Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Astroa a`la Sarah Varcas

Share |

Keskiviikko 12.2.2014 klo 19.53


LISÄÄ PLUTON JA MUSTAN AURINGON OPPOSITIOSTA 2014
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
9.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Polariteetin syleileminen
 
Kun kirjoitan näitä sanoja, Pluto on oppositiossa Mustan auringon kanssa - kohdan missä aurinko on kauimpana maasta ja sen valaisuvoima on siksi heikoin. Tämä oppositio uhmaa kaikkia egon yrityksiä olla kontrollissa ja sanella etenemistä, suuntaa, lopputulosta tai palkkiota, ja tämä syöksee meidät syvään voimattomuusprosessiin, joka lopulta paljastaa todellisen voiman luonteen. Se vaatii, että tunnistamme sen puutteen jokapäiväisellä tasolla ja luontaisen voiman, mikä asuu sen ytimessä, kuka olemme - voiman olla samaistumatta muuttuviin sisäisen ja ulkoisen maailmamme olosuhteisiin, vaan samaistua siihen muuttumattomaan olemukseen, mikä asuu kaikissa asioissa riippumatta siitä, mitä kokemuksia niiden osaksi tulee.
 
Puhumme tässä ääripäistä, polariteeteista: valo ja pimeys, voima ja voimattomuus. Nämä äärimmäisyydet korostuvat tarkemmin, kun etenemme Vesimiehen ajan aamunkoittoon. On parasta, ettemme ole huomaamatta niitä ja keskitä energiaamme vain toiseen, sivuuttaen toisen siitä pelosta, että huomiomme voi saada sen kasvamaan. Se on vain toinen polariteetti ja jos teemme sen, lisäämme tietoisuuden jakautuneisuutta, mikä luo mustavalkoisen ajattelun, oikean ja väärän ja myös sinut ja minut.
 
Kun astumme yhtenäisempään olotilaan, nämä polariteetit tarkentuvat samassa suhteessa. Monet ihmiset saavat kokemuksen, missä elämä hahmotetaan yhtäkkiä eri perspektiivistä. Niissä asioissa on tolkkua, joissa ei ollut aiemmin - tunteet ja kokemukset paljastavat aiemmin ohitetun merkityksen. Elämä alkaa tuntua helpommalta, siirtyy ikään kuin virtaavaan tilaan. Saamme tämän kokemuksen ja luulemme saapuneemme johonkin, tilaan mikä ei muutu ja mikä korvaa vanhan version siitä, kuka olimme. Mutta tämä tila on polariteetti ja mitä pidemmälle matkamme siihen, sitä syvemmin alamme oivaltaa, että sekin on epätäydellinen. On enemmän paljastettavaa, koettavaa ja hyväksyttävää. Helppouden tunne alkaa muuttua. Havaitsemme vanhojen tapojen ja mallien palaavan ja olemme ehkä turhautunut, vihainen ja pettynyt, koska se minkä luulimme olevan "se", on jättänyt meidät. Meistä tuntuu vielä pahemmalta kuin ennen, koska nyt meillä on jotain konkreettisempaa, mihin verrata sitä. Tunnemme, että olemme epäonnistuneet tai että se oli vain jokin juoni. 
 
Pluton oppositio Mustan auringon kanssa muistuttaa meille, että tämäkin on osa heräämistä - syvemmälle pimeyden rämeikköön, minkä mieluummin välttäisimme ja kieltäisimme. Mutta meidän on tehtävä se pysyäksemme liikkeessä. Meidän on syleiltävä kaikkea, mitä olemme, ja koettava se täysin, koska todellinen herääminen merkitsee tulemista täysin eläväksi emmekä ole täysin elävä, jos kunnioitamme vain tiettyjä olemuksemme aspekteja ja pidämme toisia jotenkin epäonnistuneina tai häpeällisinä. Se luo polariteettia ja polariteetti on juuri se asia, mikä pitää meidät lukittuna egon elämään.
 
Tänä vuonna kun Pluton ja Mustan auringon oppositio jatkuu, monet ehkä huomaavat käyvänsä läpi kokemuksia, jotka haastavat sen, minkä he aiemmin uskoivat olevan heräämistään. Tuloksena saattaa olla paljon pettymystä, minkä vuoksi kirjoitan näitä sanoja nyt. Ei vara venettä kaada ja selkeys siitä, että tämä matka ei ole ohi ja meillä on vielä matkaa eheyteen, voi auttaa meitä pitämään perspektiivin, silloin kun vakauttamme uhataan, kun tuntemamme rauha rikkoutuu ja uskomme siitä, mitä elämä oikeasti on, paljastuu virheelliseksi paljastuvien tapahtumien edessä. 
 
Luullakseni perusviesti on tämä: on ok tuntea olevansa suurin takiainen planeetan takapuolessa! Joskus niin vain on. Kun olemme transformaatioprosessissa - kuten monet ovat näinä päivinä - meitä ehkä hävettää, ikään kuin niin ei pitäisi olla, mutta juuri tuo ajatus on sellainen tyranni, mikä meidän täytyy heittää yli laidan juuri nyt. 2014 voi olla vuosi, jolloin ihmisiä putoaa kelkasta, koska asiat eivät sujuneet heidän toivomallaan tavalla ja luvattua maata ei koskaan tullut. Tai se voi olla vuosi, missä ratsastamme muutosaalloilla yhdessä ja luomme tilan tunnustaa, miten vaikeaa herääminen voi olla, kun se vaatii meitä kohtaamaan ja hyväksymään kaiken, mitä olemme - kaiken - ilman vilppiä tai kieltämistä.
 
Musta aurinko on musta juuri siksi, että se sisältää kaiken: valon ja pimeyden. Mustassa on kaikki värit. Se imee kaiken. Mitään ei torjuta. Koko kirjo on siinä. Toisaalta, valo ei sisällä pimeyttä, se voi vain määritellä sen. Jos haluamme syleillä kaikkea, meidän on mentävä pimeyteen, ja näin tehdessämme tulemme ulos määriteltyyn valoon. Eikä pimeydessä ole mitään pelättävää. Kohtaamme siellä vain oman itsemme. Mitä useampi ihminen on valmis menemään sinne silmät avoimena ja sydän täynnä rohkeutta, sitä enemmän on jalanjälkiä toisten seurattavana, sitten kun aika on oikea.
 
Pluton ja Mustan auringon oppositio merkitsee vuoden 2014 vedenjakajaksi, missä monet oppivat heräämisprosessin syvemmän ja haastavamman luonteen ja kohtaavat sen totuus- ja aitousvaatimuksen täysin. Tätä ei ole tarkoitus välttää tai kieltää. Se vastaa kotiinpaluuta kaikkeen, mitä olemme, löytäen lopultakin paikan, mihin todella kuulumme - ei enää vaeltelua tänne ja tuonne varmistaen, että kohtaamme vain ne osat itsestämme ja elämästä, jotka haluamme. 2014 on vuosi, jolloin voimme kohdata itsemme täysin - kohdaten kaiken, mitä olemme, ja kaiken mitä herääminen merkitsee. Jos voimme tehdä sen nöyrästi ja sujuvasti, voimme jatkaa eteenpäin valoon tietäen, että sen määrittelemä pimeys ei ole uhka millekään. Se on osa heräämistä, ei sen este, ja se muodostaa maaperän, mihin Vesimiehen ajan siemenet kylvetään.
 
Sarah Varcas