen askelen. Näin voimme alkaa työskennellä korkeampien taajuuksien kanssa ja lopulta vapautua meitä 3Dhen (ihmiskunnan aika/tila ulottuuvuus, arkipäiväinen elämä) sitovista ohjelmoinneista, malleista, tunteista ja ajatuksista. Me voimme siis itse päättää ja valita suuntamme ja luoda uutta ja korkeampaa energian muuntamisen avulla. Tässä työssä nöyrä avun pyytäminen voi viedä nopeastikin eteenpäin. Samalla kun olemme hereillä/tässä hetkessä itsemme kanssa, opimme itsestämme ja niistä käytösmalleista, jotka tuota matalampaa meissä ylläpitävät ja lisäävät. 

Eli, kun kurkotamme 5D:hen, mikä on rakkauden ja luovuuden ulottuvuus, meidän on kuljettava sinne 4Dn kautta, eli astraalitason, tunteiden ja ajatusten puhdistamisen kautta. Monet meistä kyllä liikkuvat kolmessa ulottuvuudessa, mutta uskon kyllä, että puhtaan, pyyteettömän rakkauden ulottuvuuden lopullinen saavuttaminen on vielä hyvin kaukana.
5D, korkean Valon, enkelten ja rakkauden maailma raottuu varmastikin monelle vilpittömälle etsijälle, mutta kollektiivin tasolla siihen emme vielä yllä. Sitä estävät juuri sen matalamman energian ylläpitäminen maaplaneetalla.
Pahuus, pimeys negatiivinen energia ja valitseminen ei palvele ylösnousua, vaan se selkeä valinta, ettei enää lisää sitä yksilön ja kollektiivin tasolla. Tämä ei tarkoita pahuuden tai muiden valintojen tuomitsemista, vaan viisautta ja vastuuta siitä, mitä valintoja tekee itse. Se ei tarkoita myöskään sitä, että katsomme kaikkea välinpitämättömästi, kuin millään valinnoilla ei olisi mitään merkitystä. Se on ainoastaan sitä, että otamme vastuun vain omasta värähtelystämme ja katsomme niin sanotusti omaan reppuumme joka tilanteessa. Energia, värähtely ei valehtele, vaikka miten itse voisimmekin valehdella itsellemme ja toisillemme. Eli arjen tasolla, jos ympäröivässä maailmassa kohtaat vääryyttä, pahoja tekoja, voit muuntaa värähtelyä siltä osin vain puhdistamalla ne omat matalammat tunteesi ja ajatuksesi, mitä tuo tilanne esille nostaa. Sitten, kun oma värähtelysi on tarpeeksi korkea, voit saada suurempaa kokonaiskuvaa tapahtumista ja sitä kautta lisätä omaa ymmärrystäsi ja laajentua kohti pyyteetöntä rakkautta, jokaisen kohdalla.

5D on sellainen tietoisuuden taso, jossa kaikki koetaan rakkauden kautta, vaikka olisimmekin fyysisessä kehossa. Kaikki matalampi värähtely on silloin jo pois puhdistettu, negatiivisia tunteita tai ajatuksia ole enää kentässä. Sillä tasolla ymmärtää, että luomme energialla eli sillä, mitä olemme ja miten luomisemme/valintojemme seuraus ilmenee. Rakkaus ja luovuus ja niiden ilmentäminen palvelevat kokonaisuutta. Valon auttajamme ovat tässä ulottuvuudessa, esimerkiksi enkelit sekä myös ei-fyysisessä muodossa olevat tähtitietoisuudet. Saadaksemme tässä ja nyt apua ja opastusta tuolta korkeammalta tasolta, meidän kuuluu pyytää sitä, vapaan tahdon lakien mukaisesti. 

Seppo Ilkka on ollut minun suosikkiajattelijani jo monien vuosien ajan. Hänen kirjoituksissaan ja artikkeleissaan, mm. MInä Olen lehdessä, voin lähes poikkeuksetta tavoittaa pyhän totuudet ja oivallukse, jotka hän niin hyvin ja avaavasti pukee sanoiksi. 
Ehkäpä sieltä avautuu jotain syvempää, jota minä en osaa välittää, sillä jokainenhan puhuu oman tietoisuutensa ja henkisen ymmärryksensä sekä reppunsa kautta.
Tässä linkki hänen teksteihinsä.  Uusi säde

Kommentoi kirjoitusta.

Astroa pitkästä aikaa

Maanantai 14.11.2016 klo 19:17

Tänä superkuun päivänä ollaan onnistuneesti jo illassa ja moni on edelleen hengissä. Mikä ionaihe ja helpotus, sillä energiat olivat/ovat hyvin intensiiviset ja vahvat. En ole vuosiin valvonut täyden kuun aikana, mutta viime yöt ovat olleet levottomia ja paljon on tullut keskiyön infoa. Lyhyiden yöunien jälkeen keho etsii tasapainoa ja puhtautta ja on vaatinut pienoisia ponnisteluja, että on jaksanut saada sen liikkeelle ja pysymään vaikkapa hyvässä syömisessä, mielihalujen sijasta. Mutta, jos nyt kaiken astraalienergian keskellä jaksaa olla vahva, voi olla varma, että kerää sitä vahvuutta tulevaakin varten. 

Astraalienergiat ovat aina kovasti aktviisia kuun ollessa lähellä maata, pyöreänä ja täytenä. Tilastotkin kertovat ikävä kyllä samaa, mutta hienoa on se, että puhdistamalla itsestään tuota alempaa värähtelyä, jää omassa kentässä tarttumapinta vähäiseksi. 

Muitakin voimavirtoja on tällä hetkellä liikkeellä ja niistä kertoo tässä Sarah Varcas, minun suosikkiastrologini/näkijäni tällä hetkellä..edelleenkin. Koen, että niin monet muut jauhavat samaa, vanhoja hienoja ylösnousemuskirjoituksia, oireita ja viittä deetä.. vuodesta toiseen, ja vuosikymmenestä toiseen. Ehkäpä tuo kollektiivin energia ja muisti ovat se "tiedon" lähde monelle, jotka eivät sen värähtelyä ylitä. Se selittäisi sen, että samat sanat toistuvat monien plogauksissa, mutta oikeasti asia jää löyhäksi ja samaksi, jota jo kakstuhatta luvun alussa toisteltiin. Mene tiedä, mutta Varcas siis on minun suosikkini, koska koen ja tunnen, että hän tuo uutta tähän aikaan, joka on eri kuin kymmenen aikaa sitten. Ja parasta, että hän ottaa usein laajemman näkökulman kuin henk.koht tunteet ja toiveet...

Nythän on aika siirtyä omasta navasta Äitimaan ja vastuun suuntaan. Sanoista teoiksi, ryhtymällä itse muutokseksi..

Tässä siis astroa a`la Varcas. 

MARS VESIMIEHESSÄ 9.11.–19.12.2016 
  
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk
9.11.2016 
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine 
  
Olemme taistelukenttä! 
  
Ilmamerkissä Mars energisoi mieltämme ja mentaaliprosessejamme, mikä voi olla hyödyllistä joillekin ja vähemmän hyödyllistä toisille, riippuen siitä miten mielemme toimii! Jos sinulla on taipumusta olla täynnä kiitäviä ajatuksia ja elää päässä, Mars Vesimiehessä saattaa lisätä tätä taipumusta, ja on tärkeää pysyä mahdollisimman tietoisena siitä, miten paljon energiaa panostat mieleen. Jos kuitenkin mielesi kamppailee pysyäkseen matkassa hyvänä päivänä, Marsin saapuminen Vesimieheen voi olla tarvitsemasi piristysruiske! Riippumatta mielesi laadusta, tämä planeettasiirtymä kannustaa meitä innovatiivisempaan ajatteluun ja uudistuneeseen suhteeseen älymme kanssa. 
  
Uranus, Vesimiehen hallitsija, on edelleen kietoutunut Erisiin Oinaassa, mikä nostaa myrskyn. Kun Mars siirtyy Uranus-maailmaan ja Uranus kulkee Marsin hallitsemassa Oinaassa, nämä kaksi voimapesäplaneettaa yhdistävät voimat herättämään meidät ja pitämään liikkeessä, pidämme siitä tai emme! Mars Vesimiehessä vaatii, että toimimme kokonaisuuden intressien mukaan, ei oman itsen. Se vaatii jäänkylmää kiintymättömyyttä henkilökohtaisissa kiinnostuksissa ja halukkuutta luopua välittömästä henkilökohtaisesta tyydytyksestä suuremman hyvän vuoksi. Silloin kun sodan jumala kulkee veljeyden ja sisaruuden merkissä, taistelu koskee lahjomattomuutta. Se vaatii seisomaan tiukasti omassa totuudessamme, rohkeaa sydäntä joka ei pelkää katsoa täysin avoimin silmin, ja huomiota pyhään ytimeen kaikissa olennoissa, jotka ansaitsevat rohkean ja uskaliaan rakkauden. 
  
Vesimiehen ihanne, tasa-arvoinen maailma, jossa kaikkia kohdellaan sillä kunnioituksella, jota elämä ansaitsee, on kaukana monien ihmisen kokemuksista. Viha ja panettelu joka perustuu sukupuoleen, rotuun, uskontoon, seksuaalisuuteen, kykyyn ja muihin tekijöihin, rehottaa ympäri maapalloa, ja huolimatta sinnikkäistä ponnisteluista tarttua tähän ongelmaan, on monia, jotka pyrkivät jatkamaan epätasa-arvoa herpaantumattomalla vihatulvalla. On helppoa tuntea pakahtuvansa niin pahansuovan jyrkkyyden edessä. Ja kuitenkin Mars Vesimiehessä toimii tiennäyttäjänä, joka hakkaa Vesimiehen ajan ovea ja vaatii sitä avaamaan välittömästi! Sitä emme ehkä käsitä, että olemme jo oven toisella puolella ja voimme vetää koska tahansa sivuun salvat ja heittää oven auki päästäen auringonvaloa sisään. 
  
Uusi aika syntyy meidän kauttamme, emme astu siihen. Meidän ei täydy ainoastaan olla se muutos, jonka haluamme nähdä maailmassa, vaan myös nähdä se muutos, jonka haluamme tapahtuvan. Juhli jokaista ponnistusta tarttua epätasa-arvoon ja jokaista ihmistä, joka pyrkii luomaan rauhallisemman, hyväksyvämmän ja myötätuntoisemman maailman. Kiinnitä sama huomio niihin, jotka toimivat kokonaisuuden hyväksi, kuin niihin, jotka vetävät huomiomme puoleensa vähemmän sivistävistä syistä. On tärkeää katsoa elämää kasvoihin ja nähdä, mitä tapahtuu, mutta on yhtä tärkeää havaita sen monet kasvot ja tunnistaa sen paradoksaalisen monisyiset säikeet. 
  
Mars Vesimiehessä joka toimii yhdessä Uranuksen ja Erisin kanssa, muistuttaa meille, että suurin taistelu on usein itsen kanssa – yhtä paljon kuin minkään ulkoisen voiman. Jos huomaamme pakahtuvamme elämän vaatimista muutoksista, ne vahvistavat meitä tulevina viikkoina, lisäävät päättäväisyyttämme ja seisovat rinnallamme, kun murtaudumme omien esteidemme läpi. Jos meillä on vaikeuksia puhua totuuttamme ja puolustaa sitä, minkä tiedämme oikeaksi, ne muistuttavat meille, että henkisen kapinallisen elämä on vaikea ja matkan varrella on monia haasteita. Palkkiot ovat kuitenkin verrattomat, kun pystymme seisomaan omassa totuudessamme ja puhumaan sitä, riippumatta siitä mitä toiset sanovat. Monille tämä on mahdottomuus maailmassa, jossa aitouden seuraamus on yhtä kuin kuolema. Mutta jos näin ei ole meillä, meillä on vastuu puhua niiden puolesta, jotka eivät voi. Antaa rehellisen ilmaisun energiaa siihen kollektiivikeiton sulatuskattilaan, josta me kaikki syömme. 
  
Kun Mars vaihtaa merkkiä nyt, se muistuttaa meille, että mielemme toiminnan tunteminen, vastuun ottaminen itsestämme ja terävän tinkimätön toiminta on perustavanlaatuista etenemiselle tästä eteenpäin. Ilman sitä teemme vain samaa asiaa uudestaan ja uudestaan, saamme samoja vanhoja tuloksia ja mietimme, miksi mikään ei koskaan muutu. Mars Vesimiehessä kertoo meille, että kaikki muuttuu, jos sallimme sen, ja meidän on aika tehdä sama. 
  
Sarah Varcas

2 kommenttia .

Matkalla kotiin 7.11.2016

Maanantai 7.11.2016 klo 13:53

Messujen jälkeen kotimatkalla. Kuulokkeissani soi tänään mm. Raise me upp! 

Messupäivien aikana vaihdoin muutaman sanan viereisen paikan energiahoitajanuorukaisen kanssa mm. musiikista ja sen tärkeydestä. Meillä oli soittolistallamme samoja, parantavia mantroja esim. Snatam Kaurilta. Musiikki on asia, joka yhdistää, kohottaa, saattaa sieluja yhteen ja puhuu ilman sanojakin.. usein sanat ovatkin turhia, varsinkin jos ne eivät ole rakentavia vaan tuhoavia. Itselläni on sellaisia päiviä, jolloin ikään kuin näen puheen ja sen taajuuden. Huomaan silloin, että kenttäni on kuin ärsytyksen/pommituksen alainen, jos kuulen musiikkia tai puhetta, joka on matalataajuista. Ja joskus koulutukseen on kuulunut sekin, että äänet ovat näkyneet värähtelevinä aaltoina, väreinä. 

