Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Tulevaa energiaa

Share |

Keskiviikko 11.12.2013 klo 19.18


valoa_kaamoksessa_09.jpgOn kyllä uskomatonta, miten vahvasti tuo tulevan viesti nyt nousee. Olen viime ajat tutkaillut ensi vuoden teemoja, energioita ja niiden kautta tulevia kurssiaiheita. Olen saanut kahden tason viestiä ensi vuoden kursseista. Suurimmaksi kysymykseksi taitaakin nyt henk.kohta tasolla nousta aika ja sen hyvin käyttäminen... 
Kurssi-ideat ovat näyttäytyneet uuden, heräävän aallon tarpeina ja innostuksena päästä mukaan henkiseen koulutukseen. Sitä porukkaa näyttäisi nyt olevan paljon!! Alkeita, itseen tutustumista henkisenä olentona jne.. Innostavaa ja ihanaa työsarkaa, niin monelle,jotka jo ovat hereillä.
Vahvana tunnen myös sen ryhmän vedon, joka jo on ollut muutosaallolla mukana, mutta yhä etsii, kaipaa vahvistusta omalle polulleen. Monet ovat kiihkeiden muutospaineiden alla ja tuskin jaksavat odottaa sitä ahaa! Nyt tiedän! -aikaa.
Kaikkia meitä tämä uusi tuleva koskettaa ja muuntaa. On itsestämme kiinni miten sen energian hyödyksemme käytämme. Siksi tiedon jakaminen on tärkeää, ja siihen tarvitaan meitä kaikkia, jotka olemme jo näillä aalloilla jonkin aikaa seilanneet.
Yhdistyminen on myös ihan tämän ajan suurimpia tähtäimiä. Ei enää erillisyyttä, kilpailua, kateutta taikka pelkoa omasta tilasta. Jos meidän kaltaiset, tietoiset olennot emme siihen kykene, miten sitten ne, jotka ovat vanhan energian käskyttämiä, voisivat siihen kyetä....
Eli voimien yhdistäminen, tiedon jakaminen, toistemme tukeminen, oman osaamisen antaminen myös muille, ilman pelkoa, rakkaus ja myötätunto sydämessä!!! Siinä vahvistuneena viime vuosienkin teemaa, nyt uuden vuoden energialla vahvistettuna.
Minun kauttani tämä energia näyttäytyy uusina kursseina, mutta hieman hiomista ne vielä vaativat.
Palaan lähiaikoina niiden kanssa. Myös kevään matka Kreikkaan on jo suunnitteilla, joten alkakaahan säästää rahaa. Samos on kohteena, ja sen kautta myös käväisy lähisaarella, missä Johannes sai ilmestyksensä. Tarkempi ohjelma siitäkin lähiaikoina, mutta ajankohta lienee toukokuu. Ilmoittautua saa jo nyt!
Näissä virroissa nyt mennään, ja hiljaisuus sisimmässä takaa paremmin sydämen äänen. Kuunnellen kuljen kohti vuoden lopun hiupentumaa, päivän tasausta ja Suuren lähettilään syntymäjuhlaa. 
Sytytetään yhteinen sydän yhteisessä hiljentymisessä. Rauhaa....