Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Pluto ja Musta aurinko

Share |

Maanantai 27.1.2014 klo 14.32


Astroa a´la  Sarah Varcas

PLUTO, MUSTA AURINKO JA 2014
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
23.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Pimeydessä valaistumista
 
Koko tämän vuoden Pluto on oppositiossa Mustan auringon kanssa. Meidän on pantava merkille se. Musta aurinko viittaa maan heliosentriseen apheliin - kohta missä maa on kauimpana auringosta. Se puhuu tilaisuudesta kohdata ihmisluonteen varjopuolet niin rohkeasti ja rehellisesti, että voimme kulkea niiden liekkien läpi ja ilmestyä valoon kokonaisena, ilman tarvetta enää puolustautumiseen ja kieltämiseen, mikä pitää luonteemme tuollaiset piirteet tiedostamattomuuden pimeydessä. Näin Musta aurinko tarjoaa meille vaihtoehdon: syleillä kaikkea, mitä olemme, ja kukoistaa tai antaa sen kalvaa meitä, mitä emme haluaisi olla, ja näivettyä puolittaiseen välttelemisen, projisoinnin ja itsepetoksen elämään.
 
Pluton tunnemme kaikki - tuo pelottava ja kuitenkin kunnioitusta herättävä tuho- ja transformaatiovoima, joista on puhuttu paljon viime vuosina, kun se on jatkuvassa neliössä Uranuksen kanssa. Pluto vaatii täydellistä rehellisyyttä meiltä - vaatimus mitä harvoin pystymme tyydyttämään, ihmisluonteen ollessa, mitä on! Ja se vaatii aitoutta, niin että kaikki mikä seisoo meidän ja todellisen luontomme ilmaisemisen välillä, pyyhitään pois, kun aika on oikea - pidämme siitä tai emme. Tavallisesti emme pidä tuolloin, vain havaitaksemme aikanaan, miten paljon vapaammalta meistä tuntuu sen ollessa poissa. Joskus taistelemme Pluton voimaa vastaan kuin henkemme edestä, vain havaitaksemme, että olimme oikeassa, mutta emme ajattelemallamme tavalla. Sillä Pluto näkee selvästi, missä olemme kuollut, ja pyrkii herättämään meidät henkiin. Toisaalta itse hahmotamme usein elävämme, silloin kun olemme kuollut, ja Pluton elämän antavan voiman itse kuolemaksi. Sellainen on ero omissa käsityksissämme ja tämän mahtavan kosmisen olemuksen käsityksissä siitä, mitä merkitsee olla elossa. 
 
Huomaat ehkä samankaltaisuutta Pluton voiman ja Mustan auringon tilaisuuden välillä. Ne ovat mahtavia liittolaisia ja tänä vuonna, kun ne ovat 180 asteen päässä toisistaan, meitä siunataan mitä uskomattomimmalla tilaisuudella työstää syvimmältä itseämme, katsoa pimeimpiin paikkoihin ja suurimpaan tuskaan ja siirtyä kaiken sen läpi voitokkaana, ilmestyen esiin kokonaisena ja loistavana kaikessa, mitä olemme toisella puolella. Meillä on nyt mahtavimmat liittolaiset matkamme tässä osassa. Meillä ei ole koskiaan ollut niin voimallista tilaisuutta transformoida nämä egon ja tuskan linnakkeet, mitkä pidättelevät meitä ja estävät meitä synnyttämästä Vesimiehen aikaa.
 
Mutta se on työtä, ei taikatemppu. Meidän on sitouduttava ja se vaatii rohkeutta. Nuo ongelmat, tunteet, muistot ja pelot elävät tiedostamattomassa pimeydessämme syystä. Laitoimme ne sinne, koska emme halunneet niitä osaksi sitä, kuka olemme. Ja kuitenkin ne ovat ja siihen saakka kunnes tuomme ne Mustan auringon polttavaan valoon, katsomme niitä kasvoihin ja omistamme ne, emme ole kokonainen. Ja jos sitä ei tarvitse mikään muu, niin Vesimiehen aika tarvitsee meidät kokonaisena, koska täytyy tehdä hyvin paljon Vesimiehen ihanteen synnyttämiseksi tälle planeetalle eikä sitä voi synnyttää puolikasihmiset, jotka elävät varjoissa.
 
Tämä on siis alkuvaroitus. Paljon lisää tulee aikanaan ja kirjoitan tästä prosessista tulevina viikkoina. Päivityksiäni on ollut niukasti viime aikoina (sori!), kun ole työskennellyt tämän energian kanssa ja prosessoinut sen viestejä meille. Haluan saada sen selväksi, jotta tiedämme, minkä kanssa olemme tekemisissä! Se tuntuu valtavalta. Valtava voi olla pelottavaa, tiedän: pimeyden hirviöitä, jotka nousevat takajaloilleen. Valtava voi olla myös niin kaikenkattava, ettei minkään osamme voi koskaan enää olla paossa. Tämän jälkimmäisen "valtavan" voimme yhdessä toteuttaa. Se vaatii rohkeutta, sitoutumista ja lujuutta ja meidän on luotava rakkaudellinen, hyväksyvä, myötätuntoinen ja tiukan rehellinen ympäristö antaaksemme toisillemme tukea.
 
Mustan auringon pimeys on mustista mustinta, mitä voisi koskaan kuvitella. Tämä tausta mahdollistaa valaisevimman valon loistamisen, sillä ilman pimeyttä emme koskaan tuntisi sen vastakohtaa. Kun katsomme Mustaa aurinkoa, se sanoo, ettei ole muuta pelättävää kuin pelko itse. Vanha ajatelma, mutta tosi! Sitten kun kohtaamme syvimmät pelkomme ja tiedämme ne siksi, mitä ja keitä ne ovat, vapaudumme ikuisiksi ajoiksi ja paistattelemme loistavassa valoajassa, missä pelko ei voi enää laatia agendaa emmekä ole enää jakautuneita sisällä ja ulkopuolella.
 

Avainsanat: Astro