Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Aurinkomyrskyä

Share |

Torstai 9.1.2014 klo 11.22


Tämä viikko on ollut suurten purkausten aikaa. Aurinkomme on tiistaina vapauttanut itsestään niiiiiiiiin suuren määrän energiaa, että huh huh. Purkaus näkyy magneettikenttämme aktiivisuutena sekä runsaana protonihiukkasten määränä. X1 luokan aurinkomyrsky saavuttaa maapalloa yhä voimakkaammin tämän päivän aikana. Jos sää olisi kirkas, saisimme varmasti ihailla kauniita revontulia. Auringon napaisuuden muutos tapahtui vihdoin (odotettua myöhemmin) muutama viikko sitten. Muutosaikaa todella! 
Hienon kehostomme tasolla aurinkomyrskyt vaikuttavat varmasti. Onhan aurinkomme myös meidän linkkimme korkeampiin energioihin. Siksipä sitä palvottiinkin Jumalana muinoin. Oikeastaan se ei ole niin kaukana meistä edelleenkään, vaan pitää sisällään suurta viisautta.
Jo eilen kuulin oudoista päänsäryistä, huimauksesta jne. Itse olin eilen hyvin ärtyisä, kuin yliherkkä kaikelle ulkopuoliselle, äänille, valoille, muille ihmisille. Ja juuri sinä päivänä oli kaupunki-asiaa :( Selvisin kyllä, ja asiat hoidettuani vain makasin kotona, luin, olin ja lopulta nukahdin nukkuakseni 13 tunnin yöunet! Keho ja mieli tosiaan vaatii lepoa, sopeutuessaan tähän tulvivaan hienoon värähtelyyn. Koska energia jota maa ja aurinkokunta nyt vaastaanottaa, on hyvin hienovärähteistä, se tunkeutuu joka tasollemme. Missä se kohtaa raskasta energiaa, se vaikuttaa siihenkin, hajottaen ja laittaen liikkeelle sen esteen energiat. Eli jos meillä on vaikka kehossa tunnekasaumia, ne aktivoituvat ja me reagoimme tunnetasolla. Se on hyvä viesti meille siitä, mitä kohtaa voimme muuntaa.. Tämä on tietenkin hyvin yksinkertaistettu tapa kertoa tästä, mutta puhumalla hienoin sanoin, taikka ympäripyöreästi näistä asioista, ei sanoma välttämättä mene perille kuin muutamalle asiaan vihkiytyneelle. Tämähän on totuuden vuosi, ja omalta osaltani yritän tehdä sitä näkyväksi.
Toki myös konkreettisella tasolla tällainen purkaus voi jo hyvinkin näkyä. Satelliitit ja tietoliikenne ovat herkkiä kohteita. 

Hetki päivässä hiljaista itsen kuuntelua, ja hyvä tulee. On parempi olla kuulolla, kuin vastustaa muutosta.