Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Värähtelyn muutoksia 2.osa

Torstai 6.10.2022 klo 20.26 - Eija

Värähtelyn muutoksia 2.osa

 

Auringonpimennyksen tuoma muutosenergia laskeutuu meille uuden kuun päivänä ja pimennyksen ajankohta Suomessa on 25.10. iltapäivällä. Mitä idemmäksi, kohti itärajaa menemme, sitä syvempänä voi osittaisen pimennyksen nähdä. Tulevat pimennykset peilaavat kevään pimennyksiä, vaikka sarjat ovatkin eriä. Kevään pimennyksethän olivat 30.4.2022 auringonpimennys härässä, sekä 16.5.2022 kuunpimennys skorpionissa ja nyt syksyllä on 25.10.2022 auringonpimennys skorpionissa ja 8.11.2022 kuunpimennys härässä. Eli voisi tiivistää, että keväällä aloitettua suuntaa nyt tarkistellaan ja annetaan elämän opettaa, mitä sillä vielä on kehityksesi kannalta opetettavaa. 


Skorpionissa tapahtuva auringonpimennys ei sekään välttämättä tuo pelkkää iloa elämäämme, mutta nyt jo osaamme suhtautua kaikkeen oikealla tavalla. Olemmehan koko kesän harjoitelleet. Vaikka miten tekisi mieli laittaa kiviä taskuun ja hypätä syvään veteen, niin toisin olisi nyt parempi valita. Itseensä vajoamisen ja syvälle jäämisen vaara on nyt olemassa. Nämä asiat ovat nyt niin vahvasti työn alla ja olleet jo lähes puolen vuoden ajan. Ajattelun mustavalkoisuudesta ja asioiden jauhamisesta on myös ollut tarkoitus päästää irti kevään pimennyksestä saakka. Parempi on edelleen pysyä vakaasti oman purtensa valoisassa peräsimessä ja ohjata se viisaasti karikoiden ohi ja ottaa itse vastuu, että pääsee uuteen satamaan perille. Onhan kysymys myös siitä, että meidän kaikkien on tarkoitus luoda itsellemme vakaa ja kestävä maaperä, josta käsin elämme omaa henkistä muutostamme. Myös tämä on luottamuksen tie. Sisäisen selkiytymisen ja oman ohjauksen syventyminen on nyt hyvin mahdollista, mikäli välttää draaman houkutukset, eikä enää usko niiden tehoon. Hyvin monet keväällä alkaneet teemat koskettelevat omaa paikka muiden joukossa ja ihmissuhteet ja niiden "vääntö" suuntaan tai toiseen saattaa hyvinkin vielä nousta esille. Jälleen on hyvä kohta tarkastella, missä se oma aita nyt seisoikaan, vai voiko sitä muut mielin määrin huvikseen siirrellä. Toki voi olla toisinkin päin, että itse ei sitten millään malttaisi olla piirtelemättä viivoja muiden elämään, omien halujen mukasesti. Usein on kyse kummastakin asiasta, niin kuin repun kanssa yleensäkin. Kolikolla on ne kummatkin puolet, jotka on katsottava.

 Pimennyshetkellä aktivoituu uusi suunta, myös globaalilla tasolla ja siksipä tarvitaan nyt suurta valoa tavoittelevien joukkoa, joka voisi yhdistyä tuolla hetkellä puhtaampaan tasoon ja ankkuroida sen energiaa maan päälle kehojensa kautta. Tämä on kutsu kaikille teille auttaa Äitimaata ja ihmiskuntaa, sillä todellakin elämme kriittistä aikaa koko ihmiskunnan tulevaisuuden suhteen. Pimennyshetki on hyvä jälleen kerran ottaa tietoisesti vastaan, pyrkien silloin pois konkreettisesta maailman tilasta.

 Monissa valoisissa kirjoituksissa, new age tyyliin sanotaan, että ihmiskunta elää nyt vahvaa ylösnousun aikaa. Paljon myös puhutaan 5D todellisuudesta, jossa osa ihmiskuntaa jo elää. Kokemuksesta tiedän, että nämä ovat sellaisia ajatuksia, joita ei monikaan omaa elämäänsä muuttamaan pyrkivä mitenkään ymmärrä tai sisäistä ja siinäkin on oma haittansa. Nyt olisi aika hieman avata noita käsityksiä, ettei jäisi kuvaa passiivisuudesta, jolla tuota ylösnousua voi vain odottaa.

3D maailma on muodon, konkreettisen tason maailma, joka on kuin peili korkeammalla tasolla luodusta energiasta. Se on energiaa, mitä ihmiskunta on 4D ulottuvuuteen kautta aikojen luonut. Kumpikaan näistä tasoista ei ole se, mitä ihmissielu-henki-kokonaisuus oikeasti puhtaimmillaan on, se on tietenkin hyvä muistaa. 4D ulottuvuus on ajatusten ja tunteiden luomaa energiaa ja jotta ihmiskunta voisi antaa oman henkensä, eli 5D energian vuotaa alas konkreettiselle tasolle, tarvitaan 4D puhtautta. Näin toimivat energian lait ja oppimisemme tarkoitus täällä maan päällä on ymmärtää tuo kokonaisuus ja tehdä oma osamme sen eteen, jotta 5D värähtely olisi joskus totta myös konkreettisella tasolla. On hienoa, että maailmassa on ihmiskehoissa olevia sieluja, jotka jo kykenevät värähtelemään tuolla puhtaalla 5D tasolla, missä ei enää omat tunteet tai ajatukset voi ilmetä negatiivisessa tasossaan, eikä omia haluja tai egon värinää enää ole. 
Monet pitkään itseään henkisellä polulla työstäneet voivat saavuttaa tuon puhtaan tilan esimerkiksi meditaation kautta, mutta hyvin harvat vielä toistaiseksi kykenevät loistamaan sitä pyyteettömän rakkauden, viisauden ja rajattoman myötätunnon tilaa pysyvästi. Tietenkin ne, jotka kykenevät olemaan edes joskus tuossa tilassa, luovat sen kautta korkeampaa maailmaa keskuuteemme. Eli on harhaa ajatus, että olisi jonkinlainen ”toinen”, konkreettisesta tasosta erillään oleva, positiivinen maailma, jossa voivat vain harvat ja valitut elää jo nyt, vaan ihmiskunnan tarkoitus on tuoda se puhdas värähtely, 5D maailma maan päälle, oman kehonsa kautta. Buddhalaiseen viisauteen nojaten voi sanoa, että kaikki näyt ja visuaaliset kokemukset korkeammista maailmoista, mitä voidaan kokea esimerkiksi meditaatiossa, ovat mielen tuotosta. Sen sijaan puhdas, kirkas tiedostamisen tila, missä ykseys ja pyyteetön rakkaus on läsnä, on tila, mikä tuo korkean maailman meditoijan kehon kautta siihen ulottuvuuteen, missä keho on. Ja sitä värähtelyä nyt kipeästi tarvitaankin. Jos ei kykene edes hetkellisesti olemaan puhtaassa tilassa, missä ei ole omia ajatuksia, haluja eikä tunteita, ei voi sanoa olevansa 5D maailmassa. 

Yksinkertaisesti; jotta me voisimme maan päällä elää korkeampaa ja ”ylösnoussutta” elämää, meidän on tehtävä oma osamme, jotta tuo 4D maailma puhdistuu matalista tunteista ja ajatuksista ja niin 5D energia voi kauttamme tälle tasolle virrata. Se luomisen jumalallinen, kirkas taso on olemassa, ja meidän sopimukseemme Äitimaan kanssa kuuluu, että tuomme tuon taivaan maan päällä. Se on meidän koulumme tässä fyysisessä maailmassa ja etenemme yhdessä luokka luokalta ylöspäin, kunnes kaikki sielut ovat saavuttaneet sen tilan, missä ilmentävät kehonsa kautta puhdasta Rakkautta. Silloin on sopimus täyttynyt ja uusi 5D elämä on maan päälle syntynyt. 

Aina silloin, kun tähän tilaamme virtaa korkeampaa kosmista energiaa, työtämme helpottamaan, on hyvä ottaa tuo apu vastaan. Pimennykset ovat yleensä hieno sysäys siihen suuntaan ja on hyvä valmistautua niihin, jotta sillä hetkellä olisi mahdollisimman puhdas 4D tila. Mitä enemmän on ihmisiä, jotka kykenevät ilman egon vaikutusta välittämään tuota pyyteetöntä rakkautta maailmaamme, sitä enemmän värähtely kohoaa ja se tulee lopulta näkymään myös konkreettisella tasolla. 

Auttajat sanovat aina, että älkää jääkö kiinni omaan harhaanne, minkä ovat tunteenne, ajatuksenne, mielipiteenne ja ohjelmointinne luoneet, vaan pyrkikää puhdistamaan niiden energia ja sen kautta näkemään kirkkaasti. 3D on harhaa juuri tästä syystä, että jokaisella on oma 4D energia, jonka kautta katsoo ja luo maailmaa, johon on takertunut juuri ajatustensa ja tunteidensa kautta. Ja ne taas estävät todellisuuden, eli puhtaan 5D tason saavuttamisen. Tuon puhtaan tason kautta konkreettinen maailma muuttuisi ja ihmiskunnan tarkoitus saisi täyttymyksensä.

Pientä hiomista ihan käytöksenkin ja vahvojen mallien tasolla itse kullekin tarjotaan, jotta oma energiatila voisi vakaantua pysyvästi korkeammaksi. Heilahtelu tunteiden mukana syö elinvoimaamme ja nyt onkin mahdollisuus antaa ohjat enemmän omalle korkeimmalleen, jotta valon voima ja sisäinen vahvuus voisivat ohjata. Tämä vaatii myös päätöstä päästää irti halusta johtaa ja kontrolloida niin itseä kuin muitakin. 

 Kahden viikon kuluttua auringonpimennyksestä saapuu kuunpimennyksen hetki, joka tuo nähtäväksemme edellisen pimennyksen tulokset ja uudet suunnat. Tuiki tärkeällä vapautumisen tiellä edelleen jatkamme. 

Kuunpimennykseen palaan tuota pikaa.

 

Avainsanat: Auringonpimennys 2022

Värähtelyn muutoksia, osa 1.

Tiistai 4.10.2022 klo 13.47 - Eija

Värähtelyn muutoksia, 1.osa

 

 Lokakuussa alkaa toinen vuotuinen pimennysjakso ja sitä ennakoivia energioita on jo nyt ilmassa. Vahva täyden kuun energia tuntuu jo, ja osansa energialatauksella on myös Merkuriuksella. 

 Merkurius edustaa minulle auringon sanansaattajaa ja mistäpä muusta aurinkomme nyt puhuukaan kuin uusista tuulista, jotka kohti maata puhaltavat. Jo pitkään on Merkurius ollut mököttävällä fiiliksellä ja jatkaa vielä kuoreensa vetäytymistä muutaman viikon, aina lokakuun puoleen väliin saakka. Koska nyt ei ole sujuvaa tiedon siirtoa taivaallakaan, se aiheuttaa sujumattomuutta myös maan päällä. Nyt on hyvä sisäisen tarkastelun ja tarkan suunnittelun aika ja vasta kun pato aukeaa, on aika hypätä virtaan ja toimintaan. 

 Mekin yhteisönä olemme nyt tilanteessa, jolloin olisi aika ja myös tahto tehdä siirtoja koko tulevaisuuttamme ajatellen, mutta vielä hetken odottelu on paikallaan, ennen kuin tuo virta jälleen lähtee liikkeelle ja meidänkin laivamme kohti uutta satamaa. 

 Kuu tulee täydeksi 9.10. lähes puolen yön aikaan. Yön aikana kuu puolestaan keskustelee ystävänsä kanssa, mitä he vielä voisivat ihmisten parantamisen hyväksi tehdä. Tämän keskustelun aalto tuokin meille maan päällä ajatuksia, miten tärkeää on nyt loppuun saattaa ne syvät kipeydet, mitä keväästä saakka on esiin nostettu ja välillä ihan kaivettukin monien toistuvien kohtaamisten ja tunnemyllerrysten kautta. On aika antaa anteeksi, nostaa myötätunnon ja viisauden purjeet ja päästää irti oman elämän turhista ankkureista, jotka yhä yrittävät pitää omat pikku purtemme karikoissa kiinni. Kun pursi kiitää uuden tuulen myötä ulapalle, näyttävät taakse jäänyt ranta ja tuo karikko niin pieniltä ja meille jo vierailta. Laajempi ulappa tuo uutta ymmärrystä omaan ja muidenkin elämään. 

 Lokakuu on intensiivinen ja täydenkuun aloitus vahva. Hereillä on oltava, että huomaa ne uudenlaiset (=samat kuin ennenkin) karikot, jotka pyrkivät saamaan meidät kiinni vanhaan surkeuden tai ylemmyyden tilaamme ja niihin ajatuksiin, jotka sitä tilaa jatkuvasti ruokkivat. Tässä kohtaa positiivisista affirmaatioista on varmasti hyötyä, samoin kiitollisuus-lokikirjasta. On itse nyt aktiivisesti luotava uskoa omaan muutokseen.

 Täysikuu laittaa parantumisen (tältä erää) päätökseen ja avaa virran juoksun uusiin mahdollisuuksiin. Koska se on tulen energiassa, oinaassa, on tulevassa opittava myös olemaan puolustautumatta ja taistelematta silloin, kun huomaa ajaneensa veneensä karille. Muita ei voi syyttää, jos on yksin ollut peräsimessä.  Mutta oli puolustautumismallisi sitten ollut millainen tahansa, nyt on aika vapautua sen kahleista ja ottaa oikeasti luottamus oppaaksi ennemmin kuin vetäytyminen tai väittely. Henkinen vapaus on suurimpia ilojamme. 

 Lokakuu on siis työn kuukausi, mutta voi se olla hauskaakin! On vain muistettava, että elämä on oppimisen mahdollisuus ja itse voi niin paljon vaikuttaa siihen, miten tuo mahdollisuus toteutuu.

 Asenteella; "Jess! seuraava haaste, mitähän se minulle opettaa? Mitä minulle yritetään nyt näyttää, ja mitä sen myötä minussa tapahtuu, mitä tunteita nousee ja mikä reaktiomalli nyt päälle on pukkaamassa. Nyt muutan haitallisen, piilottelevan suuntani, enkä enää pakoile sisäistä vahvuuttani, joka odottaa esiintuloaan." 

 Koko lokakuu on tahdonvoiman aktivoimisen aikaa ja sen voimalla otamme vastaan myös uuden alun, jota meille jälleen tarjotaan. Oma voima ja luottamus nousee kuun vähenemisen myötä osittaiseen auringonpimennykseen saakka, jonka kohtaamme 25.10. 
Siitä lisää seuraavassa postauksessa.

Avainsanat: Auringonpimennys 2022

Luxia Borealis

Maanantai 3.10.2022 klo 16.49

Yhtäkkiä olemme pujahtaneet jo lokakuun puolelle ja minä todella pidän tästä ajasta, sillä se tuo sellaista rauhalliseen asettumiseen tähtäävää energiaa, joka on minulle jo kaukaa vuosien takaa niin rakas. Sellaiset muistot, joille ei löydy edes sanoja, nostavat aina tähän aikaan minua ylöspäin, antisolarajastani huolimatta. Kuin yhdistyisin, ja niinhän teenkin, jonkin kauniin portin kautta omimpaan itseeni, kosmiseen rakkauden energiaan. Nuo muistot vievät niihin vuosiin ja syksyyn, jolloin ensimmäisen kerran tuo kaunis portti minulle avattiin. Se tapahtui melko tarkalleen kolmekymmentä vuotta sitten. Siitä lähtien on elämäni tähdännyt suureen ymmärrykseen ja muutokseen, jonka päämäärä on ollut täydellinen yhteys Omaan Korkeimpaani, omaan alkuperääni ja tuohon kosmiseen virtaan, jonka mukana tänne maan päälle alun perin, niin kauan sitten, saavuin. 

Muistan lapsuudestani syvästi sen, miten aina kaipasin jonnekin pois, kohti tähtien kauniita kuvioita ja syksyisin tuo kaipaus aina lisääntyi. Talvi oli lohdullisempaa aikaa, sillä sain katsella tuttua tähtikuviota ja sen sisällä olevaa uskomatonta, kauniin energian pyörrettä. Kaipaus ei hellittänyt, mutta sain tähtikodin läheisyydestä lohtua. Vasta kolmekymppisenä sain vastauksen kaipaukseeni ja yhteys tähtiauttajiini avattiin. Heidän ohjauksessaan edelleen toimin, vaikka moni asia onkin muuttunutmatkani varrella. Ja syksyisin, kun virta kotoa on vahvempi, minäkin vahvistun ja alan elää enemmän sen valon virtauksen mukana, mikä vuoden loppua kohden vain vahvistuu. Olen kiitollinen, että olen muistanut oman alkuperäni ja sen, että olen tähtilapsi, joka jo muinoin maan päälle saateltiin tehtäväänsä suorittamaan. Tehtäväni on selkiytynyt ja suuntani vahvistunut. Tiedän, miksi tähän elämään olen juuri tänne pohjoiseen syntynyt.

Tällä hetkellä työni jatkuu Luxia Borealis energian kautta. Tämä uusi aika sitoo menneen ja tulevan yhteen tärkeän, edelleen aktiivisen muutosajan ylitse. Jokainen teistäkin voi liittyä tuohon pohjoisen valon energiatyöhön, jos tunnette sen kutsun.

