Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Maadoittuminen on avainsana

Share |

Keskiviikko 22.1.2014 klo 20.01


Eilen ja tänään aamulla oli jotenkin hutera olo, kuin liukumista tilasta toiseen saamatta mistään kunnolla kiinni. Takana oli tosin pitkästi ajoa ja sen mukanaan tuomaa väsymystä, mutta silti, jokin ei ollut nyt tasapainossa. Huteran olon huomasin kyllä jo vieraillessani Tampereella maanantaina. KAIKKI äänet, tuoksut, jatkuva liike.. kaikki oli jotenkin liikaa ja liian ärsyttävää. Oma energia reagoi voimakkaasti, sähköisesti, ja hetkessä oleminen oli aivan työtä. Enkä tainnut edes onnistua, vaan olin välillä kahden maailman välissä, hyvin outona ja minnekään kuulumattoma. 
Vasta tänään iltapäivällä sain kunnolla kiinni hetkestä, työni kautta - kiitos siitä!
Ja muistin taasen: Maadoittuminen on nyt äärimmäisen tärkeää, se on suorastaan elinehto sille, että voi kokea eheyttä ja kokonaisuutta. Kun aistii hienoja värähtelyitä ympärillään, on maadoittuminen avainsana sille, että kirkkaus säilyy ja tietoisuus pysyy mukana. Tämä muutosaika vaatii vahvuutta, että voimme sallia sen kulkea läpi. 
Hienot virtaukset saavuttavat meidät ja onkin hyvä nähdä itsensä (jälleen kerran) kuin puuna, jolla olla vahvat juuret.  Oksat kurkottavat kohti taivasta jas vastaanottavat kosmisen virtauksen ja kuljettavat sen runkonsa ja koko oksistonsa läpi ja viimein juurien kautta alas maahan. Näin meidänkin kuuluu toimia! Eihän puukaan pidä energiaa itsessään kiertämässä, loputtomasti jollain oksallaan. Meidän kuuluu myös olla kanavia virtauksille, ja tuoda ne maahan, ja antaa luonnollisen kiertokulun jatkua. Mitä paremmin juuremme ovat maassa, me hetkessä ja maadoittuneena, sitä paremmin kestämme uudet aallot, joita kosmoksesta aurinkokuntaan, maaplaneetalle ja meihin virtaa. Ja sitä paremmin se puhdistaa myös fyysistä olemustamme, samoin kuin hienoja kehojamme. Ei ole tarpeen pitää kiinni, prosessoida taikka analysoida. Annetaan vain itsellemme ja kehollemme lupa luonnoliseen hengitykseen, puhdistumiseen ja muuntumiseen. Maadoittuminen on avainsana!

Tässä Kreetalla maailman vanhin oliivipuu. Vierailin siellä muutama vuosi sitten.. mikä voima! Ja viisaus... 

oliivipuukavousi.jpg