Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Huh, kun helpottaa

Share |

Tiistai 3.12.2013 klo 12.34


Viime yönä heräsin vähän kahden jalkeen, eikä sitten unta enää millään.. Outoja ajatuksia, ja ihmeellisiä kuvia.. virtaa, joka kulki omaa polkuaan. Muutaman tunnin valveilun ja lopulta lisäunen jälkeen, ihmettelin, mikä on nyt muuttunut? Tiedostin selkeän keveyden, energian liikkuvuuden ja huh, niin helpottavaa vapautumista. Aamun askareissa tupsahti mieleen, että niin, nythän on joulukuu!! Syyskuussa aloin viestiä, (myös monet muut) että loka-marraskuu tulee olemaan raskasta, kuin suossa tarpomista, ilman kiinnekohtaa vastarannalla, ilman selkeää helpotusta, asioiden ratkeamista. Painostava energia, raskaus, joka on työntänyt jähmettyneeseen tilaan, on tosiaan helpottanut, ja koen, että energia kevenee loppuvuoden ja tammikuunkin. Nyt onkin sitten oiva ajanjakso haaveilla, laittaa vireille, antaa virran kuljettaa ja ohjata itse peräsintä.

Viime yönä 02.22 oli uuden kuun hetki, ja tänään uuden kuun päivä.
Se on loistavaa aikaa syssya_2013_151.jpgluoda uutta,uudistua, puhdistua ja keventää. Voisi olla ihan hyvä aika puhdistaa itseään myös fyysisestikin. Vihreä smoothie, pakuritee, vaikka näin aluksi. Uuden alulle laittaminen voi tapahtua myös Aarrekartan kautta. Hieno aika valmistella ensi vuoden suuntaa, laittaa kuvia, visioita, ajatuksia, värejä... uutta energiaa uudelle pohjalle. Mitä kaunista ilmennän itsessäni ja itseni kautta? Olen luova, Luojan kanava maan päällä. Ihana ajatus, joka kantaa ja antaa voimaa.

Omien rakkaitten töideni lomassa alan uudistaa makuu/askartelu/maalaus-huonettani. Vanhan talon remppa siirtyy uuteen huoneeseen, teemalla remonttia ilman rahaa :) Vähän maalia, ja hurjan paljon innostusta ja ennen kaikkea luovuutta! Kodissani on värejä, erilaisia tunnelmia, eri huoneissa, mutta makuuhuoneeni alkaa yhä enemmän näyttäytyä melkoisen valkoisena, kermanvärisenä ja pellavan tuoksuisena. Uutta ja puhdistavaa, keveää.

Tänään toivon sinulle rauhallista hetkeä itsesi kanssa. Uusi kuu on tukenasi ja antaa vapauden toteuttaa korkeinta itseäsi! Jes! MINÄ OLEN!