Sillä on merkitystä, mihin tähtietoisuuksina olemme syntyneet, sillä vain tietyt portit ovat meille avoimina, ja työtämme varten tarkoitetut. Luxia Borealis on pohjoista Valoa, joka säteilee ympäröivään maailmaan. Se on myös yhteys tähtienergioihin, joita me kytkemme täällä runsaiden vesiemme kautta kulkemaan maailman ympäri. Vesi, elämää ylläpitävä elementti ja voima, sitoo itseensä informaation, joka voi olla vain korkeaa ja koko ihmiskunnan kohoamiseen tarkoitettua ja perustuu kosmiseen lakiin, joka veden tehtävään liittyy.
Täällä pohjolassa me saamme nauttia vedestä joka vuodenaikana ja monissa muodoissaan kulkee informaatio veden kautta maailmaan. Talven tullessa pyhä informaatio sitoutuu lumessa miljooniksi kauniiksi kiteiksi, mikä näyttää myös silmillemme veden korkean värähtelyn. Niin paljon korkeaa energiaa ympärillämme, kun vain tahdomme sen vastaanottaa. Siksipä talvi täällä pohjolassa, pyhän tiedon mukaan, kuuluisi olla hiljaisuuteen ja jumalalliseen ohjaukseen vetäytymistä, jotta voisimme sitten lähettää sen lumien sulaessa täältä pohjolasta matkaan kohti maailman meriä. 

Luxia Borealis tuo pohjolasta maailmaan informaatiota ja apua harhasta vapautumiseen, esteiden puhdistamiseen, oman todellisen itsen todeksi elämiseen ja pysyvään Korkeimpaan itseensä yhtymiseen, niin että yhä useammat tänne syntyneet voisivat oman tärkeän tehtävänsä täällä pohjolassa täyttää. Valo ja sen viesti kulkee voimakkaasti jo Ruotsiin ja sen heränneille tähtisieluille, mutta myös kaikille niille, jotka ovat muutoksen tahdon itselleen ottaneet. 

Tällä hetkellä tuulee ja puista sataa lehtien kultaa. Oloni on runollinen, luonnon kauneus saa sen aikaan. Ja yhteys tähtikotini Auttajiin.

Temppelissä

Tiistai 6.9.2022 klo 19.04 - Eija

Temppelissä

 

 

Ehkä kaikki suomalaisetkaan eivät tiedä, että meitä on kansakuntana siunattu henkisellä perinnöllä ja temppelillä, jonka fyysinen heijastus maan päällä sijaitsee Jyväskylässä. Kyseessä on teosofis-kristosofinen perintö, jonka Pekka Ervast omalla huikealla työllään meille jätti. Sen perinnön kaunis fyysinen osa on P.En temppeli aivan Jyväskylän sydämessä, mutta perintöön kuuluu myös kymmenien kirjojen kokoelma. Nuo kirjat ovat mittaamattoman arvokas henkisen ohjauksen lähde, jotka osaltaan kyllä myös meitä velvoittavat. J.R. Hannula jatkoi P.En perintöä sellaisella antaumuksella ja sitoutumisella, etten tiedä mitään vastaavaa tapahtuneen viimeisen sadan vuoden aikana. Myös häneltä jäi kymmeniä kirjoja meidän kaikkien henkisellä polulla kulkijoiden avuksi, tueksi ja innoitukseksi.

 

Vasta vuonna 2008 aloin syvällisemmin tutustua Ervastin teoksiin ja opetuksiin. Olin kyllä lukenut Blavatskia, Leadbeateria, Sinnettiä ja Besantin teoksia, mutta suomalaiseen Mestariin en ollut törmännyt. Todellakin törmäsin Ervastin ja Lehtosen kirjoihin Tampereen Metson kirjastossa, missä oli siihen aikaan Ota ja Jätä kirjavaunu. Sieltä poimin mukaani ensimmäiset ervastini. Vähitellen suomalainen teosofinen liike ja sen historia alkoi avautua ja mitä enemmän siihen tutustuin, sitä enemmän kunnioitukseni syveni noita suuria työn mestareita kohtaan. Tällä hetkellä minulla on iso pino kaikkien suomalaisten teosofien ja kristosofien kirjoja, joita kiitollisena lähes päivittäin luen ja opiskelen.

 

Kuitenkin vasta tänä kesänä vierailin ensimmäistä kertaa tuossa temppelissä, vaikka olinkin tutustunut kuviin ja kertomuksiin siitä. Olimme vastavalmistuneiden opettajaryhmiemme kanssa viettämässä Jämsässä päättäjäisjuhlaa ja sen yhteyteen varasimme käynnit Ervastin temppelissä.

Valoisa paikallisen seuran jäsen Sampsa otti meidät vastaan ja kertoili temppelin historiasta ja Pekka Ervastin vaiheista siihen liittyen. Ryhmämme sai kattavan kertomuksen temppelin synty- ja toimintavaiheista. Asetuimme myös ryhmäkuvaan ja tulimme niin yhdessä kuvatuksi, samoin kuin muinaiset kesäkurssilaiset aikoinaan. 

 

Henkilökohtainen kokemukseni temppelissä oli syvä. Temppelissä oli puhdas pohjaenergia, vaikkakin se oli haalistunut niin monenlaisten sitä vuokranneiden ryhmien toiminnasta ja energioista kymmenien vuosien aikana. Historia nousi esille verhojen takaa ja se pyhä aikomus, päämäärä, joka Mestareilla oli ollut, kävi lähes kivuliaan selkeäksi. 

Temppelin salissa, Pekka Ervastin kuvan edessä oli edelleen puhdas ja kaunis kullanhohtoinen portaali, joka yhdistyi pyhään tietoon. 

Seisoin jonkin aikaa tuossa kohdassa ja koin kuin kahden maailman yhtyneen minun fyysisen olentoni kautta. Koin vahvan virtauksen, joka valaisi sisälläni syvemmän maailmankuvan juuri Suomeen liittyen. Sydän pakahtuneena otin tuon sisäisen valaistuksen vastaan. En tarkoita nyt mitään valaistumista, siitä olen hyvin kaukana, vaan sen syvän perinnön valaistusta sydämessäni, minkä nuo suuret olivat meille tänne Suomeen jättäneet.

Yhtäkkiä oli täysin selvää, miksi Suomeen oli tällä kertaa ollut syntyminen ja millä tavalla oma henkinen työ tulisi syventymään. Yhdistyminen tuohon pyhään tietoon toi totta kai myös lisää velvoitteita tuon henkisen perintömme suhteen. Luotan kuitenkin, että ryhmänä ja yhteisönä me olemme vahvoja ja monien vuosien keitoksissa kiehuminen on liittänyt meidät niin yhteen, jotta osaamme hienosti jo samaan hiileen puhaltaa. Oma puhdistusmetodimme ei mitenkään ole ristiriidassa Ervastin & co sanoman kanssa, päinvastoin, se on juuri se lisä heidän perintöönsä, mitä tässä ajassa tarvitaan. Selkeää oli ja on edelleen, että perintöä täytyy viedä eteenpäin, tuoda sitä kaikin mahdollisin tavoin mahdollisimman monen saataville. Näin liityimme muiden sitä työtä jo vuosia tehneiden joukkoon. 

 

Johdatusta todellakin oli niin monessa käänteessä, kun juuri tässä kohtaa elämää ja aikaa sinne pistäydyimme. Olemme jo pidempään etsineet uutta kotia yhteisöllemme Keski-Suomi – Pohjois-Savo suunnalta ja vain noin kuukausi ennen vierailuamme olimme uuden paikan löytäneet. Sen hankinta on edelleen kesken, sillä aivan kuin muinoinkin, materia asettaa omat esteensä pyhien ideoiden toteutumiselle. Matkalla siihen suuntaan edelleen yhteisönä vahvasti olemme ja uusi vierailukin temppeliin on jo sovittuna. Suuria ponnisteluja tarvitaan ja yhteisen energian luomista, jotta muuttomme toteutuu ja pääsemme sellaiseen paikkaan, missä vieläkin enemmän perheenjäseniä voi asua toisiaan lähellä, samassa pihapiirissä. Uskon, että saimme siunauksen suunnallemme myös tuon temppelivierailun aikana. 

Kiitos henkisen Työn Mestarit, että saamme joukkoonne vieläkin vahvemmin liittyä. 

Eija 

Avainsanat: Pekka Ervast

Syyskuun tasausvirtaa 2022

Sunnuntai 4.9.2022 klo 13.33 - Eija

Syyskuun energiavirtoja

 

Kuluneen vuoden toinen tasaushetki asettuu 23. päivän aamuyölle, klo 04:04 Suomen aikaa. Vaikka näissä neljässä tasaus-seisaus hetkessä kyse onkin yksittäisistä tapahtumista vuoden aikana, kyse on kuitenkin jatkumosta. Vuosi vuodelta, kuukausi kuukaudelta erilaisia syklejä muodostaen ”aika” liikkuu ja me maan päällä sen mukana. Näin me saamme vastaanottaa erilaisia aurinkokuntamme ja galaksimme virtauksia, jotka meihin kohdistuvat. 

Meidän ajan ymmärryksemme muodostuu koko aurinkokuntamme liikkeestä ja me katsomme sitä liikettä täältä maasta käsin. Vaikkapa Jupiterista katsottuna ”aika” on erilainen ja sen syklit toisenlaiset. 

Nyt siis syyspäiväntasauksena maaplaneetta saavuttaa pisteen, jossa aurinko nousee suoraan idästä ja laskee suoraan länteen ja päivä ja yö ovat lähes yhtä pitkiä. Konkreettisesti Aurinko on sillä hetkellä suoraan Maan päiväntasaajan yläpuolella ja hetken energia "valuu" Äitimaan tasaajan kautta koko planeetalle.

Syksy toden teolla alkaa ja tuo mukanaan hienot kuulaat aamut sekä tähtikirkkaat yöt. Minulla syystasauksen aika tarkoittaa aina myös antisolaraikaa, joten voimat saattavat hiipua, jos en kohdista aikomuksiani riittävästi kohti Valon maailmaa. Tämä on hyvä meidän kaikkien muistaa aina silloin, kun omasta syntymäpäivästä alkaa olla puoli vuotta. 

 

Tämä tuleva energia virtaa sellaisten porttien kautta, jotka tuovat suurta laajentuvaa kuvaa mukanaan. Se koskee niin yksilöitä, kuin koko ihmiskuntaakin. Vaikka me olemme kosmisen portin edessä, ei se aina tuo selkeää suuntaa aikana ennen portille astumista. Oikeastaan päinvastoin, sillä niin moni kesken jäänyt asia rynnistää vähän kuin väkisin pinnalle muutamaa viikkoa ennen suurta hetkeä, vähän kuin korkealta vuoristosta hiljalleen kiemurteleva virta, joka kiihtyy ennen koskea, pudotakseen uuteen tasoon. Niin myös kosminen virta hiljalleen valuu meitä kohti, kunnes saavuttaa sen pisteen, jossa se putoaa niskaamme :D

Hyödyllistä on kuunnella sen virran lähestymistä jo etukäteen ja valmistaa itseään sen vastaanottamiseen. Mitä siis nyt voimme tehdä tämän lähes kolmen viikon aikana ennen hyppyä koskeen? 

Koska tulossa on laajentumista tuova virta, onkin hyvä pohtia itsessään niitä energioita, ajatuksia, tunteita ja toimintoja, jotka tarraavat kiinni vanhaan. Niitähän koko ajan vahvistetaan esimerkiksi valmiin ja väärin maailmankuvan kautta. Myös suvun ja perheen kautta vastaanotamme malleja, jotka sitovat meitä rahan tuomaan turvaan, taistelemisen haluun, itsekkyyteen ja omien halujen toteuttamiseen jne.. Muutoshan ei tarkoita vanhan toistamista uuden sukupolven kautta, sillä sehän ei ole ollenkaan muutosta vaan vanhan energian ylläpitämistä ja vahvistamista. Muutos ei myöskään seuraa vihan, koston, paremmuuden tai ”kyllä minä tiedän” -polkuja. Se on kaikenlaisista aseista luopumista, ihan konkreettiseen tasoon saakka. On kuitenkin oltava myötätuntoinen omaa arjen minääkin kohtaan, sillä muutos voi joskus olla vaikeaa, sillä sen seurana on yleensä luopumisen kipu, jota ihmisenä lähes aina yritämme välttää. Sillä muutos voi seurata vain, kun laskemme aseemme, näytämme oman tilamme rehellisesti, nöyrrymme itsemme edessä, ja otamme apua vastaan niiltä, jotka myötätunnolla voivat sitä antaa. Kivunkin kanssa selviää, kunhan muistaa, missä turvamme on, mutta me kaikki tarvitsemme käden, johon tarttua ja voi ohjata eteenpäin askel askeleelta kohti sitä turvaa, joka ajan ja oman työn kanssa lopulta kaikille löytyy. 

Turva on sisällämme. 

Se suuri, syvä avaruus, tyyni tila, jossa on yhteys omaan korkeimpaamme. Siellä jumalallinen osamme loistaa kuin aurinko, joka näyttää kaikki totuuden valossa. Se saa meidätkin tyynenä näkemään, mitä nyt muutoksen alla on. Sen totuuden valossa muutostyö on helpompaa ja sen mukana seuraa luottamus, joka ei väisty, vaikka mieli välillä epäileekin.

Laajentumisen teema avaa ovia uusiin tehtäviin ja se voi olla henkisen tehtävän ja opettajana olemisen suunta niillä, jotka tähän elämään niin ovat valinneet ja sitä rukoilleetkin. 

 

Avautuminen laajaan kuvaan omasta pisteestäsi käsin vie myös ymmärryksen laajenemiseen koko ihmiskuntaa, Äitimaata ja yhteistä tehtäväämme kohtaan. Ymmärryksen laajeneminen tuo mukanaan rauhan, sillä se näyttää samalla sen suunnan, mihin pyrkiä, vaikka koko maailma olisi ”sekaisin”, niin kuin nyt oikeastaan onkin. Henkisinä olentoina me emme keskity maailman pahoihin tapahtumiin, vaikka ne tiedämmekin, vaan keskitymme sen takana olevan energian muuttamiseen, sillä vain niin voimme saada muutoksesta lopulta, sinnikkään työn kautta pysyvän. 

Mikä siis voisi olla sellainen yhteinen suunta, jota kohti voisimme tuolla tasaushetkellä pyrkiä? Voisiko se olla muutos kohti rauhan maailmaa.. mutta miten? Jotta joskus voimme saavuttaa rauhan maailman, meidän on lakattava vastaamasta pahaan pahalla, samoin kun meidän on lakattava varustautumasta sen uhkaan. Kansakuntien tasolla on koko ajan ollut yhä suurempaa asevarustelua, miljardeja pahan ylläpitämiseen tarkoitettua rahan energiaa, joka lopulta luo vain samaa lisää, lisää ja lisää. 

Laajemman ajatuksen kautta voimme avautua työskentelemään sen pahan kanssa, jota meissä kaikissa ilmenee, enemmän tai vähemmän. Monella sielulla se on pelon kautta nousevia negatiivisia tunteita, joiden muuntamiseen löytyy apu korkeampaan turvautumisen kautta. Hiljentyen pyydämme itsellemme niiden puhdistusta, jotta voisimme vihan sijasta vähitellen saavuttaa myötätunnon tilaa. 

 

Tasaushetken syvin rukous voisi olla myötätunnon saavuttaminen, jotta kaikkiallinen, elämää tuhoava paha lopulta sulautuisi Valoon, ja voisi jälleen elämää maan päällä ylläpitää. 

 

Auttajien ehdotus teille kaikille (ainakin putsityötä tekeville) onkin jälleen kerran, että liittykää yhteen tasaushetkeä varten. Kokoontuminen jo torstaina 22.9. ja ilta keskustelua yllä olevista aiheista. Hyvä askel voisi olla ryhmän oman ”tulevaisuuden lauselman” kirjallinen muotoileminen, sillä se toisi asiaa taas vähän lähemmäksi käytännön tasoa. 

Mihin ryhmänä suunnistatte, mihin voitte ja tahdotte sitoutua, jotta myötätunnon ja rakkauden muutosvirta kasvaisi? 

Samaa voimme toki kaikki itseksemme pohtia ja mietiskellä. Olemmeko valmiit siihen työhön, jota laajempi suunta ja suuren kokonaisuuden tulevaisuus meille tarjoaa?

Voimia, iloa ja Valon Auttajien tukea tulevaan hetkeenne. 

Eija

 

 

 

 

 

Syväpuhdistuksen aikaa

Torstai 4.8.2022 klo 12.48 - Eija

Totta tosiaan nyt on erikoinen ajanjakso meneillään! Noin heinäkuun puolen välin paikkeilla alkoi myllerrys, joka on nyt tarkoitettu avuksemme, jotta vihdoin, todellakin vihdoin parantuisimme lopullisesti oman taakkamme rasitteista. Aurinkokuntamme on jälleen suurena apunamme tätä kaikkea läpi käytäessä. Uusi kahden vuoden siirtymäaika uuteen on alkanut. 

Varsinkin me pioneerit, jotka olemme tätä henkiseen muutokseen tähtäävää polkua jo monet vuodet, tai vuosikymmenet tarponeet, olemme nyt sellaisessa muutoskohdassa, joka voi olla hyvin ratkaiseva. Monet kerrokset ovat jo sielumme muistissa tutkittuna ja nyt mennääkin niihin salalokeroihin, joita tähän saakka emme vielä ole uskaltaneet tutkia. Pahimmat karmajälkemme pusketaan nyt taivaiden avulla esille. Kipeää? Kyllä, tottakai, mutta myös helpottavaa ja tuo lopulta suuren ilon, kun uskaltaa antaa itselleen luvan kasvaa kohti todellista itseään, eikä minkään raskaan kohdan piilotteluun enää ole tarvetta.