Viime vuodet on omaa värähtelyä säädetty oikein urakalla. On ollut monenlaisia aikoja, monia haasteitakin tällä matkalla. Kun oma herkkyys on työkalu, se vaatii työstöä, hiomista ja oikealle taajudelle säätöä, eikä se aina ole tälle vastaanottimelle helppoa. Vuosien varrella on ollut monia kipujenkin päiviä, kun keho yrittänyt sopeutua taas uuteen taajuuteen. 
Pahimmat vuodet olivat 90-luvulla, kun olin tähtiauttajien ohjauksessa, usein miten öisin. Aamu"krapulat" olivat joskus tosi pahoja, kun uuden, korkeamman värähtelyn kanssa palasin takaisin kehooni yöllisen koulutuksen jälkeen. Vaikka sain hengitys-, ruoka-, meditaatio- ym. ohjeita, ei keho vain pysynyt mukana eikä helpolla sopeutunut näihin uusiin taajuuksiin. Koska kehomme on niin hidasta värähtelyä, että se näkyy kiinteänä muotona, sen taajuus on todella eri kuin vaikkapa 5D:n värähtely. 
Ruokavaliosta on paljon apua, niin ettei syö mitään sellaista, mikä on matalaa taajuutta. Kaikki kärsinyt "ruoka" on sellaista, mikä heti laskee kehon värähtelyä. Mutta ruokavaliolla ei yksin pysty pitämään kehon värähtelyä korkealla, siihen vaikuttavat myös kaikkien muiden kehojemme taajuus, eli tunteemme, ajatuksemme ja suhtautumisemme kehoon jne.. Kehomme tulisi olla sielumme temppeli, mutta liiankin usein se ainakin minulla on se viimeinen, jota pystyn tai muistan suurella rakkaudella huoltaa. Kuten jo viime blogauksessa kerroin, esim. reissuilla syöminen on yksi tosi haastava juttu.. Mutta minua häiritsevät aika ajoin kovasti myös sähkösaaste, antennit,l oisteputket, puhelimet, tuulettimet jne, jne.. Kenttä ikään kuin "ärsyyntyy".. informaatiota tulee liikaa, joka aistin kautta liiallisella volyymilla. Se voi olla todella uuvuttavaa ja lopputulos voi olla ikään kuin "allerginen" reaktio, joka tuntuu kuin kuumana kutinana koko kehossa eikä ääni- tai valoärsykkeitä pysty sietämään. Onneksi tuollaiset päivät ovat nykyään harvinaisempia, mutta silloin tällöin niitä edelleen on, kun taajuuttani muutetaan auttajieni kanssa. Parasta silloin olisi vain olla ja vastaanottaa, ihan omassa rauhassa, mutta aina siihen ei ole mahdollisuutta, enkä suoraan sanoen aina muista kysyä, mikä tilanteeni on, kannattaako lähteä tänään kauppakeskukseen vai ei :D

Messut menivät osaltamme hyvin. Tapasimme vanhoja ja uusia tuttuja. Moni kohtaaminen kosketti ja ilo nousi syvältä, kun pystyi antamaan oivalluksen hetkiä ja apua. Moni myös lähti kirjojen ja korttien kanssa kotiin. Palasipa joku ensimmäisen päivän jälkeen kertomaan kirjan herättämistä ajatuksista: Kiitos tuli selkeydestä ja liian hienojen sanojen puuttumisesta. Kirjat on meille kaikille tavallisille etsijöille ihan arjen työtä varten, ei mitään sellaista tekstiä, josta jää monelle epämääräinen olo, että ymmärsiköhän vai ei.. tai että mihin pyritään ja miten.. 
Kirjojen kirjoittaja, Patrick on oman polkunsa, monien kokeilujen ja selkeän oman ohjauksensa kautta ymmärtänyt että nyt on aika puhua ihmisten kieltä, sillä muutokseen tarvitaan meitä kaikkia.

Jälleen on aika miettiä ravintoa.. nyt kokeillaan Nesteen seisovaa lounaspöytää :) jospa siellä olisi vaikka uusia elämyksiä ja ravintoa, jossa olisi myös bioenergiaa.. 

Eipä onnistanut.. ajoimme siis Lahteen, mutta siellä useimmat lounaspaikat olivat jo keränneet tarjottavansa ppois, mutta nepalilainen ravintola otti meidät vastaan. Sahi paneer.. ruokaa, mutta ei ravintoa..taaskaan.

Lopuksi kerron esimerkin Yläkerran avusta viikonlopun aikana. Mietimme perjantai iltana aamuherätyksen ajankohtaa ja päädyimme puoli kahdeksaan. Minä laitoin herätyksen ja tarkistin, että akkua varmasti riittää puhelimessa..49%... Aamulla herään hätkähtäen, nappaan puhelimen ja huomaan, että se on kaikesta huolimatta sammunut yön aikana. Pomppaan pystyyn ja tarkistan Patrickin puhelimesta ajan ja.. kiitos Auttajat! herätitte meidät 07:31. Minä todellakaan en herää ilman herätystä koskaan ennen yhdeksää. Yläkerrran apu on välillä niin konkreettista ja sen kautta vahvistuu miten hienosti meistä pidetään huolta. Sama apu on kaikille saatavilla, kunhan vain tekee työtä Auttajien kanssa. 

Loppujen lopuksi kotimatkaan kului kymmenen tuntia. Lumipyry ja peilijää teillä haittasi, mutta turvallisesti kuitenkin pääsimme perille. Ihan lähellä kotia näimme, miten monet kynttilät valaisivat tienpenkerettä... suri oli kohdannut tätä kylää viikonlopun aikana ja neljä nuorta oli menettänyt fyysisen kehonsa auto-onnettomuudessa. Onnettomuupaikalla ei "näkynyt" ketään.. ehkäpä kaikki olivat menneet kotiin..ja toivottavasti myös eteenpäin sinne, missä Valo ottaa heidät vastaan. Rukouksia Yläkerralle heidän puolestaan.. heille ja heidän läheisilleen. 

Kommentoi kirjoitusta.

Perjantai 4.11.16 päivä minun elämääni.. Viime viikkojen hurjat energiat ja muutosmahdollisuus

Perjantai 4.11.2016 klo 18:12

Kuten joka torstai ilta, niin eilenkin meillä oli yhteinen healing, klo 22-23. Usein tämän hyvän, korkean tunnin aikana saan vastaanottaa informaatiota, joko niin, että meillä on valmis kyssärilista asioista, joihin tarvitsemme Yläkerran vastausta, taikka sitten joku auttajistani tulee paikalle ja tuo siihen hetkeen tarvittua tietoa ja ohjausta.

Eilinen healing hetki vastaanotettiin kotioloissa ja rakas ystäväni Hics ilmestyi viereeni ja toi minulle pientä ravistelua. Hän ystävällisesti muistutti niistä ohjeista, joita olin vastaanottanut jo muutama kuukausi sitten. Silloin oli tullut tieto, että minun pitää ryhdistäytyä tämän blogin kanssa ja alkaa aktiivisemmin jakaa tietoa ja kertoa siitä työstä, jota me teemme. 
Niinpä nyt matkalla kohti Joensuuta, toteutan tuota ohjetta. 

Tänään oli tarkoitus lähteä jo aikaisin aamusella kohti tätä seuraavaa messutapahtumaa, mutta matkanteko viivästyi monella tunnilla. Odotimme tilaamamme messujulisteen saapumista jo aamupostissa Taalintehtaalle, mutta toisin kävi ja pakettimme saapui vasta klo 14. Oli pakko hengittää syvään ja kuunnella, olisiko jotain muunnettavaa omassa energiassa, kun matkaan lähtö noin ratkaisevasti viivästyi. Pyysin puhdistettavaksi esiin noussutta kontrollin tarvetta sekä kärsimättömyyden tunnetta. Hiukan jännittynyt olo helpottikin heti ja tilalle tuli tuttu luottamuksen tunne; kaikki hyvin, odotamme ja lähdemme sitten matkaan. 

Messuviikonloppua odotan jo innokkaana ja eilisen illan aikana alkoi laskeutua valoisa ilon tunne siitä, että jälleen saa olla mukana isossa tapahtumassa, kohtaamassa uusia ihmisiä ja jakamassa sitä, mitä kauttani, meidän kauttamme annetaan. Meidät kummatkin on koulutettu toimimaan kanavina niin, että esimerkiksi messutapahtumien ajan olemme kuin valoputkessa, jonka kautta tulee kaikki mahdollinen apu asiakkaidemme hyväksi. Pitkä tie tässäkin elämässä on tämän hetken ja sen hetken välillä, kun itse kiinnostuin toden teolla henkisestä kehityksestä ja itseeni tutustumisesta. 

Samoin oli viime viikonloppuna, kun meillä oli suurkurssi pohjalaisen ryhmämme kanssa. Mukana Raippaluodon saaristossa oli yli kolmekymmentä ihanaa kurssilaista plus kaikki rakkaat valo-olennot, joista jokainen seurasi ja ohjasi omaa opastettavaansa. Näkymättömien Valon auttajien mukana olo on aina sykähdyttävää ja heidän läsnäolonsa aistii kyllä, vaikka ei varsinaisesti heitä näkisikään. Ilman heitä ei tämä työ onnistuisi tällä tavalla ja syvempi informaatio jäisi puutteelliseksi.

Tuota syvempää, sielutason infoa tuovat kaikkien asiakkaidemme omat auttajat ja oma korkein. Kommunikointi tapahtuu ensin sillä tasolla, ja meidän tehtävämme on tuoda tuo informaatio sitten alas, pukea sanoiksi mahdollisimman hyvin. Meidän tehtävämme on tässä ajassa auttaa ihmisiä sielutasolla, niin että jokainen saisi opastusta ja apua siihen, miten kulkea omaa polkuaan kohti alempien värähtelyiden transformoitumista positiivisiksi ja sitä kautta yhteys omaan korkeimpaan avautuisi ja niin jokainen voisi kokea olevansa oman elämänsä luoja, eikä vain uhri, joka joutuu kärsimään.. 
Tiedän monen vuoden kokemuksella, että oikeastaan kaikki henkisyyttä etsivät kaipaavat oman JUmalallisen osansa yhteyteen, sen Valoon ja ohjaukseen. Siinä on kaikki se rakkaus, ilo, onnellisuus, myötätunto ja pyhyys, mitä niin monet etsivät itsensä ulkopuolelta. 
Monissa tämän ajan kanavoinneissa puhutaan ihan samoista asioista. Siitä, miten olla oman elämänsä luoja, miten transformoida negatiivisuus positiiviseksi ja miten vapautua turhista taakoista ja siteistä, jotka estävät nousemasta ylöspäin. Olen monien vuosien ajan kokeillut erilaisia vapautumismenetelmiä, tekniikoita.. mutta vasta saatuani oman kokemuksen siitä, miten yhteistyö Korkean voiman/Jumalan/Alkulähteen/Kristusvalon kanssa voi muuttaa värähtelyä pysyvästi ja hyvinkin nopeasti, oivalsin ja sisäistin monien pyhien kirjoitusten sanoman, sielutason transformaation. Ja oivalsin myös, että kaikki alkaa siitä palkitsevasta työstä itseni kanssa.

Äsken oli kyltti, joka kertoi Lahteen olevan 45km.. vielä noin neljän tunnin matka kohteeseen. Usein pitkät ajomatkat me käytämme myös `työntekoon`. Silloinkin on hyvää aikaa hiljentyä ja kysellä asioita Valon auttajilta tai omalta korkeimmaltaan. Minä saan tyytyä kakkoskuskin paikkaan oikeastaan aina, sillä Patrick pitää ajamisesta. Hänen rauhallisuudellaan vieressä istuminen onkin turvallista ja voin oikeasti keskittyä suuriinkin juttuihin matkojen aikana. Usein vierestä tulee iloinen toteamus, että mitähän tänään tutkittaisiin tai kyseltäisiin, kun on näin monta hyvää tuntia aikaa :)
Pohdinnat ja kokemusten vaihto on myös automatkojemme antoisaa puuhaa. Tämän vuoden aikana olemme istuneet autossa monen monta tuntia, takana on yli viisikymmentä tuhatta kilometriä! 

Matkustaminen sinänsä tuo paljon haasteita, ihan käytännön tasolla. Meidän ruokavaliollamme ei tarjontaa ole oikeastaan missään. Viime viikolla ajoimme saarelta ylös POhjanmaalle Tampereen kautta ja ohjaus oli pysähtyä Tammelan Gopalissa. Oih onnea, miten ihanaa kasvisruokaa, joka oikeasti maistui herkulliselta. Voin todella suositella, ihan värähtelynkin puolesta. Eipä tarvinnut siunata ruokaa kovin montaa minuuttia, jotta pahimmat mahdolliset energiat olisi saanut poistettua, niin kuin niin monessa paikassa. 
Usenmiten me joudumme tekemään ruoan suhteen reissuilla kompromisseja, sillä edes tavallista kasvisruokaa on vaikea löytää joka paikkakunnalta. Emme tietenkään syö mitään, millä on ollut silmät, mutta ruoan laadusta ja erikoisruokavaliosta joutuu kyllä tinkimään, varsinkin jos tahtoo lämpimän aterian. 
Myöhäisen lähdön takia pysähdyimme jo Salon Absilla ja söimme noutopöytälounaan kasvisvaihtoehdon. Onneksemme oli tarjolla punajuuripihvejä, jotka kokemuksen myötä voin todeta olevan sitä parasta mitä tämä ketju tarjoaa. 
Kaikki, jotka jo meidät tuntevat, tietävät heikkoutemme; kahvi.. tai oikeammin latte. Sen pienen ilon saadaksemme voimme ajaa muutamia kymmeniä kilometrejä varsinaiselta reitiltä ja meillä on oikeasti melkoisen tarkka kartta (päässä ja makunystyröissä) missä täällä Suomessa saa hyvää lattea ja missä ei! :D Sen juomisessakin meille on annettu Ylhäältä ohjeet (lue rajat), joten harjoitamme säännöllisesti säännöstelyä, jotta päivittäin ei ylittyisi kahden latten raja.

Vierestä kuuluu juuri.. mikä pössis, joko kahvitauko? Jes, tauon jälkeen luon varmaankin jatkoa tälle tekstille. Voisin kertoa viime aikojen hurjista energioista.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Transformaatio

Päämäärä tällä polulla & Valon matkalla Norjassa

Sunnuntai 4.9.2016 klo 20:26

PÄÄMÄÄRÄNÄ MUUTOS <3

Kahdeksan tiivistahtisen Norjan päivän jälkeen olemme vihdoin kotona monien unohtumattomien kokemusten rikastuttamana. Kiitollisena Valon auttajien opastuksesta sekä opetuksista.
Norjaan suuntautuvalla matkallamme oli selkeä henkinen päämäärä. Sen lisäksi, että teimme työtä portaalien ja kultaisen verkon kanssa, me pyrimme yhdessä värähtelyn muutokseen. Mukana olleet ihanat matkalaiset ja ystävämme olivat valinneet jo kauan sitten olevansa mukana tässä suuressa työssä itsensä ja ihmiskunnan hyväksi. Tämän porukan sitoutuneisuus ja innokkuus oli syvältä koskettavaa ja kaunista. 
Matkaa tehtiin neljällä autolla ja päivittäin matkustajia vaihdettiin autosta toiseen. Näin oli mahdollisuus jakaa omia kokemuksia ja saada itsekin uutta tietoa ja muiden kokemuksien tuomia oivalluksia. Jo matkaa suunnitellessa oli suuntana oppia ja jakaa oppimaansa muiden kanssa. Ja nimenomaan niitä omia tunteiden ja ajatusten puhdistamiseen liittyviä oivalluksia. Ei tietenkään ole ihan helppoa jokaiselle olla avoin ja rehellinen itsensä suhteen, saati sitten jakaa rehellisesti tapahtumia itsessään muiden kanssa. Mutta aivan upeasti lähes jokainen käytti tämän ainutlaatuisen ja tiiviin mahdollisuuden itsensä hyväksi.
Tämän yhteisen työmme päämäränähän on puhdistaa omasta värähtelystä kaikki se matalampi, joka estää jumalallista yhteyttä omaan Korkeimpaan.  

Monilla matkalaisilla oli jo paljon henkistä ja elämänkokemuksellista pohjaa tälle työlle itsensä kanssa ja siksipä heillä oli nyt selkeä valinta kulkea juuri tällaista polkua, jonka joka askelmalla on mahdollisuus muutokseen ja työskentelyyn Valon kanssa. Kunnioitettavia valintoja jokaisella etsijälle kulkea sellaista polkua, joka oikeasti on kovaa henkistä työtä ja jatkuvaa hereilläoloa itsensä kanssa. 

