Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Supernovan viestiä

Share |

Maanantai 27.1.2014 klo 16.32


Joitain päiviä sitten uutisoitiin supernova M82:sta. Mielestäni kaikki tämän tason taivaan tapahtumat ovat hyvin mielenkiintoisia. Mikä vaikutus sillä on meidän aurinkokuntaan, ja ennen kaikke meidän palloomme? Ainakin sen verran voi sanoa, että uusia energiahiukkasia, 12 miljoonan valovuoden takaa saapuu ja saavuttaa meidät. Miettikää! Tuo supernovan purkaus on meillä näkyvä vasta nyt! 
Se, miten se meihin vaikuttaa, riippuu paljosta. Miten meidän aurinkomme siihen reagoi, miten maaplaneetta? Hienojen, uuden energian hiukkasten saapumisen voi uskoakseni jälleen käyttää oman tietoisuuden laajentamiseen. No, omaan puhdistumistyöhön ehkä ensiksi ja sitten sen kautta uuteen. 
Minä sähköistyin tuosta supernovan sijainnista. Ison Karhun, Otavan tähdistö kyllä liitetään Pohjolan valon lisääntymiseen, ja sitä kautta ihmiskunnan heräämiseen ja nousuun uusille tasoille. Henkisen astrologian mukaan Otava liittyy Hyperborean aikaan. Oma sisäisyys vahvistaa tätä. Kymmenisen vuotta sitten aloin kokea Hyperborean viestiä, ja omaa heräämistäni siihen. Hyperborean muinainen viisaus, Pohjola sekä Kreikka liittyvät samaan pakettiin, jota edelleen puran tiedostettavalle tasolle. Hyperborean aikakausihan oli jo ennen Lemuriaa, joskin sekin sisöltyy siihen. Mikä on tuon ajan säilöttynä oleva viesti ihmiskunnalle? Olisiko nyt aika saada palaset kokoon sen osalta? Olisiko nyt aika vastaanottaa tuota Otavan uutta viestiä? 

Tässä linkki supernova M82:  http://www.iflscience.com/space/star-our-galactic-neighbourhood-just-exploded

bel0hoqceaa7oon.jpg