Tämä aika, ainakin tuonne syyspäivän tasaukseen saakka, on hieno mahdollisuus päästä sinne todelliseen kirkkaaseen ytimeemme, josta löydämme sen tulevaisuuden turvamme. Vaikka niin mielellämme syyttäisimmekin ulkoisia olosuhteitamme ja muita ihmisiä, on meidän jokaisen kuitenkin katsottava sieluumme ja sen silmin nähdä se luotu tila, jossa itse kukin olemme. Oih, miten se vaatiikaan nöyryyttä itsemme ja reppumme edessä. Henkinen työ toki aina on nöyryyden kautta kulkeva, ja onhan se lopulta suuri siunaus, sillä silloin voi laskea kilpensä, näyttää kipeät kohtansa, menneisyyden haavansa ja luottaa, että vaikka lähelläsi ei olisi kuuntelijaa, niin Auttajat, nuo siunatut Valon lähettiläät, ovat kanssammei aina valmiina transformoimaan valollansa ne tunteet ja muistot, mistä nyt eroon tahdomme.

Menneiden elämien muistoja nousee nyt eteemme, samoin lapsuuden salattuja asioita ja energioita putkahtelee kätköistään. Emme ehkä aina tiedosta selkeää muistikuvaa, mutta pääsemme vaikkapa lapsuuden energian jäljille hetkessä, kokemalla omien tunne- ja käytösmallien tasolla jotain ahdistavaa ja kipeääkin, joka yleensä saa meidät puolustautumaan. Puolustusmekanismi on sellainen, että se kovin helposti lyö päälle, ilman että olemme siitä hetkessä tietoisia. Itse kullakin se näkyy ulospäin erilaisena, riiippuen esimerkiksi lapsuuden ilmapiiristä ja tämän elämän aiemmista kokemuksista. On itsesääliä, välinpitämättömyyttä, vetäytymistä ja sitten taas huomionhalua, hyökkäystä ja oikeassaolemisen halua. Kaikilla kokemustensa mukainen malli toimia. Ja taustalla toki vaikuttavat jo monet sitä mallia tukeneet elämät.

Mitä sitä yritämme puolustaa? Me yritämme jopa äärimmäisin keinoin suojella itseämme joltain energialta, jonka koemme itseämme uhkaavan. Ja nimenomaan jokin energia, ei välttämättä kukaan ihminen, eikä kuluva tilannekaan ole se uhkaavuuden tuntu meille, vaan jokin energia tilanteessa laukaisee meissä tuon vuosia kestäneen reaktion. Me emme enää tahdo kokea kipua, ahdistusta, paniikkia, taikka ulkoapäin pakottamista, vaan nopeasti ja tiedostamatta puolustaudumme niitä vastaan, niin kuin olemme oppineet. 

Tämä on yksi suuri muutoksen kohta koko ihmiskuntaakin koskien. Ja niin kuin energeettisesti kuuluukin, tämän tilan purkaminen alkaa yksilötasolla. Jos olet tässä vaiheessa, että alat tiedostaa omaa malliasi, tämä on sinun suuri hetkesi purkaa se, sillä kaikki tarvittava tuki on nyt olemassa. On kysyttävä itseltään, kuka olen omassa puhtaassa energiassani, ei kuka saan olla, tässä kokoonpanossa, jossa elän ja toimin. Jos annamme parhaan itsemme nousta esille, ei tarvitse enää pelätä muita ihmisiä, eikä eteen tulevia tilanteita. Ihmisten välinen viha, kilpailu, kostonhalu ym. alkaisi hiljalleen hellittää, samalla kun yksilöt alkaisivat voida paremmin, luottaa muihin ihmisiin ja elämään.

Vaikka kuulostaakin ehkä helpolta, tuo parhaan itsen esille saaminen on työtä, joka vie aikaa. Sillä sehän ei taaskaan tarkoita muille esittämistä tai negatiivisten puolien piilottamista, vaan rehellistä pyrkimystä tuohon oikeaan suuntaan. Eikä se tarkoita, että meistä kaikista pitäisi tulla jonkinlaisia, vaan jotain oikeastaan päinvastaista, sillä silloin me luovumme siitä kuvasta, että olisimme jotain tain jonkinlainen. Sehän on ajatus, joka muodostuu konkreettisesta kuvasta, jälleen jostain mallista, kun taas puhdas ja todellinen itsemme on energian säteilyä, jota emme voi teeskennellä. Eikä siihen myöskään voi vain ryhtyä, sillä jos sen esteenä vielä on epärehellisiä ihmiskäytösmalleja, ja matalia tunteita, joita arjessa ylläpidämme, me emme ole puhtaasti aitoja. 

Niin kuin Auttajat ovat vuosikymmeniä sanoneet, energia ei koskaan valehtele, joten silloin, kun lakkaamme valehtelemasta itsellemme, olemme jo askeleen lähempänä todellista itseämme. Seuraava tärkeä askel on huomata se käytösmalli, joka tietyissä tilanteissa puskee hyvän tahdon, vilpittömyyden ja valittämisen tilalle. Kolmas askel on tahtoa muuttaa sitä, vaikka repusta nousisikin selkeää vastarintaa. Neljäs askel on painaa jarrua, kun se malli väkisin yrittää nousta päälle ja nöyrtyä tilanteessa niin paljon, että tekee kaikkensa palatakseen omaan sydämeensä turvaamaan Auttajien apuun. Ikävä kyllä, jos todellista tahtoa ei ole, ei Auttajiin turvaaminen tuo muutosta tilanteeseen. 

Henkistä kehitystä ei voi suorittaa, se on tosiasia, mutta me voimme aina yrittää, kun tiedämme, että esimerkiksi aika on muutokselle suotuisa. Tämän ajan muutosenergia voi toki kääntyä päinvastaiseksikin, mutta senkin voi ottaa itselleen hienona merkkinä, että nyt on aika tehdä muutosta. Sillä jotain tässä energiassa on sellaista, mikä voi saada ihmiset jopa aggressiivisesti puolustamaan itseään, tai itsepintaisesti inttämään omaa näkemystään tilanteessa, jossa oma henkinen työ olisi ainoa, mitä kuuluisi tehdä. Tämän ajan energian voi siis käyttää haitallisten mallien vahvistamiseenkin, jos tahtoa tai ymmärrystä muutokseen ei löydy. 

Kuitenkin, ponnistelu tämä aikana, kukin tilanteensa mukaisesti, voi nyt tuoda suuria muutoksia. Mutta hiljalleen, jopa pikkuruisin askelin, muutos astuu osaksi meitä, kun vain jaksamme niissä tilanteissa vanhaa mallia vastustaa, kun ne uudelleen ja uudelleen yrittävät paikkaansa ja energiaansa vahvistaa. Kaikki henkinen työ voi olla mielenkiintoista, kun sen niin tahtoo nähdä. Miksi minusta on tullut tällainen, miksi juuri tässä tilanteessa, vaikkapa tuo puolustusreaktio nousee. On hyvä käydä itseään ja kokemuksiaan läpi, mutta siinäkin piilee suuri ansa, sillä voimme yhä uudelleen ja uudellen palata vaikkapa siihen, että toteamme itsellemme, että tämä johtuu taas siitä, että isäni oli ankara, kylmä ja autoritäärinen. Kun asiat on läpikäyty, ne tulee jättään taakseen.

Muutoksen pysyvyys tulee vasta sitten, kun päästämme juuri noista vanhoista ajatusmalleista irti, sillä muuten puolustamme sen valheellisen kuvan olemassaoloa, palaamalla aina reaktioidemme myötä niihin syihin, jotka sen "aiheuttivat". 

Tämän ajan tärkein oppiläksy on juuri tuo uuden, aidon, todellisen ja puhtaan minän vahvistaminen ja ylläpitäminen. Jos annamme elinvoimaamme tuolle vanhalle minälle ajatuksissamme, vaikka muita syyttämällä, se vain vahvistuu. Tämä on kohta, jossa juuri on oltava tarkkana. Kun jo tiedämme, mistä tuo sielullemme haitallinen malli kumpuaa, siitä on päästettävä nyt irti, jotta se saa vihdoin kuolla ja uusi vahvistua ja nousta tilalle!

Kun kuuntelemme sisäistä itseämme arjessa, voimme saavuttaa sen johdatuksen tuoman rauhan. Mutta sitä on tahdottava koko olemuksellamme, niin ettemme enää antaisi periksi vanhalle surkealle itsellemme, jotka vain pitävät meitä siinä synkässä kuopassa, jonka olemme itsellemme kaivaneet. Itsen kuuntelu ei tarkoita itsekkyyttä, itseensä jatkuvaa keskittymistä, vaan tuota puhtaan osamme muidenkin hyödyksi esille nostamista. 

Siinäpä itse kullekin ohjelmaa syyspäivään saakka. Syyspäiväntasaus on tänä vuonna 23.9. klo 04.04. Numerologi minussa hymyilee, osuvat numerot uudelle alulle.

Sitä kohti rohkein ja kiitollisin sydämin. 

Myötätunnolla, Eija

Auringon Henki puhuu

Perjantai 22.7.2022 klo 16.59

Tämän blogin aiheena on viime päivien hurjat aurinkomyrskyt ja myös tämä kuumuus, joka Eurooppaakin nyt koettelee. 

Jo muutama vuos, kenties neljä vuotta sitten saimme Auttajilta varoituksen auringon vaarallisuudesta fyysisille kehoillemme. He ohjeistivat olemaan mahdollisimman paljon varjossa kesän auringon paistaessa, mutta silloinkin vain pieniä aikoja kerrallaan. Ihana, elämää ylläpitävä Aurinkomme on meille suorastaan vaarallista siksi, että sen haitallinen säteily on nyt moninkertaista verrattuna aiempiin vuosiin.
Varsinkin täällä pohjolassa, suojaavan kerroksen ollessa heikompi, me olemme alttiita haittasäteilylle. Nyt lisäksi auringon oma sykli on huipussaan ja purkaukset kohti maatakin ovat vahvistuneet ja kiihtyneet ja vaikuttavat pohjoisen navan tuntumassa voimakkaasti. Suojatkaamme nyt itseämme, vaattein ja olemalla vain pieniä aikoja kerrallaan auringon alla. 

Mutta mikä onkaan auringon henkinen merkitys? Aurinko on tottakai elämää ylläpitävä voima ja energia maan päällä, mutta sillä on oma esoteerinen merkityksensä myös. Nyt auringon aktiivisuussyklin ollessa huipussaan ja hiipuessaan kohti vuotta 2026, sillä lienee meillekin sanottavaa. MItä aurinko tahtoo mielle puhua, mikä sanoma hänellä on? 

On selvää, että henkinen, muuntava energia on kohti maata ja aurinkokuntaa suunnattu. Sen suurena tarkoituksena on meidän energiarakenteemme muuttaminen, mutta vain, jos me olemme sille avoimia. Hereillä itsemme kanssa ja positiivisina työskennellen sen energian kanssa, jota nyt vastaanotamme. Jälleen kerran ajatus: MItä minussa nyt tapahtuu? 

Monet ovat raportoineet tänne päin, miten ihan viime päivinä unet ovat olleet aktiivisia ja puhuttelevia. Sellaiset ei-tiedostamattomat asiat, tunteet, kokemukset ja kohtaamiset, joista kuitenkin on jäänyt meihin energiajälki, nousevat nyt esille. Ihan jopa menneistä elämistä saakka. Niihinhän emme päivätajunnassa kovin helposti ulotu, ainakaan ilman omaa väritystämme. Nyt siis saamme sen siunauksen auringon kautta, sen helisyttäessa Äitimaankin enerigakenttää ja sitä kautta myös meitä, että voimme tutkailla vaikkapa noita syviä haavojamme, jotka edelleen niin sattuvat. Miten antaa anteeksi itselleen ja muille,minua satuttaneille, miten vielä kerran, tässäkin sieluni kerroksessa, vapautan itseni menneen taakasta, miten voin olla avoin ja rehellinen muita kohdatessa, ja miten ulotan myötätuntoni kaikkiin kärsiviin olentoihin.. Monia tasoja, ja monien sielujen tarinaa nousee nyt esille.

Toissayö oli lähes uneton yö minulla. Olin kuin kuumeessa, aivojani poltti ja lopulta toispuoleinen, viiltävä päänsärky asettui unta estämään. Vain horroksessa meni aamuun saakka ja  lähes iltaan asta tuo viiltävä kipu oli seuranani. Kunnes tuli ymmärrys auringon massapurkauksesta, joka vaikutti jo entisestään herkkään olooni. (Niistähän olemme nyt saaneet nauttia 18-22.7.) 

Jo 90-luvulla sain tietoa, ja kuulin kokemuksia, että monet herkät ihmiset, varsinkin lapset reagoivat auringon purkauksiin lähes kuin epileptisillä kohtauksilla. Silloin aikanaan luin jonkin tutkimuksenkin (en valitettavasti muista mikä se oli), jossa virallisissa, tarkemmissa kokeissa ja tutkimuksissa oli huomattu yhteys auringon purkauksiin ja lasten kohtauksiin. Samaa olen itsessäni huomannut, sillä juuri tuo viiltävä kipu on ollut seurauksena, jos tänne maahan on kohdistunut jokin suurempi massapurkaus. 

Niin kuin aina, yrittäkäämme olla kiitollisia näistä kasvukivuistamme, vaikka ne osuisivatkin ns. huonoon jaksoon omassa elämässänne. Niin oli minulla, sillä olin jo entisestään ollut fyysisesti heikkona muutaman viikon ajan. Mutta silloin, kun tiedostaa syvempiä syitä omalle tilalle, voi alkaa muutos paranemista kohti. Minun kohdallani uusia sielun kerroksia on viime aikoina avattu, ja aih, niin kipeitä kohtia on löytynyt. Niin kuuluukin olla, kerros kerrokselta itseämme kuorimme ja lopulta tuo puhdas ydin paljastuu. Sen tiedän, että mitä lähempänä sitä todellista itseä ollaan, siltä nopeammin totuus näyttäytyy ja puhdistuminen tapahtuu. Asioihin, tapahtumiin taikka tunteisiin ei enää jää kiinni, vaan Valon voima on läsnä kipeyttä läpikäytäessä, vaikka sanat ja tunteet jauhaisivatkin hetken vanhaa rataansa. Mutta tarvitaan tahto päästää irti ja vapautua niistä vanhoista tarinoista, joiden kautta olemme itsemme kokeneet monen elämän ajalla. Rakkaus omia ja muidenkin kokemuksia kohtaan parantaa parhaalla tavalla, mutta takertua emme niihin saa. 

Euroopan kuumuus on oikeastaan tätä samaa, mutta lohduttomalla tavalla. Se on ihmiskunnan aikaan saama tila, sen karminen seuraus, joka oikein katsottuna paheni Ukrainan sodan alettua. Toki se voi olla meille myös mahdollisuus käydä niitä samoja menneisyydestä nousevia kipeyksiä läpi, mutta ihmiskunnan tasolla tarvitaan meidän jokaisen panos sen työstämiseksi. 

Kaikki te henkiset ihmiset tiedätte, miten jo luotu energia jatkaa matkaansa ja ilmentyy fyysiselle tasolle aina aikanaan, koska me emme ihmiskuntana ole sitä toiseksi muuntaneet. Tämäkin sota on negatiivisten tunteiden tulosta, mitä ne sitten ovatkin. Varmasti taustalla on vallanhalu, kostonhalu, viha, alaspainamisen halu, oikeassa olemisen halu, itsekkyys, ylemmyys, ja siiten urhienerigat, itsesääli, huonommuus,  jne.. voisin jatkaa noita listoja pitkästikin. Ihmiskunnan tasolla voimme auttaa puhdistamalla pois itsestämme juuri niitä tunteita, jotka meissä nousevat. Uskon,että tässä mittakaavassa ajateltuna on helppo nöyrtyä ja yrittää tehdä kaikkensa, jotta kärsimys helpottaisi, eikä konkreettinen taso ole se, mistä nopeimmin apu saadaan, vaan juuri taso, mihin energia on luotu. 

Eurooppa siis leikehtii, monella tasolla. Se on hirvittävää niille, joita se läheisesti koskettaa, mutta se on tuskallista myös meille, jotka emme voi heitä auttaa.
Henkiseltä, auringon viestin kannalta katsottuna, Hengen energia viestii meille jotain, mitä meidän kuuluisi oikein nyt ymmärtää, muuten tuho valtaa yhä suurempaa osaa tästä kauniista kodistamme. Sydäntäni ihan puristaa, kun tätä kirjoitan.. mutta tiedän, että me voimme löytää uuden suunnan, kunhan vain tahdomme. Me voimme palata siihen alkuperäiseen puhtauteen, nyt kun maailmassamme on jo lähes kaikki epäpuhtaat muunnokset myös meissä ihmisissä läpikäytynä. Näen, että me olemme nyt sellaisessa ääripäässä, josta ei voi kuin takaisin kääntyä. 

Minä luen uudelleen ja uudelleen niitä ohjeita, joita Jeesus Kristus maan päälle toi. Onhan Hän ollut viimeinen Pyhän Rakkauden lähettiläs maan päällä. Niin kuin avarakatseisesti sanotaan, yksi Mestareista, yksi Buddhista. Uskon Häneen koko sydämestäni, vaikka enää en usko kirkkoon instituutiona, sillä tuomitseminen ja luokittelu edelleen jatkuu ja Totuus unohtuu.