MItä siis on työskentely Valon kanssa? Jumalallinen Valo on elämää luovaa ja ylläpitävää energiaa, joka lisääntyy, kun sille vain tekee tilaa omassa elämässä ja värähtelyssä. Kaikki se, mikä ei ylläpidä, vaan syö ja tuhoaa energiaa, tarvitsee "ruokaa", jotta voisi olla olemassa. Yksittäisessa sielussa/ihmisessä se syövä energia on niitä matalampia tunteita ja ajatuksia, jotka kuluttavat ihmisen elämänvoimaa ja energiaa. Koska meillä kaikilla on on enemmän taikka vähemmän tuota matalampaa värähtelyä, meille on tarjottu ihana mahdollisuus turvata Valoon, jotta sen voima puhdistaisi pois sen, mikä on meidän oman voimamme ja Valon säteilyn tiellä. Menetelmä ei todellakaan ole mikään uusi, eikä minun tai Patrickin keksimä, vaan se on ikiaikainen totuus, jota eri opettajat, uskonnot ja mestarit ovat ihmiskunnalle tuoneet jo iäisyyksien ajan. Matalalla värähtelyllä emme kykene siihen puhdistamiseen itse, vaan vasta ajan kanssa, kun yhteytemme on auennut ja kenttä on tarpeeksi korkeasti värähtelevä. Enkelit, Kristus, Buddha, Jumala, jne.. ovat kaikki Valosta ja voivat auttaa meitä, kunhan vain pyydämme tuota apua. Kun siis olemme hereillä itsemme kanssa, voimme tehdä tehokasta työtä ja pyynnöstä vapautua esim. kateudesta, ahneudesta, pahantahtoisuudesta, itsesäälistä, kilpailunhalusta, itsekkyydestä, oikeassa olemisen halusta, ylemmyyden tai alemmuuden tunteesta jne.. Kaikki nuo tunteet ja monet muut kantavat juuri sitä matalampaa taajuutta, joka kuluttaa meissä olevaa Valoa. Ja lopulta voi käydä niin, että todella väsymme ja sairastumme, sillä elämänvoimamme on kulunut negatiivisten energioiden ja ohjelmointien ylläpitämiseen. Ja vain sen tähden, ettemme ole ymmärtäneet pyytää apua niiden puhdistamiseksi. Menetelmä on yksinkertainen: Kun jokin ikävä tunnetila tai ajatus on aktiivisena kentässämme, pyydämme että esim. Jumala puhdistaa sen pois. Ja niin todellakin tapahtuu, kun oikeasti ja vilpittömästi pyytää itselleen apua. Selvänäköisesti tarkasteltuna tuo alempi, harmaampi ja raskaampi energia poistuu kentästä ja tilalle tulee Valoa.
Kaikenlaisia matalia tunteita on kaikilla ihmisillä ja niitä sitten kannamme sielussamme elämästä toiseen, kunnes otamme vastaan sitä oikeaa tietoa, miten niistä voi päästä eroon. Buddha puhuu mielen myrkyistä vapautumisesta, Kristus taas synneistä ja siitä, miten Jumalaan turvaamalla ja Häneen uskomalla voi vapautua. Tarkoitus on aina ollut puhdistaa itsestään kaikki se, mikä estää yhteyttämme Jumalalliseen ohjaukseen.

Tällainen oikea henkinen työ tuo lopulta tuloksia ja värähtely kirkastuu ja kohoaa, kunnes lopulta oma yhteys ja ohjaus avautuu puhtaan kanavan kautta. Kukaan ei tarvitse gurua päästääkseen henkisellä polullaan eteenpäin, vaan ainoastaa vilpittömyyttä, nöyryyttä ja rehellistä läsnäoloa itsensä kanssa. Yksinkertaista, niin kuin totuus aina, mutta arjessa haastavaa..

Putsiryhmämme siis jakoi kokemuksiaan, iloaan ja aikaansa tämän monen päivän ajan Norjan upean luonnon, putousten, vuorien, lampaiden ja kaiken Äiti maan tarjoaman kauneuden ympäröimänä. Yhdessä, tasavertaisena, sielu toisensa kohdaten. Erilaiset tämän elämän taustat, kokemukset sekä erilaiset tietoisuudet kohtasivat toisensa. Toki matkalla nousi tuota puhdistettavaakin jonkin ihmisen tai tilanteen läsnäollessa, mutta silloin oli kiitollinen tilaisuus pyytää itselleen apua. Tämä sellkeä menetelmä ja yhteinen päämäärä luo niin hyvän henkisen pohjan, että näinkin iso ryhmä voi toimia rauhallisesti yhdessä, samaan hiileen puhaltaen, yhteiseen päämäärään tähdäten.

Henkilökohtaisen työn lisäksi teimme yhteistä, suurta työtä muinaisen Valoverkon kanssa. Tämä muinainen verkko on ollut passiivisena kymmeniä tuhansia vuosia, mutta tässä ajassa sen on aika kytkeytyä, jotta mahdollisimman moni etsijä saisi sen tiedon ja työkalut, joita niin kipeästi kaipaavat. Erilaiset tietoisuudet kytkivät tietyissä, etukäteen annetuissa kohteissa oman kokemuksensa ja viisautensa tähän verkkoon, joka lopulta saa aktivointinsa suuressa kosmisessa tapahtumassa, joka on tulossa tuon muinaisen portaalin avautumisen myötä. Meidän ryhmämme ei ole ainut maailmassa, joka näin kytkee tuota verkkoa, vaan maailmassa on muitakin Valon työläisiä tässä työssä. Meidän kohdallemme tuli nyt tämä tehtävä, joka aktivoitui kesäpäivän seisauksena 2016. 

Kiitollisena otin vastaan vanhojen plejadilaisten ystävieni ohjauksen sekä viidennen ulottuvuuden ihanan olennon käytännön neuvot. Ystäväni plejadeilta tekevät yhteistyötä Hicsiksi itseään nimittävän vaaleanpuna-lilalta hohtavan valo-olennon kanssa. Hics oli aivan upea tuomaan ihan käytännön neuvoja ryhmästämme, sen värähtelytilasta, keskinäisistä haasteista, tunnetiloista ja ennen kaikkea hän toi paljon iloa ja tukea siihen, miten voi toinen toistaan auttaa. Hics on olemukseltaan hyvin suloinen, rinnakkaisen viidennen ulottuvuuden maailman korkea olento. Hän kertoo hauskasti esim ruoasta ja veden puhtauden tärkeydestä sekä rakkaudesta! Hän myös kielsi minulta aamukahvin ja liiallisen itkemisen! MInulla on taipumusta vuodattaa ilon, kiitollisuuden ja myötätunnon kyyneleitä, mutta ei tarvitsisi kuitenkaan liioitella. Eli hanat kiinni ajoissa ja eteenpäin, oli Hicsin neuvo.

Plejadilaiset ohjasivat juuri tuota Valoverkon kytkemistä ja Hics siis avusti monin tavoin. Verkkoon saatiin kaikki se informaatio, jota oli tarkoituskin saada kollektiivisen muutostyön aktivoimiseksi. Ikävä kyllä mukaan oli ujuttautunut väärääkin informaatiota, mutta saimme sen onneksi poistettua, kiitos plejadilaisten informaatiom. Meidän yhteinen "missiommehan" on juuri tuo henkinen työ värähtelyn puhdistamiseksi ja kohottamiseksi. Yksinkertaista ja selkeää, eikä tarvitse muuta informaatiota kuin sen, jonka jokainen osallistuja kulloisellakin kytkentähetkellä antoi oman putsityönsä kautta. Arvokasta infoa, joka voi pelastaa joskus jossain etsivän sielun. Äärimmäinen kiitollisuus kaikkia vilpittömiä osallistujia kohtaan, jotka olivat valinneet Valon työparikseen. 

Mukana olleilla oli yhteinen, mennyt elämä, jonka energioita oli itse kullakin puhdistettavana. Muinoin yhteinen päämäärä oli hajonnut, koska jokin väärä suunta oli ujuttautunut viemään sieluja erilleen. Valon kanssa työskentely oli kääntynyt pimeyden "avun" vastaanottamiseksi ja monia sieluja oli seuraavien elämien ajan kulkenut sen tähden harhaan. Nyt olemme yhdessä korjaamassa tuota sielumuistissa olevaa infoa ja puhdistamssa sen negatiivisia jälkiä. Vain Valoon luottaen ja sen ohjausta kuunnellen.

Vapaaehtoisesti ponnistellen, askel askeleelta teemme yhdessä työtä, jaamme tätä informaatiota ja niin henkinen perheemme kasvaa jatkuvasti. Vaikka mukana oli vain me 18 osallistujaa, tunsimme kyllä niiden kymmenien henkisen tuen, jotka jäivät kotiin. Myös heidän informaationsa kulkivat kauttamme tallentuen tuohon verkkoon. 

Norja on todella kaunis maa. Ensikertalaisena huokailin jatkuvasti kaiken upeutta, ja Äiti maan voimaa joka virtasi, pulppusi ja kohosi kaikkialla ympärillämme. Kaikki maan elementit olivat edustettuna samaan aikaan ja loivat ympärilleen harmoniaa ja vahvaa voimaa meidän ammennettavaksemme. Keskiaikaiset kirkot, joissa vierailimme, olivat usein ley-linjojen risteyskohdissa ja vain näkyvänä, kauniina huippuna siitä energiasta, joka jo muinoin oli löydetty. Aikakaudet vourottelivat sisäisissä näyissäni ja ymmärsin yhä selvemmin, miten korkea tieto oli ohjannut näiden pyhien paikkojen valinnassa. Jo ennen kirkkojen rakentamista oli ollut muita, jotka olivat vaalineet pyhyyden energiaa. Ja useinhan juuri kirkko olikin pyrkinyt tukahduttamaan omilla rakennuksillaan tuon muinaisen yhteyden kosmisiin virtauksiin. Mutta eipä se ollut onnistunut siinä työssään, sillä yksimielisesti koimme muutaman paikan todella ihmeellisen ja liikuttavat pyhän värähtelyn, jonka myös itse kirkkorakennus oli itseensä tallentanut. Kohtaamisemme tämän energian kanssa muutti monien värähtelyä näkyvästi ja osalla aktivoi myös sielun muistia entisistä elämistä ja niiden tehtävistä. Aikanaan sitten selviää, mitä oikeasti teimme tuolla matkalla!

En osaa sanoin kertoa, miten kiitollinen olen kaikesta siellä kokemastani, ja varsinkin kaikista tähän työhön osallistujista. Vaikka oli pientä/suurta haastettakin ja väärää infoa yritti mukaan verkkoon, niin kaikki matkalla meni lopulta loistavasti. Auttajamme olivat selkeästi mukana ja enkelit kiireisinä. Kaikki yöpaikat olivat odotettua parempia, jokaisessa jokin ylimääräinen yllätys ja kaunis elementti. Yhteys ihmisten välillä kasvoi ja työ jatkuu nyt entistä kirkkaampana, selkeämpänä ja suuremman kuvan vahvistamana. Tämä puhdas, Valoon turvaava polku on yhteinen. Me tahdomme ottaa vastuun värähtelyistämme ja omalla työllämme muuttaa kollektiiviinkin siirtyvää tietoa, jotta se puhtaampi värähtely peilautuisi aikanaan kauniimpana ja parempana maailmana,  jossa Äiti maata ja ihmiskuntaa kunnioitetaan Jumalan luomina tietoisuuksina ja sen fyysisinä ilmentyminä. Puhdas Rakkaus on päämäärä ja polku.

Seuraava putsiryhmän matka suuntautuu jälleen Bosniaan ensi kesänä ja uudet henkiset seikkailut odottavat kaikkia ihania tällä polulla tallaavia. Mukaan lähtijät valitaan, sillä työ siellä on kokonaisuuden kannalta tärkeää. Kaikki vilpittömästi itsensä kanssa työtä tekevät ovat siis kutsutut mukaan! Max koko on jälleen 18.

Kiitos, kiitos, kiitos. Kaunis ja syvä jälki jäi kyllä meidän "opettajien", minun ja Patrickin sydämeen. Ja niin myös tallentui tämäkin matka ja sen työ suureen kokonaisuuteen ja peilautuu sieltä sitten aikanaan kaikille muille kotiin kaipaaville. 

Kiitos Valon auttajamme kaikesta ohjauksesta, suojauksesta ja siunauksestanne.

2 kommenttia .

Seisausvirtaa

Keskiviikko 22.6.2016 klo 16:03

Kesäpäivän seisaushetki 21.6. yöllä klo 01.35. 
Innokas ja vähän jännittynytkin kymmenen sielun joukko kokoontui keskiyöllä ennalta ohjatussa paikassa. Tarkoituksemme oli yhtyä tuon hetken kosmiseen virtaan ja tavoittaa luovan säteen energiaa sekä suunnata se kauttamme Äiti Maan hyväksi. 
Kokoontuminen oli muinaisessa pyhässä paikassa, jossa oli jo satoja vuosia sitten kokoonnuttu samoissa merkeissä Pyhän Äidin tähden. 
Allamme oli kultaisen linjan risteyskohta, josta aukeni säteet kuuten suuntaan. Eri tietoisuuksista koottu ryhmämme loi yhdessä tietokentän, jonka sanoma ja viisaus levisi linjoja pitkin, Äiti Maan muinaista verkkoa samalla aktivoiden. 
Meidän lisäksemme paikalla oli suuri enkeli sekä miljoona pientä inisijää. Näistä pienistä häiritsijöistä huolimatta työmme siellä onnistui varsin hyvin ja jokainen käytti kaiken tahdon voimansa tuohon henkiseen työhön. Siitä voi kiittää jokaista, joka omalla energiallaan oli mukana, vaikka ei paikan päälle päässytkään.
Työ suuren kokonaisuuden hyväksi on niin tärkeää ja antaa myös osallistujille suuremman merkityksen tunteen siitä omasta arjen työstä. Työ oman värähtelyn hyväksi laajeni ihan uuteen skaalaan tänä seisaushetkenä. Kiitollisin mielin jatkamme kohti seuraavaa kosmista ajankohtaa, joka onkin sitten 1.9. osittainen auringon pimennys. Se on tarkoitus vastaanottaa Norjassa, Trondheimissa. Siitä tarkemmin lähipäivinä, sillä kaikki ryhmäläisemme ovat kutsutut mukaan.

Kommentoi kirjoitusta.

