Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Pohja paikoillaan

Share |

Torstai 8.5.2014 klo 14.48


Muutama päivä sitten koko kevään odottamani kuvan selkiytyminen sitten tapahtui. Tämä vuosi on mennyt vähän kuin odotellessa ja katsellessa, mitä ihmettä nyt tapahtuu. Minussa, ympäröivässä maailmassa, virtauksissa.. Olen työstänyt olotilaa, jossa vanha poistuu, mielen ja sielun tasolla. Kehokin on vaatinut oman huomionsa, mutta eipä enään sairastamisen kautta, niiin kuin monesti ennen on tapahtunut. Kehon kuuntelu, sen viestien huomioiminen ja ennen kaikkea oman kehon kunnioitus ovat astuneet askeleen syvemmäksi viisaudeksi minussa.  Tunteita on läpikäyty, huomioitu ja työstetty niiiiiiiiiiiiin monta aikaa, ja tämä kevät on ollut kuin testiä, miten huomioida ne hienovaraisemmatkin viestit, mitä tunnekehoni tilanteisiin tuo. Vanhan aktivoiminen samoilla reaktioilla, samalla kaavalla ottaa ihmisiä ja asioita vastaan käy monesti täysin huomaamatta. Hereilläolo, omassa tilassa oleminen ja sen tunnistaminen, mitä minussa kokonaisvaltaisesti tapahtuu, ovat avainsanat. 
Kaikki suurristit, pimennykset ja muut kosmiset tapahtumat ovat tuoneet sitä uutta virtausta, jota olemme voineet jalostaa tietoisuudeksi omien prosessiemme kautta. Muuntuminen on hereilläoloa, ajan seuraamista, mutta herääminen tähän kaikkeen voi olla myös yhtäkkistä. Ympärillä kuohuu, mutta hyvällä tavalla, jos niin sen tahtoo nähdä.
Muutama päivä tapahtui jonkinlainen laskeutuminen omaan uuteen tilaan, uudelle pohjalle, josta käsin kokea itseä. Tuo pohjan paikoilleen saaminen mahdollistaa nyt sen, että voi hiljalleen alkaa suunnitella, luoda tulevaa aikaa. Työn kuva, ja oma suunta siinä, on nyt löytymässä, konkreettisestikin. Itsen riisumiseen on kuulunut kaikesta vanhasta luopuminen ja siihen on kuulunut myös ne omat käsitykset, kuvat ja roolit omasta paikasta, olemuksesta ja tehtävästä. Tyhjässä pysyttely sen jälkeen on ollut haastavaakin, vaikka oikeastaan kelluminen jossain kaiken ulkopuolella on ollut ennen kaikkea parantavaa. 
Vuoden alussa sain tuntumaa siitä, että tämä vuosi tulee olemaan menneen parantamista, sillä moni meistä elää ajanjaksoa, jolloin menneisyyden, monien menneiden elämien haavat nousevat esiin parannettaviksi. Siksi myös niin monet käyvät läpi vaikeita haasteita ja yllättäviä elämänmuutoksia. Meidän tulee luottaa siihen, että mitä tahansa minun eteeni tulee, se on parhaakseni. Jotta näkisin, ymmärtäisin ja muuntaisin itsessäni ne värähtelyt, jotka magneetin tavoin vetävät puoleensa juuri nämä tai nuo tapahtumat. 
Meidän sielussamme olevat menneet energiat, värähtelyt ovat juuri niitä, jotka saattavat puoleemme tilanteita, kohtaamisia, haasteita, ikäviä ihmisiä,ja reagoidessamme aina samalla tavalla, esim pelolla ko. tilanteisiin, ne aktivoituvat lisää. Juuri tämä mekanismi tuo samaa uudelleen elämäämme, kunnes vihdoin päästämme irti ja muutamme tapaamme kohdata nämä asiat. Silloin nuo menneet värähtelyt hiipuvat hiljalleen, ja lopulta olemme tuoneet niiden tilalle uutta, tuoretta, valoisaa energiaa, joka vetää puoleensa samankaltaista. Vastuu omasta värähtelystö on suurin työmme, isoin haasteemme. 
Oman haastavan polkuni kokemuksella tiedän, että tuo transformaatio on mahdollista. Menneet energiat, monista aiemmistakin elämistä, on mahdollista puhdistaa ja näin luoda uutta, kirkasta värähtelyä omaan olemukseen. Tämän kevään omien energiakehojeni pyykkäys ja puhtaiden vastaanotto on ollut hyvä vahvistus tuolle.
Mantra, josta sain paljon apua omalle polulleni: 
"Muutos on tapahtunut.
Sidelangat katkaistu.
Huolet nostettu valoon.
Kuljen eteenpäin rohkeasti, luottaen.
Loistan omaa totuuttani, vahvasti.
Opin ilolla.
Onnistun täydellisesti.
Annan sen tapahtua"
Tämän mantran sain parantajalta, joka auttoi minua polullani. On tärkeää oppia pyytämään apua, myös meidän parantajien! Kukaan ei ole vapaa heikkouksista taikka oppiläksyistä. Me kaikki kasvamme, muutumme, kompastumme.. tarvitsemme toisiamme tueksi polulle. kevat_14_296.jpg

Kauniita kevätpäiviä, hortoilua, ja yrttien parantavaa voimaa!