Mutta palatkaamme jokainen avoimin sydämin tarkastelemaan niitä ohjeita, joita Jeesus Vuorisaarnassaan meille ihmisille toi. Niihin kiteytyy kaikki, mitä me tässäkin ajassa tarvitsemme muuttaaksemme maailmaa. Osaammeko todella jo elää niin, vai olisiko meillä itse kullakin muutoksen mahdollisuus. Mahdollisuus kääntyä kohti oikeaa lähimmäisen rakkautta.. Ja jos uusi testamentti ei kutsu, voi saman viisauden lukea vaikkapa Pekka Ervastin kirjasta Vuorisaarna. 

Rakkaat ihmiset, nyt ei taaskaan ole aika jaotella meitä hyvää muutokseen pyrkijöitä, vaan liittymällä yhteen, saman, rakkaudellisen rauhan ajatuksen taakse, voimme kenties vielä ehtiä muuttamaan tämän kirjaimellisesti tuhoavan suunnan, jonka ihmiskuntana olemme ottaneet. 
Meillä kaikilla on mahdollisuus palata omalla tavallamme Jumalan luokse, ja nähdä oman Jumalallisen osamme syttyvän suureen liekkiin. Siinä on kaunis tavoitteemme. Ja sen on Auringonkin pyhä sanoma.

Viesti vuorilta

Torstai 23.6.2022 klo 20.29 - Eija

Retriittimme Montserratin vuorella alkaa olla päätöksessään. Kolme kaunista ja antoisaa vikkoa ovat kohta ohitse ja paluu Suomen kesään käsillä. 
Retriittimme tarkoitus oli moninainen ja se todellakin toteutui hyvin. Kirjoitustyöt ovat sujuneet hyvin, samoin kymmenien kilometrien patikoinnit ovat toteutuneet niin kuin suunnittelimmekin. 

Konkreettisen tason lisäksi on retriiteillä aina myös se henkinen päämäärä ja aina ovat Auttajatt antaneet myös yllätyksensä. Niin myös tälläkin kertaa.

Montserratin vuori on hyvin erikoinen paikka, ihan jo maan muodostelmien vuoksi. Vuoret ovat koostuneet toinen toistaan pulleimmista muodoista ja huipuista. Kuin yhteenliitettyjä pyöreähuippuisia sokeritoppia joista koko vuoristo koostuu. Maa-aines on huokoista ja helposti rapautuvaakin. Joka päivä näemme ja kuulemme, miten pienet ja vähän isommatkin kivet kierivät rinnettä alas milloin missäkin. On ihan todellinen vaara ja läsnäolo harjoitus ettei joudu jonkun kiven teilaamaksi. Harvemmin sattuu suurempia vyörymiä, mutta niidenkin jälkiä näkee joka puolella vuoren seinämiä. Suuret tonnien painoiset lohkareet ovat jostain syystä menettäneet otteensa vuoresta ja tulleet varmaankin suurella ryminällä alas. Joka puolella näkee miten suurempia osia vuoren huipuista on ihmisen toimesta ruuvattu kiinni takanaan olevaan huippuun. Monet isot verkot myös sitovat kivistä koostuvaa maa-ainesta kiinni. Ikkunani ulkopuolella, kuudenne kerroksen kohdalla on sellainen verkko ja päivittäin kuulen, miten sitä pommitetaan kivillä. Onneksi kivet jäävät verkkoon, sillä alhaalla kulkee tie, joka tuo kirkossa kävijän takaisin hotelliin. 

Vuoren huipuille on vuosisatojen aikana rakennettu monia pieniä erakkomajoja, joissa edelleenkin saattavat munkit viettää hiljaisuuden aikaa Jumalaan keskittyen ja mietiskellen. 

Montserratin luostarialue ei enää ole hiljainen ja pyhä alue, vaan erittäin suosittu turistikohde. Tähän aikaan kesästä täällä käy satoja, jos ei tuhansia vierailijoita joka päivä. Joka vuosi on kuulemma miljoona kävijää. Turistit tarkoittavat sitä, että tämä paikka työllistää monia kylän asukkaita, mutta myös sitä, että luostarin rauha ja pyhyys on häiriintynyt.

Tällä paikalla on ennen Mustan madonnan löytymistä jo noin vuonna 160jKr ollut roomalaisten pystyttämä Venuksen temppeli, joten paikan pyhyys on ollut tiedossa jo silloin. Roomalaiset kunnioittivat Jumaliaan rakentamalla temppelinsä sellaisiin paikkoihin, jotka olivat jumalien arvoiset. Roomalainen temppeli hävitettiin legendan mukaan Arkkienkeli Mikaelin toimesta ja se mureni jäljeksi historian lehdille.

Noin tuhat vuotta sitten tänne perustettiin benediktiiniläisluostari, Santa Maria de Montserrat, joka edelleen on toiminnassa. Legenda kertoo että joukko lapsia olisi paimenessa ollessaan nähnyt vuoren rinteellä välkkyvän valon ja kuullut enkelten laulua. Sama toistui useasti ja jonkin ajan kulutttua tuo valo johdatti tänne saapuneet kirkonisät luolaan, josta löytyi Marian patsas, Katalonialaiselle, la Moreneta, musta tyttö. 

Luola on erityinen pyhiinvaelluskohde, samoin kuin koko Montserratin luostari ja kaunis, sisältä kultakoristeinen kirkko. Kirkon aarre on tuo Pyhän Marian patsas, joka on sijoitettu korkealle kirkon alttarin yläpuolelle. Sinne kulkee jatkuvana virtana turistien ja pyhiinvaletajien jono kaikkien hakiessa patsaan siunausta.

Kirkko ja siellä laulavat munkit ja poikien kuoro tekivät minuun syvän vaikutuksen ensi kerran siellä vieraillessani kolmisen vuotta sitten. Minä, joka olen suurimman osan elämääni hiukan kammonnut kirkkoja ja niihin liittyvää auktoriteettia, koin siellä kauniita ja pyhiä hetkiä. Olen kiitollinen, että vielä on tällaisiakin kirkkoja ja messuja, joissa on kevyt ja korkealle kohoava energia. Toki tämä toinen kerta ei enää vaikuttanut niin syvästi, mutta varmasti tällä turistien paljoudella ja heidän mukaan tulleella hälinällä oli oma osansa pyhyyden tunteen katoamiselle. 

Pyhyys on kuitenkin sellainen energia, jota meidän kaikkien kuuluu vaalia. Koska vielä on olemassa pyhiä paikkoja, kirkkoja, vuoria, metsiä, patsaita tai jopa kaupunkeja, joissa on oma kaunis energiansa, meidän tulisi pitää ne sellaisina. Pyhyyden vaaliminen, kunnioittaminen, antaa meille tavallisille ihmisille mahdollisuuden saada edes jonkinlainen kokemus, mitä mekin voisimme tavoitella. Ehkäpä pyhän kohtaaminen voi avata jonkun sielun syvyyksistä muistia, joka avautuessaan voi sytyttää suuren kaipuun etsiä sitä myös omasta sydämestä. Sillä sydän(keskus) on se, joka kaiken kauniin ja korkean vastaanottaa ja tallettaa sen kokemuksena itseensä. Pyhissä paikoissa vierailu voi joskus muuttaa koko elämän suunnan etsijällä, joka muutosta on elämäänsä kaivannut. 

Sen tähden, niin toivon ja rukoilen, yritetään yhdessä vaalia ja kunnioittaa pyhää, missä sitä ikinä kohtaammekaan. Lähestymme sitä nöyränä ja vailla omia haluja, vain kokien sen energian ja kiittäen sitä. Kunnioitukseen liittyy koko paikan ja sitä varjelevien ihmistenkin kunnioitus ja asianmukainen käytös esimerkiksi luostarin kaltaisessa miljöössä. Niin voimme toimia lapsillekin esimerkkinä ja siten säästää pyhää myös tuleville sukupolville. Se on meidän kaikkien pyhä velvollisuus ja tehtävä.

Vielä kerran patikoimme vuoren rinnettä alas ja ylös kohtaamaan Neitsyt Marian luolakappelissaan. Hiljennymme ja otamme vastaan paikan siunauksen. Sitten alamme siirtä ajatuksemme kohti Suomen suvea. 

Kesän pisin päivä

Keskiviikko 8.6.2022 klo 21.44 - Eija

Kesä saa pisimmän päivänsä 21.6.2022 klo 12.13 Suomen aikaa. Yötön yö on kaikille suomalaisille tuttu tapahtuma ja perinteisesti sitä on juhlittu juhannuksen juhlassa. Tänä vuonna juhannus ei osu samalle viikonlopulle kuin keäspäivänseisaus, mikä ehkä tekeekin yleisistä energioista kevyempiä. 

Kesäpäivänseisausta on muinoin pidetty pyhänä juhlana, jolloin yhteys Äitimaahan on ollut vahvana fokuksena. Useissa vanhoissa kulttuureissa Euroopassa on juhlan teemana ollut uusi elämä ja hedelmällisyys. Silloin on kunnioitettu ja kiitetty naiseutta, feminiinisyyttä ja kykyä luoda uutta. Äitimaa on meidän ylläpitäjämme, jota todellakin on runsain mitoin syytä kiittää, edelleenkin. Äitimaata on palvottu, lahjottu ja kiitetty mitä erilaisin menoin. 

Jos siirrymme ajassa vieläkin kauemmaksi taaksepäin niihin korkeisiin kulttuureihin, joissa on nähty ja katsottu Äitimaata pidemmälle, silloin on fokus ollut koko aurinkokunnassa. Aurinkokunnan tapahtumat ovat tuoneet Äitimaankin tiettyyn kulmaan suhteessa galaksin päiväntasaajaan ja keskukseen. Tällöin ovat korkeat tietoisuudet keskittyneet suurempaan todellisuuteen kuin vain tähän fyysiseen rakkaaseen planeettaan. Korkeat vihityt ovat valmistautuneet vastaanottamaan informaatiota, joka voisi auttaa planeettaamme ja ihmiskuntaa kulkemaan kohti ylöspäin kulkevaa polkua. Kohti tietoista henkistä kehitystä. Vihityillä oli omat tehtävänsä tämän pyhän tiedon ylläpitämiseksi ja säilyttämiseksi myös tuleville polville. 

Edelleenkin maan päällä on tietoisuuksia, joilla tuo korkeampi pyhä muisti on, mutta monet eivät ole siihen heränneet. Siksipä kesäpäivänseissaus voi olla joillekin mahdollisuus aktivoida  omaa korkeampaa sielun muistiaan ja ehkäpä tuoda sitä kautta valaistusta ihmiskunnalle. Seisaushetki on mahdollisuus myös kytkeytyä aurinkokunnan muistiin, Äitimaan tietoisuuskenttään tai ihmiskunnan arkistoihin. Jokainen, joka vilpittömästi kantaa sydämessään tahtoa auttaa sieluja maan päällä ja ihmiskuntaa, ovat juuri niitä potentiaalisia korkeamman avun saajia itse. Tähän hetkeen siis kannattaa valmistautua hyvällä aikomuksella ja energialla.

Kuten jo monet tietävät, on jokaisella seisauksella ja tasauksella omat teemansa, riippuen vallitsevista energioista ja aurinkokunnan astrologisesta vaikutuksesta. Ja niin kuin ennenkin, minun kauttani tuleva informaatio on Valon Auttajien, elämää ylläpitävien Valon olentojen sanelemaa. En ole astrologi, vaan kanava ja tutka :)

Tämän kesän teemaa on edelleen tuo feminiininen, vahva ja lempeä viisaus ja sen toteutuminen kollektiivisella tasolla, yksilöiden kautta. Meille tarjotaan vahvaa energiaa saada tuo kaivattu muutos aikaan. Me toivottavasti tulemme vihdoin näkemään uusia, pehmeitä, feminiinisiä naiseuden esimerkkejä. Vanha, jo moneen kertaan kulutettu ja esiin nostettu arkkityyppinen naiseus, aggressivinen muutoshaku, ylikorostunut minuus, on vihdoin jäämässä taakse ja uutta, puhdasta energiaa on nousemassa esiin. Siihen kuuluu oman itsen korostamattomuus, viattomuus, pehmeys ja hiljainen työ kaikkien hyväksi. Ympyrä sulkeutuu ja uusi aika voisi alkaa ja ehkäpä me vihdoin voimme kohdata toisemme rakkaudellisissa, tasavertaisissa ja puhtaissa suhteissa. Naisen ja miehen kehoissa.

Ylläkirjoitettu on Auttajien näkemys, millaisen siemenen voimme vastaanottaa ja mihin suuntaan sitä kasvattaa. Olemmeko siihen valmiit, sitä voimme vain toivoa. Suuntana olisi maskuliininen ja feminiinen kauneuden ja pyhyyden palautus, joka toisi suhteisiin todellista rakkautta. Tänä aikana joka puolella näkyvää ylikorostettua ,seksuaalisuutta, oman itsen ja kehon ylikorostamista ja -kohottamista, se kaikki on ihmiskunnan korkeamman suunnitelman vastaista kehitystä. Sillä tavalla emme kehity henkiseen, eli jumalallisen energian suuntaan, emmekä lisää korkeaa energiaa maan päällä. Niin kuin Auttajat toteavat, me elämme ihmiskunnan alennustilaa todeksi joka hetki. Myös sodan kautta.

Kaikki te, jotka olette väsyneitä tähän turhaan, pinnalliseen taisteluun, jota yksilöt eri puolilla ihanaa planeettaamme nyt käyvät, liittykää yhteen ja kerätkää voimanne muutoksen puolesta. Nyt on mahdollisuus ottaa vastaan, palauttaa oma sisäinen Valon voima ja antaa sen viedä kohti uutta tulevaisuutta. Näin jokainen voi tukevasti seisoa omilla jaloillaan, yhdessä muiden kanssa ja tuoda omat visionsa yhteiseen parempaan tulevaisuuteen. Yksin ei muuteta maailmaa, vaan liittymällä yhteen saman päämäärän taakse. Tuleva seisaus antaa voimaa uudelle suunnalle, joka on ihmiskunnan yhteinen, ei enää itsekkyyteen perustuva. Kaikki me, jotka olemme valmiit, otamme sen ilolla vastaan ja teemme kaikkemme, jota olisimme tuon uuden virtauksen vastaanottimia, missä sitten sillä hetkellä seisommekin. 

Aurinkokunta avaa väylänsä, vastaanottaa ja edelleen välittää suurta Valon säteilyä 21.6. ja silloin me seisomme astioina muutokselle. 
Minä ja Patrick olemme tuolla hetkellä Pyhän Äiti Marian luolakappelilla Montserratin vuorella. Tämä niin vahvan voiman kaunis ja pyhä paikka myös taistelee alaspäin kulkevaa tuhoavaa energiaa vastaan. Joka päivä, monen tunnin ajan laulavat munkit suuressa katedraalissa pyhiä laulujaan yrittäen kohottaa ympäröivää energiaa ja tuoda jumalallista viestiä maan päälle. Tuhannet puolialastomat turistit eivät sitä kunnioita, vaan napsivat kuviaan ja videoitaan kesken messun tai vesperin, ihan kuin Jumalalle omistautuneet miehet esiintyisivät vain heitä varten. Juuri kukaan ei lue ohjeita tai pukeutumisääntöjä, joilla kunnioitetaan pyhää paikkaa ja noiden miesten henkistä valintaa munkkeina.
Sama toistuu kaikkialla tällä alueella, kaikkien kansallisuuksien kautta. Muutamat todelliset pyhiinvaeltajat koittavat hiljaisesti keskittyä vielä puhtaisiin energioihin ja laskevat päänsä hiljaisiin rukouksiin ja pyyntöihin. 

Me keskitymme täällä omiin kirjoitustöihimme, meditaatioihin, ulkoiluun, sekä Patrickin solariin. Me olemme mukana luomassa uutta suuntaa, ylläpitämässä puhtaampia energioita oman työmme ja henkisen päämäärämme kautta.
Olemme tottakai yhdessä kaikkien kanssa tuolla seisaushetkellä ja kaikki muutosta maailmaan kaipaavat voivat liittyä yhteiseen hetkeen ja pyytää saada toimia vastaanottimena Valon voimalle ja sitä kautta uudelle alulle. Kokoontukaa pyhiin paikkoihin ja portaaleihin, joita tiedätte ja yhdistykää voimassa ja aikomuksessa.

Voimia ja Valoa kaikille. 

Kuunpimennys ja Vesak

Sunnuntai 15.5.2022 klo 10.37

Auttajamme tahtovat vielä tarkentaa tulevan kuunpimennyksen teemoja.
16.5. kl 7:11 Suomen aikaa on pimennyksen syvin hetki. Se on hetki, jolloin on hyvä kuunnella sen mukanaan tuomaa virtaa. Ehdotamme jälleen yhdistymistä hengen tasolla. Saman päivänä vietetään buddhalaisessa maailmassa buddhan syntymän juhlaa, eli Vesakia. 

Pimennyshetken energia on tiivistynyt viimeisen kahden viikon ajan. Auringonpimennyksenä likkeelle laitettu värähtely on lisännyt vauhtiaan, kerännyt voimaansa ja saavuttaa täyden potentiaalinsa huomisessa kuunpimennyksessä. Jälleen voimme huomioida tilaa joko yksilö- tai kollektiiviselta tasolta. Ykslötasolla teemme oman työmme ja olemme hereillä niiden energioiden kanssa, joita nyt nousee hyväksyttäväksemme ja valoksi lopulta muuttamiseksi. 

On hyvä muista armollisuus, hyväksyminen ja rakkaus itseään kohtaan. Elämä ei ole kilpailu paremmuudesta eikä siksi myöskään ole tarpeen katsoa vertailevasti ympärilleen. Tärkeintä on rehellisyys, että emme enää kanna tuttuja turvanaamareita, vaan avaamme sydämemme toisllemme, peloista huolimatta. Ne selviävät tästäkin pimennysjaksosta itsensä kanssa voittajina, jotka eivät peittele itseään, eivätkä sulkeudu vanhan turvallisen kuorensa piiloon.