Reissutarinaa, kesäpäivän seisaus

Perjantai 17.6.2016 klo 12:16

Jokaisella työreissullamme on nykyään jonkinlainen teema, johon Yläkerran ohjaus on keskittynyt. Vaikka olemme täällä ryhmiä ja ryhmäläisiämme varten, on meillä myös henkilökohtainen koulutus sen työn ohella. Tällä kertaa on ollut vanhojen mestauspaikkojen puhdistaminen sekä suuremman kuvan näkeminen siinä verkostossa, missä vanhat kirkot ja pyhät paikat sijaitsevat. Myös nuo mestauspaikat liittyvät siihen verkostoon. Pohjanmaallakin niitä tosiaan riittää...
Äiti Maan vapauttaminen tuosta sitovasta negatiivisesta rasitteesta on meidän apumme Hänelle. 
Minulle kesäpäivän seisaus on aina merkinnyt  Äiti Maan juhlaa. Se syvä yhteys, joka itselläni on Häneen, jo oman astrokarttani kautta, vahvistuu entisestään aina näihin aikoihin vuodesta. Kevään lapsena koen kulkevani Hänen rytmissään vahvasti, iloiten, surren ja huokaillen Äiti Maan kanssa. Suuri Äitimme on niin pitkään kantanut lastensa raskasta taakkaa. Kaikki virheemme hän kantaa, kestää ja silti rukoilee lastensa puolesta. Toivoen heräämistä, virheiden korjaamista sekä yhteyden uudelleen muodostumista. Äiti odottaa lastensa kuulevan huokailunsa, ottavan oman osansa, vastuunsa kannettavakseen.
Kesäpäivän seisaushetki on tänä vuonna 21.6. klo 01.35. Onkin hyvä viettää se yötön yö Äiti Maan kanssa rukoilemalla, olemalla se kanava, jota pitkin kosmoksen korkea vilvoittava energia voi Hänelle virrata.
Seisauksenahan on mahdollisuus tavoittaa galaksin muuntavaa aaltoa itsesi ja sitä kautta kokonaisuuden hyväksi. Mitä puhtaampi on kanava, sitä puhtaampana vilvoittava energia kauttasi virtaa. Muinaiset korkeat sivilisaatiot valmistautuivat huolella näihin suuriin kosmisiin hetkiin. Kesäpäivänseisaukseisaukseen valmistauduttiin pitkän aikaa. Puhdistuminen, paasto ja monet muut syvät rituaalit mahdollistivat korkean tason kohtaamisen tuona hetkenä. Pyhä Naiseus ja Viisaus oli valjastettu Äiti Maan hyväksi.
Niistä ajoista on jo hyvin kauan.. nyt planeetallamme nouseva feminiininen energiakin näyttäytyy enemmän seksuaalisena energiana kuin pyhänä naiseutena. Tämän hetken muut astrologiset tapahtumat tosiaan nostavat esiin tuota naiseuden ja feminiinisen energian puhdistamista. Itse ymmärtäisin sen olevan siltikin hiljaista sisäistä muutosta, pyhyyden lujittamista omassa naisen kehossani. Ei voimalla nousevan seksuaalisen energian esiin tuomista tai naissoturienergialla vaikuttamista. Sellainen vallankumous oli tarpeen silloin, kun sen aika oli, noin viisikymmentä vuotta sitten. Meidän ajassamme on tarkoitus nostaa vahvaa sisäistä viisautta, joka on oman työn tulos.. Olemalla itse se vahva, myötätuntoinen ja viisas nainen, pystyy tuomaan juuri sitä muutosta, jota Äitikin kaipaa. Kuten jokainen lempeä ja rakastava äiti, niin myös Hän tahtoisi nähdä omat lapsensa omilla paikoillaan omissa tehtävissään.. Nöyränä ja kiitollisena kanavana maan ja taivaan välillä.

Kommentoi kirjoitusta.

Gabrielin ilmestys

Keskiviikko 15.6.2016 klo 1:01

Uusi työviikko pyörähti käyntiin viime viikonloppuna Pohjanmaalla. Tällä alueella on tällä hetkellä kahdeksan toimivaa, aktiivista ja laajenevaa ryhmää. Joka kuukausi vierähtää näillä seuduilla kymmenen-kaksitoista päivää ohjauksen, hoitojen, tulkintojen ja teemailtojen parissa. Avoimien ja innokkaiden henkisyyden etsijöiden kanssa on niin antoisaa jakaa omia kokemuksia ja sitä värähtelyn puhdistusinfoa, minkä koemme tämän hetken tärkeimmäksi henkiseksi työksi. Henkisyys ei ole kokemusten tai kykyjen hankkimista, vaan jokapäiväistä työtä oman värähtelyn kohottamiseksi. 

Sunnuntaina 12.6. pysähdyimme matkalla Vaasasta Lapualle, Isonkyrön vanhalla kirkolla. Yhtäkkinen viesti ohjasi meidät paikan päälle. Usein on juuri vastaavanlainen tilanne, että matkalla jonnekin meidät ohjataan tutkimaan jonkin paikan tilannetta ja energioita. Jo pari vuotta olemme tehneet monenlaista puhdistustyötä eri kohteissa.
Isonkyrön vanha kirkko on keskiaikainen kivikirkko ja rakennettu v.1304. Tapanamme on tutkia, mikäli kirkon ovet ovat avoimet, (mikä on Suomessa kyllä harvinaista!) onko kirkossa vielä pyhää energiaa, joka kertoo kirkon ja rukousten puhtaudesta. Ikävä kyllä on paljon sellaisia kirkkoja, jotka olemme kokeneet ihan tyhjiksi, eli yhteys Yläkertaan on poikki taikka ei ole koskaan edes muodostunutkaan.
 
Isonkyrön kirkkoon emme päässeet sisälle, mutta kirkon muurien sisäpuolella alkoi tulla näkyjä muinaisista ajoista, ennen kirkon rakentamista. Tuolloin paikka oli ollut pyhä ja naisten kesäpäivän seisauksen rituaali avautui näkynä. Puinen Pyhä malja kiersi naisten ringissä ja rukous/kiitoslaulu soi puhtaana korkeuksiin. Näky katosi ja sain viestiä myös siitä, miten paikka on suuren leylinja- risteymän kohdalla. Paikalta avautui kahdeksaan suuntaan korkeavärähteisiä linjoja, jotka kuljettivat Äiti Maan pyhää viisautta ja elämää ylläpitävää energiaa. Aika oli tuolloin 1000 luvun alkua, ennen viikinkien saapumista... 

Kiersimme kirkkoa, kaikkien näkyjen päätyttyä ja huomasimme yhtäaikaa kivipaaden, josta lähti erikoinen säteily. Se kutsui tutkimaan kohtaa tarkemmin. Kivessä oli hakattuna muistokirjoitus muinaisesta suuresta taistelusta.. Kylmät väreet alkoivat kulkea ja energiakenttäni reagoida siihen malliin, että tiesin odottaa jo avunpyyntöjä eksyneiltä sieluilta. Muutama arka ja onneton saapui paikalle ja Patrick avasi portaalin ja ohjasi heidät Valoon ja eteenpäin. Me emme koskaan tiedä, minne välitilaan jääneet sielut siirtyvät, tehtävämme on ainoastaan auttaa heidät pois tuosta julmasta ja loputtomasta harhailusta maan piirissä. 

Liikuimme jälleen eteenpäin, mutta uusi pysähdys ja uudet avunpyynnöt suorastaan syöksyivät kimppuumme. Ryhdyimme jälleen työhön. Yhtäkkiä oikealla puolellani, kaukana ylhäällä alkoi loistaa suunnattoman voimakas ja kaunis keltaista ja vihertävää välkehtuvä valo-olento. Hän oli kaunis enkeli, joka ilmoitti olevansa arkkienkeli Gabrielin joukkoihin kuuluva lähettiläs. Hän kertoi olevansa jumalattomien saattaja. Näin, miten hän hetken aikaa nosti ylös sieluja ja ohjasi niitä luoksemme. Sitten tuo upea ilmestys himmeni ja katosi ja mekin palasimme kokonaan tuohon kirkon pihaan. Näky sai kiitollisuuden suureksi sydämessäni ja jakaessani kokemukseni, kiitimme sitten yhdessä tuosta odottamattomasta avusta.

Autossa pohdimme Gabrielin lähettämää ilmestystä ja sen merkitystä. Se oli ensimmäinen kerta, jolloin tähän vainajien auttamistyöhömme oli annettu tällaista apua. Kyseltyämme asiasta, saimme vastaukseksi tämän ajan erityisyyden kaipaavan kaiken avun, mitä ylhäältä voimme saada. Yhteistyö Gabrielin ilmestyksen kanssa oli siis alkanut. Jäämme odottamaan jatkoa, uusia tapaamisia ja ohjeitä.

Valon Auttajien muistutuksena meille kaikille: Käyttäkää vapaata tahtoanne joka päivä ja pyytäkää Valon apua omalle Valon polullenne. 

Kommentoi kirjoitusta.

Kesäkuun aaltoja

Tiistai 7.6.2016 klo 21:40

Toukokuun alkupuolella sain viestiä, että erityinen ajanjakso olisi aalloilla vastaanotettavaksemme. Henkilökohtainen ohjaus oli viikon paasto ennen kuun puolivälissä alkavaa omaa aktiivijaksoa. Sen jälkeen olisi kuukauden muutosaika johon valmistautumista tuo paastokin oli. Paaston ajankohta oli oikea myös keholleni, sillä "normaaleja" päänsärkyjä ei tällä kertaa ollut. Ihmettelin kyllä kovasti, sillä paheeni (ISO) on kahvi! Aamukahvi ja päivälatte kuuluvat kuvioihin ja tuovat arjen nautintoa kaiken kiireen keskellä. Niin..kahviaddikti, tunnustan.. No kevennetty viikko meni kuitenkin hyvin, eikä edes kahvihimoa tarvinnut putsata. Oikeastaan olin muutaman alkupvn jälkeen hyvässä fyysisessä kunnossa, vaikka hameet eivät enää pysyneetkään ylhäällä niin kuin ennen.
Paaston aikana törmäsin ensi kerran tuo kääpiöplaneettaan.. uusi tuttavuus minulle. Kuitenkin sen energia vaikutti vahvasti ja sain Ylhäältä vahvistusta että erityisajanjaksoni liittyi osaksi siihen. Pikki Eriksen vaikutus tuntuu kyllä edelleenkin ja tuo ainakin minulle syvempää voimaa, joskin nostelee kyllä repusta myös vanhaa tuttuakin tavaraa putsattavaksi. Oma, välillä helposti nouseva "universaali suru ja syyllisyys" ovat vuorotelleet syvän tyyneyden kanssa. 
Oman tahdon luopumisteema on sekin saanut hyvin syvällisen merkityksen ja sitä on tutkailtu joka tasolla. Siitä luopuminen on niin suuri siunaus mutta tarkisteltavaa on ollut monessakin kohtaa..

Myös uusi tieto on virrannut.. Atlantiksen energioita, kuvia ja tarinaa on tullut ja meditaatioissa on ollut uusi "ulottuvuus". 
Eriksen lisäksi on galaksin tasolla myös virtausta, jonka aaltoja vastaanotamme. Niiden aaltojen vaikutus on solutasolla.. dnan muutos on mahdollinen ja varsinkin tähtitietoisuuksilla on erityiset mahdollisuudet vahvistaa muutoksen kautta yhteyttään omaan alkuperäänsä. Ollaan siis avoimia uusille kesän aalloille.

Tässä Varcasin näkökulmaa pikku Erikseen.

ERIS 1.6.2016 
  
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk
31.5.2016 
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine 
  
Radikaali feminiinisyys herää (naamioituneena kääpiöplaneetaksi!) 
  
"Kreikkalainen myytti kertoo, että koska Eris oli suljettu pois häistä, se heitti rellestäjien keskelle omenan, jossa luki "reiluimmalle". Jumalatar Athenen, Heran ja Afroditen välille kehkeytyi kiista siitä, kenelle se oli tarkoitettu, minkä ratkaiseminen johti lopulta Troijan sotaan." 
  
Kääpiöplaneetta Eris astui astrologiselle näyttämölle 5.1.2005 ravistelemaan asioita ennenkuulumattomasti. Kun se valmistautuu yhtymään Uranuksen kanssa (kesäkuu 2016 – maaliskuu 2017), silmiemme täytyy olla täysin auki ja sydämemme yhteensopivana ja valmiina mihin tahansa, niin hurjaa kuin siitä tuleekin, ja meidän täytyy pysyä riittävän fokusoituneena tehdäksemme sen, mitä täytyy. Sen liitto Uranuksen, Vesimiehen hallitsijan, kanssa merkitsee vedenjakaja-aikaa tulevassa Vesimiehen aikakaudessa, joka haastaa kaiken, mikä jatkaa epätasa-arvoa, sortamista ja riistämistä, ja se vaatii ankaraa tinkimättömyyttä ja rohkeutta ilmaista oma kantansa. Eris vaatii meitä kohtaamaan ne epämiellyttävät totuudet, että ihmiskunta on käyttänyt hyväksi Äiti Maata ja mitä olemme yksilöinä tehneet itsellemme ja toisillemme. 
  
Myytissä Eris on epäharmonian ja kilpailuhengen jumalatar. Ensi näkemältä ne hankaluudet joita se aiheutti vastineeksi kutsumattomuudesta häihin, kuulostavat pikkumaisilta, mutta se tiesi, että jotain paljon tärkeämpää tapahtui. Itse asiassa sen sulkeminen pois on täydellinen esimerkki feminiinisyyden kokemuksista kautta historian: halveksittu, vältelty, sivuun jätetty, demonisoitu, sivuutettu ja torjuttu. Reaktiossaan Eris ilmensi sitä pimeää ja pelättyä feminiinisyyttä, joka nousee vaatimaan takaisin paikkansa maailmassa, jota patriarkaalinen valta on kauan pirstonut. 
  
Venus ja Mars, feminiinisyyden ja maskuliinisuuden arkkityypit, yhdistivät voimansa kolme kertaa 2005 (helmikuussa, syyskuussa ja marraskuussa). Ensimmäisessä tapaamisessa niiden nähtiin siirtyvän eläinradan viimeisestä asteesta ensimmäiseen – varma merkki uuden toimintamallin syntymästä. Näin tehdessään ne säteilivät kaikkialla kirkasta valoa patriarkkaperintöön ja muistuttivat meille, että vielä on paljon tekemistä, ennen kuin feminiinisyys hyväksytään kollektiivipsyykessä kaikissa muodoissaan. Edelleen sukupuolijako maskuliinisuuteen ja feminiinisyyteen, ei niiden integrointi, määrittelee hyvin monien elämää ja kokemuksia. Patriarkaatin syvät haavat jatkavat märkimistä ympäri maailmaa, ja on helppoa vaipua epätoivoon maailmanlaajuisen muutoksen näyttäessä epätodennäköiseltä. Naisia ja tyttöjä ympäri maailmaa kohdellaan kuin karjaa ja pojat ja miehet raaistetaan jatkamaan tätä epäinhimillisyyttä. Patriarkaatissa ei ole perimmiltään voittajia, sillä ne jotka pitävät vallan avaimia, ovat uhranneet inhimillisyytensä niiden saamiseksi. Riippumatta siitä, kuka, mitä tai missä olemme, emme voi astua sivuun maailmasta, johon olemme syntyneet, ja olla piittaamatta siitä, mitä olemme luoneet. Olemassaolomme tekee meistä osan maisemaa, sirpaleen kollektiivitietoisuutta joka elää näitä kokemuksia tässä ja nyt. Voimme olla osa ongelmaa tai osa ratkaisua, jatkuvasti jakautuneena tai etsiä eheyttä – sisällä ja ulkona – jossa selvistä vastakohdista tulee yksi yhdistynyt muutosvoima. 
  
Eris tulee koko mahtavassa loistossaan oikaisemaan asiat, tasapainottamaan vaa'an ja muodostamaan olemisjärjestyksen, joka kunnioittaa monimuotoisuutta, tunnistaa mikrokosmoksen makrokosmoksessa ja luonnonvoimat, jotka sykkivät suonissamme. Eris tuntee feminiinisyyden voiman – raa'an ja alkukantaisen lapsensynnytysvoiman, hurjan suojelevan äidinrakkauden, rikkoutuneen mutta vastaanottavan sydämen kestävän vahvuuden ja heränneen kohdun voiman, joka tukee syvällä sukupolvien toiveita ja unelmia. Eris tietää radikaalin voiman nousua ihmispsyykessä – alkukantaista feminiinisyyttä, joka tietää, että elämä on veristä ja kaunista, vaarallista ja energistä. Ja feminiinisyyden sulkeminen pois siitä keskeisestä toimintamallista, joka muotoilee olemassaoloamme, on elämän muuttamista steriiliksi, mikä tekee mahdolliseksi meille luonnonvarojen ryöstämisen, taloudellisten voittojen suosimisen perushyvinvoinnin kustannuksella ja lyhytaikaisen vallan panemisen pitkäaikaisen selviytymisen edelle. Näin luodaan maailma vailla myötätuntoa, joka voi sivuuttaa traumatisoituneen pakolaisen rasitteena resursseillemme, orpolapsen toivottomana tapauksena ja lukemattomien naisten ja lasten elämän merkityksettömänä maskuliinisuuden hallitsemassa keskustelussa, joka palvelee vain sen omaa jatkumista. 
  
