Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

eBÖCKER OCH KORT

Dessa böcker är
kanaliserade just för dessa tider, till alla som saknar verktyg för att utföra
det andliga arbetet i sin vardag.

I böckerna finner du handledning för hur du kan arbeta med Ljuset, så att din vibration rengörs och stiger och tillsist skulle öppna den Gudomliga kontakten till ditt HögreJag.

Så många söker och saknar sådana verktyg som skulle ge bestående och hållbara ändringar i de egna vibrationerna. Och genom detta goda och positiva ändringar i ens eget liv.

Sanningen i böckerna är uråldrig och Gudomlig och dess sanning har framförts till mänskligheten jämt genom många olika mästare.

I dessa böcker är sanningen uppdaterad för denna kritiska tid i mänsklighetens historia.

De innehåller klar och tydlig text om ansvar och arbetet med sig själv och de ger också en omfattande bild om vad det innebär att vara människa här på jorden.

Vi lär även om det egna vibrations ändrande arbetet på våra kurser, så att varje själ tillsist skulle kunna få all information själv, från sitt eget HögstaJag, utan mellanhänder.
Det är en sådan ändring som också skulle ändra välden…

Böcker och kort kan man beställa genom konjakuppgift blanketten. Largìmi y raj I och II, samt korten (90kpl) för gemensamt pris 50€ inklusive post kostnader (i Finland).

Priset för en bok är 15€, inkl. post kostnader. Korten säljs inte skilt, eftersom de är menade just för det egna rengörings arbetet.

När du har beställt böckerna och fått en bekräftelse av oss, kan du betala den till Danske Bank kontot Eija Kuukari FI79 865 0710 0675 35

Böcker och kort säljes också i Era Nova i Helsingfors och i Vattumannen i Stocholm.