Olemme tulleet ryhmän kanssa Lapin maisemiin, Kiilopään tunturin suojaan. Täälläkin on ollut yhteisenä teemana avoimuus, jakaminen ja laajentuminen niiden kautta. Meillä on ollut myös buddhalaisen meditaation aamuharjoituksia, jotka niin luontevasti sointuvat tähän avaumisteemaan. Tulee niin vahvasti mieleen se, miten juuri tutut buddhalaiset perusajatukset myötätunnosta ja tarkkailevasta asenteesta voisivat tuoda sitä feminiistä rauhan ajatusta ja muutosta meidän maailmaamme. Muistamme täällä kiitollisuudella buddhan oppeja ja syntymää ja sen kunniaksi vetäydymme sisäänpäin viettäen täydellisen hiljaisuuden päivää Vesakina ja kuunpimennyksenä. 

Pimennyksen muuntava voima tähtää feminiisen viisauden ja avoimen sydämen kautta juuri tuohon myötätuntoiseen asenteeseen kanssakulkijoita kohtaan. Henkisenä oppiläksynä voi jokainen miettiä, mitä esteitä itsellä on, jotka tuota myötuntoa estävät. Ne ovat tunteita, jotka nousevat myötuntoisen sydämen ja toisen ihmisen välille. Tämäkin aika voi olla hyvin hyödyllistä itsensä kehittämisen aikaa ja omat heikkoudet ja esteet pysyä myötätunnossa nousevat kyllä, jos ne vain suostuu nyt näkemään. 

Minun oma, suurin esteeni on kärsimättömyys, joka nousee niin monesta hukatusta, paikallaan polkeneesta elämästä ja ennen kaikkea niistä elämistä, jolloin on huutanut tuuleen suurta ihmiskunnan muutosta yrittäen. Tässä elämässä on myös aikaa kulunut etsimiseen, kaatumiseen ja pysähtymisiin. Nyt, kun muutosvoimat voimistuvat, ei ole enää aikaa pysähtymiselle tai sapattivuosille.
Koska ihmiskunta nyt elää hyvin raskasta kollektiivista energiaa todeksi, olisi meidän hyvä kaikki hetket hyödyntäen ponnistella kohti parempaa ihmisyyttä. Ihmiskunta tarvitsee meitä kaikkia, jotka lopulta voisivat Omasta Korkeimmasta käsin kohdata niin kehon kuin sielunkin eteen tulevat tapahtumat ja oppiläksyt.

Äitimaan voima on täällä sulavan lumen, solisevien purojen ja syvän hiljaisuuden keskellä niin läsnäolevaa. Äitimaa ja hänen kehonsa chakrat ja voimapaikat ovat myös yhtenä teemana tällä matkallamme. Miten voimme auttaa suurta Äitiä hänen tehtävässään, kun hän ylläpitää meille kotia tällä planeetalla. Mitä voimme oppia siitä lempeydestä, jolla hän meitä lakkaamatta ruokkii, luonnon antimien, virtaavan veden, suojan ja parantavien voimapaikkojensa kautta.
Me voimme muistaa sen tehtävämme, joka on energiavelkamme maksua. Me voimme astua ulos luontoon, yhdistyä omaan Korkeimpaamme ja antaa kaiken sen jumalallisen rakkauden virrata kauttamme alas ravitsemaan Äitimaan kehoa. Se on meidän suuri tehtävämme. Kiitollisuus on tottakai mukana, samoin voi olla ajatuksen vaihto Äitimaan kanssa. 
Samalla kiitämme omista kehoistamme, jotka mahdollistavat tämän kaiken kokemisen, kaiken oppimisen ja lopulta sielun kehittymisen kohti Valoa ja omaan Korkeimpaamme täydellistä yhdistymistä.

Kiitos, kiitos, kiitos.

Uuden alun piste

Lauantai 7.5.2022 klo 19.52

Viimeiset viikot olemme menneet vahvoissa virroissa, jotka ovat lingonneet meitä vähän sinne ja tänne. Aurinko on ollut omalla tuimalla panoksellaan suuri muuntava tekijä ja ravistellut niin Äitimaata, kuin ihmistäkin tiuhaan tahtiin. Auringonpimennyksen voima osui  energiakenttiimme tunkeutuen voimalla kehoihimme saakka. Vielä hetki saamme tätä myllytystä kestää, sillä auringon purkaukset jatkuvat ja vielä kuukin pimenee.

Viimeinen kuukausi on tuonut mukanaan muuntavaa enerigaa ja niin kuin aina ennenkin, sen tarkoitus on ollut nostaa, sysätä tai liikauttaa meitä kohti henkilökohtaista muutosta, joka  taas palvelisi kokonaisuuden muuttumista. Niin moni on kokenut syvää väsymystä, tarvetta vain olla, tai nukkua ja antaa kehon rauhassa työstää tätä uuttaa energiaa. Keho on voinut reagoida sairastumalla, puhdistumalla ja vetäytymällä omaan kuoreensa. Ja todellakin nyt on ollut lepäämisen aika, jotta kaikki uusi on voinut rauhassa asettua järjestelmäämme.

Auringonpurkauksetkin ovat aiheuttaneet epämiellyttäviä oireita niin lapsilla kuin aikuisillakin. Äkillisiä huimauskohtauksia, kuin lattia olisi hetken keikkunut. Päänsärkyä, joka on saattanut kestää päiviä tai edelleenkin jatkuu. Outoja tuntemuksia silmissä, painetta korvissa ja otsassa, kolmannen silmän kohdalla. Muisti pätkii vieläkin enemmän kuin aiemmin, tai sanat eivät tule oikein suusta ja niitä joutuu kaivelemaan. Ihan kuin suuresta massasta ihmisiä olisi yhtäkkiä tullut muistisairaita ja sekaisin olevia kuoria. Korvat tinnittävät ja pää lyö tyhjää kaupassa tai liikenteessä. Mihin olin menossa? Mitä teen tämän hyllyn edessä kaupassa? Iltaisin taas päässä pyörii outoja, kuin ei mistään tulevia ajatuksia ja pelkoja, silloin ei yhtään ole päässä tyhjää ja nukahtaminen on vaikeaa. 
Viimeiset viikot ovat olleet niin monella tavalla haastavia ja kuormittavia, että ei ole ihme, jos kehonkin tasolla alkaa pätkiä.

Auringonpimennys taas oli todella voimakas tapahtuma ja minusta tuntui kuin pääenergiakanavaani olisi kaadettu täysin uutta, loistavaa energiaa, joka poisti kehotietoisuuden pitkäksi aikaa . Auttajat olivat tukemassa tuota tilaa ja päädyin tarkastelemaan heidän kanssaan aurinkokunnan tilaa. Maaplaneetta oli todellakin suurten levottomana risteilevien energioiden ympäröimänä. Korkeasti värähtelevät energiat kulkivat kohti maata ja läpäisivät ne. Koko Äitimaan keho värisi uudella taajuudella.
Minulle muistutettiin siitä, mitä tapahtui aurinkokunnalle noin seitsemän vuotta sitten. Silloin asetettiin maan ympärille kuin energeettinen suoja, jotta vaikeat ja negatiiviset tapahtumat maan päällä eivät vaikuttaisi koko aurinkokunnan muutosprosessiin. Samalla suljettiin pääsy tänne, jotta maan ulkopuoliset olennot eivät voisi ikävällä tavalla puuttua ihmiskunnan kollektiiviseen prosessiin. Vain korkeat Auttajat jättivät portit auki yhteyksille, jotka voisivattt auttaa ihmiskuntaa läpi tämän vaikean uudestisyntymisen jakson.
Galaktinen neuvosto on kanssamme ja seuraa tilannettamme suurella myötätunnolla ja tuella. Minulle myös näytettiin, miten vahvat tummat energiat nyt kulkivat pitkin maan pintaa ja hiljalleen levisivät. Sain niin vahvan viestin siitä, että me voimme nuo virrat pysäyttää, kunhan tahdomme sitä koko sydämemme voimalla ja teemme jokainen ne muutokset sen hyväksi.  

Mitä tämä kaikki nyt tarkoittaa?
Se oli kysymys, jota jäin pimennysmeditaation jälkeen pohtimaan. Auttajat tulivat vihdoin tänään apuun ja kertoivat energioiden vaikutuksista. 

Ensinnäkin kysymys on suunnitelmasta, joka Äitimaalla ja Ihmiskunnalla on Aurinkokunnan osana. Me kaikki sielutkin olemme osa tuota yhteistä suunnitelmaa, jonka päämääränä on Kotiinpaluu. Meillä sieluilla se on palaamista todelliseksi omaksi itseksemme kerrosten puhdistamisen ja poisriisumisen kautta, jotta puhdas, säteilevä kipinämme, jumalallinen ytimemme jäisi jäljelle ja voisimme elää oman Korkeimpamme ohjaamaan pyhää ihmiselämää tällä fyysisellä tasolla. Tuo suunnitelma pyrkii toteutumaan ja Äitimaa on omalta osaltaan siinä pysynyt. 

Kuvittele, miten aurinkokunta kiitää galaksissamme kuin spiraalissa edeten kohti suurta tuntematonta. Miljardit tähdet vilkuttavat meille ja lähettävät omat energeettiset terveisensä. Me olemme suunnitelmamme mukaisella polulla, joka tuo eteemme yhä huikeampia energioita ja impulsseja, jotka vaikuttavat kaikkeen pienessä planeettojemme joukossa muuttaen niiden kaikkien värähtelyä. Samoin on planeettojen asukkaiden. Nekin saavat muutoksesta osansa. Tällä hetkellä Aurinkokunnassa on planeetan päällä fyysistä, sielujen kehollista elämää vain täällä maan päällä. Tämä matka, joka jatkuu kunnes saavutamme sen uuden alun pisteen, jossa kaikki muuttuu kuin räjähtäen! Vielä emme ole siinä pisteessä, mutta lujaa vauhtia etenemme sitä kohti. Iso kysymys onkin, olemmeko sieluina valmiita vastaanottamaan tuon energiaräjähdyksen ja miten kehomme sen kestävät?

Toiseksi Aurinkomme on reagoinut johonkin korkeaan impulssiin, jonka Hän on vastaanottanut jossain päin galaksiamme tapahtuneen energiamuutoksen seurauksena. Aurinko reagoi ja puolestaan lähettää kohti maata purkauksen, joka taas puolestaan voi muuttaa maan magneettikenttää. Maan pinnalla olevat ihmiset reagoivat kentän muutokseen, varsinkin kehojen tasolla, mutta me reagoimme myös niihin hienoihin energiavirtoihin, joita purkauksen seurauksena maahan iskeytyy. 

Kolmanneksi me ihmiset reagoimme maan sisäiseen muutokseen ja Äitimaan energian muutokseen kaiken edelläkuvatun tähden. Se tuntuu ja näkyy maan muutoksina. Ilmasto, säät, ilmakehä, ravinto, merien virrat ja tuulien suunnat. Myös epätasapaino annetun energian ja vastaanotetun energian välillä koskien Äitimaata ja ihmisiä sen päällä. Kaikki vaikuttaa meihin, vaikka emme sitäkään koskaan ajattelisikaan. 

Viimeinen meihin vahvasti kohdistuva energia on ihmiskunnan itse luoma ja tällä hetkellä olemassaoleva energia, joka ympäröi meidät kaikkialla, sillä olemme osa sitä. Me kaikki olemme kytkeytyneet siihen, oman värähtelymme mukaisella taajuudella. 

Meistä jokainen on siis jatkuvasti monien näkymättömien energioiden vaikutuksen alaisena. Tietyt energia kohottavat meitä ja toiset taas laskevat värähtelyämme. 
Silloin, kun ulkoapäin tuleva energia ei resonoi esimerkiksi kehojemme kanssa, kehomme joutuvat kamppailemaan uuden energian, värähtelyn vastaanottamisessa ja "ymmärätmisessä". Kehohan on karkein osamme ja siksi reagoi hienoihin värähtelytaajuuksiin helposti "sairastumalla" tai hakemalla tasapainoa levon kautta. Kuormitus uusissa energioissa voi olla varsin suuri. Samoin on sielumme laita, vaikka se ei värähtelekään fyysisellä tasolla. Se kuormittuu koska siinä heräävät monet eri tasot, ulkopäin tulevien virtausten vaikutuksesta. Joskus nuo virtaukset kohottavat meitä kohti jumalallisia tasoja ja Auttaijien ohjausta. Ja joskus ne saattavat meidät  syviintunnemyrskyihin, jotka taas laskevat värähtelyämme ja ehkä siksi lopulta myös sairastumme. Me meisät, joilla on tietoa ja suuri tahto, me voimme käyttää kaikki nämä virtaukset hyväksymme. Jos sielumme reagoi puhdistumistarpeella ja tunteet nousevat, me pyydämme niihin apua. Jos taas kohoamme kohti Auttajia, me pyydämme ohjausta.

Meistä melkein jokainen on ison paineen alla lähes 24/7 sillä muutosvauhti on nyt suuri. Haittaenergiat, esim. säteily ympärillämme, vetävät värähtelyämme alaspain, samoin ihmiskunnassa tapahtuvat negatiiviset asiat sekä myös yhteydettömyys Äitimaahan.
Toisaalta meille sataa korkeampaa energiaa esimerkiksi pimennysten ja auringonpurkausten muodossa ja ne taas pyrkivät kohottamaan värähtelyitämme kohti puhtaampaa, kohti valoa. Ne onnelliset, jotka oikeasti voivat elää luonnon rauhassa ja sen rytmissä, kaukana kaikistä 5D mastoista ja kollektiivisen massan ajatus- ja tunne-energiasta, pääsevät varmaankin helpommalla kuin ne, jotka ovat valinneet olla muiden kanssa ja tuoda toisenlaista, korkeampaa ajatusta ja valoisampaa energiaa juuri niihin massoihin, joissa vielä on heräämättömyyttä. Tehtävä ei aina tunnu helpolta, mutta yhtä kaikki, se on tehtävämme.

Jotta selviäisimme tästä suunnitelmastamme itse sortumatta, on meidän huolehdittava itsestämme, niin sielun kuin kehonkin tasolla ja pyrittävä päivittäin oman korkean osamme yhteyteen. Me olemme myös vahvempia yhdessä, sillä niin voimme energeettisesti tukea toisiamme, konkreettisesta puhumattakaan. 

Vielä on yksi etappi huhti-toukokuun energiapolulla ja se on kuunpimennys Skorpionissa 16.5. klo 7.11 Suomen aikaa syvimmillään. Tämäkään pimennys ei meillä näy.
Aurinko on edelleen Härässä ja jostain syystä tämä yhdistelmä Härkä-Skorpioni värisyttää minua. Se on kuin aavistus niiden syvälle tunkeutuvasta, ehkä kipeästikin uudistavasta voimasta. Piste uudelle alulle lähenee. Ja jotkut meistä voivat valita ja pyrkiä siihen, että nyt on se piste, josta uusi alkaa. Pysyvästi.

Oikeasti. Se on ennen kaikkea valinta, joka yksilö yksilöltä tehdään. Valitsen Valon, luottamuksen, ahkeran henkisen työn itseni hyväksi. Valitsen uuden kehoni, jota kunnioitan ja kuuntelen. Valitsen rutiinit, jotka pitävät minut ylhäällä, kohti Jumalaa kurkottaen. Valitsen oman Korkeimman Itseni ja jumalalliset Auttajani.

Kunpa joka hetki valintani muistaisin.

Auringonpimennys 30.4.2022

Torstai 28.4.2022 klo 14.56 - Eija

Tämän vuoden ensimmäiseen pimennyshetkeen päästään 30.4. Silloin Aurinko pimenee osittaisesti Härän merkissä, mutta pimennyksen fyysinen tapahtuma jää meiltä täällä Pohjolassa näkemättä. 
Pimennyksen energia on voimakas ja tiivistää voimaansa vielä nämä viimeiset hetket ennen h-hetkeä. Maailman tilanne tekee pimennyshetkestäkin lähes ruutitynnyrin. Nyt vielä tarkkana itsesi kanssa ja pyrkimys kohti Valoa, hyväksymistä ja lähimmäisen rakkautta.

Tämän pimennyksen energiaa leimaa vahva levottomuus, joka nousee karmallisuudesta, menneistä elämistä ja niiden energioista. Ja tuo kaikki voi peilautua nyt syvien tunteiden kautta. Samoin vanhojen toimintamallien esiin puskeminen on ollut havaittavissa jo viime viikkoina. Pimennysten energiathan alkavat vaikuttaa jo vähintään pari viikkoa ennen tuota h-hetkeä. Nyt onkin hyvä hetki pysähtyä tarkastelemaan, mitä tämä aika ennen pimennystä on sinussa esiin nostanut.Mihin vanhaan sinua yritetään nyt takaisin imeä tai suorastaan kiskoa. Kenties vanhoja ahdistavia tunteita menneisyyden tapahtumiin liittyen tai vahvoja ikävän tunteita jonnekin, missä asiat olisivat hyvin. Turvan etsiminen ns. vanhoin keinoin, materiasta vetää vahvana puoleensa. Monet käsiteltävät asiat liittyvät myös parisuhteiden tiukkoihin, pakotettuihin rooleihin tai jopa väärinkäytöksiin suhteessa. Ne on nyt aika puhdistaa käymällä niitä kenties läpi, ymmärtämällä itsensä ja toisten käyttäytymistä ja tunnemalleja.