Eris on upein kosminen voima, joka on kohdattu tähän mennessä. Siksi sen ilmestyminen vei pitkään! Meidän täytyi olla valmiita ja kyettävä pysymään kurssissa ja tahdissa. Se haastaa meidät katsomaan avoimin silmin ja vapaana vilpistä. Näkemään, keitä olemme ja mitä teemme – henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti – epätasa-arvoisuuden ja sortamisen vahvistamiseksi kaikkialla maailmassa. Se kutsuu meitä kaikkia sukupuolesta riippumatta ottamaan avosylin vastaan toivon reilusta ja oikeudenmukaisesta maailmasta – hoivaavasta maailmasta, jossa kaikki elämä pyhitetään, kaikkia olentoja kunnioitetaan pyhän lähteen elintärkeänä kipinänä ja jumalainen feminiinisyys ja jumalainen maskuliinisuus ovat ikuisesti toistensa syleilyssä. 
  
Kun Eristä kohdeltiin huonosti häissä, hurja voima päästettiin irti – hurja feminiinisyys, epäkunnioitettu ja väheksytty. Se kieltäytyi luikkimasta hiljaa pois ja aloitti sen sijaan sodan ilmaistakseen kantansa. Se päästää irti kaaoksen ja vaatii, että meidät pyyhkäistään sen herpaantumattomaan voimaan. Pannessaan jumalattaret Athenen, Heran ja Afroditen toisiaan vastaan kilpailussa reiluimman tittelistä, se paljasti väheksytyn feminiinisyyden, joka on erotettu täysivaltaisuudestaan ja joka on "maskuliinituijotuksen" vallassa. Nyt se palauttaa voiman meille kaikille ja kutsuu meitä ottamaan vastaan valoisan ja pimeän feminiinisyyden ja kaikki sävyt siinä välillä – Venuksen seksuaaliset ilot, Kuun syklinen intuitio ja Erisin vaistomaisuus haastavat kaiken, mikä vahvistaa patriarkaalisia sukupuoliarvoja. 
  
Eris kaivaa juuriltaan kaiken, mikä riistää ja käyttää hyväksi. Sen saapuminen muuttaa kaiken. Se seisoo Uranuksen, Vesimiehen ajan suojelijan, rinnalla ja vaatii meitä luomaan maailman, jossa arvokkuus on yleismaailmallinen oikeus, ei etuoikeus, jossa elämää kunnioitetaan kaikissa muodossaan, jossa sukupuoli ei välitä riistettyä kohtaloa ja jossa intuitiivinen sydän on harmoniassa terävän mielen kanssa, ei sen alamainen. Sen maailma on radikaali, rohkea ja vapaa. Se ei pelkää kohdata niiden vihaa, jotka säilyttävät mieluummin vallitsevan tilan, ja niiden kieltämistä, jotka yrittävät väistää meitä suoraan silmiin tuijottavia totuuksia. Se ei siedä irrallisen henkisyyden yhteydettömyyttä, joka pyrkii pakenemaan tästä maailmasta, ei osallistumaan siihen radikaalisti. Eikä se salli sen mennä haastamatta, että palavassa maailmassa valta säilyy muutamien käsissä. Emmekä saa mekään sallia, sillä vain olemalla tiukasti muutoksen puolesta voimme ammentaa Erisin voimaa ja tuntea sen mahtavan sydämen ja hurjan sitoutumisen maailmaan, joka syntyy uudesti. 
  
Eris muistuttaa meille varmoin ottein, että jokaisella hengenvedolla synnytämme maailmaa, muokkaamme sen tulevaisuutta ja sinetöimme sen kohtalon. Sen saapuminen haastaa. Se on soturihenki, jolla ei ole mitään menetettävää – mahtava voima jonka aika on tullut. Rakasta sitä tai inhoa sitä, seuraa sitä tai pelkää sitä, mutta se käynnistää pysäyttämättömän ja vapauttavan muutosvallankumouksen. 
  
Sarah Varcas 

Kommentoi kirjoitusta.

Toukokuu

Torstai 19.5.2016 klo 22:38

TOUKOKUUN 2016 ASTROENERGIARAPORTTI 
  
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk
1.5.2016 
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine 
  
Intuitio, aikomus ja oivallus 
  
Toukokuu alkaa viiden (Merkurius, Mars, Jupiter, Saturnus ja Pluto) ja päättyy kolmen (Mars, Saturnus ja Pluto) planeetan perääntyessä. Pohdiskelu ja vastaanottaminen ovat avain siihen, miten tämä kuukausi kehittyy. On suuri motivaatio kunnioittaa totuutta, tehdä päätöksiä, jotka palvelevat sitä hyvin, ja pohtia syvintä tietämystämme, riippumatta sen tekemisen välittömästä hinnasta. Menestys niissä pyrkimyksissä jotka heijastavat todella elämämme syvempää tarkoitusta, on hyvin aspektoitu. Tämä ei ole välitöntä menestystä, vaan etenemistä aidompaan elämään niillä, joilla on rohkeutta ja päättäväisyyttä sukeltaa. 
  
Henkeämme vahvistetaan loppuun saakka. Rautaa kudotaan sielumme läpi. Saatamme saada voimakkaita näkyjä siitä, millaista elämä ja maailma sen mukana voisi olla – hyvässä ja pahassa. Maailmojen ja ulottuvuuksien väliset verhot ovat ohuita tässä kuussa ja monet saattavat poimia informaatiota, kokemuksia ja värähtelyjä, jotka ovat muuten ulottumattomissa. Jos olemme tottuneet sellaisiin kokemuksiin, ne ovat voimakkaampia ja eloisampia. Jos ne ovat uusia meille, ne voivat olla huolestuttavia tarkkuudessaan ja on halua sivuuttaa ne merkityksettömänä sattumana. Mutta ne ovat merkityksettömiä vain, jos päätämme niin olevan. Jos kuitenkin päätämme katsoa ja oppia sekä sallia vihjeiden leivänmurujen johtaa meitä, minne johtavat, saatamme löytää todella hämmästyttäviä yhteyksiä ja kaivaa esiin informaatiota, joka voi muuttaa elämämme, jos sallimme sen. 
  
Varo kuitenkin liiallista päivaunelmointia! Sitä voi olla paljon ympärillä. Fokuksemme saattaa hienovaraisesti siirtyä inspiroituneesta toiminnasta pelkäksi todellisuuspakoiseksi fantasiaksi. Mutta emme syntyneet paetaksemme vain mahdollisimman pian! Elämä täytyy ruumiillistaa ja elää joka solulla. On erilaisia olemistasoja, jotka ovat linjassa sen yhden hienon kokonaisuuden kanssa, joka heijastaa tämän äärettömän universumin monia puolia. Meidän täytyy kohdata se, minkä mieluummin sivuuttaisimme, ottaa vastuu siitä, mitä projisoimme, ja hyväksyä, että oma perspektiivimme on vain yksi lukemattomien muiden joukossa tässä seitsemän miljardin ihmisen maailmassa. 
  
Meillä saattaa olla pääsy niin paljoon "dataan" tässä kuussa – puhtaista faktoista toisten ihmisten sisäiseen tietämykseen, korostuneisiin havaintoihin ja voimakkaaseen intuitioon – että pakahdumme, ennen kuin olemme käyttäneet siitä yhtään. Yritys ottaa huomioon se kaikki saattaa uuvuttaa mielemme ja tunteemme. Kaikella ei ole yhtä suurta painoarvoa ja tehtävämme on lajitella jyvät akanoista tunnistaaksemme, millä on oikeasti merkitystä tietyllä hetkellä. Tärkeintä nyt on kykymme tasapainottaa maallinen ja ylimaallinen maailma niin, ettei kumpikaan ole kukkona tunkiolla, vaan kummallekin annetaan ansaitsemansa aika ja tila. Tämä tasapaino on avain eteenpäin siirtymiselle, sillä herkkyyden lisääntyessä ja verhojen ohetessa, aina vain suurempia informaatiomääriä kaikissa muodoissa tulee ulottuville, vaikka jatkammekin jokapäiväistä elämäämme. Päätämme sitten elää tavallista elämää poikkeuksellisesti tai poikkeuksellista elämää tavallisesti, niin parhaan mukautumistavan löytäminen niihin aisteihin, jotka ovat viiden perusaistimme ulkopuolella, on elintärkeää sydämen rauhalle ja mielen selkeydelle. 
  
Toukokuun ensimmäinen viikko sisältää Auringon, Jupiterin ja Saturnuksen välisen asetelman, joka tukee selkeää tarkoitusta, rehellistä mutta optimistista toivoa ja pysymistä voimassa, jota tarvitaan pitkähköjen uudelleenharmonisointi- ja parantumisprosessien kestämiseen. Jos sinun täytyy tehdä suunnitelmia, tämä viikko olisi hyvä siihen. Siinä on käytännöllinen mutta ylimaallinen henki, joka voi vahvistaa aikomuksiamme tietyllä taivaallisella puhdilla. 
  
Pluto tekee kolmiota pohjoissolmuun 5.5. alkaen, lokakuun keskivaiheille saakka, mikä puhdistaa tiedostamattomia esteitä, jotka ovat haitanneet etenemistä. Tämä voi olla hermostuttavaa aikaa, kun meiltä puuttuu kontrolli siihen, mitä ilmestyy esiin psyykemme varjoisista sopukoista. Reaktiot voivat näyttää suhteettomilta käsillä olevaan asiaan nähden. Meistä saattaa tuntua tavallista haavoittuvammalta tai kummallisen turhautuneelta ilman selvää syytä. Saattaa olla houkutusta ajatella, että jokin meni pieleen, mutta voit olla varma, ettei näin ole. Kaukana siitä! Aivan kuten tukkeutuneesta putkesta täytyy räjäyttää p…ka läpi virtauksen vapauttamiseksi (Pluton transiitit vaativat plutomaisia vertauskuvia!), niin meistäkin! Nämä ajat vapauttavat luontaisesti pysähtynyttä energiaa, jonka täytyy mennä jonnekin. Paras suunta on ulos. Lempeämmin kuin monet Pluto-tapahtumat, tämä kannustaa meitä päästämään irti mentaali- ja tunnedetrituksesta, jota emme tarvitse enää, ja näin luomaan tilaa uuden ilmestymiselle. Meidän olisi viisasta käyttää nyt tämä tilaisuus eikä lykätä sitä myöhemmäksi. Myöhemmin se voi olla paljon konstikkaampaa ja huomattavasti vähemmän harkittua! 
  
Uusi kuu Härässä 6.5. edustaa valintaa: elää totuuden valolla tai egon voimalla. Monella tapaa tämä on jokaisen henkisen polun ydin. Terveen egon kehittäminen rohkean hengen rinnalle varmistaa, että meillä on kaikki tarvittava tämän maailman navigoimiseen. Ego ei ole demoni, joka siitä usein tehdään, vaan työkalu viisaasti käytettäväksi. Kun se on terve ja kypsä, se tietää, milloin puhua itsevarmasti, milloin pysyä hiljaa nöyränä, milloin toimia, milloin odottaa, milloin tarttua kiinni ja milloin päästää irti. Siitä tulee viisas ja luotettu ystävä, joka elättää meidät tunteellisesti ja henkisesti kuivien aikojen läpi. Jos kuitenkin pyrimme voittamaan egon ymmärtämättä sen todellista luonnetta, ohitamme valheellisesti prosessin, johon meidän on palattava. Totuus on yhtä lailla egon ja sielun, maallisen ja henkisen puolen aspekti. Uppoudumme koko ajan suhteellisiin ja ehdottomiin totuuksiin, ja tehtävämme on erottaa nämä kaksi tietäen, kumpaa kunnioittaa, milloin ja miten. Tämä uusi kuu muistuttaa meille, että totuudella on monet kasvot ja kypsä ego palvelee sitä myös omalla kustannuksellaan. 
  
7.-16.5. nähdään sarja maamerkkien suurkolmioita, mikä antaa vakautta ja substanssia. Ne ankkuroivat meidät, kun käsittelemme niitä haastavampia tunteita, joita saatamme kohdata, ja ne pitävät meidät kosketuksessa maahan ja juurtuneena sisäiseen tilaamme, jossa kaikki viisaus odottaa oikeaa hetkeä tuodakseen itsensä julki. Jupiter alkaa kulkea suoraan Neitsyessä 9.5., peräännyttyään 8.1. saakka. Tämän vuoden ponnistelut aidommin elämiseksi alkavat kantaa merkittävästi hedelmää tästä eteenpäin. Vaatii usein valtavaa rohkeutta kunnioittaa totuutta sellaisena, kuin näemme sen, erityisesti kun se erottaa meidät muista tai haastaa vallitsevan tilan. Niillä jotka ovat sitoutuneet tekemään näin tammikuusta saakka, on nyt käsissään suurempi vapaus. Rajoittavat siteet katkaistuna ja esteet voitettuna, meidät vapautetaan palvelemaan heräämisagendaa paremmin kuin koskaan ennen. 
  
Merkurius ylittää Auringon myös 9.5. Tämä tunnetaan "okkultaationa" ja se vahvistaa lisää Jupiterin suunnanmuutoksen voimaa, mikä muistuttaa meille, että vapaus – tai sen puute – heijastuu kaikessa, mitä teemme ja olemme. Tämä on hyvä aika pohtia, miten ilmaisemme itseämme ja mitä käyttäytymisemme sanoo suhteestamme totuuteen. Henkinen puhe ja positiiviset sanat voivat olla yhtä paljon pettämisen kuin jumaluudenkin työkaluja. Totuus ei ehkä ole aina lempeää ja houkuttelevaa (siksi kaihdamme sitä hyvin helposti!). Se voi pyytää meiltä suurta rohkeutta ja toimia, jotka manaavat halveksuntaa päämme menoksi. Mutta tiedämme sen silti totuudeksi sisäisestä värähtelystä ja se nopeuttavasta vaikutuksesta matkallamme sieluun. 
  
15.-30.5. nähdään Merkuriuksen, Jupiterin ja Saturnuksen välillä asetelma, joka tukee käytännön toimintaa, johon vaikuttaa rehellinen ja realistinen optimismi. Tämä pari viikkoa antaa paljon tilaisuuksia tarkkailla sisäistä dialogiamme ja miten se vaikuttaa mentaali- ja tunnetilaamme. Puhummeko kannustavia sanoja itsellemme, kun asiat menevät pieleen, vai olemmeko pahin vihollisemme, joka syytää kritiikkiä ja solvauksia vähäisenkin tilaisuuden tullen? Annammeko tunnustusta omista saavutuksistamme ja huomioimme samalla tavalla yksityiskohdat kuin virheissämme ja epäonnistumisissamme? Olemmeko realistisia odotuksissa itsestämme vai asetammeko mahdottomia tehtäviä, joissa on epärealistiset tavoitteet, ja sitten romahdamme omien vaatimustemme painon alle? Saturnus joka perääntyy nyt Jousimiehessä, kutsuu tasapainoista optimismia: vakaa usko kykyymme saavuttaa ja voittaa sekä fokusoitunut yritys ilmentää arvokkaimmat lopputuloksemme parhaalla mahdollisella tavalla, johon pystymme. 
  
Neptunus säestää 18.-26.5. Se saattaa olla horjuttavaa, jos etsimme turvallisuutta – fyysistä, mentaali- tai tunneturvaa. Siis kunnes tunnistamme, että todellinen turva löytyy epävarmuuden hyväksymisestä, pyrkimättä karkottamaan sitä kosmoksen äärilaidoille! Neptunus vahvistaa, että jumaluus on läsnä koko elämässämme, sen joka aspektissa. Emme ole yhtään pyhempi meditoidessa kuin lattiaa kuuratessa! Jokainen hetki on täynnä jumaluutta. Kun tiedämme tämän täysin totuudeksi, turvallisuuden etsintämme loppuu – etäinen kaiku entisistä ajoista, jolloin luulimme, että oli meidän tehtävämme saada elämä toimimaan. Nyt Neptunus muistuttaa meille, että työssä ja leikkiessä, hereillä ja unessa, ilossa ja tuskassa ja kaikessa siltä väliltä, jumaluus toteutuu meidän kauttamme ja meissä. Ahdistusta ja pelkoa nousee, kun unohdamme todellisen luontomme. Rauha syntyy, kun muistamme ja päästämme irti. 
  
Täysikuu 21.5. osuu samaan aikaan, kun Merkurius lopettaa perääntymisensä Härässä. Se on myös ensimmäinen kahdesta täysikuusta Jousimiehessä, mikä tekee kesäkuun täysikuusta sinisen kuun. Tämän kuukauden täysikuu nostaa henkeämme ja lisää uskoamme riippumatta siitä, mitä elämässämme tapahtuu. Ollessaan yhtymässä perääntyvän Marsin kanssa se kasvattaa soturihenkeä, mikä kannustaa henkisesti uskaliaisiin tekoihin, jotka rikkovat aiemmin pelätyt esteet. Merkitessään alkua kuukaudelle, jonka aikana henkistä luonteenlujuuttamme voidaan hyvinkin testata, se vakuuttaa, että meillä on rohkeutta ja voimaa voittaa myös rankimmat ja pelottavimmat voimat. Muttemme tee sitä väärällä optimismilla ja kieltämisellä, vaan hyväksymällä ne sisulla ja juonikkuudella, ollen hereillä egon tempuille, mielen viettelevyydelle, ajatuksen voimalle ja sille hallitsevalle pelolle, jonka on annettu hallita hyvin pitkään tässä maailmassa. Kaikki henkiset soturit, tämä täysikuu valaisee edessä olevat haasteet ja samalla lisää sydämemme vahvuutta ja mielemme selkeyttä kohdata ne silmästä silmään ja kulkea päättäväisenä niiden läpi, käsi kädessä toisten kanssa transformoituen. 
  
Kun Merkurius kerää vauhtia eteenpäin täysikuun vanavedessä, on aika panna suunnitelmamme täytäntöön ja elää niiden oivallusten ja sen viisauden mukaan, joita on syntynyt kuluneilla kolmella viikolla. Mitä olemme oppineet itsestämme? Miten tämä haastaa aiemmat uskomukset itsestä? Ja miltä elämä nyt näyttää, kun ottaa huomioon uuden perspektiivimme? Oppositio Marsin ja Venuksen (kun se siirtyy Kaksosiin) välillä 24.-27.5. korostaa tasapainon merkitystä ja käytettävissä olevaa elinvoimaa, kun voimme elää asteikon kummassakin päässä ja tuntea myös keskikohdan. Emme voi koskaan olla täysin yhtä asiaa, sillä sen vastakohta vaanii aina varjoissa. Emmekä voi aina pitää täydellistä tasapainoa vastakohtien välissä. Sen sijaan meidän täytyy oppia tekemään rauha paradoksaalisuutemme kanssa, niiden vastakohtien kanssa joita ilmaisemme eri aikoina sekä epäjohdonmukaisuuksiemme ja hämmennyksemme kanssa. Tätä me olemme. Tässä rauhassa asuu kaikkein luovin kipinä, sillä jumaluus on kaikissa asioissa kaikkialla eikä se sellaisena voi koskaan olla "vain yksi". Se on sinä ja minä, suurimmat rakkaamme ja vihatuimmat vihollisemme. Se on suurin virheemme, syvin katumuksemme ja voitonhetkemme. Aivan kuten sitä ei voi rajata pikkuruisiin laatikkoihin ja mukaviin määritelmiin, meitäkään ei voi. 
  
Marsin nähdään perääntyvän 27.5. takaisin Skorpionin pariksi kuukaudeksi, mikä kasvattaa entisestään sinnikkyyttämme ja päättäväisyyttämme olla jättämättä kiveäkään kääntämättä, mitä tulee itsetuntemukseen ja jatkuvaan tietoisuuden nostamiseen. Jos yritimme kiertää joitain hankalia kysymyksiä sen kulkiessa aiemmin Skorpionissa (3.1.-6.3.16), nyt on aika palata niihin ja tehdä, mitä tarvitsee. Tämä maamerkkien suurkolmio Pluton, Merkuriuksen ja pohjoissolmun välillä pitää jalkamme maassa, kun laskeudumme syvyyksiin kaivamaan jumalan/jumalattaren antamaa sisua ja jumalaista armoa. Mars voi Skorpionissa olla vaativa orjapiiskuri ja herpaantumaton pyrkimyksessään irrottaa kaikki, mikä jarruttaa totuutta. Salaisuudet on parasta tuoda tässä kohtaa esiin, ennen kuin Mars tekee sen puolestamme luonteenomaisesti tinkimättömällä innollaan! 
  
Kuukausi loppuu Neptunuksen ja Auringon neliöön 29.5.-5.6. Pidä silmällä taipumusta itsepetokseen ja tuon valtavan vaaleanpunaisen elefantin mukavaan sivuuttamiseen huoneessa! Äläkä ajattele, etteivät toiset ole maininneet siitä, koska he eivät tiedosta sitä. He saattavat olla samanlaisessa kieltämisen tilassa toivoen, että epäkohta häviää nopeasti! Ei häviä. On kyse sitten jonkin tunnistamisesta itsessämme, joka jättää ikävän maun suuhun, tapahtumien epämukava käänne, joka uhkaa romuttaa arvokkaan suunnitelman, tai odottamaton ongelma varmalta näyttäneessä asiassa, paras lähestymistapa on nyt kirvelevä rehellisyys ja äärimmäinen avoimuus kaikkien osallisten suhteen. Nimittäin tällä tavalla reagoimalla Neptunuksen siunaukset vapautetaan, mikä pehmentää sydämet, avaa mielet ja sallii ihmeiden tapahtumisen paikassa, jossa aiemmin vain katastrofi näytti varmalta. 
  
Se miten tämä kuukausi päättyy, riippuu oikeasti meistä. Se voi olla hilpeyttä sydän avoimena, johon rohkaisee vastalöydetty luottamus. Tai se voi olla alakuloa, juuttuneena hämmennykseen ja kieltämiseen ja peläten seuraavaa askelta epävarmuuden vuoksi. Tietysti on paljon välimaastoa, jossa voimme olla myös! Mutta tärkeää on muistaa tämä: luomme seuraavan hetken asenteellamme läsnä olevaan hetkeen ja kohtaloa – mitä ikinä se onkin! – pidetään tässä hetkessä tiukasti käsissämme. 
  
Sarah Varcas 
  ----------- 

Kommentoi kirjoitusta.

Valo voittaaa aina!

Tiistai 15.3.2016 klo 14:08

nainen_portailla.jpgKoska meille on annettu tehtäväksi nyt tässä ajassa tuoda esille myös sitä henkisen kehityksen toista puolta, eli negatiivisen energian toimintaa, saamme välillä kysymyksiä siitä, mikä on Valo ja mikä on pimeys?

Yksinkertaisesti sanottuna Valo luo ja ylläpitää elämää ja pimeys tuhoaa sitä. Koska pimeys ei siis yksin ylläpidä elinvoimaansa, se tarvitsee sitä ympäröivästä maailmasta. Siksipä juuri se pimeys, mitä itsessämme kannamme, on ikään kuin tarttumapintana samanlaiselle energialle, vetovoiman lain mukaisesti.

Jos jokainen sielu puhdistaisi itsestään kaiken alemman värähtelyn, tekisi valinnat Valon suuntaan joka päivä omassa arjessaan, kaikki negatiivinen lopulta kuolisi ja poistuisi maapallolta. Se on ollut ihmiskunnan suunnitelma..transformoida negatiivinen positiiviseksi, pimeys Valoksi.

Värähtelyn lakien mukaan ei riitä, eikä oma sielu valaistu sillä, että tunnustamme vain Valon, ja ylläpidämme sitä omassa kentässämme vaan on myös tiedostettava ja puhdistettava ne alemmat värähtelyt, jotka me koemme itsessämme ja muissa erilaisina negatiivisina tunteina, ajatuksina ja reaktioina.
 
Miksi on puhdistettava, miksei riitä, että ajattelee mahdollisimman positiivisesti, tekee hyviä tekoja, ja uskoo hyvään? Koska värähtelytasolla se toisenlainenkin energia on meissä olemassa, vaikka emme tahtoisikaan tunnustaa tai uskoa sen olemassaoloon. Sitäkin on kerääntynyt sieluumme monien satojen, tuhansien elämien aikana ja täällä vapaan tahdon planeetalla meidän kuuluu oppia erottamaan hyvä pahasta ja valita niiden kahden voiman välillä. Kun tunnistamme itsessämme nuo alemmat värähtelyt, opimme itsestämme, omasta käytöksestämme, ja vähitellen ymmärrämme, missä arkipäivän kohtaamisissa ja reaktioissa sitä tarttumapintaa itse kannamme ja lisäämmekin. Ihminen tunne itsesi! Tätähän ihmiskunnalle on aina yritetty opettaa, kaikki Pyhät kirjat ja tieto puhuvat tästä. Miksi siis voi olla niin vaikeaa puhua tästä, kuulla negatiivisesta puolesta..

Tie Valoonhan käy pimeyden kautta, tunnistamalla, puhdistamalla, apua pyytämällä ja niin vapauttamalla se pimeys itsestämme. Ja opetushan tuossa tiedossa, jumalallisessa Totuudessa kertoo, että kun pyytää apua, tukeutuu Jumalalliseen, Luojaan, Kristukseen, Buddhiin, Krishnaan.. mihin tahansa nimeen, joka Jumalan nimeä kantaa, saa avun, joka laskeutuu meidän värähtelyymme, sieluumme, kenttäämme vapauttavana Valona. 
Mutta ensin täytyy valita se Valo ja pyytää puhdistusta. Vapaan tahdon planeetan mukaisesti.

Vaikka pimeyden, negatiivisuuden ja negatiivisten olentojen ajatus voikin herättää pelkoa, mitään todellista hätää ei ole, kun turvaa Valoon. AINA VALO VOITTAA, lopulta, siihen voi jokainen hengen oppilas luottaa. Mutta edelleenkin on työskenneltävä itsensä kanssa, jotta oppii ne omat heikot kohdat, joissa samankaltaista energiaa nousee esille, ja tuota tarttumapintaa on. Muuten tuo negatiivinen tarraa siihen kiinni ja lisääntyy sinussa.

Oma pitkä polku tällä henkisen kehityksen tiellä on pitänyt sisällään niin monen moista henkistä koulutusta, monia kompastumisia, mutta lopulta oikeaa tietoa, viisautta ja lopullinen valinta kulkea Valon polulla. Tuo valinta on tuonut mukanaan sen, että koko elämä on henkistä kehitystä, itseni kehittämistä, puhdistamista, joka tasolla. Ja aikanaan sen kautta luja ja puhtaampi yhteys Omaan Korkeimpaan, omaan lähteeseen. Mikään tämän maailman ilo, rakkaus taikka kokemus ei voi tuoda sitä samaa, mitä yhteys omaan Itseen tuo. Siksipä tätä omaa kokemusta, tietoa ja Totuutta on jaettava, on suunnitelman mukaista jakaa sitä myös kaikille muille, jotka etsivät, sielussaan kaipaavat sitä samaa.
Tämä on meidän yhteinen työmme tässä ajassa.. ja ohjauksemme ja polkumme mukaisesti kuljemme Patrickin kanssa sitä jakamassa.

Lämpimiä ajatuksia kaikille teille, uskoa ja luottamusta rukoillen. 

Kommentoi kirjoitusta.

Maailmalta kuuluu

Maanantai 14.3.2016 klo 20:23

Tomi Varjolan postauksissa (KosminenValo -blogi) on useinkin ajankohtaista asiaa.. asiaa, jota näissä hetkissä on tarpeen nostaa esille. Nyt on aika enemmänkin tuoda esille sitä, mitä maailmassa tapahtuu kulisseissa ja siinä pimeällä puolella, joka niin monen elämää ohjaa, ja josta harvemmin nykyaikana näissä piireissä puhutaan. Tuo negatiivinen ohjaava taho käyttää ja voi käyttää kaikkia ihmisiä kanavinaan jos ei ole tietoinen sen olemassaolosta taikka siitä, miten se toimii. Se taho on jo käyttänyt monia kirjailijoita/kanavoijia, jotka ovat tuoneet tähän aikaan jotain henkistä oppia. Onkin siis tärkeää oppia tunnistamaan missä tuo väärä tieto tai pimeys on. Helpommin sen tunnistaa niissä kirjoissa ja kanavoinneissa, joissa sen olemassaolo kielletään. Kuten David Wilcock siteerasi pyhää kirjaa, Luciferin paras temppu on saada ihmiset uskomaan ettei sitä ole olemassa. Kuvaa hyvin monia tämän ajan kanavoituja tekstejä. Niistä tulee hyvälle mielelle, mutta ne eivät oikeasti sisällä mitään, mikä sielua kehittäisi.
Tässä ajassa minä ja Patrick jatkuvasti puhumme siitä, miten tärkeää on tehdä työtä ensin itsensä puhdistamiseksi, ja vasta sitten kurkottaa kohti omaa Korkeinta ja sen kautta avautuvaa tietoa.
Minun kontaktikokemukseni 90-luvulta ovat sisältäneet monenlaisia yhteydenottoja. Niiden opetus tuolloin oli oppia erottamaan eri tason värähtelyt ja niiden alkuperä ja tunnistaa myös negatiivinen informaatio. Informaation taso on suoraan riippuvainen vastaanottajan omasta värähtelytasosta. Eli kaikki yhteydenotot eivät todellakaan ole hyväksi tai hyviä/positiivisia, vaan usein ne jopa avaavat kanavoijan oman kentän väärän tiedon välittämiselle.
Ikävä kyllä edelleenkin kuulee sanottavan, miten hienoa on, että joku on kontaktihenkilö, niin kuin sillä sinänsä olisi mitään tekemistä henkisyyden taikka henkisen kasvun tai tietoisuuden kehittämisen kanssa. Negatiiviset humanoidit esimerkiksi ovat onnistuneet tässäkin ajassa tuoda paljon sellaista infoa, kirjoja, jotka kieltävät negatiiivisen kokonaan ja joka saa ihmiset/sielut passiivisiksi oman työn suhteen, vain odottamaan sitä suurta päivää, jolloin kollektiivinen ylösnousu tapahtuu.
Kaiken tiedon vastaanottajalla/välittäjällä on suuri vastuu siitä, mitä hän jakaa ja jokaisen "opettajan" tulisi jatkuvasti pitää huolta omasta värähtelystään, omasta henkisestä kasvustaan, sekä myös siitä, että pysyy ajan hermolla eikä jää kiinni omiin vanhoihin ajattelumalleihinsa.
Kyllähän minäkin sanon usein, että olen kulkenut pitkän polun tällä henkisellä tiellä tässäkin elämässä, mutta en tarkoita sitä, että olisin jo valmis, vaan, että olen kerännyt monenlaista kokemusta, joihin voin pohjata ja nojata oman tietoni. On vaikea/väärin opettaa muille sellaista, mistä itsellä ei ole kokemukseen perustuvaa tietoa.
Kanavoijan ja tiedon jakajan tulisi myös tuntea kosmiset lait, mm. sen, miten värähtelytasolla energiat toimivat, ja jotta voisivat itse erottaa edes negatiivisen positiivisesta..

Myös David Wilcock on "tullut ulos kaapista" viime postauksensa kanssa ja puhuu negatiivisesta tahosta, jonka hyökkäysten kohteena hän on ollut. David on jakanut hyvää/oikeaa informaatiota, yhdistänyt tiedettä ja henkisyyttä (Tiede ja henkisyysasiaa koko kirjan verran: Lähdekenttä) sekä sillä tavalla avannut uutta näkökulmaa tähän new age -henkisyyteen, johon monet ovat jämähtäneet. Hän on myös tuonut julkisuuteen negatiivisen humanoidirodun toimintaa ja siksikin saanut heidät kimppuunsa. 

Myös meillä on viimeisen vuoden ajalta omia kokemuksia siitä, miten esim negatiiviset harmaat olennot toimivat, ja mihin kaikkeen se taho pystyy. Me kuljemme levittämässä ikivanhaa sanomaa, miten tulee puhdistaa omaa sielua ja sitä kautta kohottaa omaa värähtelyä niin, että yhteys omaan Korkeimpaan olisi mahdollinen. Se taasen olisi väylä kohottaa kollektiivivärähtelyä, muuttaa maailmaa, ja pelastaa tämä planeetta negatiiviselta voimalta ja sen hallinnalta. Meidänkin työmme on "huomattu"  myös tuolla vastapuolella, eikä se sovi siihen suunnitelmaan, joka negatiivisella taholla on. 
Mutta mekin tiedämme, että Valo voittaa aina pimeyden eikä syytä pelkoon ole. On vain ymmärrettävä, mistä tässä on kysymys, tiedostettava ja tunnistettava pimeys sekä ennen kaikkea pidettävä huolta omasta puhtaudesta ja toimittava yhteistyössä Valon auttajien kanssa. Aina turvattava Yläkertaan myös tietoa hakiessa.

Tässä muutama linkki, joista yllä mainitsin.

https://kosminenvalo.wordpress.com/2016/03/10/disi...


Kommentoi kirjoitusta.

Astroraporttia pitkästä aikaa MAALISKUU

Perjantai 11.3.2016 klo 22:00

MAALISKUUN 2016 ASTROENERGIARAPORTTI 
  
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk
28.2.2016 
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine 
  
Tunnustuksen saamisen yli 
  
Maaliskuu jatkaa ja laajentaa helmikuun keskeisintä teemaa: tarve ylittää omahyväisyys, ottaa täysi vastuu omasta elämästämme ja kieltäytyä sallimasta, että tulevaisuutta muokkaa itsesääli, jääräpäinen muutosvastarinta tai elämän täysillä elämisen pelokas välttäminen. Muista: olemme muuttuneet viime vuosina tunnustuksen saamisen yli. Ihmiselämä ei ole sitä, mitä se kerran oli. Meidän täytyy nyt nousta todistamaan itsemme käsissämme olevan voiman arvoiseksi, olla käyttämättä tuota voimaa puhtaasti henkilökohtaisiin hyötyihin kokonaisuuden kustannuksella ja käyttää sitä hyödyttämään kokonaisuutta – kaikkia olentoja ja kaikkia. Henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti kestävän tulevaisuuden muovaamisen on oltava nyt etusijalla. Tulevaisuuden joka kunnioittaa elämää pyhänä olemuksena kaikkien olentojen sisällä, ei jonain sellaisena, jonka arvon sanelee vain käytännöllisyys. 
  
Tämä kuukausi haastaa itsetuntomme. Meidän täytyy ehkä määritellä täysin uudelleen näkemys omasta arvosta – emmekä löydä sitä siitä, mitä teemme tai miten elämme, vaan siitä tosiasiasta, että olemme jokainen pyhän lähteen ainutlaatuinen, fyysinen ruumiillistuma. Jumalainen kipinä syyttää kaikkien sisäisen liekin riippumatta siitä, miten himmeäksi tunne- ja psyykkiset haavat sekä pelko- ja egopuolustuskerrokset ovat tehneet sen. Monien ihmisten elämä on hyvin haastavaa näinä päivinä. Harvat ovat immuuneja kaikelle paineelle ympärillä ja vaikka joillekin tämä voi olla riemastuttavaa, monilla se tulee merkittävän pelon kera, mikä laukaisee epätoivoisen halun säilyttää se, mikä tuntuu kontrollilta, vaikka mikä olisi. Mutta aivan liian usein se, mikä näyttää kontrollilta, on pelkästään päätös sietää parhaimmillaan epäpalkitsevaa ja pahimmillaan suorastaan vahingollista tuttua ja välttää tuntemattoman kohtaamista, mikä saattaa silti sisältää avaimen vapautumiseemme. 
  
Saturnuksen, Uranuksen ja Pluton liittoutuma 1.-22.3. nostaa esiin epäilyä. Jos luulit jokin aika sitten, että muutamien mullistusvuosien jälkeen kaikesta tulisi ruusuista ja eläisimme kaikki tyydyttävässä harmoniassa, saatat ihmetellä, mitä hemmettiä matkalla tapahtui ja miten päädyimme tähän!! Monet ovat menettäneet toivon tällaisten tunteiden vuoksi eivätkä enää kykene ponnistelemaan tehdäkseen elämänsä alusta, sopusoinnussa muuttuvien energioiden ja prioriteettien kanssa. Mitä itua siinä on, jos teimme sen kerran eikä sillä ollut mitään vaikutusta?! On helppoa langeta tällaiseen ajatteluun, mutta paljon vaikeampaa kiivetä siitä ylös. Tämä liittoutuma varoittaa meitä olemaan taipumatta tuollaiseen virheelliseen logiikkaan! 
  
Muista vain, ettei sitä tapahtunut, mitä monet luulivat tapahtuvan. Emme koskaan lähestyneet mullistavaa muutoskohtaa, joka muuttaisi kaiken paremmaksi silmänräpäyksessä. Kosmos ei koskaan puhunut sellaisesta, vain ihmiset puhuivat – ja kyllä, laumana toisinaan – mutta sitä ei koskaan heijastettu luomisen rakenteeseen, joka ennakoi kaikki asiat, ennen kuin ne ilmestyvät. Sen sijaan taivas on aina puhunut pitkähköstä siirtymästä, joka koostuu monista pienistä ja useista suurista muutoksista, muttei koskaan "kaikki kerralla silmänräpäyksessä". Jos sallimme entisten väärinkäsitysten kylvää tämänhetkistä apatiaa, sivuutamme arvokkaan tilaisuuden osallistua uraauurtavaan aikaan tämän planeetan historiassa – aikaan jota varten olemme kaikki syntyneet. 
  
Tämän kuukauden kolmen ensimmäisen viikon aikana meille muistutetaan toistuvasti, että pettymys syntyy omasta väärinymmärryksestämme, ei universumin epäonnistumisesta pysyä perässä! Meidän täytyy ottaa itsemme käsittelyyn, meidän täytyy kalibroida omat väärät havaintomme ja virheelliset uskomuksemme heijastamaan totuutta. Ajankohtainen pimennyskausi joka alkoi 23.2. ja jatkuu 29.3. saakka, auttaa meitä tekemään juuri tämän. 
  
Maaliskuun kymmenen ensimmäistä päivää Saturnus on neliössä Auringon kanssa. Turhauttaen jossain mielessä, mutta vahvistaen toisessa, tämä aspekti puhuu tarpeesta muokata uudelleen henkinen elämämme tyydyttämään maailman vaatimukset, ei välttämään niitä. Ainoastaan jokapäiväisen elämän raskaudessa ja kaatumisissa kohtaamme ihmisyyden täysimmillään. Ainostaan ruumiillistamalla hengen tiedämme sen itseksemme ja se leviää olemuksemme kaikille tasoille ja muokkaa polkuamme. Tämä neliö vaatii joustavuutta olla rohkea ja käsitellä aavistamattomat olosuhteet. Se tulee todellisuustarkistuksena, jalkojemme koskettamisena maahan silloinkin, kun henkemme nousee korkeuksiin. 
  
Jos meillä on ollut viime aikoina paljon pyrkimyksiä, mutta vähän toimintaa, olemme ollut inspiroitunut mutta toimeton, tämä kuukausi vaatii ulkoista ilmaisua siitä, mitä tapahtuu sisällä, ja tätä auttaa Marsin siirtyminen Jousimieheen 6.3. Jos haluamme elämän muuttuvan, meidän on oltava se muutos, jota etsimme. Jos valitamme tai vaikeroimme liian paljon kohtaloamme emmekä tee riittävästi, mitä voimme, luodaksemme nykyisestä uutta, on aika pysähtyä, pohdiskella ja sitten elää eri tavalla. Emme ole uhreja vaan toimijoita – luoja yhtä paljon kuin luotu. 
  
Vanhoista mielen tavoista jotka pitävät meidät jumissa negatiivisuudessa, tulee aina vain tuhoavampia, kun energiat kasvavat koko kuukauden ja kaikella – kyllä kaikella! – on suurempi vaikutus. Meidän täytyy siksi päättää kuukauden alussa, millä puolella haluamme olla: kahlehdittuna vanhoihin tapoihin ja esteisiin vai sitoutunut löytämään uusia tapoja kohtaamiemme tuttujen haasteiden läpi. Tämä päätös – tärkeämpi kuin sanat voivat kertoa – muokkaa seuraavia kuutta kuukautta ja värittää jokaista valvehetkeämme, joten parasta valita hyvin! 
  
Maaliskuun 3. päivä nähdään Kuun pohjoissolmun, Kheironin ja Erisin välinen liittoutuma, joka jatkuu 23.4. saakka. Antaen muutamia yllätyksiä matkan varrella, se vaatii halukkuutta tunnistaa, missä olemme haavoittunut ja miten jatkamme toistemme haavoittamista. Tämä ei ole itsesyytösharjoitus, eikä sen pitäisi saada oloamme tuntumaan pahalta, vaan yhdistää meidät syvemmin egovoimaan, joka väistämättä muokkaa elämäämme. Kukaan ei voi välttää subjektiivisuutta. Näemme kaikki elämän omin silmin, arvoimme sitä omia kokemuksiamme vasten ja reagoimme suojellen sitä, mikä tuntuu haavoittuvalta ytimeltä. Näin tehdessä vaikutamme toisten elämään, usein tavoilla joita emme näe. Suhteet ovat hyvin monimutkaisia asioita ja tämä liittoutuma tuo osan tuosta mutkikkuudesta etualalle, mikä "sotkee veden" ja paljastaa harmaat alueet, joihin on mahdotonta osoittaa syyttävällä sormella sanoen: "Tämä on kaikki sinun vikasi!" "Syytä menneisyyden asiaa", se kehottaa, sillä vain tekemällä tämän, voimme lopultakin saada yhteyden ja paljastaa viisauden, mitä oikeasti tapahtuu. 
  
Auringonpimennys Kaloissa, joka on 9.3. klo 1.58 UT, antaa energiapuuskan, jonka pohjoissolmun, Kheironin ja Erisin liittoutuman todella lähettää psyykeemme. Oppositiossa Jupiteriin tämä pimennys puhuu tunteiden hallinnasta niin, että voimme tukeutua niiden todelliseen viestiin, eikä niiden herpaantumaton voima räjäytä meitä tai hukuta ikuisesti. Emme voi odottaa tunteiden laantuvan, pelon vähentyvän, tunteiden asettuvan tai aivojen syytävän miellyttäviä tunteita, jotka tekevät elämästä suoriutumisen helpommaksi. Sen sijaan meidän täytyy tutustua tunteisiimme – miten ne heräävät, mikä ne laukaisee, mitä niiden mallit ovat ja mikä tärkeintä, miten luomme, pahennamme ja hallitsemme niitä. Jupiter Neitsyessä muistuttaa meille, että Äiti Maa tarvitsee meitä nyt enemmän kuin koskaan, ja vastineeksi se tarjoutuu ankkuriksemme, kun elämän pyörretuulet viheltävät ympärillämme. Tämä pimennys muistuttaa meille, että se on liittolaisemme, ei resurssi jota käytetään ja väärinkäytetään omaksi hyödyksemme. 
  
Mitä syvemmin olemme kosketuksessa omaan sisäiseen maailmaamme, henkeemme ja tunteisiimme, sitä syvemmin voimme resonoida kaiken elämän, luontoäidin ja kauniin planeettakotimme kanssa. Näin "pelastamme maailman". Ei tuputtamalla omia uskomuksiamme toisille – väittäen, mikä on oikein ja väärin – vaan yhdistymällä todelliseen itseemme tietäen tunteemme sisältä käsin, hyväksymällä pelkomme, hoivaamalla unelmiamme ja tietämällä itsemme kaikeksi elämäksi kaikkialla. 
  
Saturnus nähdään 13.-16.3. Jupiterin ja Merkuriuksen muodostaman T-ristin huipulla. Pidä tätä viisauden kosmisena törmäyskurssina! Tilaisuutena kaivaa sisäisen tietämisemme syvyyksiä ja menestyä odotettua paremmin. Valitse aiheesi, joka on oleellinen: suhteet, työ, terveys, elämän merkitys! Missä tarvitsemmekin näkemystä elämässämme, tämä planeettaliittoutuma on valmis toimittamaan sitä. Meidänkin täytyy tietysti tehdä oma osamme. Ole avoin sille, mitä paljastuu, valmis hyväksymään aiemmin vastustettuja totuuksia ja päästämään irti uskomuksista, joiden halusimme kovasti olevan totta. 
  
Tämä lyhyt viisausikkuna katsoo uutta perspektiiviä, joka kantaa meidät läpi tästä pimennysjaksosta ja sen yli. Mutta meidän täytyy avata tuo ikkuna itse, omaksua näkymä ja arvostaa varjon ja valon hienovaraisia nyansseja maisemassa. Viisaus on elävä ja hengittävä olemus maailmassamme, ei vaimenevia, pölyisiä kirjoja, jotka puhuvat menneistä ajoista. Voimme jokainen vaatia sen itsellemme sen mukaisesti, missä olemme ja mitä meidän tarvitsee tietää. Älä sivuuta mitään, mikä paljastuu nyt. Tutki kaikkea, ota vastaan sen potentiaali ja pidä mieli avoimena, sillä epäuskon ja vastarinnan tilalle kylvetään heräämisen siemeniä – hiljaa ja ilman fanfaareja – kehittymään ja orastamaan, kun niiden aika tulee.
  
