Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

AURINGONpimennys 26.2.

Share |

Maanantai 23.1.2017 klo 16.34


Auringonpimennys vajaata kuukautta ennen kevätpäiväntasausta jatkaa tätä aktiivista energioiden muuntumista ja oman itsen uudelleen arviointia. Pimennys kalojen 8.asteessa tuo varmaankin pintaan sitä parannettavaa osaa meissä.. Maailmankuvani mukaan se tarkoittaa sitä, että voi ilolla tarkastella, hyväksyä ja Jumalan avulla puhdistaa omia negatiivisuuksia ja pimeitä kohtia, jotka tunteina ja ajatuksina ilmenee. Tämä kuunpimennyksestä, 11.2.alkanut "teema", uusi ajanjakso, nostaa varsinkin menneisyyden turhaa taakkaa eteemme. Monet meistä ovat olleet täällä maan päällä sieluina kokemassa tätä elämää fyysisessä kehossa jo tuhansien elämien ajan, joten kannamme paljonkin matalampaa värähtelyä muistissamme. Sen kohtaamisen mahdollisuus on jälleen ikään kuin alleviivattuna edessämme. Tämä pimennys kaloissa tuo menneiden elämien jälkiä, traumoja ja tunnetiivistymiä esille. Hereilläolo siis jälleen kannattaa ja vaikkapa healinkien aikana voi pyytää Yläkerrasta niihin elämiin liittyvien sidelankojen katkaisua, kunhan tunteet on ensin kohdattu ja putsi hoidettu. Näin toimimalla muutos on pysyvä!
Tällä työllä tähtäämme uuteen alkuun ja voimme olla kevätpäivän tasauksena valmiina, puhtaammalla värähtelyllä vastaanottamaan uuden vuotuisen kierroksen. Voimme vilpittömin sydämin avata itsemme ja rukoilla koko sielustamme uuden virkistävän Valon vastaanottamista. 
Itselläni on viime viikkoina noussut esille Atlantiksen aika ja sen loppuvaiheen näkymät ja viimein värähtelyn romahtaminen. Niistäkin tapahtumista kannan muistijälkeä sielussani ja se on vaikuttanut ja voi edelleenkin vaikuttaa tähän elämääni. Olen vuosia pohtinut, miksi tahdon auttaa muita, mikä on tehtäväni tässä elämässä, miksi tahodn kehittyä, löytää uutta jne.. Olen "penkonut" niitä sieluni kerroksia, joissa tuota Atlantis traumaa olen kantanut ja päässyt tutkimaan itseäni sitä peiliä vasten. Syyllisyys, jota olen koko elämäni kantanut, juontaa paljon juuri tuolta ajalta. Tässä elämässä se on ollut kuin "polttoainetta", jonka avulla on tahtonut jatkaa tätä omaa polkua, mutta se on tuonut myös auttamistahtoon syvän henkilökohtaisen vivahteen, sillä siihen on liittynyt myös halu parantaa omat tunnetiivistymäni. Tämä on aihe, joka on vuosien aikana noussut uudelleen ja uudelleen esille, mutta nyt olen kokenut puhdistavani tuon ajanjakson viime rippeitä. Sielumme on kuitenkin niin monikerroksinen ja iso osa on niin syvällä, etten toki voi tietää, mitä vielä saan sieltä löytää, mutta olen matkalla, itseni kanssa.. joka päivä. 
Olen vastaanottanut myös tietoa, joka liittyy DNA muutokseen. Se on tarkoittanut sitä, että kaikki tämä muisti, mitä sielupankissamme kannamme, on energiana tallentunut myös soluihimme. Miksi joku esimerkiksi sairastuu juuri tietyssä kohtaa elämänkaartaan, miksi kehomme reagoi joihinkin energioihin (ihmisiin, tapahtumiin, tunteisiin)? Solumuistimme resonoi jonkin energian kanssa, muisti aktivoituu ja tietty ohjelma lähtee käyntiin fyysisellä tasolla ja siitä voi seurata sairastuminen. Usein se voitaisiin myös välttää puhdistamalla noita matalampia tunteitamme ja niin muisti koodautuisi uusiksi, eikä tuo alempi energia enää ohjaisi ja käynnistäisi sairautta. Samoin jos jo sairastamme, voimme muuntaa tunnetasolla sen matalan värähtelyn, joka on käynnistänyt sairauden.
Toki on myös karmisia sairauksia ja silloin kuuluu käydä oppitunteja sairauteen liittyen. Mutta aina on mahdollisuus muuntaa negatiivinen positiiviseksi ja lisätä värähtelyyn elämänenergiaa, joka ylläpitää elämää, eikä tuhoa sitä, niinkuin on sairauksien kanssa. Elämänenergian loppumaton lähde on Jumalassa, Alkulähteessä, ja olemalla yhteydessä siihen, voimme täyttää tehtävämme täällä maan päällä niin, ettei ennenaikainen sairaus katkaise polkuamme.
Muistiimme voi tässä ajassa nyt kirjautua uudenlainen ohjelma, joka voi muuttaa tulevaisuutta. Sielun tasolla, mutta myös kollektiivisesti. Kun teemme värähtelyn puhdistus- ja muutostyötä Alkulähteen avulla, myös DNAmme koodautuu uusiksi. Se muutos kuuluu tähän ajanjaksoon ihmiskunnan historiassa ja on saanut aktivoitumisensa kosmisesta sykäyksestä. Minä sain siitä henkilökohtaista viestiä muutama vuosi sitten. Me Patrickin kanssa hiukan myöhästyimme sen oman muutoksen aktivoinnissa, sillä emme olleet h-hetkellä siellä, mihin meitä oli neuvottu sitä vastaanottamaan. Nyt sitten "kuromme" umpeen menetettyä aikaa ja koemme enemmän rasitteita/poistettavia esteitä fyysisellä tasolla. Minulla sielun ja kehon kuntokuuri on kuitenkin meneillään ja oppiläksy, "tehdä niin kuin Ylhäältä ohjeiksi annetaan", on nyt varmasti piirretty muistiin.
Mikään muu ei ole tarkoituksenmukaista, kuin henkinen oma polku ja siihen liittyvät tehtävät ja ohjeet. Kun seuraa omaa Jumallista polkuaan, ei voi satuttaa muita, vaikka ihmismielessä se siltä näyttäisikin. Me olemme täällä sielunpolkumme tähden ja kun seuraa sitä polkua, se auttaa aina myös muita.
Nyt siis katse sisimpään ja omiin energioihin ja sitten vastaanottamaan auringon viestiä 26.2. Silloin Valon portti on täysin auki ja hyvä aika meditoida olisi 16.30-17.30.

Valon_portti_Norja.JPG

Avainsanat: auringonpimennys, kuunpimennys