Siirtymä uudesta tavasta olla muiden kanssa, on alkanut vahvana jo lähes parikymmentä vuotta sitten. Sen olennaisimpana osana on kyky olla itsensä kanssa ja sitä kautta omien olemuspuolien vahvistaminen. Vain itsensä tunteminen, hyväksyminen ja muutostyö, vievät kohti uudenlaista tapaa olla parisuhteessa. Tuo tapa on sielusta sieluun yhteyden tavoittaminen oman henkisen itsen sisäistämisen ja elämisen kautta. Se taas etsii meidän vahvuuttamme sanoe selkeä EI vanhoille tunnereaktioille tai jopa kiihkolle, joka houkuttaa kohti aiempien "ihanien" kokemusten kokemista. Ja vain huomatakseen niiden tyhjyyden. Painamalla jarrua, on helpompi edetä omaa itseä ja sisimmän äänen kunnioittamista.

Tämä pimennys tuo eteemme ikään kuin risteyksen, jossa voimme valita iloiselta ja helpolta näyttävän polun, joka vie uudelle kierroḱselle kohti nautintojen hakemista, hyväksytyksi tulemisen etsimistä, suorittamista, roolitaisteluita, muiden hyväksikäyttämistä ja kaikkea sitä vanhaa, jossa ihmiskunta on pyörinyt satoja vuosia. Ajatus, että nyt nautitaan ja otetaan ilo irti elämästä, kerätään rahaa ja sen kautta "turvaa", on vanhan ihmiskunnan ajatus, sillä se perustuu minä-keskeisyyteen ja omiin haluihin. Polku vie lopulta alaspäin, kohti vanhojen traumojen uusiutumista.

Uusi ihmiskunta taas lähestyy kohtaamisia sydämestään katsoen, kohdaten ja antaen, ei itselleen jotain hakien. Tämä on toisen, uudelta ja kenties pelottavan vaikealta näyttävän polun teema. Se polku vie ylöspäin, kohti suurempaa valoa ja viisautta. Se on polku, joka laajenee ja sallii muut mukaan omalle matkalleen.

Auringonpimennyksen hetkellä voimme ottaa vastaan voimaa, energiaa ja luoda sillä ajatuksella, että käytän voimana vanhan ja ratisevan pyörän pysäyttämiseen, sillä tahdon koko sydämestäni uutta, kaunista, tasavertaista, rakkaudellista, hyväksyvää ja ennen kaikkea Jumalallisen voiman ohjaamaa ihmiskuntaa. Me olemme kanavia, joiden kautta tuo pimennysenergia ohjautuu sinne, missä on aikomuksemme. Olkoon siis aikomuksemme pyhä ja Rakkauden Lähteen ohjaama. 

Jälleen kerran yhdistymme energiassa ja tavoitamme toinen toisemme tämä ajatus sydämissämme. "Olen se muutos, jonka tähdon maailmassa nähdä". Vahvistamme nyt uutta pohjaa, jolle saamme ihmiskunnan valoista tulevaisuutta rakentaa.

Auringonpimennyksen syvin hetki on 23.41 Suomen aikaa. 

Unkarilaisten pyhä tehtävä

Maanantai 18.4.2022 klo 21.13 - Eija

Ensimmäinen todellinen kevätpäivä sai jälleen niin ison kiitollisuuden heräämään sydämessäni. Tämä hiljalleen aukeava kevään energia otti syliinsä ja ravitsi lämmöllä ja suurella kirkkaudella. Oi Äitimaa! Kiitos jälleen tästä uudesta alusta, joka vie meitä kohti kukkivaa kesää ja sen mukanaan tuomaa ravintoa. Äitimaa hoivaa ja ravitsee meitä edelleen, vaikka me pahoinpitelemme Hänen kehoaan ja hienoja energiakanaviaan ja chakrojaankin.

Äitimaa on korkea ja suuren potentiaalin omaava tietoisuus, jolla on sopimus ihmistietoisuuden kanssa. Tuo sopimus antaa kaikille kehoissa oleville sieluilla mahdollisuuden kokea fyysistä elämää ja kehitystä tämän uskomattoman kauniin planeetan pinnalla. Äitimaan keho on meidän kotimme, jota meidän kuuluisi arvostaa, suojella ja ravita omalla Korkeimmastamme tulevalla pyhällä energialla. 

Yhteistyö Äitimaan kanssa on sopimuksen ydin ja vain siten tasapaino maan päällä voi säilyä.         Äitimaa antaa kodin ja elementit kehoihimme ja me meidän kuuluu antaa tuota pyhää energiaa takaisin ja pitää huolta, että kotimme pysyy siistinä, kauniina ja tasapainoisena. 

Tässä ajassa Auttajamme nostavat erityisenä esille Äitimaan energiaverkoston ylläpitämisen. Äitimaa tarvitsee apuamme! Varmasti monet teistä ovat kuulleet Äitimaan chakroista ja energiaverkostosta, jota voimme kutsua ley-linjoiksi. Niillä on pyhä tehtävä!
Noiden linjojen ja maan chakrojen tehtävänä on kuljettaa, ottaa vastaan ja välittää hienompaa Valon taajuutta ja siten ylläpitää suuren suunnitelman ja henkisen informaation kulkua ja säilymistä maan päällä. 

Kirjoitin taannoin siitä, miten Äitimaa on kulkenut omaa korkeaa kehityspolkuaan kohti korkeampaa värähtelyä, kun taas ihmiskunta kokonaisuudessaan on jatkuvasti kulkenut taantumuksen ja värähtelyn laskun polkua, vaikka Äitimaa tarvitsisi apuamme elämän ylläpitämisessä. Äitimaan värähtely nousee.

Neljä vuotta sitten vierailimme ensimmäisen kerran Unkarissa, missä oli auennut Äitimaan korkeampi, neliulotteinen sydänchakra. Se tarkoittaa sitä, että kun Äitimaan värähtely nousee, myös chakrojen värähtely kohoaa. Kolmannen ulottuvuuden chakra alkaa sulkeutua ja neljäs avautuu. Sydänchakra, joka on ensimmäinen korkeamman taajuuden chakra, avautui muualle kuin tuo kolmannen ulottuvuuden sydänchakra Glastonburyssä. Se oli avautunut Unkarin Pilisissä. 

Unkarissa oli pyhää tietoa, missä tuo chakra mahdollisesti sijaitsee ja tuon sijainnin vahvistivat aikoinaan korkeat buddhalaiset lamat. Me matkustimme Pilisiin ja löysimme sydänchakran alueen, jonka halkaisija oli noin 36km. Samalla unkarilaisille vahvistettiin heidän suuri ja pyhä henkinen tehtävänsä, jota heidän tulisi vaalia. Auttajat pyysivät, että unkarilaiset ottaisivat vastuun tuon pyhän alueen kehityksestä koko kukoistukseensa. Se tarkoitti neljännen ulottuvuuden sydänchakran aktivoitumisen ja avautumisen ylläpitoa puhtaiden sielujen oman Korkeimman energialla. 

Käytännössä tuo tarkoittaa säännöllistä vierailua tuolla sydän alueella ja oman Korkeimman kautta energian välittämistä sille alueelle. Näin sopimus Äitimaan kanssa täyttyisi pyhimmällä tavallaan. Äitimaa tarvitsee apua, jotta Hän voisi auttaa ihmiskuntaa oman kehonsa avulla.
Ja niin kuin tiedätte, nyt ihmiskunta todella tarvitsee apua. 

Tietoisia unkarilaisia kutsuttiinkin tuohon tehtävään, jota varten monet tähtitietoisuudet olivat sinne tässä elämässä syntyneet. Mutta niin kuin aina suurissa projekteissa, tarvitaan joku, joka ottaa vastuun projektin toteutumisesta ja vie sitä oikeaan suuntaan. Tuo joku on vielä löytymättä. Tehtävän pyhyys ja puhtaus tulee ymmärtää, ettei käy niin kuin monelle muullekin pyhälle paikalle maailmassa. Siitä tulee turistikohde, jonka markkinoita varten pyhä tehtävä haudataan. Niin emme toivoisi Pilisille käyvän. 

Tuon kerran jälkeen vierailimme usein Budapestissa ja muuallakin Unkarin kauniilla maaperällä, kunnes saapui koronakevät ja matkat jäivät. Samoin jäi meidän tehtävämme muutaman unkarilaisen ystävämme kanssa kesken ja innostus siellä hiljalleen hiipui. Missio on kuitenkin edelleen voimassa ja meidän kuuluisi luovuttaa tehtävä niille, joita se koskee. Me olemme olleet vain viestintuojina ja tehtävän vahvistajina.

Tänä keväänä meillä on ehkä vihdoin taas mahdollisuus matkustaa tuolle alueelle ja toivon mukaan myös saattaa oma osuutemme päätökseen löytämällä hän, joka projektinjohtajan tehtävän voisi vastaanottaa. Emme liioittele, kun sanomme, että tuosta henkilöstä ja tästä tehtävästä riippuu Euroopan energia ja henkinen tulevaisuus. Ehkä jopa koko ihmiskunnan henkinen mahdollisuus muutokseen...

Erityisherkkyys - rasittava, ihana lahja

Maanantai 4.4.2022 klo 12.36

Pari viikkoa sitten täytin kuusikymmentäyksi vuotta. Vietin solaraikani retriitissä Patrickin kanssa ja meille se tarkoitti vetäytymistä arjesta, ja ainakin osittain työn ulottumattomiin.
Olin vuokrannut pienen mökin saaristosta, missä astrokarttani mukaan oli suotuisat energiat solarhetkeäni ajatellen. Luotin karttaani ja unohdin kysyä Auttajien mielipidettä ko. paikan suhteen. Ja tästä alkaakin tarina, joka toi eteeni taas hyvin tärkeän oppiläksyn.

Saavuttuamme mökille, sen ympäristö herättti paljon ihastusta. Vanha saaristolaismiljöö, meri ja pähkinäpensas metsiköt. Kauniita pystykatajien ja vänkyräisten mäntyjen muodostamia pieniä saarekkeita kumpuilevien peltojen keskellä. Sielun maisemaa, joka sykähdytti. Kunnes katseeni tavoitti vastarannalla kohoavan korkean ja maisemaa hallitsevan maston! Pieni tarkastelu paljasti myös, että vain reilun kilometrin päässä oli armeijan tukikohta omassa saaressaan vahvoine tutkineen ja mastoineen. 

En ensimmäisinä päivinä reagoinut mastoihin sen kummemmin, sillä niitähän ei enää pääse juuri minnekään pakoon. Sitä jollain tavalla tottuu, tai pikemminkin alistuu niiden hallitsemiin maisemiin. Muutaman päivän kuluttua aloin huomata pientä päänsärkyä, hiljaista tykyttävää, samoin kuin vaikeutta keskittyä hyvin syviin meditaatioihin. Suljimme jo heti ensimmäisenä päivänä mökin wifiyhteyden, se on jo tuttu tapa. Tiedän kyllä, että säteilyä ei pääse pakoon pelkästään wifi sulkemalla, mutta sitä on tehtävä edes se, mitä voi. Eräässä hiljentymisessämme yhtäkkiä näin, miten olimme kuin punaisten "täsmäsäteiden" kohteena, joita tuli kolmesta eri suunnasta. Kysyin Pltä oliko hän muistanut sulkea puhelimen. Hän oli unohtanut sen, mutta sulki sen pyydettyäni. Kun puhelimet olivat lentotilassa, täsmäsäteet katosivat, mutta olimme edelleen kuin keskipisteestään etenevien rengasmaisten aaltojen huuhtelussa. Meidän mökkimme kohdalla yhdistyi vielä kolmelta suunnalta tulevat aallot, joten olimme melkoisen kovassa matalan energian pommituksessa.

Päätin sitten taistella noita haittaenrgioita vastaan ja pyysin erityisvahvaa suojausta itselleni, sillä olen jo oppinut miten oma herkkyyteni voi olla rasittava lahja, kun kyseessä on haitalliset ympäröivät energiat. Olen tietoisesti vuosien keskittynyt oman kenttäni vahvistamiseen, jotta en olisi oman herkkyyteni uhri, eli en voisikaan käyttää sitä lahjaa palvelemiseen, koska kaikki ympäröivät energiat rikkoisivat minua jatkuvasti. Se työ on kannattanut, sillä harvoin enää olen niin heikoilla, etten pystyisi pitämään haittaenergioita itseni ulkopuolella. Toisin oli ennen.

Lapsuudesta saakka olen ollut herkkä, rasittava itkupilli. Olen reagoinut ihmisiin, ääniin, valoihin ja paikkoihin joko ihan fyysisesti tai tunteiden kautta. Pelkäsin paljon kaikkea tekniikkaa, sähköä, laitteita ja kirkkaita valoja. Viihdyin hämärässä ja varsinkin mökillä vain kynttilöiden valossa koin rauhaa. Itkin helposti, kun kohtasin vieraita ihmisiä ja heidän energioitaan. Opin jo varhain pakenemaan kotona tilanteista joissa aistin, että isä oli agressiivisella tuulella tai äiti surullinen. Pelkäsin ja itkin. Niin kasvoin hankalaksi ihmiseksi, olin usein ilonpilaaja ja tiukkapipo, joka valitti kaikesta. Ymmärrän hyvin, että minut niin koettiin, enhän itsekään osannut selittää miksi tunsin itseni jopa ihan fyysisesti sairaaksi tietyissä tilanteissa.

Vuosien aikana opin tarkkailemaan itseäni ja tutkimaan, missä tilanteissa reagoin voimakkaammin. Suuret marketit, loisteputket, ihmismassat, karkeat äänet, kova, matalavärähteinen musiikki ja kemialliset tuoksut olivat pahimmat.
Kun sitten vakavasti kuljin henkisen kehityksen polkua, listaan lisättiin muiden ihmisten matalat ajatukset ja tunteet, varsinkin minuun kohdistuvat, edelleen kovat äänet tai matalat taajuudet, joilla jotkut puhuivat. Samoin tuoksut ja hajut välillä vahvistuivat moninkertaisiksi niin, että oli lähes mahdotonta liikkua paikoissa, missä oli paljon ihmisiä. Suuret sähkölinjat rikkoivat kenttää ja tunsin sen esimerkiksi kulkiessani niiden alta. Ja lopulta kuvaan astuivat matkapuhelimet ja tietokoneet haittoineen. Minun on vaikea keskitttyä puhumaan puhelimessa, korvia ja kasvoja kuumottaa, mieluummin otan vastaan spostia. Olen rasittava, kun en joka kerta vastaa heti puhelimeen.
Samoin on vaikea keskittyä jos on kirkas valaistus tai tietokoneen näyttö. Kasvot alkavat punoittaa, silmät aristavat ja tinnitys on hiljalleen alkanut vahvistua. Nämä kaikki "rasittavat" oireet edelleenkin tekevät minusta hankalan ihmisen, vaikka yleensä olen niistä hiljaa, jos olen muiden, kuin omien läheisten keskuudessa. 
Usein on myös niin, etten pysty syömään kaikkea, mitä muut syövät, ruoan energian tähden. Näen ruoka-aineiden informaation ja bioenergian, enkä vain aina pysty laittamaan kaikkea suuhuni. Kasvissyöjänä ei ole helppoa ylipäätään löytää hyvää ruokaa, joskin se asia on paljon muuttunut parempaan viime vuosina. Minun on vaikea myös syödä ruokaa, jossa on liikaa informaatiota, eli paljon eri ainesosia tai mausteita. Voitte vain kuvitella, miten rasittavaa tämä herkkyys on muille! Olen hankala nirppanokka. Teen kuitenkin kompromisseja, koska on useinkin tilanteita, missä ei voi valita, mitä syö. Seuraukset on sitten vain kestettävä, sillä värähtely laskee ja hienompi koneisto menee sekaisin.

Erityisherkkyys on kokonaisvaltainen tila, jossa yrittää elää tässä "normaalissa" maailmassa ja se teettää usein paljon työtä. Aistit kuormittuvat ja niin myös hermosto. Minulla kuormitus on näkynyt kovina hermosärkyinä, ihon kutinana, päänsärkyinä ja pahimpana sydämen rytmihäiriöinä. Kilpirauhanen on reagoinut jatkuvan stressitilan tähden ja joskus on ollut aikoja, jolloin on vain ollut kokonaisvaltaisesti koko keho kuin hakattu ja olen vain nukkunut.

Aistiherkkyyden kanssa ei ole aina helppo elää. En mielelläni sano yliherkkyyden, sillä kaiken näkymättömän aistiminen kuuluisi olla meillä kaikilla luonnollinen tila, ei mikään yli-tila, joka on haitta. Meidän kehittynyt maailmamme vain ei tue herkkyyksien kehittymistä, eikä hienompia värähtelyitä ylipäätään. Ainoaksi vaihtoehdoksi jääkin se, että meidän herkkien on vain löydettävä keinot tulla toimeen tässä maailmassa, jotta meidän ei tarvitsisi jäädä siitä kokonaan sivuun. On jollain keinoin opittava suojaamaan itseään.