Tämä voi olla pikemmin, kuin ajattelemme, sillä kun tulee 17.3., Saturnus lyöttäytyy yhteen Pluton ja Jupiterin kanssa toimittamaan olosuhteet, joita tarvitaan tuon viisauden tuomiseen ulos meistä! Jotkut elämän käytännön asiat voivat lyödä kovaa tässä kohtaa, mutta jos näin on, älä huolestu. Ennakoimattomien tilanteiden jotka yllättävät meidät ja odottamattomien lopputulosten jotka keikuttavat venettä, ei tarvitse kukistaa meitä! Voimme käyttää niitä vastuksena, jota vasten vahvistamme ydinitseämme, ja kieltäyä tulemasta mielen huijaamaksi alistumiseen tai kurjuuteen, kun se sanoo: "En ikinä pääse tästä läpi, se on liian vaikeaa, tuskallista, mahdotonta, rankkaa jne. jne." Tosiasia on, että jos olemme täällä edelleen, olemme päässeet läpi kaikesta tähän mennessä eikä seuraava asia ole erilainen. Ja mitä enemmän voitamme, sitä enemmän viisautta meillä on puolellamme ja sitä enemmän ruokimme henkeämme, fokusoimme mielemme ja valaisemme tietämme. Tämä planeetta-asetelma jatkuu 11.4. saakka, joten muista: haasteet jotka hyökkäävät kimppuumme tänä aikana, ovat vain valepukuisia opasteita, jotka yllyttävät meitä paljastamaan niiden todellisen viestin ja seuraamaan niiden johdolla. 
  
Kuunpimennys Vaa'assa 23.3. klo 11.48 UT, oppositiossa Oinaassa olevan Merkuriuksen kanssa, kutsuu myötätuntoista reagointia itseämme ja toisiamme kohtaan. Tunteet voivat käydä korkealla ja harkitumpi lähestymistapa elämään lentää kaaressa ulos ikkunasta! Ole valmis antamaan anteeksi, kun mahdollista, unohtamaan, kun tarpeellista, ja nauramaan pois tilanne, joka voisi muuten muuttua kolmanneksi maailmansodaksi!! Olemme kaikki paineen alla ja yritämme pärjätä – kaikki käsittelevät sisäisiä demoneja ja ulkoisia haasteita, kaikki etsivät rakkautta ja hyväksyntää, rauhaa ja tyydytystä. Näin ollen se mikä yhdistää meitä, on paljon olennaisempaa kuin mikään, mikä jakaa. Tämän muistamalla pääsee pitkälle tämän pimennyksen myrskyisien vesien navigoimisessa. 
  
Samaan aikaa on tärkeää muistaa, että oman yksilöllisyytemme omituisten paradoksien kunnioittaminen voi tehdä paljon helpommaksi hyväksyä toisten ihmisten vastaavat! Meidän ei tarvitse luopua identiteetistämme rauhan tekemiseksi, vaan meidän pitää arvostaa sitä juuri sinä lankana, joka kutoo yhteen kollektiivin erilaiset osat. Kyllä, perustasolla etsimme kaikki samanlaisia asioita, aivan kuten meidän kaikkien täytyy syödä. Mutta yhden ihmisen maukas herkku on toiselle myrkkyä ja tyydytämme jokainen yhteiset tarpeemme henkilökohtaisella tavalla, mikä tekee meistä niitä ainutlaatuisia olentoja, joita olemme. Tilan antaminen tälle yksilöllisyydelle, itsensä ja toisten kunnioittaminen sekä henkilökohtaisten mieltymysten ja makujen arvostaminen on yhtä paljon osa rauhan tekemistä kuin kokonaisuuden kunnioittaminen luopumalla jostain yksilöllisestä, syvemmän yhteyden mahdollistamiseksi. Tämä pimennys pyytää meitä löytämään tasapainon näiden kahden välillä ja ottamaan sen käyttöön välittömien vaikutusten kera. Ei ole aikaa hukattavaksi ja on paljon saavutettavaa oppimalla, miten ollaan se, joka olemme ainutlaatuisesti, ja samalla kunnioittamalla kollektiivitietoisuuden suurempaa voimaa, josta olemme vain pikkuruinen osa. 
  
Maaliskuun 25. päivä Saturnus aloittaa viiden kuukauden perääntymismatkan Jousimiehessä, minkä esittelemät teemat ovat henkiinherääminen ja uhrautuminen. Tarvitsemme nyt kumpaakin kunnioittaaksemme sitä kollektiivista heräämistä, joka valaisee tätä planeettaa hitaasti mutta varmasti. Saturnuksen perääntyminen Jousimiehessä herättää henkiin toiveemme ja unelmamme sisäiseksi imagoksi, joka lietsoo sitoutumistamme siihen matkaan, joka on elämämme, ja antaa sille vauhtia. Emme ehkä tiedä, miten ilmennämme visiomme tulevaisuudesta, mutta jos tunnemme uusien mahdollisuuksien pakottavan vedon, Saturnus antaa selkärankaa työskennellä sisältä, tukien luottamusta itseemme ja elämäämme, tehden suunnitelmia, tunnistaen yhteydet ja tunkeutuen aina vain syvemmälle siihen, miten maailman oikeasti toimii, jotta voimme ottaa aina vain aktiivisemman roolin sen tulevaisuuden muokkaamisessa. 
  
Vastineeksi Saturnuksen tuesta meitä pyydetään uhraamaan vanhentuneet uskomuksemme, käytäntömme ja tapamme, jotka eivät enää palvele hyvinvointiamme. Tämä voi olla haastavaa, sillä saatamme vakaasti uskoa, että ne ovat saaneet meidät siihen, missä olemme tänä päivänä. Ja voimme hyvinkin olla oikeassa! Mutta se missä olemme tänään, ei ole sama paikka, minne menemme huomenna, seuraavalla viikolla tai seuraavana vuonna – puhumattakaan vuosikymmenestä tai parista! Saturnus Jousimiehessä vaatii meitä tarkastelemaan rutiineja nähdäksemme, mikä oikeasti toimii ja miksi. Tukeeko päivittäinen meditointimme meitä oikeasti vai onko se vain ajatusten sotkuinen oravanpyörä, joka on kietoutunut uupumuksemme ympärille ja jota maustetaan kummallisella päiväunella, jotta kiinnostuksemme pysyy yllä?! Pitääkö se ruokavalio, joka teki elämässämme vallankumouksen omaksuessamme sen, meidät nyt jumissa ja pelkäämme uusia tapoja hoivata kehoamme, mieltämme ja henkeämme? Ovatko ne säännöt, joiden mukaan elämme, elämää parantavia vai pitkästyttäviä? Maalaavatko ne meidät nurkkaan, josta emme pääse pakoon rikkomatta noita omaksumiamme sääntöjä? 
  
Kun maaliskuu loppuu ja katsomme taaksepäin haastavaa kuukautta, joka on paljastanut akilleenkantapäämme ja viat huolellisesti kudotussa elämässämme, Uranus aloittaa yhtymän kääpiöplaneetta Erisin kanssa, mikä valmistelee niiden ensimmäiseen tarkkaan yhtymään kesäkuussa. Tämä on kahden mahdollisesti hyvin häiritsevän voiman vahva liittoutuma, mikä pian päästetään irti psyykessämme ja ympäri planeettamme. Helvetti pääsee irralleen tai meidät päästetään irti helvetistä! Valinta on meidän ja niin on matkakin: syvälle sen ytimeen, mitä merkitsee olla ihminen ja jumala, maa ja henki, maskuliininen ja feminiininen, elossa kaikelle yhdellä tasolla ja kuitenkin kuollut maailmalle toisella. Peli on tekeillä ja me olemme pelaajia – pidimme siitä tai emme, olemme valmiita tai emme. Kukaan ei ole immuuni näille mahtaville voimille, jotka tunkeutuvat joka soluumme – eikä meidän pitäisi halutakaan olla! Tämä on todellinen henkiinherääminen, alkukantaisimman henkemme, raivoavan sielumme uudelleenelävöinti. Sitä kutsutaan nousemaan ja peittämään meidät intohimollaan elämää kohtaan ja herpaantumattomalla voimallaan ratkaista tulevaisuus uskomattoman ja mahtavan kätensä yhdellä kosketuksella. 
  
Sarah Varcas 
  ----------- 

Kommentoi kirjoitusta.

Vuosi 2016

Sunnuntai 10.1.2016 klo 13:51

Joka vuotiseen tapaani olen kysellyt ja pyytänyt näkymiä uudelle vuodelle. Vuosi 2016 avautui melkoisen helposti ja kantaa teemaa: Luopumisen vuosi.

Teema on kyllä henkisellä tavalla ravistava ja sillä on hyvin vahva pohjansa menneessä vuodessa, sillä viime vuosi oli ihmiskunnan mittakaavassa karmallinen vuosi. Sen sanoma oli kaikkien valintojen, oivallusten, reaktioiden, tunteiden, ajatusten vahva merkityksellisyys kokonaisuuden kannalta. Eli kaikki valinnat, jotka ihmiskunta ja Äiti maan asukkaat viime vuoden aikana tekivät, kantaa nyt sen suunnan ja konkreettiset tulokset pitkälle tulevaan.

Vaikutukset noista valinnoista voimme nähdä joka päivä konkreettisella tasolla. Ihmisten, kansakuntien, maailmojen ja kulttuurien kohtaamiset näyttävät joka päivä luomisemme laadun ja energian. 

Tämä vuosi on kuin peili, josta heijastuu se, mitä me olemme, mitä olemme valinneet. Monien kohdalla se tarkoittaa itsen uudelleen tarkastelua, sellaisesta luopumista, joka ei enää tue oikeaa, Jumalallista suuntaa, omaa polkua. Joillakuilla se voi olla vain vielä kerran oman polun vahvistamista, omien värähtelyjen tarkastelua arjen tasolla ja sen kautta muutoksen tekemistä. MUtta on myös monia, jotka joutuvat ns. selkä seinää vasten, jolloin ikään kuin pakotetaan muutokseen, koska vapaaehtoinen valinta on jäänyt tekemättä. 

Ne, jotka ovat valinneet aikoinaan henkisen kehityksen polun, pyytämällä ja ruokoilemalla saada tehdä oma työnsä täällä, kulkea omaa Jumalallista polkuaan tms.. he ovat ihan erityisasemassa tänä vuonna. Sitä pyyntöä on kuunneltu ja sen parhaaksi toimitaan nyt korkeammilla tahoilla aktiivisesti. Miten se omassa elmässä sitten näkyy, on seurausta siitä, miten hyvin on kulkenut virrassa eikä pyristellyt sitä vastaan. 

Mitä siis tarkoittaa Tapahtukoon Sinun tahtosi.. Mielestäni se on luottamusta, oman thdon syrjään laittamista ja Jumalallisessa virrassa kulkeutumista. Se on niin monella tapaa antautumista ja omista haluista luopumista. Olen huomannut ja monen monta kertaa kokemut sen,miten oma haluni elää omaa elääni jollain tietyllä tavalla on ollut vain este, joka on haitannut omaa polkua. Miten siis erottaa se, mikä on Jumalallinen tahto ja mikä on oman mielen ja halun aikaan saamaa.. Se ei oikeasti olekaan helppoa, koska meillä kaikilla on niin suunnaton määrä sellaista matalampaa väräehtelyä kentässämme, sielumme muistissa, ja se häiritsee sitä yhteyttä Omaan Korkeimpaan. Sillä vain sen kautta voimme saada sitä ohjausta mitä sielumme tarvitsee jotta se pääsisi kehittymään ja lisäämään omaa valoaan, niin että se voisi lopulta yhtyä omaan Jumalalliseen osaansa. Sitä jokainen sielu kaipaa, sitä me kaikki etsimme, kursseilta, ihmissuhteistamme, rukouksissamme... Ikuinen osamme on se tärkein, se joka siirtyy ajan ulkopuolella, elämästä toiseen... 
Kuten ihana ystäväni, eräs ryhmäläinen sanoi viime viikolla Pohjanmaalla: Kaikki menee niin kauan hyvin ja oikein, kun en itse sotkeudu omaan elämääni! Ei oikeastaan suoremmin voisi asiaa sanoa.. Omat valintamme, jotka perustuvat siihen värähtelyyn, jota kannamme, ovat usein vääriä, sillä värähtelyillä on taipumus vetää puoleensa lisää samanlaista. Siksikin omaan energiaan, sielumuistiin ja sen kantamaan viestiin on hyvä kiinnittää joka päivä huomiota. Mitä tunnemme, ajattelemme, miten reagoimme ja mitä energiaa itsestämme säteilemme... niiden huomaaminen ja puhdistaminen yhdessä Yläkerran kanssa tuo lopulta uutta hyvää elämäämme.

Tärkeää on siis tänäkin vuonna havaita oma värähtely, jotta pääsisi niistä matalammista vapautumaan. Ja onneksi sitä ei tarvitse tehdä yksin, vaan Korkeimman kanssa, mitä se sinulle sitten onkaan.. Havainto, pyyntö ja vapautus. 

Joitain energiapiikkejä näkyy tämän vuoden aikajanalla, jolloin luotu energia on herkimmillään, valmiina vapautumaan jossainpäin maapalloa. Ensimmäinen sellainen piikki näkyy helmi-maaliskuun vaihteessa ja toinen kesäkuussa. Noiden piikkien näkyvää vaikutusta  en tahdo alkaa ennustella, vaan jokainen voi itsekseen päätellä mitä energiaa on viime vuonna enemmän luotu... Äiti Maa kyllä reagoi tämän vuoden aikana, sillä sen suunta on kytketty ihmiskuntaan. Äidin kehon ylirasittaminen, "huolilla" kuormittaminen ja lastensa tuska ja Valosta erkaneminen ovat Maan kannalta nyt sellaisessa pisteessä, jossa jonkin rajan yli on astuttu.

Pysyttelemme kuitenkin tämänkin vuoden aikana Valon polulla, meistä jokainen, arvioiden itseämme, omaa valoamme lisäten negatiivista puhdistamalla ja siten sitä henkistä työtä tekemällä. Keskitymme myös ihaniin, ilon ja kauneuden hetkiin, ammentaen niiden voimaa tähän tärkeään työhön itsemme kanssa. Liitymme yhä enemmän yhteen muiden samoin suuntaavien kanssa ja koemme yhteistyön voiman. 

Suuri kiitos niille kymmenille/sadoille sieluille joita kohtasimme viime vuoden aikana. Oli suuri ilo nähdä teitä kaikkia ja jakaa kaikkien avuksi sitä mitä olemme oppineet ja keränneet monen tuhannen inkarnaation aikana tällä niin kauniilla planeetalla. Sydän iloitsee kohtaamisista sielujen kanssa ja samalla suree sitä, miten hukassa me kaikki olemme olleet ja niin monet ovat edelleen. Vapaan valinnan planeetta, ikävä kyllä. 
Valoisin, toiveikkain mielin ja tarmoa uhkuen siis tähän vuoteen. Työ jatkuu ja ehkä myös Valokin lisääntyy yksittäisten ihmisten ja valintojen kautta. Kiitos, kiitos!

Kommentoi kirjoitusta.

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »