Tietäjän tarinoita

Komeetan viestiä

Share |

Lauantai 30.11.2013 klo 18:46


komeetta_ison.jpgTämä löytämäni juttu vain oli niin hauska :) 
Aikas helppo löytää samaa ajatusta. Tätähän meille tosiaan tapahtuu ja on tapahtunut jo pitkään. Vanhat ajatukset, kokemukset, tavat, kuvat hajoavat ja ilmestymme uusina esille, uuden valon kanssa. Vanhan on pakko hajota ja kuolla, ennen kuin uusi ihminen/maailma/maailmankuva voi syntyä. Sitä työstäessä: 

30.11.2013 - ISON ja ihmiskunnan uusi tuleminen

ISON JA IHMISKUNNAN UUSI TULEMINEN

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
30.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakastan sitä analogiaa, mikä on tullut tänään Space Weatherin uutisena ISON-komeetan matkasta auringon ohi. "Asiantuntijat ovat tehneet monia ennusteita siitä, mitä komeetalle tapahtuisi, ja ne ovat vaihdelleet täydellisestä hajoamisesta loistavaan selviytymiseen. Kukaan ei ennustanut kumpaankin."
 
Kyllä! Juuri tätä tapahtuu ihmiskunnalle nyt (myös kaikille järjestelmillemme ja olemistavoillemme). ISON näytti hajoavan NASA:n kameroiden edessä ja nyt NASA on innostuneen mykistyneessä ja sekavassa tilassa, koska se on ilmestynyt taas esiin "elpyneenä ja se kirkastuu nopeasti".
 
ISON-komeetta on uhmannut kaikkia odotuksia ja niin tekee ihmiskuntakin! Kaikki näyttää hajoavan, mutta jäämme henkiin tässä myrskyisessä siirtymäjaksossa ja kaiken lisäksi tulemme kukoistamaan ja ilmestymään siitä esiin voimakkaampana ja kirkkaampana. Me selviydymme!