Kun voimakas herkkyystila on aktiivinen, syystä tai toisesta, silloin kaikkien aistien kautta tuleva informaatio moninkymmen kertaistuu. Se on kuin astuisi maailmaan, jossa kaikki äänet lyövät sinua aiheuttaen fyysistä kipua, samoin valot ja värit risteilevät joka puolella ympärilläsi ja ihmisistä syöksyy välilä sinunkin kimppuusi voimakkaita säteitä, jotka nekin sattuvat. Samoin kuulet satuttavia ääniä, esimerkiksi, jos kuulet koneellista musiikkia, ilman pyhiä taajuuksia, tai agressiivista sanomaa tai pinnallisia sanoja sisältävää musiikkia.
Se kaikki hyökkää päälle ja tekee kipeää. Hetken kuluttua olet tilassa, jossa et kuule mitään muuta kuin jonkinlaista kakofoniaa ja korvat poksuvat, et pysty keskittymään kenenkään puheeseen ja valot aihettavat kipua syvällä päässäsi. Vielä hetki noissa energioissa ja alkaa hermokipu, joka etenee raajoista kohti sydänaluetta. Päänsärky on jo alkanut ja silmiä on vaikea pitää auki. Haukottelet koko ajan ja tunnet miten sydän alkaa jättää väliin lyöntejä, kuroakseen ne sitten nopeasti kiinni. Kaikki, mikä tulee aistien kautta, sattuu fyysisesti. Näet myös outoja olentoja, jotka tajuat olevan välitilaan jääneitä, harhailevia sieluja kärsimyksineen. Aistit myös kanssakulkijoiden kentissä omituisia olentoja, jotka kertovat esimerkiksi viinanhimosta, tai jostain muusta riippuvuudesta. Koet myös ihan ventovieraidenkin tunteita, ja heidän sielusa tilaa. JOssain taustalla aistit ja näet enkeleitä, jotka yrittävät kontaktia omiin ihmisiinsä. Värähtelysi on laskenut kuormituksesta ja silloin et voi enää säädellä mitä aistiesi kautta tulee. Iho on kosketusarka.

Maailmamme on niin täynnä jatkuvasti risteilevää energiaa, joka näkyy, tuntuu, kuuluu, haisee ja väliin jopa maistuu. Ajan kanssa tämän kaiken kokemisesta tulee alakulo ja jopa työkvyttömyys, koska voimat eivät vain riitä tämän maailman ulkopuolella pitämiseen. 

Kirjoitukseni voi kuulostaa hirvittävältä liioittelulta, mutta sitä se ei ole. Olen kuvannut sitä, mitä herkkyys voi pahimmillaan olla, ja olen tuollaisia päiviä elämässäni kokenut muutamiakin! Olen myös kokenut sitä, miten minua arvostellaan ylireagoinneistani ja hankalaksi tahallani heittäytymisestä. On myös sanottu, että olen vain hullu, joka tarvitsee oikeat lääkkeet, sillä nuo kaikki harha-aistimukset katoavat.

Vuosien aikana olen ymmärtänyt herkkyyteni lahjan. Kun olen vakavasti keskittynyt oman värähtelyni, tunteideni ja fyysisen kehoni puhdistamiseen, olen vihdoin löytänyt tilan, jossa lahjani voi turvallisesti palvella, niin kuin tarkoitettu on. Voin avata vahvan valonkenttäni  sisällä aistini korkeampiin, moniulotteisiin maailmoihin ja kommunikoida korkeampien olentojen kanssa sekä hakea tietoa niistä maailmoista. Näin on herkkyys tarkoitettu, sillä sen tehtävä on palvella ja auttaa. Minun kokemukseni niin monelta vuodelta ovat olleet avuksi myös niille, joilla on samanlaisia kokemuksia omasta "aistiyliherkkyydestään". Olen voinut tuoda neuvoja ja ymmärrystä joskus hyvinkin vaikeaan tilanteeseen, jossa joku pelkää tulleensa hulluksi tai on joutunut syrjityksi omassa elinpiirissään.  

Tottakai voi valita myös niin, että pyrkii eliminoimaan kaikki tuollaiset haittaenergiat, ja siten pärjää paremmin tässä yhteiskunnassa. Usein johtaa yksinäiseen elämään jossa rajat vain tiukkenevat vuosien myötä. On myös olemassa niitä, joiden on tarkoitus kehittää itseään niin, että voi tuon herkkyyden kautta palvella. Minä kuulun niihin palvelijoihin. Ja tiedän nyt, monen vuoden kokemusten viisastamina, että me herkät voimme löytää oikeat menetelmät vahvistua ja ottaa hienommat aistimme muitakin hyödyttävään käyttöön. 

Solaraikani oli pienoista taistelua, jotta tasapaino löytyi ja pystyimme keskittymään tärkeimpään, eli solarpäivieni tietoiseen läpikäymiseen. Tänä solaraikana kävi selville, miten kehoni on vieläkin heikko lenkkini, sillä kehoni protestoi parin päivän ajan voimakkaasti. Kuntoni ns. romahti muutama päivänä niin, että en pystynyt edes kävelemään pieniä ylämäkiä hengästymättä ja ilman, että pulssi nousi lähes sataan neljäänkyymeneen. Pienikin ponnistelu pyörrytti ja maailma alkoi humista ympärilläni. Oli pakko luovuttaa liikunnan suhteen ja alkaa kysellä, mitä oli meneillään. Auttajat vastasivat, ettei tuo paikka tukenut solarenergian muutosta, vaikka olikin astrokartalla niin hyvältä näyttänyt. Olin unohtanut tärkeän asian, eli kysynyt Auttajien mielipidettä. Toiseksi en olisi saanut paastota, niin kuin aina ennen solariani. Senkin olin unohtanut varmistaa ja mennyt vain samalla kaavalla kuin ennenkin solarin lähestyessä. Tuloksena oli yliannos haitallista säteilyä joka puolelta ja paaston seurauksena kilpirauhasen "romahdus", joka toi mukanaan sydämen rytmihäiriöt. 

Tämä oli rankka, mutta hyödyllinen oppiläksy siitä, että mitään ei voi tässä vaiheesssa enää olettaa, vaan on aina käännyttävä Auttajien puoleen varmistaakseen asiat. Myönnän kyllä, jälleen kerran, että olin taas jättänyt itseäni sivuun, enkä tarpeeksi kuunnellut niitä merkkejä, joita kehoni oli lähettänyt jo ennen solaraikaa. Paljon töitä koneella, muiden huolien ja ajatusten kuuntelua, autossa vietettyjä tunteja ja liian vähän unta. Niinpä kaikki kerääntyi yhteen ennen solariani ja sain selkeän läksyn, miten tätä temppeliä tulee entistä enemmän huoltaa, mitä enemmän ikää tulee. Menneet vuodet, murheet ja vastoinkäymiset ovat jättäneet jälkensä, ikävä kyllä. Meidän on oltava joka kohdalta vahvoja, myös tämän alimman linkin, eli kehon tasolla. Onneksi olen kuitenkin terve, mutta sitä terveyttä tulee vieläkin enemmän vaalia, sillä ympäröivä maailmamme ei sitä tue, vaan päin vastoin. Ja mitä herkempi on energiarakenteeltaan, sitä voimakkaammin reagoi. Nyt taas eteenpäin hitaasti kiiruhtaen ja vahvistuen, itseäni kuunnellen.

Solarhetkeni oli kuitenkin hieno, kaikesta edellisten päivien kipuiluista huolimatta. Sain kokea Auttajien läsnäolon ja viestit tilanteesta annettiin rakkaudella. Voin vain nöyrästi kiittää, sillä tämäkin oppiläksy oli tarpeellinen, jotta suurempaa vahinkoa ei tapahtunut. Elämähän on oppimista ja kasvamista, loppuun saakka.

Olkaamme siis vahvalla tavalla herkkiä, kehon, sielun ja hengen energin tasolla. Niin voimme täyttää tehtävämme täällä konkreettisessa maailmassa, niin kuin tarkoitettu on.

Uuden kuun luomisvirta

Perjantai 1.4.2022 klo 14.51 - Eija

Tämä aamu 1.4. aukeni kirkkaassa auringonpaisteessa, uuden kuun luomisen virran kanssa. Ja jälleen muistutetaan luomisen energiasta, koska sillä mihin keskitymme, me vahvistamme niitä tapahtumia, mitkä saavat ilmentymänsä tulevassamme. 

Kiitollisuus on edelleen avain niihin oviin, joita kaivaten vielä suljettuina katsomme. Toinen on usko, sillä sen avulla liikumme sitä kohden, että lopulta tuo ovi edessämme avautuu. Kolmantena on rakkaus, sillä se on voima, joka siirtää kaikki esteet, jotka olemme tiellemme luoneet epäilymme kautta. Rakkaus, usko ja kiitollisuus saavat virran todellakin virtaamaan kohti uusia, kauniita ja aurinkoisia aamuja. 

Avatkaamme hiukan edellä kerrottua. Ihmisinä meidän suurimpia oppiläksyjämme on rakkauden todeksi eläminen. On kovin helppoa sanoa, että rakasta itseäsi, rakasta lähimmäisiäsi. Mutta entä jos niin ei tunne, jos sydän on kipeä ja mieli kulkee synkkiä polkujaan? Silloin on mentävä uskon voimalla ja työstettävä mieltä kanssakulkemaan valoisaan suuntaan. Me voimme vahvistaa uskoamme, vahvistamalla niitä ajatuksia, jotka tukevat parasta itseämme. Jokaisessa on paljon hyvää ja se ilmenee monilla tavoin, mutta emme kiinnitä siihen arjessamme useinkaan huomiota. Muistathan kiinnittää myös omiin hyviin ajatuksiisi ja tekoihisi huomiosi. Vähäpätöisiä hyviä tekoja ei olekaan, sillä niidenkin kautta laitamme luomisen virran kohti tulevaa! On hyvä kirjata niitä itselleen ylös ns. pahan päivän varalle.

Rakkautta voimme vahvistaa myös, ajattelemalla sitä, mistä koemme iloa ja mistä pidämme. Luonto, aurinko, eläimet, vanhemmat, lapset, puolisot, sisaruksemme, naapurin mummo, meri, kalliot, kirjat, käsityöt, ystävät, kevään tulo jne.. tee oma listasi ja lisää näin kiitollisuutta siitä, mitä ympärilläsi on. Vanha tuttu kiitollisuuspäiväkirja ei ole ollenkaan huono idea. On vain avattava itsensä hetkiin, jotka näyttävät maailmassa olevan kauniin ja hyvän ja tartuttava niihin ilolla. Meillä kaikilla on luontainen kyky, Jumalan lahja rakastaa. Sitä on kuitenkin harjoiteltava ja niin kykymme avautuu yhä laajemmalle ja laajemmalle, kunnes ei enää ole rajaa, mikä meidät toisistamme erottaisi. Rakkaus tuo meidät kaikki yhteen, sillä se on ytimemme. Meidän on kuitenkin tahdottava sitä!

Me voimme havahtua omassa elämässämme siihen, mitä luomisen virtoja itse vahvistamme. Esimerkkinä vaikkapa jatkuva "uutisten" seuraaminen. Kun keskitymme siihen, mitä ikävää tai typerää maailmassamme juuri nyt tapahtuu, annamme omaa elinvoimaamme sille tasolle, koska ajatusenergiamme vahvistuu niiden kautta aina tiettyyn suuntaan. Joko olemme samaa mieltä tai eri mieltä, sen sijaan, että pysyisimme neutraalissa myötätunnossa. Monilla herää myös tunteita, jotka vahvistavat ajatusta tai myös päinvastoin: ajatuksemme lukemastamme lisää tunteita. Näin luomme maailmaa joka hetki, kun otamme kantaa johonkin! Kun luemme näitä tarinoita, joita kutsumme uutisiksi, olisi hyvä löytää omien henkisten harjoitusten kautta neutraali tila, jossa vain todetaan mitä on luettu. Niin emme lisää draamaa, pinnallisuutta taikka pimeyttä maailmaan. 

Yksi henkinen harjoitus voisi olla hyvään keskittymisharjoitus. Samalla kun tekee omaa puhdistustyötään, on hyvä ottaa koko ajan rinnalle kaikki tuo hyvä, mistä yllä kirjoitin.
Kiittää syvästi sydämessään, että se on olemassa. Harjoituksen voi laajentaa niihin ihmisiin, jokta olevat elämässämme, lähellä tai kaukana. Miten voisin ilahduttaa, kiittää tai tukea heitä? 

Miksi emme voisi ottaa tuosta kaikesta elämäntapaa, olla hyviä lähimmäisiä ja samalla omaan henkiseen harjoitukseemme, kehitykseemme sitoutuneita ajatuksella: Luon uutta ja hyvää samalla kun puhdistan ja työstän vanhaa. Näin olemme vastuumme tiedostavia ihmiskunnan jäseniä. 

Seuraava suuri energeettinen tapahtuma kuun lopulla, 30.4., on seuraavan blogini aiheena. Silloin on osittainen auringonpimennys härässä. Saas nähdä mitä energioita tuo pimennys esille nostaa. Palaan siihen pian. Kirkkaita päiviä teille kaikille <3

Valon Auttajien viestiä 22.3.22

Keskiviikko 23.3.2022 klo 14.35

"Antakaa Hengellenne mahdollisuus laskeutua alas kehoon. Katsokaa sydämellänne, sillä jokaisella on mahdollisuus vastaanottaa Valon maailman ohjausta, omista haluistaan puhtaan sydämensä kautta. 

Maailmassanne meneillään olevassa taistelussa on kysymys paljon suuremmasta, kuin vain suuremman valtion yrityksestä vallata ja alistaa pienempi. Nyt on kysymys ihmiskunnan tulevaisuudesta. Fyysisen tason sota on osa sitä, mutta suurempi taistelu käydään nyt energiatasolla. Kumpi voittaa, vallanhalu ja viha vai myötätunto ja veljeys? Valo vai pimeys?

Jotta ihmiskunta saavuttaisi voiton pimeyden energioista, jotka nyt ovat sodaksi manifestoituneet, on teidän ihmisinä liityttävä yhteen sielujenne ja tietoisuuksienne eli henkenne tasolla. Vain siten voitte olla vahvat. Yhdessä, ei itsekkyyden tai eristäytymisen ohjauksessa jonka voimana on vain pelko ja epäluottamus. Nyt on katsottava tähän hetkeen, ei menneisyyteen. Näinkö tahdotte jatkaa, kunnes Äitimaa on viimeisen henkäyksensä vetänyt, vai joko voisitte kääntää katseenne Valoon ja toimintanne sydämeen? 

Ihmiskuntana te tarvitsette kriittisen massan saavuttamisen, jota muutos Valoon astumiseksi voi toteutua. Kriittisen massan aikaansaama sielujen muutosaalto voi todellakin pyyhkäistä kansojen ja rajojen yli niin valtavalla voimalla, että me näemme tarvittavan vain noin kuusitoista vuotta, jotta se on pyyhkinyt koko planeetan yli ja olisi tuonut uuden, korkeamman ymmärryksen ihmiskunnalle. Kulkiessaan keskuudessanne se tavoittaa kaikki ne avoimet sydämet, jotka ovat niin kaivanneet ja olleet valmiit kääntymään Valoon ja sen sanansaattajien yhteyteen oman hengen ohjaukseen. Tähdätkää Rakkaudella vuoteen 2038! Silloin voi teille avautua kaikessa viisaudessaan feminiinisen viisauden opettamisen aikakausi.

Saavuttaaksenne tuon kriittisen massan, tarvitaan vain 2% ihmiskunnassa nyt kehossaolevilta sieluilta lopullinen, sitoutunut valinta, joka vie Rakkauteen ja korkeampaan tietoisuuteen! Ja niin voi alkaa työ kokonaisuuden hyväksi!

Me pyydämme teitä kaikkia, sinua, joka tämän viestimme näin nyt tavoitit, uskomaan omaan Jumalalliseen kipinääsi ja tästä hetkestä vahvistamaan sitä joka päivä. Kutsu sydämessäsi meitä, Valon Auttajia, jotka toimimme elämää luovan ja ylläpitävän Lähteen sanansaattajina ja palvelijoina. Pyydä meitä, jotta saisit Valolta kaiken tuen omaan arkeesi.

Käänny Valon puoleen, jotta sydämesi ja mielesi puhdistuisi ja pääsisit eroon matalista värähtelyistäsi. Kaikki matalat ajatuksesi ja tunteesi voidaan puhdistaa ja sitä pyytäen puhdistat samalla koko ihmiskunnan tunne- ja ajatustasoa. Pyydä apua ja puhdistusta silloin, kun alempi minäsi aktivoituu ja jokin matala, ikävä energia sinussa yrittää ohjata sinua. Älä anna sille periksi, vaan luota meihin Valon Auttajiin, sillä meillä on voima puhdistaa ja nostaa sinut, kun niin pyydät. Ja lopulta, me lupaamme, se päivä koittaa, kun voit kohdata meidät  samassa Valon huoneessa, josta käsin me teitä lähestymme. Silloin olet voittanut minäsi ja liittynyt Lähteen palvelijoihin. Oman työsi kautta, niin kuin teidän suunnitelmanne ihmiskuntana on. 

Luota myös omaan hyvään tahtoosi, omaan pyhään sydämeesi ja luottamuksen voimalla voit tehdä oman osasi tässä suuressa muutostyössä, jota te ihmiskuntana niin kipeästi nyt tarvitsette. Sillä Valo voittaa aina, kun sitä avuksi kutsutaan. Valinta on teidän. Me kuljemme teidän rinnallanne."

Kutsu kevätpäivän tasaukseen 20.3.2022

Tiistai 15.3.2022 klo 13.41

Niin ihana kevätvalo saattelee tämän blogin esilletuloa, että voin olla vain kiitollinen tästäkin päivästä. Olen saapunut vuotuiseen omaan solarajan retriittiini, jota tällä kertaa vietän yhdessä Patrickin ja Bricciuksen kanssa saaristossa. Jos joku ihmettelee kuka on Briccius, niin voin kertoa, että hän on meidän 4-vuotias koiramme, joka kuuluu viisaaseen ja aktiiviseen läheisriippuvuusrotuun :D eli on kleinspitz. Hän on onnensa kukkuloilla, kun saa pitää meidät koko ajan näköpiirissään. Me taas iloitsemme hänen ilostaan ja siitä, miten saamme aktiivista seuraa metsälenkeillemme.

Kevätpäivän tasaus on vihdoin pitkän talven jälkeen täällä, eli ensi sunnuntaina 20.3. klo 17.33 Suomen aikaa. Tämä on jälleen hieno kohta vuotuisessa ajan kulussa, milloin valo on taas saanut pimeyden kiinni, vieden siitä voiton heti seuraavana päivänä.

Tämän vuoden kevättasaus saa kaikesta valosta huolimatta surullisen lisänsä maailman karmean tilanteen tähden. Edelleenkin ihan meidän kaikkien läheisyydessä miljoonia ihmisiä koskettavat sodan kauhut ja menetykset.
Ihmiskunta kohtasi luomansa energian manifestoitumisen konkreettiselle tasolle, sodaksi lopulta monen valtion kesken vain muutamaa viikkoa aiemmin. Mitään yhtä selitystä ei ole, miksi niin kävi, mutta yli ymmärryksemme käyvät kuitenkin ne selitykset ja valinnat, jotka tehtiin tämän sodan oikeuttamiseksi. 

Vaikka luemme uutisia ja niin yritämme pysyä "ajan tasalla" tilanteissa, on tärkeää, ettemme lähde mukaan negatiiviseen virtaan, jota niiden kautta usein luodaan ja vahvistetaan. Meillä, jotka koemme itsemme henkisiksi, on tärkeä tehtävä pysyä myötätunnossa ja tunteilla erillään itse tapahtumista. Tämä on suuri haaste, sillä omiin ja muiden mielipiteisiin on vaikea olla samaistumatta, mutta se juuri on tehtävämme.
Edelleenkään tämä ei tarkoita sitä, ettemmekö voisi todeta, että sota on hirveä ja paha asia, tai että jotkut ovat tehneet pimeyden mukaisia valintoja, joiden kautta pahuus vain lisääntyy maailmassa. Me näemme tämän tapahtuvan, mutta emme tue sitä omilla negatiivisilla tunteillamme, sillä niin vain ruokimme sitä tasoa, jonka polttoainetta negatiivisuus on.
Me turvamme Valoon.

Myöskään tasauksessa emme keskity maailman pahuuteen, vaan pyrimme näkemään syvemmälle. On koko ihmiskunnan kannalta tärkeää, että keskitymme Valoon, joka edelleen sykkii Lähteestä. Kun niin teemme, lisäämme sen virtausta maailmassa. Me yhdistymme Valoon, Lähteeseen, Jumalaan, ja kanssaluomme sen energian avulla parempaa maailmaa, tunnista ja päivästä toiseen. Tämä vaatii luottamusta ja uskoa toinen toisiimme, sekä Lähteen rakkauteen, joka on ehtymätön, ja tällä fyysisellä tasolla sen muuntava voima virtaa meidän kauttamme, kun niin valitsemme. 

Tasaushetkenä keskitytään kaikki yhdessä aurinkoon ja sen kylmyyden ja pimeyden sulattavaan voimaan. Ojennamme kätemme yli kaikkien rajojen ja näin liitymme hengessä yhteen paremman ja rakkaudellisen maailman tähden. Meillä kaikilla on vapaus valita ja liittyä yhteen ja se on todellista, uutta luovaa voimaa. Hengessämme olemme aina vapaat! 

Tähän hetkeen me jälleen kutsumme teidät kaikki mukaan, rakkaus sydämissänne ja voima mukananne. Tapaamme siis suurellla joukolla tasaushetkellä! 
Olisi hienoa, jos kertoisit, missä sinä teet omaa Valon työtäsi ilmoittamalla itsesi
fb-starpath ryhmään.

Valon terveisin, Eija & Patrick

Rukous

Torstai 3.3.2022

Tänään 3.3. on Tiibetin buddhalaisten uusi vuosi ja Losar juhlan ensimmäinen päivä. Heillä alkaa vuosi 2149 ja se on vesi tiikerin vuosi. Juhlaan sisältyy jopa parin viikon ajan paljon rukousta ja siunausten pyytämistä. Sitä ennen vanha vuosi on siivottu pois. Juhlan ajatus ja puhtauteen pyrkiminen tuntuvat hyvin kauniilta.

Kun puhutaan rukouksesta, rukoilemisesta, meillä jokaisella varmaankin nousee omanlainen ajatus ja kuva, mitä se tarkoittaa. Aika usein se kuitenkin liitetään kirkkoon tai uskontoon. 

Minulle rukous on täysin vapaa kaikista kirkko-, uskonto-, aate-, tai dogmisidonnaisuuksista. Ymmärrän, että rukous on kaikkien sielujen oikeus ja lahja pyrkiä oman Korkeimman kautta Lähteen parantavaan yhteyteen. Siinä ei tarvita tiettyjä sanoja, jotka joku toinen on määritellyt hyväksi, eikä siinä tarvita edes selvää kuvaa, mikä Lähde on.

Jokaisella sielulla on tuo suuri sydämen yhteyden mahdollisuus pyrkiä Rakkauden yhteyteen ja oman hyvän aikomuksen kautta rukoilla maailmaan rauhaa ja kärsiville apua. Minä luotan Lähteeseen, niin että kaikki tuo hyvä, mitä pyydän, toteutuu tarkoituksenmukaisella tavalla. Ja kun rukoilen, laitan sillä tavalla liikkeelle sellaista korkeaa energiaa, joka saavuttaa Lähteen ja sitä kautta voi tuoda apua. Ymmärrän, että tässäkin vapaa tahtoa tulee käyttää rukouksen lähettämiseen.

Ehkä kiinnitit huomiota ajatukseen "kaikki tuo hyvä". Se on rukouksen ydin, sillä rukouksellahan käännytään elämää luovan ja ylläpitävän ikuisen Lähteen puoleen. Silloin tuo rukouksen ajatuskin tulee olla energialtaan hyvään pyrkivä, ei esimerkiksi kostoa pyytävä.

Jumalallisesta Lähteestä jokainen saa käyttää omanlaistaan nimeä tai voi kuulua mihin tahansa kirkkoon tai suuntaukseen. Voi rukoilla valmiiden sanojen tai vain omaa sydäntään kuunnellen. Puhdas sydän ja aikomus onkin se tärkein, ei nimet taikka toisistaan poikkeavat suuntaukset. Lähteen näkökulmasta pyrkimys Rakkauteen ja hyvään tahtoon ovat ne, jotka merkitsevät.  

Jatkakaamme yhteistä rukousta ja sen kautta muutosta kohti Rakkautta.

Hyvyyden voima

Keskiviikko 2.3.2022 klo 13.54

Pari yötä sitten heräsin Auttajien informaatioon. Se ei ole mitenkään harvinaista, se on tuttua monen vuoden ajalta. Tiedän, että kehoni nukkuessa nousen usein Auttajien luokse keskustelemaan, vastaanottamaan viisautta ja informaatiota. Sekään, että minun kohdallani näin toimitaan, ei ole harvinaista, sillä kaikki me, jotka olemme pyytäneet saada kehittyä henkisinä olentoina ja palvella sen kautta, olemme silloin kytkeytyneet korkeimpiin Auttajiimme. 

Jos yön aikana tulee opetusta ja tärkeää tietoa, herään aina kun se on ohitse. Tämä siksi ettei unen unohduksen voima kadota tietoa muististani. Kun herään, kirjoitan ylös tai sanelen saadun infon puhelimeeni. Näin saan sen vietyä päivätajuntaani.

Kun muutama yö sitten heräsin, kuulin vielä Auttajien äänen mielessäni. He olivat antaneet seuraavanlaisen ajatuksen meille kaikille pohdittavaksi.

"Miksi te tarvitsette uudelleen ja uudelleen nämä ääriolosuhteet ennen kuin löydätte luontaisen taipumuksenne hyvään? Miksi tavallinen hyvä elämänne riistää sen teiltä?"

Niin kuin aina, Auttajat eivät tuomitse tai saarnaa, vaan he vain muistuttavat meille totuudesta ja siitä, miten tuoda sitä arjen tasolle. Tämä viesti sisälsi ajatuksen, jonka idea oli elää sellaista elämää, joka tähtää kaikkien hyvään sen kautta, että herätämme sen tahdon ja voiman itsessämme. Tämä voima on meissä kaikissa, mutta ikävä kyllä usein vain tarpeeksi suuri katastrofi herättää sen eloon ja alamme toimia sen kautta. Tämä suuri murhenäytelmä Ukrainassa on sen jälleen kerran näyttänyt, sillä joka puolella maailmaa pyritään jollain tavalla auttamaan ja varmasti suurella osalla on puhdas tahto tehdä hyvää, auttaa sodassa kärsiviä ihmisiä.

Jotta ihmiskunta saisi kokea vihdoin hyvyyttä, puhdasta tahtoa kaikkien parhaaksi, olisi tuo puhdas tahto oltava joka päivän ajatus. Meillä on mahdollisuus kehittää hyvyyttä itsessämme. Sekin on henkistä työtä, joka avaa meitä jumalallisen osamme yhteyteen ja sen kautta toimimiseen. Hyvyyden voima on uskomaton voima, sillä se todellakin sitoo meidät yhteen ja poistaa sellaisia esteitä ja vie haasteista huolimatta apua sinne, missä sitä kipeästi tarvitaan ja tuollainen toiminta lopulta muuttaa maailmaa!! Kun saa vastaanottaa hyvyyttä, se vaikuttaa omaan itseen ja sitä tahtoo myös jakaa. 

Kiitos kaikille teille, jotka olette kanssamme healingeissä kokoontuneet hiljaiseen pyyntöön saada lähettää jumalallista energiaa ja apua sodan uhreille ja sen jälkeen avautua itse vastaanottamaan Lähteen energiaa.

Universaali Suru

Perjantai 25.2.2022 klo 0.35

Tämä päivä 24.2.2022 on tuonut meille eurooppalaisille ja koko maailmallekin epäuskoa, kauhistusta ja universaalia surua, joka yhdistää meitä yli rajojen.
Varsinkin viimeiset neljä kuukautta on Euroopan ja naapurimaamme Venäjän välillä käyty monia keskusteluita, sovitteluja ja niin monet eri maiden päämiehet ovat yhdessä ja erikseen yrittäneet löytää rauhan ratkaisua Ukrainan jo vuosia sitten alkaneeseen kriisiin. Tämä aamu toi kuitenkin ikävän uutisen ja rauhan ratkaisun yritykset olivat päättynyt sotaan. 

Jälleen kerran ihmiskunnan mahdollisuus löytää viisauden tie epäonnistui ja kauhun aikakausi vahvistui uudella sodalla. Koska sotatanner on Euroopassa, se todellakin tuli meidän monien takapihalle ja siksi se myös meitä vahvasti nyt koskettaa.

Monet kysyvät, mitä voimme tehdä, voiko mitenkään luoda parempaa maailmaa, auttaa edes energiatasolla kärsiviä ihmisiä ja kansoja. Auttajamme ovat toistuvasti sanoneet, että aina kannattaa rukoilla Jumalallista apua, Valon voimien tukea kaikille hädässä oleville tai yksinkertaisesti pyytää Korkeaa Voimaa kaikkien tarvitsevien avuksi.

Mutta mitä me voimme tehdä, jotta ihmiskunta joskus muuttuisi, eikä uusia kauhuja tarvitsisi enää nähdä ja kokea?
Lähtökohtana muutokselle on jo luodun energian muuntaminen, jotta se ei enää negatiivisena laskeutuisi konkreettisiksi tapahtumiksi maan päälle.
Nimittäin on niin, että kaikki mitä me ihmiskuntana, kaikkina aikakausina olemme luoneet, se meidän pitää ihmiskuntana kollektiivienergiasta puhdistaa. Dalai lama on tästä ihmiskuntaa muistuttanut ja Hänen Pyhyytensä varmasti tietää, mistä puhuu. Omastakin kokemuksestaan Tiibetin kansan kohtaloon liittyen. Hän opettaa, että myötätunto on tunne, joka voi muuttaa maailmaa. MIten me sitten voimme tuntea myötätuntoa hirmuvaltiaita tai psykopaatteja kohtaan? Eihän se niin voi mennä, monikin varmasti ajattelee. Väärintekijöitä ei voi kohdata myötätunnolla vaan rankaisemalla..

On totta, ettei vääryyksiä tule hyväksyä ja väärintekijät on laitettava vastuuseen teoistaan. Mutta avain muutokseen on kuitenkin energioiden muuttaminen! Ainoastaan niin voimme katkaista kierteen, joka jatkuu sukupolvelta toiselle, yhä uudestaan ja uudestaan sotaan ja kostoon purkautuen. Vihaamalla emme poista vihaa, vaan lisäämme sitä.

Mitä siis yksittäinen ihminen voi tehdä, paitsi rukoilla?

Me voimme jokainen ottaa vastuun omista negatiivisista tunteistamme, ajatuksistamme ja reaktioistamme. Kun tunnistamme itessämme jonkun negatiivisen, eli matalan tunteen, me voimme pyytää siihen Jumalallista puhdistusta. Voit käyttää sitä sanaa, mikä sinulle parhaiten kuvaa pyhää ja puhdasta rakkauden voimaa. Jumala, Buddha, Kristus, Elämän Lähde, Suuri Henki, Krishna, Allah.. Alkulähde elämälle on yksi ja sama, vain nimi on ajan saatossa muuttunut ja vaihtunut..
Mutta jos me vain vihaamme, tahdomme kostaa, me luomme ihmiskuntaan sitä energiaa, värähtelyä lisää koko ajan omilla matalilla tunteillamme, sillä annamme niille omaa elinvoimaamme ja sillä ne pysyvät hengissä samalla kun `saastutamme`ikävillä tunteillamme myös itsemme ja suhtautumisemme elämään. Me voimme muuttua!

Koska kaikki tapahtumat maan päällä aina alkavat jostain ajatuksesta ja tunteista, niin myös sodatkin! Ja lopulta, kun negatiivista tunnetta on kertynyt paljon, se etsii väyläänsä purkautuakseen teoiksi, jotka sitä energiaa vastaavat.  
Jos joku ihminen kantaa jo valmiiksi hulluutta ja pahuutta itsessään, hän vetää sitä puoleensa. Kun tarpeeksi paljon vaikkapa kostonhalun ja vallanhalun energiaa on hänessä, hän vetää sitä energiaa lisää puoleensa ja niin se purkautuu lopulta tekoina siihen kohteeseen, jota kohtaan nuo tunteet on suunnattu. 

Tänään saimme karmean esimerkin juuri tuollaisesta tapahtumasta. Ihmiskunnan lukuisat sodat ovat jättäneet jälkensä kollektiiviseen kenttään ja tänään tuo energia manifestoitui sodaksi Ukrainaan yhden henkilöin käyttäessä sitä oman kehonsa kautta lähteenään. Vain yksi tarpeeksi negtiivinen ihminen tarvittiin tämän päivän hirveään tapahtumaan.

Mikä nyt olisi parasta, miten voimme kaikki auttaa?

1.Pyri elämään hetkessä. 2.Tunnista oma tunnetilasi. 3. Jos havaitset jonkin matalan tunteen tai ajatuksen aktivoitumista, pyydä siihen heti puhdistusta tahtomaltasi korkealta, puhtauden ja rakkauden lähteeltä. 4. Silloin tunteesi transformoidaan positiiviseksi ja sinä saat energiakenttääsi lisää valoa, etkä näin lisää sitä maailmaankaan. 5. Kiitä saamastasi avusta ja helpotuksesta. 6. Hiljenny päivittäin, rukoile, ajattele positiivista maailmaa ja hyviä asioita ja kiitä niistä etukäteen. 
Näin toimimalla yksilötasolla, me voisimme lopulta puhdistaa kollektiivisen energian ja rauha voisi palata koko maailmaan. Tällä työllä meistä jokainen vähitellen muuttuu paremmaksi ihmiseksi ja se taas näkyy lisääntyvinä hyvinä tekoina, myötätuntona ja lähimmäisen rakkautena.
Vaikka ajatus maailman rauhasta saattaa tuntua mahdottomalta, meidän tehtävämme on yrittää. Me emme voi luovuttaa pimeyden edessä, sillä silloin se voimaantuu negatiivisista tunteistamme ja ajatuksistamme. Meillä jokaisella on vastuu muutoksesta.

Tässä ja nyt me kutsumme sinut mukaan tähän puhdistustyöhön koko ihmiskunnan hyväksi. Et tarvitse muuta kuin tahdon muuttaa itseäsi ja sitä kautta maailmaa. Työkalut muutokseen sait juuri.

Tämän henkilökohtaisen työn lisäksi me kutsumme sinut mukaan healinkeihin, jotka tähtäävät parantumiseen yksilön ja ihmiskunnan jokaisella tasolla. Yhteinen healinghetki on joka tiistai, torstai ja sunnuntai klo 21-22 Suomen aikaa. Voit tulla mukaan vain pyytämällä saada olla mukana healingissä. Silloin kaikki saavat sen avun ja parannuksen, mikä sillä hetkellä on sallittu. Voimme yhteisen hetken aluksi jokainen rukoilla parannusta myös maailman tilanteeseen, voimme rukoilla rauhaa ja rakkauden voittoa. 

Fb Starpath aloittaa sunnuntaina 27.2. healing-ryhmän, johon voit ilmoittaa, kun olet mukana ja mistä maasta käsin. Näin vahvistamme yhteistä pyrkimystämme puhtaaseen, rakkaudelliseen maailmaan.

Toivomme teille kaikille Voimia ja Tahtoa pyrkiä uuteen maailmaan.
Rakkaudella, Eija ja Patrick

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »